benim büyük oğlum çok hıçkırırdı karnımda doğunca da öyle oldu hala çok hıçkırırır bir ara korktum bu kadar normal mi diye normal dediler 2 güne bir hışkırırır abimiz miniğim çok hıçkırmıyor
benimki de inmiş gibi geçen arkadaş söyledi bana da öyle geldi ama herhangi bir sıkıntım yok o gün çok ağrım olmuştu ondan sonra öyle hissettimmmMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk herkes karnın aşağı inmiş diyor aynada bakıyorum gerçektende inmiş gibi sizce bu doğum yaklaştı habercisimi tecrübelerinize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim
sola yat canım beslenmeye dikkat edeceksin dua edeceksin canım elden başka bişey gelmiyor hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallahhbir sıkıntım yok sadece gecen hafta çok başım ağrıyordu ve mideme vurmuştu
yediğimi çıkardım bi kaç gün o kadar
oy o da kötü canım yaaaaaaa benim işime geliyor yoruluyorum çünkü okul ev çocuk yemek derken zaten oğlum uyuyunca ben de uyuyakalıyorum hihihhi
çok şanslısınız yaaaaaaaa
bence de valla her gün bi de kışın hiçç çekemem valla allah yardımcın olsun
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk herkes karnın aşağı inmiş diyor aynada bakıyorum gerçektende inmiş gibi sizce bu doğum yaklaştı habercisimi tecrübelerinize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim
Ayy doğuncada böle olucaksa yandık demekki,benimkide çok hıçıkırıyor çünkü :)
Valla cnm dunynin fitilini kullndm 5 kere fln gecmio koku yok ama bnm idrr yollrina monurol 3 5 dfa kullnfm snra gecn hfta antibiyotik kullndm yok gcmiyi.gecmıs olsun canm akıntı bendede cok var ıkı farklı dr gorundum fıtıl verdıler ama bende acıma fılan yok sızlama yok acı olup olmadıgı onemlıymıs ıstersen dr sole fıtıl yazsın
Yok canım yaa bozma morelini.. Benim hiç yukarı çıkmadı, dr umda yapı meselesi genetik bişey dedi. Anneme sordum onunda öleymiş hamilelikleri. Hiç yukarı çıkmadan doğurcam sanırım..
hıçkırığı limonla çözmüştük hıçkırınca bakıyoruz geçmiyor ağzına bir damla damlatıyorduk
buralarda öğrenmiştim
merhaba kızlar sızlere bırşey danısmak ıstıorum aslında oda yapasım yoktu bebişe ama canım bışeler yapmak çekıo
yatak odasının harıcınde 2 odam var bız oda takımı almadık almıcazda bır adet park yatak aldık rengını pembe alamadık malum ıkıncı erkek olur dusuncesı sıyahlı grılı oldu park yatagımız boş odama bır adet yatak koymayı dusunuorum dogumdan sonra eşımle ayrı yatmak dusuncesındeyız ben bebek odasında yatmayı dusunuyorum zaten annelerde gelcek neyse sıyah park yatagımız var babamız mobılyacı sayılır:)beyaz bebek dolabı yapıcak ....
şimdi sorum benımde boya yada duvar kagıdı yapasım geldı bu renklere gore ne renge boyasam o odayı en azından bebek odası gbı gorunsun ıstıyorum yada bazı yerlerıne duvar kagıdımı yapsam ama renkler e karar veremıyorum fıkır verırmısınız
Hemen kaydediyorum bunu canım çok saol.. Tecrübenin paylaşılması kadar güzel bişi yok :)
Valla cnm dunynin fitilini kullndm 5 kere fln gecmio koku yok ama bnm idrr yollrina monurol 3 5 dfa kullnfm snra gecn hfta antibiyotik kullndm yok gcmiyi.
Sağol canım biraz moral oldu yarın kontrolüm var zaten bi tehdit olsa söyler nasılolsa
neden ayrı yatıyorsunuz ben hiç ayrı yatmadım eşimle ben ne çekiyorsam o da çekmeli yoksa sana yardımcı olmaz diyim ben sana eşim çalışıyor diye düşünme eşim sabah 7 akşam 6 çalışıyordu idarecilik yapıyordu buna rağmen ayırmadım yatağı yoksa böyle gider diyim sana beşiği yatak odana koy derim o da boş kalsın 1 yaşına gelince ayırırsın odasında uyutursun bence
e bıde su var doktorum soledı 1 lıtre su ya 1 çay bardagı elma sırkesını karıstır her banyodan sonra malum bolgenı yıka ve kesınlıkle duru su kullanma dedı hep sırkelı suyla temızlıgını yap hamıle olmasan bıle duru su o bolgeye surme dedı sırkelı su yapıorum şişede banyoda hep bulunduruyorum canm işe de yaradı..
Maşallah cnm çok beceriklisin çok şeker olmuşlar...
e bıde su var doktorum soledı 1 lıtre su ya 1 çay bardagı elma sırkesını karıstır her banyodan sonra malum bolgenı yıka ve kesınlıkle duru su kullanma dedı hep sırkelı suyla temızlıgını yap hamıle olmasan bıle duru su o bolgeye surme dedı sırkelı su yapıorum şişede banyoda hep bulunduruyorum canm işe de yaradı..
ya ılk etapta gece muhtemelen annem de odada durur zaten ben kendımı toparlayana kadar bıde dıkışlı fılan olursam bebeklede ılgılenmeme yardım eder dıye dusunuyorum bırde benım eşim gecee cok delı yatıo şuan bıle kollayamıyorum karnıma fılan vuruyo gece dıkışlı fılan olursam ılk hafta onla yatmam sakat olur kendı sağlıgım acısındanyoksa çalışıo dıye dusunmuorum yapcak tabı yok ole hem ben tasıcam aylarca ole luksu olamaz sonra besıgı odama alcam 10 15 gun bole olur en fazla
Günaydınnn;
Ben kendi araştırmalarım yönünde cevap vereyim;
Sepetler, küçük sallanan beşikler çok sempatik ama bir kaç ay kullanmalık sadece. Gereksiz masraf olarak görüyorum.
Park yatak konusunda da içine uygun yatak bulmak zor. Yani ben park yatağı dış gövde olarak düşünüyorum sadece. Kraft hep tavsiye edilen marka. Ama kraft park yatakların, yatak boyutuna uygun sağlıklı yatak yok. (ayrıca ben bebeklerin uyusun diye haldır haldır sallanmasına da karşıyım. )
Mobilya; bunun dış gövdesi odanızın boyutuna filan bağlı.
Ama içine alınması gereken yatak; yine dediğim gibi çooook araştırdım, bir sürü kişiyle konuştum filan; işbir baby bed.
Biz bu yatağı alamadık çünkü araştırmalarım o zamana yetişmemişti.
Ama yatağın lateks olması önemli filan..
Biz İkea'dan aldık yatağın içini dışını.
Hönk hönk öksürük ve boğaz ağrısı ile devam eden bir günden hepinize Merhaba efenim:)) evdeyim bugün..
Mobilya yaptırdım inatla kendi odasında kalacak diye ama misafirleri hiç hesaba katmamiştım. Kucaktan kucağa dolaşmasındansa sepet bir beşik alıp tekerlekli olanından salonda onun içinde yatırıcam. Görmeye gelenler de kucağına değil beşikten sevsinler diye. Çok şahaşalı birşey almıcam katlanabilir birşey olsun ki 3 4 ay sonra kendi odasına geçince atıl kalmasın odada. Bakalım beğendim bir kaç model onlardan birini:)) alırım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?