2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bana da oluyor aynısı poposunu dayandığını düşünüyorum elimle hafif bastırınca elimden rahatsiz olup boş kısma doğru kayıyor:)))

bence ittirme aynı şey bende de oluyor başıdır belki diye dokunmuyorum zarar veririm korkusuyla
hatta bazen çok komik duruyor dimdik kafasını uzatıp bakıyor gibi

Geçmiş olsun. Ben de senin kadar ağır olmasa da aynı durumdayım öksürük fena halde. Zencefil bal limon karıştırıp içiyorum ıhlamur bir de. Kivi de yiyorum c vitamini olduğu için
sanada çok geçmiş olsun canım
geçen haftaki baş ağrısı bu hallere koydu sanki beni
yediğimi çıkardım hem ben hem bebeğim vitaminsiz kaldık galiba
bende 2 gündür taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. portakallar bizim bahçeden

çok geçmiş olsun canım,bal zencefil limon.bir de zeytinyağı içmek iyi gelir derler.

teşekkür ederim evde zencefil yok ama limon ve bal ısıtıp içiyorum şimdi

ah bu pekmez sevmiyorum ama şu bal limon kaşımından sonra geçmezse bi deneyim

iyi akşamlar kızlar size bi sorum olcak birkaç isimde kararsız kaldık fikir verirseniz sevinirim şevval, ırmak, azra, beril :)))

Canim benimde 9, 8 cikti .doktorum sezryanda kan gerekebilir dedi .o yüzden kan serumuna basladik.3 gune bir serum yiyorum ikisini oldum kaldi 3 serum.birde b 12 düşmüştü onun ocinde igne oluyorum serumla ayni gunler .gecmis olsun sanada tekrarla ama caresine bak canim.ben hapimicok duzenli ictigim halde ddüştü malesef .bebek seni sömürmus resmen dedi doktorum.3 subatta da gun verecek doktorum subat annesi olacam ben .25.ne gunum doluyor bakalim hangi tarihte alirsa artik.

Son düzenleme:
Cnm bu 75 ilk şeker yüklemesi mi?
Eğer öyleyse benimkine benziyor
Açlık 79
1. Saat 180
2. Saat 129 Dr normal dedi

1. Saat 180 i
2. Saat 140 ı geçmemeliymiş

Tesekkur ederim arkadasim cevabin icin.evet 75 grlik.biraz yuksek gibi geldi bana ama sana da normal dediyse iyi o zaman.icim rahatladi.cok sagol...

Hayir canim evdeki degil.hastanede 75 grlik olcum sonuclari.dr normal dedi ama bana biraz yuksek gibi geldi.senin degerlerin nasildi.bi dokrora daha mi gostersem acaba??

Bana da oluyor aynısı poposunu dayandığını düşünüyorum elimle hafif bastırınca elimden rahatsiz olup boş kısma doğru kayıyor:)))

Sağol Emel cim birden telaş ysptım ya kasılmaysa bunlar diye anlamıyorum çünkü hangi sertleşme uterus kasılması demek.
Bugün biraz yürüdüm çok sert oldu karnım ayakta kalınca sert oluyo acemilik zor:)
uyurken sağıma yatmışım bi uyandım karnım resmen yamuk yumuk sağda bi tepe solda bi küçük tepe :)
Göbek deliğimin çevresinde bir sertlik dolanıp duruyor

bende de sertleşme çok oluyordu, çoğunlukta oluyor zaten. yalnız sertleştiği zaman içerde bişey katlanıyor gibi bir his olursa büyük ihtimal kasılmadır. bu tip kasılmalar da normal olabilir. ama mesela ben önemsemiyordum kasılma olduğunu biliyordum, son kontrolde nst de sancı çıkınca drum direk evde istirahat erken doğum riski dedi. yani benim gibi rahat olma yine de druna danış derim.

merhaba kızlar bugun tam bihafta oldu hastaneden kendi istegimle cıkalı 2gun yattım sancım var diye serumla ve nidilat başlamıştılar carsambad yatırıyolardı gecen hafta ama ben o pskolojiye dayanamayıp imza atıp cıkmıstım 2gundur yine sancım vardı bugun gittim kendi özel doktoruma 34+3uz bugun pazar 35olucaz insalllah.sancım cıktı dunden beride hareketlerinde azalma hissettim boynuna kordon dolanmış ama gevşekmiş hani ondanmıdır diye dusundu renkli dopplere girdim yine kordon sıkmışmı çokmu dolanmış acaba hareketi ondan mı sebep yavaşladı baktı dopplerdede bir tur donmuş ama gevsek gozukuyo ondan degildir dedi hareketlerini say bugun 10az olursa gel sezeryana alalım dedi gayet normal bi sekilde sıkıntı olmaz dogsa dedi.ben yine guvenemeyip devlet hast gittim oradada sancı cıktı 2kere 1saat arayla nstye baglandım 2sindede cıktı sancım.yatırıcaz dedi onlarda 37haftanda olsa bu sancı dogsun deriz diyo ama suan altta acılman yoksa sancının olması bişey degiştirmez dedi gozetim altında tutmak istiyolar allah korusun nstye baglıcaklar ara ara bebegin kalp atımında bi sıkıntı olursa alırız sezeryana diyo ama normalse dursun sancılar diye ilaç yani şu nidilat ve boş seum o nidilatın yan etkisi çok bugun hala devam ediyo bırakalı bir hafta oldu elde ayakta yanma gece terleme şişligi anlatamam bu arada serviste yer yoktu nst odasında kalcaktım dedim bari yarın gelim yatim dedim yarın goztepe ssk kadın dogum bolumune yatıcam yine ve moral diye bişey yok stres sıkıntı tek başına yanlızlık lutfen daha giremem bol bol dua edin dogucaksada kuveze girmesin saglıklı dogsun nebilim işte aklım çok karısık dogmıcaksada 37ye kadar durabilse hakkımızda hayırlısı bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimize acil sifa versin.

kendi ozel doktorum rahat bi sekilde kuveze girmez dogsun gecen hafta ciger acıcı igne olmustum hani oldun ignelerinide diyo sıkıntı olmaz diyo tamda guven vermiyo.devlette diyoki suan dogsa kuvezde kalır nekadar ciger için igne yapılsada diyo 37ye kadar bekletelim gibi konusuyor yani bi sıkıntı yoksa tabii ilaçla gozetim altında kal yat hast diyo kime inanıp guvenicegimi şaşırdık eşimde oyle kaldık napsak.yatmak sorun degilde işte nekadar sure 37haftama kadar mı nekadar(((((((((

CANım bizim bir komşu iki ay önce doğurdu. 1.750 gramdi bebek ciğer iğnesi falan da olmamıştı. YIĞeni vefat etmiş onun üzüntüsüne doğurmuş kadın. SOnuç 5 gün kuvezde kalmış bebek sadece. ŞIMdi üç yaşında koca popolu tatlı mi tatlı bi kız bicır bicır maşallah.
DIyeceğim o ki eğer bebeğinde bi tehlike olursa kendi doktorunu dinle. NOrmal zamanında doğan bebekler bile doğduktan sonra sarılık falan olunca 3 4 gün kuvezde kalıyor zaten. Bu arada bdtlerimız arasında bir hafta fark var. BENim bugün 32+5. SEnin nasıl 34+5 lerde oluyor. Sanırım yanlış hesaplıyorsun.

keşke öyle olsa ama olmuyor işte, olabilen var mı inan hiç duymadım. tam eşinle film izleyeyim diyorsun bebiş uyanıverip ağlıyor, yemeği bile sırayla yerdik, önce birimiz bitirir bebğe koşar sonra diğerimiz otururdu sofraya, bu süreç herkeste böyle geçiyor sanırım

aynen aynen, anakucağını alıp wc ye kızımı da götürüp tuvaletimi yaptığımı çok biliyorum, odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlardı çünkü, bırakacak yerin olsa bile içinse sinmiyor ki, aklın sürekli bebekte kalıyor, bir tat alamıyorsun, biz mesela kızımı bırakıp hiç tatile gidemedik, her yaz bırakalım anneme gidelim bir yerlere başbaşa derdik yaz gelirdi kıyamazdık o da gelsin ona da değişiklik olur deyip gittiğimiz yere onu da götürürdük, tabi gittiğin yerde bebişle ilgilenmekten hiç birşey anlaamdan çok daha fena yorulmuş halde dönerdik.

Müthiş soru. Sabırsızlıkla bekliyorum cevabı. Ayrıca schaga sen göğüs kalkanı aldın mı aldıysan hangisinden aldin hava alandan mı yoksa kapalı olandan mı? Ve markası ne? Çok soru sordum:))

göğüs kalkanı nedir acaba? ben ilk kez duyuyorum

Çok sağol canım kontrolüme de daha var öne mi çeksem acaba zaten bu kontrole göre dr ya çalışabilir raporu vercek ya da izne ayrılıcam inşallah hersey yolundadır
Yarın sa böyle olursa bi telefon açmalıyım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…