2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ya adet tarihini doktoru farkli söyleyen warmi mesela benim son afet tarihom 23 mayis ama doktor 25 haziran diyor

dr a sor istersen canım.benim 10 haziran ve hep ona göre hesaplıyor.ölçümleri ileri olsa bile bütün kayıtlarımız 10hazirana göre.bi yanlışlık olmasın?

Canimm benim cok tesekkur ederimmm

iyi geceler sevgili hamiş arkadaşlarım,
Uzun zamandır giremiyorum. Tansiyonla başım dertte... Bir düzeltemiyorum ki tuzlu hiç bir şey yemiyorum. Haftaya randevum var doktorumla idrarda proteine bakılacak. Çok korkuyorum. Oğlum ishal olduğum haftalarda pek beslenememiş kilosu hemen hemen aynı, 2 hafta geriye düştü gelişimi çok üzülüyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah.

Valla Zehracım uyuyamıyorum endişeliyim.benim dr tekrar tahlil istedi.ona göre görüşelim dedi.2 ay önce hemoglobin 11 idi.beş gün önce tahlil verdim , 8,9 olmuş.ben de hergün bir tane maltofer oral solüsyon alıyordum.düzenli olarak.kan serumu nedir?bildiğimiz serum gibimi? Adını yazarsan sevinirim.

Teşekkür ederim canım.korkuyorum.

sen acile git nst ye bağlan, için rahat etsin, bu kadar stres bebeğine de zararlı

Nst ye baglndm kasilmm cikti gne ve serumlu igne yedim gne bbegin harektlri cok azaldi ultrasonda dktr iki dakks ugrasti oyntti hrekt ck az bgn dopplere grcm aglmktn helak oldum keske o igneleri olmasydim keske agrim vr demsydim o ignekerden snra bbgm yvsladi cumaretsu vuruldum iki gn normldi simdi bsldi az hareket etmye allaha dua edyrum srkli bni evldima evldimi bana bgislasin . ((

bende bebekle ilgili bir sorun yok, kendim hastaydım, ateşimi serumla düşürdüler, ilaç filan aldım. o dönemlerde bebeğin hareketleri çok azalmıştı, hissedemiyordum. sonra ilaçları kestik 3-4 gün sonra normale döndü. yani aklına hiç kötü birşey getirme, bebek için yapılan bir iğne o erken doğmasın daha sağlıklı doğsun diye, sanmam ki bebeğe bir zarar versin. ha birde ben sinirliyken filan bebek aşağıda toplanır taş gibi olur. belki sende bu kadar üzgün olduğun için o da stress altında. yapma lütfen. bebeğini üzme annesi, Hepimizinki Allaha emanet

Benim de sert çünkü bebiş dayanıyor sürekli.
Niye içeride suda daha rahat takılmıyor bilmiyorum...
Hep neredeyse karnımdan çıkacak gibi...

Nasıl oldun acaba?

En iyi bizler birbirimizi anlıyoruz.
Hem hamile psikolojisi hem de aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyor olmak bizleri daha da yakın yapıyor.
Sen içini rahatlatmaya ve sakin olmaya çalış.

Butt, hastanede kontrol altında olmak en iyisi.
İçinize sinen hastaneye yerleşin ve kendini doktorlara hemşirelere emanet et.
Bebişlerimize Allah sağlık versin. Artık büyüdüler oldukça.

Amin amin.
İstersen tansiyon konusunu randevundan önce yine de telefonda tekrar konuş doktorunla.
Belki ekstra önerileri olur.
Allah sağlık versin...

Günaydın schaga,
Aksam yatıp dinlendim .bugun iyiyim çok şükür. Sanırım yorgunluktan oluyor artık. Hem is hem ev zor oluyor bu durumda. 37.haftaya kadar nasıl çalışılır hic bilmiyorum bu vaziyette😞

Günaydın, dün akşam merak ettim açıkçası.
Demek bu haftalar artık ağrıların başladığı zamanlar.
Bazılarımızın daha çok olsa da hepimizde bir ağrı durumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…