2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Slm kızlar ben de Allah kısmet ederse memlekette dogum yapacam.nasıl bi beşik alayım acaba hangi marka öneriyorsunuz alanınız var mı?? Oda yapmayı düşünmüyorum henüz çekmeceli mobilya türü olanlardan almayı düşünüyorum.. Ama ancak eve geldiğim de yatırabilirim ona da annemlerde neye yatırsam ki bilemedim??

maşallah maşallah...

bahsettiğin ürüne baktım 500 küsür fiyatı... biraz aştı park yatak ta ekleyince oda yaparım gibi düşündüm..

bu arada dogum günlerimiz aynı
evet cnm biraz pahalı ama beşik ayrı mama sandalyesi ayrı hesaplarsan aynı paraya geliyor biz ikisini bir arada çıkaralım dedik bide görünce çok hoşuma gitti bayağıda işime yaradı ewet aynı güne denk geliyor ama benim sezeryan olucağı için iki hafta öne gelir büyük ihtimal

Bende oturma odasında ve yatak odamda kullanmak için kraft dondy sallanan beşik aldım. Satıcı ısrarla bu ürün hem pahalı hemde kisa süreli kullaniliyor diye beni vazgeçirmeye çalıştı ama kullanan arkadaslarim war çok rahat ettiler sallandıği için bide satıcının dediği gibi kisa süreli kullanilmiyor arkadaşın bebeği 9 aylik hala onda uyuyor. Sizinde memnun kalmaniza çok sewindim moral oldu:))

herkese merhaba 32. hafta doğum izni için alınan raporu doğum yapacağın hastaneden almak zorunlu mu? yoksa neresi olduğu farketmez mi?

herkese merhaba 32. hafta doğum izni için alınan raporu doğum yapacağın hastaneden almak zorunlu mu? yoksa neresi olduğu farketmez mi?

Allah göstermesin ama acil bir durum olsa, planlanmayan hastanede hatta yolda bile doğum olabiliyor.
Bu mantıkla muhtemelen nereden aldığın fark etmez.

cnm biz belis marka aladık mobilya beşiği 70'e 130 olanından altında dört çekmecesş var internet sitesidnen bakabilirsin, yorumlar da genelde iyiydi belis markası için , geçen hafta içi gelip kurdular biz beğendik fiyatlarda uygun, annenlerde kullanmak içinde ana dizleri var onlardana alabilirsin hem evede kullanırsın onu, sallanan hatta yükselenleri var onların fiyatıda çok uygun 70 80 tl flnbebek mağzalarında, netten bi araştır istersen

Bende ailemin yanında doğum yapacağım yaklaşık altı ay kadar kalacağım burada park yatak almıştım kargoyla yolladım annemlere bebek arabasını filan ptt nin kargosuyla. Şimdi ailemin yanındayım yerini hazırladık eve döndüğümde de oda yapacağım

bende yaşına kadar hemen hemende beşik olarak kullandım zaten ister yatak ister beşik ister mama sandelyesi olarak ayarlanabiliyor bizede satıcı çok kullanışlı diye tavsiye etti benimde çok hoşuma gitti görünce tek kötü tarafı açık renkli olması sürekli yıkamak gerekiyor özellikle yemek zamanları

Günaydın güzel anneler
Bi ara kilodan bahsedilmiş. Hadi moralinizi düzelteyim ben sizin. Ben 14 kilo aldım. Şimdi şeker yüzünden diyet yapıyorum sabitlendi kilom iki haftadır kilo almıyorum ama bu bile çok fakat çok önemli değil benim için. Sizlerde kiloyu takmayın bebisimizin mis kokularini düşünelim ben öyle yapıyorum şahsen :)

slm göbüşdaşlar benim bu gaz ne olcek bilmem çok oturuyom ondanmıdır yahu
arada kalkıp odada koridorda dolanıyorum ama yook oyyy oyyyy benim kaplumbağa
gazman olcek

amin inşallah canım

perşembeden beri yakın takipte değilim senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
sen arasıra bir iyi olduğunu bildir tatlım haberimiz olsun.

canım genic'immm teşekkür ederim. Denedim oldu tahminimden de güzel oldu pek bir mutluyum. En azından bebeğim için emeğim olan birşey yapıyorum:))

emel çok beğendim canım. kız deme öyle ben emeğim olan birşey yapamadım bak
napiyim ne buna vaktim var ne de halim bende sonra yaparım artık
cidden eskisine göre daha kısıtlı hareketlerim ama kendimi bırakmıyorum

ben bu kilo konusunu kaçırmışım aslında öyle tesadüfen yazmıştım takmıyorum kiloyu falan
yeterki sağlıkla sıhhatle zamanında dünyaya gelsinler o kilolar nasıl olsa gidecek

model ve renk olarak gayette güzel uyumlu canım
hem sana hem prensesine

Maşallah hem senin kilona hem bebişin kilosuna :))

Selam Mart annişleri :)

Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)

merhabalar......
Uzun zaman oldu gelemedim nasılsınız ne var ne yok umarım herkez iyidir.Bende iyiyim sükür oglusumda bu hafta 30 haftalık 2 hafta sonra rapor alıcam ama subat sonuna kadar calısıcam mart ayında izne cıkıcam nasipse hazılrıklar neredeyse tamam ufak tefek eksikler dısında bu hafta sonu baby shower yapıcam onun heyecanı var haftalardır onun hazırlıkları var umarım güzel gecer artık buaralarda daha sık olurum inş...

Evet cnm ttuyo benim kasiklarima yakin pit put atio belli bi sure sonra duruyo

kızlar cevap verin yaaa lohusa pijaması için karar vermem lazım

Ben ilk 2 doğumumda önden 2-3 düğmesi olan geniş gecelik giydim.. önce pijama giymiştim ama pijamanın lastiği tam dikiş yerine denk geldi ağrıttı(iki doğumumda sezaryenle oldu) o yüzden gecelik aldırdım daha rahat oluyor ilk 1 hafta

Evet cnm ttuyo benim kasiklarima yakin pit put atio belli bi sure sonra duruyo

ay o hıçkırıkmıymış Allahım bu ne diyorum tam kasıklarıma yakın yerde baya bi süre kalp atışı gibi bişey oluyo kalp atışı duyulmaz bebeğin diyorum bu ne diyorum tekme değil çünkü çok ritmik

Benimde göbek geliğimin o civarlarda oluyo genelde :) Endişe etmiyim o zaman.. hepimizde oluyosa :)

Benimde altta artik asagi dgru gittigi icin ama o oldugu biliorum cunku bisey icimde hickiriyo hani vuruyo gbi saniyelik pit pit lar bi iki dakka suruyo bazen uzun sonra duuyo ))

aynen canım ya bak bende bunu kımseye dıyememıstım ama hısler aynı bende fark ettım sen dıyınce emınım artık banada oluyo garıp bışey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…