Pek tecrübeli değilim ama bdt ne bakınca aşağı inmesi normal değil midir ki 6 hafta kalmış nerdeyse.
Ama onu bana da söylemişlerdi göbeğin düşmüş diye hiç umursamadım.sen de böyle söylentilere kafanı takma. Eğer şüphen varsa da doktoruna sor bence. Offf son haftalar ne telaşlı haftalarmış yaw:)))
ben duşa gireceğim zaman mutlaka eşime haber veririm o da arada kontrol eder
zaten son zamanlar daha da dikkatli davranmak gerekir aman sen de dikkatli ol
lütfen
ses konusuna gelince tabiiki de bangır bangır ses olmasın avm yi de kesinlikle
bende onaylamıyorum parklar bahçeler ne güne duruyor gezmek için d vitamini
güneşten alabilmek için ama bebek de evdeyken biraz müzik açılabilir
zira ben bu konuda çok şanssızlardanım kaan hala herhangi bir gürültüden
çok çabuk etkilenir bebekken de çok çektim anneme gitsem ev kalabalıksa
mümkün değil uyumazdı. eeee uyumaması beslenmesini bile etkiliyor
anne huzursuz oluyor yani bayağı bir keyifsiz hal alıyor
dediğim gibi çok sesli değil ama bebeği de rahatlatacak müzikler açılabilir
bizim 3 adet müzik cdmiz vardı arabada dahi onları dinletirdik hala dinliyoruz
kardeşe de dinleteceğiz
canım geçmiş olsun aman aman dikkat diyorum bol narenciye içerikli takviye diyorum ve dinlen diyorum
aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişyaYaaa ben de burdaki hikayelerden mi yoksa son aylar yaklaştığı için mi bilmiyorum acayip panik haldeyim ve hep rüyamda görüyorum kötü kötü şeyler. Hareketlerim artık nerdeyse kaplumbağa hızında. Ola ki unutup hızlı hareket edince hemen kalp atışlarım hızlanıyor panikten. Rahatlamaya çalışmam lazım. Napıcam bilmiyorum ilk aylarda çok paniktim son 4,5 aydır çok rahattım ama şimdi kendimi dinler oldum. Sevmedim bu halimi.m
ay geçmiş olsun inş.kısa sürede atlatırsın dinlenmek iyi geliyo eksikleri şimdi tamamlasak iyi olcakHönk hönk öksürük ve boğaz ağrısı ile devam eden bir günden hepinize Merhaba efenim:)) evdeyim bugün..
Mobilya yaptırdım inatla kendi odasında kalacak diye ama misafirleri hiç hesaba katmamiştım. Kucaktan kucağa dolaşmasındansa sepet bir beşik alıp tekerlekli olanından salonda onun içinde yatırıcam. Görmeye gelenler de kucağına değil beşikten sevsinler diye. Çok şahaşalı birşey almıcam katlanabilir birşey olsun ki 3 4 ay sonra kendi odasına geçince atıl kalmasın odada. Bakalım beğendim bir kaç model onlardan birini:)) alırım haftaya
Pek tecrübeli değilim ama bdt ne bakınca aşağı inmesi normal değil midir ki 6 hafta kalmış nerdeyse.
Ama onu bana da söylemişlerdi göbeğin düşmüş diye hiç umursamadım.sen de böyle söylentilere kafanı takma. Eğer şüphen varsa da doktoruna sor bence. Offf son haftalar ne telaşlı haftalarmış yaw:)))
Emel ev tipi ana kucağı araştırsana, işine yaramaz mı beşik yerine?
Geçmiş olsum canımm... bol bol portakal suyu ve nar tuket.. Narı herkes tuketmwli hatta. Ben antıoksidatif etkisi için hergun mutlaka bir adet yerim. Bebeklerimiz için cok faydalı... Bende misafirler bebeğimi mıncıklamasın diye hamak alacagım. HEmde kısa kestirmelerde kullanırım onu.Ayrıca tatilde annemlerde falanda yatagı o olur diye dusundum. Cok amaclı yastıkla vereceğim bebeğimi misafirlerin kucagına. Zarar vermesinler bebeğime.
o yazıda da komple ses olmasın demiyodu canım uyarıcılığı fazla olmasın diyordu. Az olabilir yani. Hatta anne karnında dinlediği müziği sonrasında dinlerse daha cok huzurlu oluyorlarmış..OYy beni bebeğim cok hassas olacak yaa. Ben ona onu incitmeden nasıl bakacagım yaa..
Teşekkür ederim genicim.. Allahtan h3n2 illeti değil sadece boğaz enfeksiyonu. Vitaminlerle falan atlatıcaz artık bir şekilde:))
aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişya
ben sağıma dönmeye korkar oldum :18: ben mesela 2 aydır eşimden uzak duruyorum yaklaşıp öpmüyorum bile
sonu kötü olmasın diye :) neden diceksin ilk hamileliğimde birliktelikten sonra suyum gitmişti hepsi aynı olacak değil
ama korkuyorum işte neyapayım engel olamıyorum
ay geçmiş olsun inş.kısa sürede atlatırsın dinlenmek iyi geliyo eksikleri şimdi tamamlasak iyi olcak
ileriki zamanlarda yürümeye halimiz kalmıyomuş ben bunu anladım zorlanıyorum ben ya
ay bu insanları anlamıyorum ben ya aşağı inmiş yukarı çıkmış sonuçta dr gidiyoruz varsa bir durum dr söylüyo zaten
yani anneyi telaşa sokmanın anlamı yok banada hergün biri diyo herkes buna taktı galiba
bakarsın canım benim içgüdülerin hiçbir zaman seni yanıltmayacak
çünkü sen bir anne olacaksın ve bu hayatta bebeğin/evladın ne
hissederse ne isterse ilk önce sen anlayacaksın inan bana
sen dikkatli ol yine de bak benim 10. gün, oğlanın 13. gün, eşimin 7. gün ve hala tam olarak kesinlikle toparlanamadık
sorma ya millet takmış bu aşağı mıhabbetine kontrolden sonra artık ciddiye almıyorum kimseyi
sadece dualarım hepimizinki zamanında gelsin inşallah
kolay kolay sızlanıp şikayet etmem ama 32.hafta da gerçekten raporu alıp evde dinlenmek lazım
birde sanırım yaşla falan da alakası da var herhalde bilemiyorum neden ben şimdiden düşünüyorum
bu 5 haftayı nasıl geçireceğimi birde evde de oturmak istemiyorum kaldı ki evde de oturamam ben
yerimde zor duruyorum zaten bir de evde 4 duvar arasında düşününce darlanıyorum
Ya kizlar bebislerin hareketleri nasil ...
Yaaa ben de burdaki hikayelerden mi yoksa son aylar yaklaştığı için mi bilmiyorum acayip panik haldeyim ve hep rüyamda görüyorum kötü kötü şeyler. Hareketlerim artık nerdeyse kaplumbağa hızında. Ola ki unutup hızlı hareket edince hemen kalp atışlarım hızlanıyor panikten. Rahatlamaya çalışmam lazım. Napıcam bilmiyorum ilk aylarda çok paniktim son 4,5 aydır çok rahattım ama şimdi kendimi dinler oldum. Sevmedim bu halimi.m
ya bu eksikler konusu benide germeye basladı. Ne alacagım belli de alması var. Bende galiba netten alacagım yaa.. En son ona karar verdik. Giysileri tam zaten.. Bikaç mağaza var gitmeyi dusundugum oralarada bakarım kıyafetlere olmazsa. Hallederiz bi şekilde yaa.
Ya kizlar bebislerin hareketleri nasil ...
Haklısın canım son 2 gündür böyleyim. Biraz normale dönmem gerek kesinlikle.ayyy bu daha iyiymiş nöbetleşe yapmanız. evet artık sende eksiklerini hallet tatlım ne olur olmazdan ziyade
artık eksikleri tamamen halledip kafamızdaki soru işaretlerini de ortadan kaldırmamız lazım canım benim.
bak bu tespit doğru benimki de bu hafta dönmüş ve bende rahat ettim resmen
emelcim lütfen pozitif düşün kendini de prensesi de strese sokma tatlım.
bütün bu düşüncelerimizin birçok yan etkileri olduğunu unutmayalım
kendimizi tabii ki dinleyelim ama düşüncelerimiz duygularımız hayallerimiz
hep güzel olsun canım benim
Ben de öyle 8 hafta evde zaman geçiremem mümkün değil. İşyerinde en azından yeme içme daha düzenli. Evde olsam öğlene dogru uyanır öyle yemek yerdim.Dayanmak daha sağlıklı benim için:))
yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım şimdi arkadaşlar okur etkilenirler birliktelikten sonra suyum geldi dedimya
onun öncesinde temizlik yapmıştım halı faln kaldırmıştım hangisi doğumu tetikledi bilmiyorum ama halıdan olabilir
açıklama yapayım dedimşekerim düşmüştü bişeyler yemeklemeşguldüm oyüzden eksik bilgi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?