2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ne zor zamanlar geçirdik unutmayalım
şimdi çoğu gitti azı kaldı ve en güzel zamanları
yaşayacağımız günler önümüzde bu yüzden
telaşların en güzeli bu günlerimiz

o yazıda da komple ses olmasın demiyodu canım uyarıcılığı fazla olmasın diyordu. Az olabilir yani. Hatta anne karnında dinlediği müziği sonrasında dinlerse daha cok huzurlu oluyorlarmış..OYy beni bebeğim cok hassas olacak yaa. Ben ona onu incitmeden nasıl bakacagım yaa..

aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişya
ben sağıma dönmeye korkar oldum :18: ben mesela 2 aydır eşimden uzak duruyorum yaklaşıp öpmüyorum bile
sonu kötü olmasın diye :) neden diceksin ilk hamileliğimde birliktelikten sonra suyum gitmişti hepsi aynı olacak değil
ama korkuyorum işte neyapayım engel olamıyorum
ay geçmiş olsun inş.kısa sürede atlatırsın dinlenmek iyi geliyo eksikleri şimdi tamamlasak iyi olcak
ileriki zamanlarda yürümeye halimiz kalmıyomuş ben bunu anladım zorlanıyorum ben ya

ay bu insanları anlamıyorum ben ya aşağı inmiş yukarı çıkmış sonuçta dr gidiyoruz varsa bir durum dr söylüyo zaten
yani anneyi telaşa sokmanın anlamı yok banada hergün biri diyo herkes buna taktı galiba

Sağol canım aman siz dikkat edin hee.. yaaa dogumdan sonraki o mıncıklama faslı gözümde fazlaca büyüyor nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Umarım çevremdekiler hamileligimdeki hassasiyeti doğumdan sonra da gösterirler:s

Bende dagiden sölediğin gibi indirimli aldım ama İzmir'deki optimum mağazasından sakın açık pembe Gül desenli takımı aldım deme[/QUOTE]

yok ben mavi lohusa pijaması ve lacivert ekose desenli pijama aldım ama çok sevdim ben bu indirimleri.195 ödeyeceğime 70 ödedim ne güzel

bakarsın canım benim içgüdülerin hiçbir zaman seni yanıltmayacak
çünkü sen bir anne olacaksın ve bu hayatta bebeğin/evladın ne
hissederse ne isterse ilk önce sen anlayacaksın inan bana

Teşekkür ederim genicim.. Allahtan h3n2 illeti değil sadece boğaz enfeksiyonu. Vitaminlerle falan atlatıcaz artık bir şekilde:))

sen dikkatli ol yine de bak benim 10. gün, oğlanın 13. gün, eşimin 7. gün ve hala tam olarak kesinlikle toparlanamadık

sorma ya millet takmış bu aşağı mıhabbetine kontrolden sonra artık ciddiye almıyorum kimseyi
sadece dualarım hepimizinki zamanında gelsin inşallah

bende pek takmıyorum kim ne derse desin :)

Ben de öyle 8 hafta evde zaman geçiremem mümkün değil. İşyerinde en azından yeme içme daha düzenli. Evde olsam öğlene dogru uyanır öyle yemek yerdim.Dayanmak daha sağlıklı benim için:))

yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım şimdi arkadaşlar okur etkilenirler birliktelikten sonra suyum geldi dedimya
onun öncesinde temizlik yapmıştım halı faln kaldırmıştım hangisi doğumu tetikledi bilmiyorum ama halıdan olabilir
açıklama yapayım dedim şekerim düşmüştü bişeyler yemeklemeşguldüm oyüzden eksik bilgi olmuş

Ben mağazan almayı düşünmüyorum zaten. Yani etik midir bilmiyorum ama ekonomi yapmak için şüphe duyduklarıma mağazadan bakıp, beğenirsem nette araştırıyorum uygunsa da netten alıyorum. En basiti beğendigim pijama mağazada 90 tl idi. Nette baktım 70 tl. Mağaza kirasına ortak olmaktansa netten alırım daha mantıklı:)))

Haklısın canım son 2 gündür böyleyim. Biraz normale dönmem gerek kesinlikle.

Ben de öyle 8 hafta evde zaman geçiremem mümkün değil. İşyerinde en azından yeme içme daha düzenli. Evde olsam öğlene dogru uyanır öyle yemek yerdim.Dayanmak daha sağlıklı benim için:))

kesinlikle düzen hala daha önemli
hayır ben evde olsam dengem şaşar düzenim bozulur diye
öyle yatmıyorum da erkenden kalkıp yine devam ediyorum ama
bu seferde gün içinde evde yapılacaklar belli yani yok yok
ben çalışmaya devam en güzeli böyle kesinlikle

tabii ki de temizlik falan tetiklemiştir bende de aynısı olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…