aynı şekilde benimde sadece sabahları tokluk 1.saat değerim 140 üstü çıkıyordu öğlen ve akşam öğünleri hep 140 altı çıkıyordu benim doktorumda insüline başlattı şuan sadece gece yatmadan yapıyorum insülini ve çok şükür normal sınırlarda gidiyor artık..
merhaba kızlar bugun tam bihafta oldu hastaneden kendi istegimle cıkalı 2gun yattım sancım var diye serumla ve nidilat başlamıştılar carsambad yatırıyolardı gecen hafta ama ben o pskolojiye dayanamayıp imza atıp cıkmıstım 2gundur yine sancım vardı bugun gittim kendi özel doktoruma 34+3uz bugun pazar 35olucaz insalllah.sancım cıktı dunden beride hareketlerinde azalma hissettim boynuna kordon dolanmış ama gevşekmiş hani ondanmıdır diye dusundu renkli dopplere girdim yine kordon sıkmışmı çokmu dolanmış acaba hareketi ondan mı sebep yavaşladı baktı dopplerdede bir tur donmuş ama gevsek gozukuyo ondan degildir dedi hareketlerini say bugun 10az olursa gel sezeryana alalım dedi gayet normal bi sekilde sıkıntı olmaz dogsa dedi.ben yine guvenemeyip devlet hast gittim oradada sancı cıktı 2kere 1saat arayla nstye baglandım 2sindede cıktı sancım.yatırıcaz dedi onlarda 37haftanda olsa bu sancı dogsun deriz diyo ama suan altta acılman yoksa sancının olması bişey degiştirmez dedi gozetim altında tutmak istiyolar allah korusun nstye baglıcaklar ara ara bebegin kalp atımında bi sıkıntı olursa alırız sezeryana diyo ama normalse dursun sancılar diye ilaç yani şu nidilat ve boş seum o nidilatın yan etkisi çok bugun hala devam ediyo bırakalı bir hafta oldu elde ayakta yanma gece terleme şişligi anlatamam bu arada serviste yer yoktu nst odasında kalcaktım dedim bari yarın gelim yatim dedim yarın goztepe ssk kadın dogum bolumune yatıcam yine ve moral diye bişey yok stres sıkıntı tek başına yanlızlık lutfen daha giremem bol bol dua edin dogucaksada kuveze girmesin saglıklı dogsun nebilim işte aklım çok karısık dogmıcaksada 37ye kadar durabilse hakkımızda hayırlısı bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimize acil sifa versin.
kendi ozel doktorum rahat bi sekilde kuveze girmez dogsun gecen hafta ciger acıcı igne olmustum hani oldun ignelerinide diyo sıkıntı olmaz diyo tamda guven vermiyo.devlette diyoki suan dogsa kuvezde kalır nekadar ciger için igne yapılsada diyo 37ye kadar bekletelim gibi konusuyor yani bi sıkıntı yoksa tabii ilaçla gozetim altında kal yat hast diyo kime inanıp guvenicegimi şaşırdık eşimde oyle kaldık napsak.yatmak sorun degilde işte nekadar sure 37haftama kadar mı nekadar(((((((((
kendi ozel doktorum rahat bi sekilde kuveze girmez dogsun gecen hafta ciger acıcı igne olmustum hani oldun ignelerinide diyo sıkıntı olmaz diyo tamda guven vermiyo.devlette diyoki suan dogsa kuvezde kalır nekadar ciger için igne yapılsada diyo 37ye kadar bekletelim gibi konusuyor yani bi sıkıntı yoksa tabii ilaçla gozetim altında kal yat hast diyo kime inanıp guvenicegimi şaşırdık eşimde oyle kaldık napsak.yatmak sorun degilde işte nekadar sure 37haftama kadar mı nekadar(((((((((
merhaba kızlar bugun tam bihafta oldu hastaneden kendi istegimle cıkalı 2gun yattım sancım var diye serumla ve nidilat başlamıştılar carsambad yatırıyolardı gecen hafta ama ben o pskolojiye dayanamayıp imza atıp cıkmıstım 2gundur yine sancım vardı bugun gittim kendi özel doktoruma 34+3uz bugun pazar 35olucaz insalllah.sancım cıktı dunden beride hareketlerinde azalma hissettim boynuna kordon dolanmış ama gevşekmiş hani ondanmıdır diye dusundu renkli dopplere girdim yine kordon sıkmışmı çokmu dolanmış acaba hareketi ondan mı sebep yavaşladı baktı dopplerdede bir tur donmuş ama gevsek gozukuyo ondan degildir dedi hareketlerini say bugun 10az olursa gel sezeryana alalım dedi gayet normal bi sekilde sıkıntı olmaz dogsa dedi.ben yine guvenemeyip devlet hast gittim oradada sancı cıktı 2kere 1saat arayla nstye baglandım 2sindede cıktı sancım.yatırıcaz dedi onlarda 37haftanda olsa bu sancı dogsun deriz diyo ama suan altta acılman yoksa sancının olması bişey degiştirmez dedi gozetim altında tutmak istiyolar allah korusun nstye baglıcaklar ara ara bebegin kalp atımında bi sıkıntı olursa alırız sezeryana diyo ama normalse dursun sancılar diye ilaç yani şu nidilat ve boş seum o nidilatın yan etkisi çok bugun hala devam ediyo bırakalı bir hafta oldu elde ayakta yanma gece terleme şişligi anlatamam bu arada serviste yer yoktu nst odasında kalcaktım dedim bari yarın gelim yatim dedim yarın goztepe ssk kadın dogum bolumune yatıcam yine ve moral diye bişey yok stres sıkıntı tek başına yanlızlık lutfen daha giremem bol bol dua edin dogucaksada kuveze girmesin saglıklı dogsun nebilim işte aklım çok karısık dogmıcaksada 37ye kadar durabilse hakkımızda hayırlısı bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimize acil sifa versin.
iyi akşamlar kızlar size bi sorum olcak birkaç isimde kararsız kaldık fikir verirseniz sevinirim şevval, ırmak, azra, beril :)))
Kızlar su an cok fena karnımda ağrı var. Sanki bıçak sapliyorlar gibi aynı ağrı vajinamda da oluyor . Acidan ağlıyorum su an .31.haftamdayin neden olmus olabilir?? Uzandım biraz geçmezse doktora gideceğim ama cok korkuyorum.
buna da şükür ama bugün kötü bir gün geçirdim
geceden ateşim yükselmeye başladı sabahı zor ettim
sabah daha iyiydim ama bir müddet sonra kötüleşmeye başladım
eşim zorla banyo yaptırdı ateşim düşsün diye
yine düşmedi
acile gittik hemen doktoruma sevk ettiler
o da serum antibiyotik ağrı kesici falan filan yaptı
yeni geldik hastaneden sabaha göre çok çok iyiyim
küt küt öksürüyorum bronşit olmuşum öksürmekten boğazım tahriş oldu
öksürüğe ne iyi gelir ki
yine de şükürler olsun
Kizlar kafayi yicem bu igneyi oldugumdan beri cocugumun harejetleri azaldi nabcam bilmiom ya kafayi yicem artik simdi tatli yedim yattim hic tepki yok.nabicam ben ,( sabah oynadi bi jac sefer acile mi gtsem
..
CANım bizim bir komşu iki ay önce doğurdu. 1.750 gramdi bebek ciğer iğnesi falan da olmamıştı. YIĞeni vefat etmiş onun üzüntüsüne doğurmuş kadın. SOnuç 5 gün kuvezde kalmış bebek sadece. ŞIMdi üç yaşında koca popolu tatlı mi tatlı bi kız bicır bicır maşallah.
DIyeceğim o ki eğer bebeğinde bi tehlike olursa kendi doktorunu dinle. NOrmal zamanında doğan bebekler bile doğduktan sonra sarılık falan olunca 3 4 gün kuvezde kalıyor zaten. Bu arada bdtlerimız arasında bir hafta fark var. BENim bugün 32+5. SEnin nasıl 34+5 lerde oluyor. Sanırım yanlış hesaplıyorsun.
Moralman çöktüm((( bugün doktora gittim zaten 10 gündür tansiyon ölçüyorum yüksek bulmuştu doktorumc degerlere bakınca ne yüksek ne düşük dedi sonra ktrasona baktık bebeğimin kafasıhaftasına göre büyük vücuduhaftadına göre küçük çıktı gecen seferde aynı çıktı kilosuda 1600 gr civarında. Beslenmeinde sorun var dedi sonra ayrıntılıya yolladıordada aynı şekilde çıktı . Ama kan akışında problem yok dedi.sonra doktoruma gittik sonuçlarla çalışmamı uygun bulmadığını sol tarafıma yatıp dinlenmem gerektiğii söyledi. Yani iş görmezlik verdi. İdrar testi yaptırım herhangi bir protein kaybı çıkmadı...Yıkıldım resmen moralim çok bozuk ((((( oysa oğlum bugün esnedi dilini çıkrdı bize yüzünü gördük ilk defa bu kdar net.. Oğlum benim bugün çok kötüyüm yeternce besleyemior mym. Nede anlış yapıyorum (((( çok kötüyü çokkkkkk Allah korusun erken doğum bile olabilirmiş ((dua eder misiniz oğlum için lütfen (
göğüs kalkanı nedir acaba? ben ilk kez duyuyorum
34+3gunluk bugun 19mayıs son adetim doktorum 2haftada onden gidiyor dedi hep yani.bilmiyorum artık
aynen aynen, anakucağını alıp wc ye kızımı da götürüp tuvaletimi yaptığımı çok biliyorum, odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlardı çünkü, bırakacak yerin olsa bile içinse sinmiyor ki, aklın sürekli bebekte kalıyor, bir tat alamıyorsun, biz mesela kızımı bırakıp hiç tatile gidemedik, her yaz bırakalım anneme gidelim bir yerlere başbaşa derdik yaz gelirdi kıyamazdık o da gelsin ona da değişiklik olur deyip gittiğimiz yere onu da götürürdük, tabi gittiğin yerde bebişle ilgilenmekten hiç birşey anlaamdan çok daha fena yorulmuş halde dönerdik.
kızlar daha önce doğum parasıyla ilgili bir konu paylaşmıştım hamilelik döneminde işi bırakanlarla ilgili doğum parası alabileceğini söylemiştim .dün bu konuyla ilgili ssk ya gittim doğum parası konularla ilgilenen memur dan güzel bilgiler aldım.aynen memurun söylediği gibi aktarıyorum geçmiş hizmet dökümlerimi çıkardı bu yıl içinde 120 günden fazla ssk ödenmişliğin var dedi doğumdan önceki son 300 güne bakıldığını söyledi bununla ilgili de doktorundan 32.haftadan sonra hamilelik raporu almam gerekiyormuş bu raporla birlikte doğum raporunu da aldıktan sonra ssk ya başvurmam gerektiğini söyledi.memur bana doğum parası alabileceğimi söyledi.ben şansımı denicem.
ilgilenen arkadaşlar sizin de bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Canım bu bahsettiğin bebeklik süresince zaten normal ki.yani en fazla 1 sene veya 2 sene sonrasının bu kadar zor olduğunu,eşinle başbaşa kalmana hić bir engel teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Senin kızın şuan kaç yaşında ki
34+3gunluk bugun 19mayıs son adetim doktorum 2haftada onden gidiyor dedi hep yani.bilmiyorum artık
Ya adet tarihini doktoru farkli söyleyen warmi mesela benim son afet tarihom 23 mayis ama doktor 25 haziran diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?