evet cnm biraz pahalı ama beşik ayrı mama sandalyesi ayrı hesaplarsan aynı paraya geliyor biz ikisini bir arada çıkaralım dedik bide görünce çok hoşuma gitti bayağıda işime yaradımaşallah maşallah...
bahsettiğin ürüne baktım 500 küsür fiyatı... biraz aştı park yatak ta ekleyince oda yaparım gibi düşündüm..
bu arada dogum günlerimiz aynı
günaydın cnm
yer sorunun yoksa sepet beşikler ilk 6 ay için kullanışlı oluyor oturma odasında onda yatırsın gündüz gelen giden olunca odanada park yatak alabilirsin benim fikrim böyle
ben kraftın dondy sallanan beşiğini almıştım oğlumda küçükken sallandı uyudu büyüncede yemek masası olarak kullandık çok işime yaramıştı temiz kullandık bu oğluşumuda onda büyütürüm inşallahodamızda park yatağımız hazır abimize çocuk odası bakıcaz artık yaza doğru ranzalı modellerden yaptırcam şimdilik bizimle uyuduğu için ihtiyaç duymadık hem yazında ayrı yatmaya alıştırcem artık yatağa üç kişi zor sığıyoz
herkese merhaba 32. hafta doğum izni için alınan raporu doğum yapacağın hastaneden almak zorunlu mu? yoksa neresi olduğu farketmez mi?
Slm kızlar ben de Allah kısmet ederse memlekette dogum yapacam.nasıl bi beşik alayım acaba hangi marka öneriyorsunuz alanınız var mı?? Oda yapmayı düşünmüyorum henüz çekmeceli mobilya türü olanlardan almayı düşünüyorum.. Ama ancak eve geldiğim de yatırabilirim ona da annemlerde neye yatırsam ki bilemedim??
Slm kızlar ben de Allah kısmet ederse memlekette dogum yapacam.nasıl bi beşik alayım acaba hangi marka öneriyorsunuz alanınız var mı?? Oda yapmayı düşünmüyorum henüz çekmeceli mobilya türü olanlardan almayı düşünüyorum.. Ama ancak eve geldiğim de yatırabilirim ona da annemlerde neye yatırsam ki bilemedim??
bende yaşına kadar hemen hemende beşik olarak kullandım zaten ister yatak ister beşik ister mama sandelyesi olarak ayarlanabiliyor bizede satıcı çok kullanışlı diye tavsiye etti benimde çok hoşuma gitti görünce tek kötü tarafı açık renkli olması sürekli yıkamak gerekiyor özellikle yemek zamanlarıBende oturma odasında ve yatak odamda kullanmak için kraft dondy sallanan beşik aldım. Satıcı ısrarla bu ürün hem pahalı hemde kisa süreli kullaniliyor diye beni vazgeçirmeye çalıştı ama kullanan arkadaslarim war çok rahat ettiler sallandıği için bide satıcının dediği gibi kisa süreli kullanilmiyor arkadaşın bebeği 9 aylik hala onda uyuyor. Sizinde memnun kalmaniza çok sewindim moral oldu:))
Gözünaydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Darısı başımıza.. Benimde perşembe kontrolüm var raporumuda alıcam inşallah.. ve inşallah benimde bebişim dönmüş olur.. :)
Kızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler
canım genic'immm teşekkür ederim. Denedim oldu tahminimden de güzel oldu pek bir mutluyum. En azından bebeğim için emeğim olan birşey yapıyorum:))
maşallah kuzucuğuna çok güzel.ayrıca sana da maşallah topu topu 7 kilo almışsın daha ne olsun canım. Ben 10 kilo aldım 30+3'teyim bir de. Sen hiç kilonu takma hatta mutlu bile ol. bence çok iyi..
Barbie yi ben de merak ediyorum ama henüz hiç görmedim. Umarım bizi görür ve haber verir son durumunu
pijama konusu açılmışken çok şükür tesadüfi girdiğim bir yerde gördüğüm pijamaya vurularak pijama işimi de halletmiş bulunmaktayım.
Ne çok salaş ne çok avangarde bir model. Tam istediğim gibi bir model. pembe gri leopar desenli:)))
Bence bedenine pek takılmamak gerek. pijamaların alt kısmı zaten lastikli. Büyük beden alsan bile lastiği sayesinde sıkıntı yaşanılmaz gibi geliyor. Paça kısmı çok uzun gelirse de kestirilir onda da pek birşey yok.Ben bu modeli alıcam :))
Eki Görüntüle 930631
Maşallah hem senin kilona hem bebişin kilosuna :))
Selam Mart annişleri :)
Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)
Evet cnm ttuyo benim kasiklarima yakin pit put atio belli bi sure sonra duruyo
kızlar cevap verin yaaa lohusa pijaması için karar vermem lazım
Evet cnm ttuyo benim kasiklarima yakin pit put atio belli bi sure sonra duruyo
Benimde göbek geliğimin o civarlarda oluyo genelde :) Endişe etmiyim o zaman.. hepimizde oluyosa :)
Selam Mart annişleri :)
Kızlar hemen bişey sorcam size, sizinde bebişlerinizi hıçkırık tutuyor mu ? Daha doğrusu hıçıkırık bilmiyorum ama benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor sanırım çünkü göbeğim seyriyor yarım saat falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?