2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benim günde 3 kez sabah öğlen aksam yemek öncesi. ..bi tane de akşam dediğin gibi yatmadan önce olan var ama onu şimdi. kullanma dedi ptesi kontrol var umarım günde 3 kere olani keser de yatmadan tek doz verir Senin gibi. Yalnız akşam yemekten sonra bi küçük parça tatlı yedim hemen 140 oldu canım bazen çok tatlı çekiyor dayanamıyorum çok zor oluyo geçen resmen ağladim Hayır gün geçtikçe iştah da açılıyor ben resmen yarı aç geziyorum ; (((

Allah yardımcınız olsun.ikiniz için hangisi hayırlıysa hangisi sağlıklıysa o olsun.herşeyin hayırlısını iste sen de.doğduktan sonra bebişinin durumuna göre hareket edecekler zaten.sağlıklı bebeği hastanede tutucak halleri yok.sen kendine bak önce.dualarımız seninle.

butt sakin ol, bak tecrübe konuşuyor, ben kızımı 35 haftalıkken (34+6 da)ciğer geliştirici iğne olmamışken ( çünkü erken doğum riskim yoktu, birden doğuruverdim ) 2340 gr doğurdum, buna rağmen ciğer gelişiminde sıkıntı olmadığı için küvözde kalmadı, hemen kucağıma verdiler, ayrıca küvözde kalması kötü bir şey değil, yoğun bakımda kalmasın yeter ki, küvözde anne rahatça bebeğinin yanına gidip emzirebiliyor, ve uzun süreli kalmıyor, bebiş kendini çabucak toparlıyor,bence şu haftalarda doğsa bile küvözde kalmayacak.

Allah yardimcin Olsun Canim. İnşallah hayırlı zamanda saglikli doğar bebisin.

hiç durma git doktora, bıçak batması gibi bir ağrı doğumla alakalı olabilir

çok geçmiş olsun ( zaytinyağı ve karabiberi karıştırıp azıcık ısıt, eşine söyle göğüs kısmını ve sırtını boğazını boynunu yağlat gece öyle uyu, ciğerleirn yumuşayacaktır, bir de ben tarçın çayı içiyorum karabiberli, o da iyi geliyor ama günde bir kez içiyorum, belki zarlıdır tarçın bilmiyorum çünkü.

Kizlar kafayi yicem bu igneyi oldugumdan beri cocugumun harejetleri azaldi nabcam bilmiom ya kafayi yicem artik simdi tatli yedim yattim hic tepki yok.nabicam ben ,( sabah oynadi bi jac sefer acile mi gtsem

..

sen acile git nst ye bağlan, için rahat etsin, bu kadar stres bebeğine de zararlı

34+3gunluk bugun 19mayıs son adetim doktorum 2haftada onden gidiyor dedi hep yani.bilmiyorum artık

Senin bu zor durumunda ne dersem boş gibi geliyor. Doktorların sözünden çıkma 3 hafta hastanede yat bence ne olur ne olma canım. Sancın çıkıyormuş bak lütfen sıkılıyorum diye tedbiri elden bırakma azcık sabret lütfen.

benim de senin haftalarında öyleydi bebeğim, ben de çok sıkıntılı günler geçirdim, ve hala da bitmiş sayılmaz, sadece duruma alıştım diyelim, hatta perinotologa gittiğimde bu bebeği hemen almamız gerek, fazla beklemez dedi, bana 3 gün sonraya gün doğum için gün verdi, fakat ben kendi doktoruma gideceğim sonra karar vereceğim dedim, 32+6 da kendi doktoruma gittiğimde bebekte gelişme var dedi, karın gelişimi 10 güne düşmüş dedi, noramalde 3 hafta gerideydi, bu hafta 300 gr da almış dedi, bu çok iyi dedi,ki her hafta 100 gr alıyordu,bebeğini 2 hafta daha takip edelim dedi, şimdi birinci haftası bitmek üzere, bol bol beslendim, bakalım cuma günü yeniden kontrolüm var, bakalım yine gelişme olmuş mu olmamış mı çok merak eidyorum, olmadıysa belki de haftaya doğum için gün verecek, olduysa 35. haftadan sonraya kalacağız ki bu bizim için hayali bile çok güzel bir durum.

uzun yazdım ama bir kere strese girmemeye çalış, düşünme ve bebeğin için güzel bslen, bol su iç,süt iç, muz ye, yumruta ye, kırmızı et ye, ceviz ye, meyve ye, bunlar hep bebeği besliyormuş. izne çıkman da çok iyi olmuş, beni de mecburi izne ayırdı, 2 haftadır evdeyim bol bol soluma uzanıp dinleniyorum. belki de bebeğimin kilo lmaasında izne çıkmamın etkisi olmuştur. bakalım bu hafat sonuçlar nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.

34+3gunluk bugun 19mayıs son adetim doktorum 2haftada onden gidiyor dedi hep yani.bilmiyorum artık

butt beklenen doğum tarihin1 mart değil o zaman :111: çünkü benim 1 mart ve ben 33+4 günlüğüm.sona adet tarihim 25 mayıs

Canım bu bahsettiğin bebeklik süresince zaten normal ki.yani en fazla 1 sene veya 2 sene sonrasının bu kadar zor olduğunu,eşinle başbaşa kalmana hić bir engel teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Senin kızın şuan kaç yaşında ki

Malesef ben de dogum iznime 1 ay kala isten cikarildim. Yaptigim arastirmaya gore- 170 arayarak sgkyi her soruya cevap veriyorlar- hamilelik iznine ayrilinca o sirada calisiyor olmak gerekiyor yani 32. Haftada is yerine veriliyor dogum raporu, ayrica 90 gun yetiyor son 1 sene icinde yatirilmis benim ogrendegim boyle insallah senin dedigin gibi de oluyordur elam.

kızım şuan 5 yaşında, yok öyle olmuyor emel, benim kızım daha bu sene ilk kez arkadaşlarının yanında kalmaya başladı, tabi ben herkesin yanında bırakmam orası ayrı da çok yakın akrabalarımızın yanında oyun oynamak için kalmaya başladı diyeyim. anneden babadan ayrılmak istemiyorlar, sen de bırakıp sosyalizme karışayım diyemiyorsun içine sinmiyor zaten, aksine büyüdükçe çok daha fazla ilgi istiyorlar, konuşmanı oyun oynamanı yemek yedirmeni resim yapmayı herşeyi birlikte yapmak istiyorlar, sen ona yeteceğim derken bu kez enerji tükeniyor, yalnız ben çalıştığımın da altını çizeyim, zaten yprgun argın geliyorsun işten, eve gelir gelmez mecburi ev işleri ile ilgilendikten sonra geriye kalan enrjiniçocuğa harcıyorsun, sonra da Allah 'ım uyusa da uyusam diye gözünün içine bakıyorsun, uyuduğu ana kendini yatağa atıp sıızııp kalıyorsun,günler hergün birbirnin ardışığı şeklinde deavm edip gdiyor.

Ya adet tarihini doktoru farkli söyleyen warmi mesela benim son afet tarihom 23 mayis ama doktor 25 haziran diyor

Kizlar doguma giren arkadasla gorusen varmi merak ettim durumu nedir.? Umarim saglikla atlatmistir hem bebegi hem kendi .
Agrisi olip dogum bekleyen arkadaslarada acil sifalar umarim bebisler sabirli olurlarda 37 ler 38 ler gorurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…