- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım benim 1.5 ay evvel 10.5 cıkmıstı hemoglobin..demir hapımı gunde 2 e cıkarmişti, bu hafta sonu gene kan sayımı olcumu istedi.
Canim benimde 9, 8 cikti .doktorum sezryanda kan gerekebilir dedi .o yüzden kan serumuna basladik.3 gune bir serum yiyorum ikisini oldum kaldi 3 serum.birde b 12 düşmüştü onun ocinde igne oluyorum serumla ayni gunler .gecmis olsun sanada tekrarla ama caresine bak canim.ben hapimicok duzenli ictigim halde ddüştü malesef .bebek seni sömürmus resmen dedi doktorum.3 subatta da gun verecek doktorum subat annesi olacam ben .25.ne gunum doluyor bakalim hangi tarihte alirsa artik.
Merhaba kızlar.Bugün dr aradım.geçen hafta kan tahlili vermiştim.sonuçlarda hemoglobin 8.9 çıkmış.normal aralık 11-15. Çok düşmüş dedi.çok üzüldüm.tahlili yenileyelim dedi.yarın devlet hastanesinde kan vereceğim.bu durumu yaşayanınız var mı?canım çok sıkıldı.yorgunluk hissetmiyorum halbuki.offf of...
Sordugumda gec dollenme demislerdi
Günaydın, dün akşam merak ettim açıkçası.
Demek bu haftalar artık ağrıların başladığı zamanlar.
Bazılarımızın daha çok olsa da hepimizde bir ağrı durumu var.
doktor kontrollerde soruyor bir sıkıntınız şikayetiniz var mı ?
bendeki cevap genel olarak tabii daha ağırlaştım bu haftalarda artık beklenen
durumlar normal olarak sadece daha dikkatli davranıyorum malum çocuk ve işde
eklenince bunları olabilecek şeyler çok ekstra farklı bir durum yok şimdilik
hadi ben rahat benim doktor benden de rahat evet olabilecekler zaten bunlar
diyor adam
30 haftalik hesapliyor canim ya benm kafamda almio valla
Valla Zehracım uyuyamıyorum endişeliyim.benim dr tekrar tahlil istedi.ona göre görüşelim dedi.2 ay önce hemoglobin 11 idi.beş gün önce tahlil verdim , 8,9 olmuş.ben de hergün bir tane maltofer oral solüsyon alıyordum.düzenli olarak.kan serumu nedir?bildiğimiz serum gibimi? Adını yazarsan sevinirim.
Bizde de aynı durum.
Üstelik ben riskli kategorideyim.
Benim bacak ağrım fena durumda şu sıra.
Tam bacakla kuku birleşimindeki kas ağrıyor.
Tek taraf üstelik.
Teşekkür ederim cnm
Hihihih bir tane kesmedi napıyım 3 tane yaptım, bir tek etiketimiz eksik üzerinde bu arada
Magnet yapacak arkadaşlar internette etiket için bir site keşfettim yüzlerce etiket var istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz, isteyenlere mesaj atabilirim rüya gibi etiketler var şekilli şekilli..
Arkadaslar özellikle ayakta kalınca karmımın sertleştiğini hissediyırum sanki bebek ön tarafa dayanıyor
Bazen karnımda çıkıntılar oluyor tüm bunlar normal mi ne diyosunuz
İş için de 1 -1.5 saat yol gidiyorum evde kaldığımda ise yalnızım erken doğum falan olabilir mi
buna da şükür ama bugün kötü bir gün geçirdim
geceden ateşim yükselmeye başladı sabahı zor ettim
sabah daha iyiydim ama bir müddet sonra kötüleşmeye başladım
eşim zorla banyo yaptırdı ateşim düşsün diye
yine düşmedi
acile gittik hemen doktoruma sevk ettiler
o da serum antibiyotik ağrı kesici falan filan yaptı
yeni geldik hastaneden sabaha göre çok çok iyiyim
küt küt öksürüyorum bronşit olmuşum öksürmekten boğazım tahriş oldu
öksürüğe ne iyi gelir ki
yine de şükürler olsun
Nst ye baglndm kasilmm cikti gne ve serumlu igne yedim gne bbegin harektlri cok azaldi ultrasonda dktr iki dakks ugrasti oyntti hrekt ck az bgn dopplere grcm aglmktn helak oldum keske o igneleri olmasydim keske agrim vr demsydim o ignekerden snra bbgm yvsladi cumaretsu vuruldum iki gn normldi simdi bsldi az hareket etmye allaha dua edyrum srkli bni evldima evldimi bana bgislasin .((
aynen aynen, anakucağını alıp wc ye kızımı da götürüp tuvaletimi yaptığımı çok biliyorum, odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlardı çünkü, bırakacak yerin olsa bile içinse sinmiyor ki, aklın sürekli bebekte kalıyor, bir tat alamıyorsun, biz mesela kızımı bırakıp hiç tatile gidemedik, her yaz bırakalım anneme gidelim bir yerlere başbaşa derdik yaz gelirdi kıyamazdık o da gelsin ona da değişiklik olur deyip gittiğimiz yere onu da götürürdük, tabi gittiğin yerde bebişle ilgilenmekten hiç birşey anlaamdan çok daha fena yorulmuş halde dönerdik.
iyi geceler sevgili hamiş arkadaşlarım,
Uzun zamandır giremiyorum. Tansiyonla başım dertte... Bir düzeltemiyorum ki tuzlu hiç bir şey yemiyorum. Haftaya randevum var doktorumla idrarda proteine bakılacak. Çok korkuyorum. Oğlum ishal olduğum haftalarda pek beslenememiş kilosu hemen hemen aynı, 2 hafta geriye düştü gelişimi çok üzülüyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah.
Ya adet tarihini doktoru farkli söyleyen warmi mesela benim son afet tarihom 23 mayis ama doktor 25 haziran diyor
kendi ozel doktorum rahat bi sekilde kuveze girmez dogsun gecen hafta ciger acıcı igne olmustum hani oldun ignelerinide diyo sıkıntı olmaz diyo tamda guven vermiyo.devlette diyoki suan dogsa kuvezde kalır nekadar ciger için igne yapılsada diyo 37ye kadar bekletelim gibi konusuyor yani bi sıkıntı yoksa tabii ilaçla gozetim altında kal yat hast diyo kime inanıp guvenicegimi şaşırdık eşimde oyle kaldık napsak.yatmak sorun degilde işte nekadar sure 37haftama kadar mı nekadar(((((((((
doktorlar eminim riskleri de göz önünde bulunduruyorlardır (en azından kendimi öyle teselli ediyorum)
yalnız senin o ağrıya benzer ağrıyı bazen bende yaşıyorum
özellikle çok ayakta kalınca ya da yorulunca daha yoğun
ne kadar dinlensem de geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?