Bana da oluyor aynısı poposunu dayandığını düşünüyorum elimle hafif bastırınca elimden rahatsiz olup boş kısma doğru kayıyor:)))
sanada çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun. Ben de senin kadar ağır olmasa da aynı durumdayım öksürük fena halde. Zencefil bal limon karıştırıp içiyorum ıhlamur bir de. Kivi de yiyorum c vitamini olduğu için
çok geçmiş olsun canım,bal zencefil limon.bir de zeytinyağı içmek iyi gelir derler.
Çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin.... Pekmezi ısıtıp içine karabiber koyup şurup gibi içebilirsin.. Bana çok iyi gelmişti hemen kesiyor öksürüğü... Bir de bol bol ılık su iç içine bal ve limon koyabilirsin....
Merhaba kızlar.Bugün dr aradım.geçen hafta kan tahlili vermiştim.sonuçlarda hemoglobin 8.9 çıkmış.normal aralık 11-15. Çok düşmüş dedi.çok üzüldüm.tahlili yenileyelim dedi.yarın devlet hastanesinde kan vereceğim.bu durumu yaşayanınız var mı?canım çok sıkıldı.yorgunluk hissetmiyorum halbuki.offf of...
Cnm bu 75 ilk şeker yüklemesi mi?
Eğer öyleyse benimkine benziyor
Açlık 79
1. Saat 180
2. Saat 129 Dr normal dedi
1. Saat 180 i
2. Saat 140 ı geçmemeliymiş
iyi akşamlar kızlar size bi sorum olcak birkaç isimde kararsız kaldık fikir verirseniz sevinirim şevval, ırmak, azra, beril :)))
evdeki ölçüm mü bu canım? Diyet mi yapıosun? valla benim doktor sırf sabahları 140 küsür çıkıo diye düşük doz insülin verdi..ki ikinci saatte ve diğer öğünlerde 140 ı geçmediği halde..Sinir oluyoruym benim ki mi çok titizleniyo yaaa
Şevval ve beril arasında kaldım...
Bana da oluyor aynısı poposunu dayandığını düşünüyorum elimle hafif bastırınca elimden rahatsiz olup boş kısma doğru kayıyor:)))
eşim şevvali çok istiyo ama ben emin değilim(
Sağol Emel cim birden telaş ysptım ya kasılmaysa bunlar diye anlamıyorum çünkü hangi sertleşme uterus kasılması demek.
Bugün biraz yürüdüm çok sert oldu karnım ayakta kalınca sert oluyo acemilik zor:)
uyurken sağıma yatmışım bi uyandım karnım resmen yamuk yumuk sağda bi tepe solda bi küçük tepe :)
Göbek deliğimin çevresinde bir sertlik dolanıp duruyor
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
kendi ozel doktorum rahat bi sekilde kuveze girmez dogsun gecen hafta ciger acıcı igne olmustum hani oldun ignelerinide diyo sıkıntı olmaz diyo tamda guven vermiyo.devlette diyoki suan dogsa kuvezde kalır nekadar ciger için igne yapılsada diyo 37ye kadar bekletelim gibi konusuyor yani bi sıkıntı yoksa tabii ilaçla gozetim altında kal yat hast diyo kime inanıp guvenicegimi şaşırdık eşimde oyle kaldık napsak.yatmak sorun degilde işte nekadar sure 37haftama kadar mı nekadar(((((((((
Yaşayıp görcez desene. Eşin de seninle aynı tempoda kızınla ilgilendiyse ve bu durumu yadırgamadıysanız herşey normaldi demek ki. Ama ben eşimle olan ilişkim ile bebek ile olan ilişkimin ayrı ayrı olması daha doğry geliyor bana. Ama başta da söylediğim gibi yaşayıp görceZ
hi hi sen de benim gibisin, geceleri 2 saatte bir meme diye kaldirdi, bi de gazliydı benim oglus... eskisi gibi olamiyorusn tabi..birbirinize zaman ayiramiyorsun , onu bırakcak bir yerin yoksa, 1 saat bile basbasa vakit geciremiyorsun, bırak esini tuvalete gircek zmaanın bile olmuyor , tam wc desin içerden aglama sesi, kostur kostur yanına gidiyosun.. gene de o bebişi o kadar cok seviyorsun ki ondan bir tane daha istiyorsun
Müthiş soru. Sabırsızlıkla bekliyorum cevabı. Ayrıca schaga sen göğüs kalkanı aldın mı aldıysan hangisinden aldin hava alandan mı yoksa kapalı olandan mı? Ve markası ne? Çok soru sordum:))
bende de sertleşme çok oluyordu, çoğunlukta oluyor zaten. yalnız sertleştiği zaman içerde bişey katlanıyor gibi bir his olursa büyük ihtimal kasılmadır. bu tip kasılmalar da normal olabilir. ama mesela ben önemsemiyordum kasılma olduğunu biliyordum, son kontrolde nst de sancı çıkınca drum direk evde istirahat erken doğum riski dedi. yani benim gibi rahat olma yine de druna danış derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?