2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım benim 1.5 ay evvel 10.5 cıkmıstı hemoglobin..demir hapımı gunde 2 e cıkarmişti, bu hafta sonu gene kan sayımı olcumu istedi.

en rahatı benim doktor heralde tam kan sayımında her şey birbirine girmiş durumda hemoğlobin 9.7 sürekli kan şurubu kullandığım halde düzelme yok doktorumda merak etme deyip duruyor bu arada benim plesantam da aşağıda yani doğum anı çok kanamalı olabilir buna ragmen sıkıntı yapma diyor her doktor farklı sanırım haftaya kont. var bakalım ne diyecek bu arada kızlar siyah çekirdekli kuru üzüm yeyin her sabah geçmiş olsun....

Günaydın, dün akşam merak ettim açıkçası.
Demek bu haftalar artık ağrıların başladığı zamanlar.
Bazılarımızın daha çok olsa da hepimizde bir ağrı durumu var.

doktor kontrollerde soruyor bir sıkıntınız şikayetiniz var mı ?

bendeki cevap genel olarak tabii daha ağırlaştım bu haftalarda artık beklenen

durumlar normal olarak sadece daha dikkatli davranıyorum malum çocuk ve işde

eklenince bunları olabilecek şeyler çok ekstra farklı bir durum yok şimdilik

hadi ben rahat benim doktor benden de rahat evet olabilecekler zaten bunlar

diyor adam

Bizde de aynı durum.
Üstelik ben riskli kategorideyim.

Benim bacak ağrım fena durumda şu sıra.
Tam bacakla kuku birleşimindeki kas ağrıyor.
Tek taraf üstelik.

Şuan hastanedeyim doktoru bekliyorum bugün bebeğimi görecm en son aklıma 28 haftada geldim şimdi 1137 gr olmuştu bakalım şimdi ne çıkacak

Canim 24.haftada benimde 11 di.doktor bebek seni somurmus resmen dedi.venofer serumun icine konup veriliyor.yarim saate ayarlattiyor doktor serumu.benim ferrinte cok dusuk canim senin kac .benimki 5 suanda.hamilelik basinda 1 di neyseki azda olsa o yukseldi

Bizde de aynı durum.
Üstelik ben riskli kategorideyim.

Benim bacak ağrım fena durumda şu sıra.
Tam bacakla kuku birleşimindeki kas ağrıyor.
Tek taraf üstelik.

doktorlar eminim riskleri de göz önünde bulunduruyorlardır (en azından kendimi öyle teselli ediyorum)
yalnız senin o ağrıya benzer ağrıyı bazen bende yaşıyorum
özellikle çok ayakta kalınca ya da yorulunca daha yoğun
ne kadar dinlensem de geçmiyor

Günaydın kızlar..dün geceden beridir felaket bir bel ağrısı yaşıyorum

ayaklarım da şiş ve acıyor

cnm bende keçeden yaptığım bebeklere magnet yapıştıracam tüle sarıpkurdelayla fiyonk yapcam etiket yapıştırcam üztüne ama ben etiketi de kendim yapıym diye düşünmüştüm, word sayfasına istediğim gibi yazar renkli çıktısını alır keser tül keselere sımbalarım diyodum olmazmı ki? sen yinede o sitenin adını bana da yollada ben istediğim gibi yapamazsam alternatif osun bana ellerine sağlık bu arada, çok güzeller, yalnız bişi dicem o nazar boncuğu ve uğur böceğiin ikisinide tüle yapıştırmışsı ya sanki birini bebeğin arkasındaki fiyonka yapıştırsan daha mı güzel olur, mesela ugur böceğini fiyonka yapıştırsan sen bilirsin yinede benim aklımdan öyle geçti bi dene istersen

Bende belli yerlerde sertleşme oluyor, dün eşim elini koydu o da hissetti. Sanki kafasını ya da dirseğini dayıyor gibi, biraz da tümsek oluyor o kısım ama 2-3 dakika sonra geçiyor.

Çok geçmiş olsun, umarım biran önce iyileşirsiniz. Bende öksürük bir hafta sürdü, son 4 gün bal, limon ve ılık su içiyorum günde 4-5 büyük bardak, neredeyse elimden düşürmüyorum galiba o halletti. Zencefille tarçın da ekleyin diyorlar ama benim doktorum her ikisi için de "miktarına çok dikkat edin, zencefili asla toz kullanmayın" falan deyince ikisinden de uzak durdum.

iğne ile ilgili olduğunu sanmıyorum, olsn 4-5 kişi tanıyorum hiçbiri böyle bir sıkıntı yaşamadı, stresinle ilgili olabilir hareketin azalması ya da daha başka bir sıkıntısı olabilir, bugün doktor net bir şey söyleyecektir, inşallah sağ salim kavuşursun yavruna, bu haftalarda doğsa bile çok büyük sıkıntı yaşamaz, üzülme

annelik çok başka bir duygu ben işyerinde bişey yiyorum çisem bunu çok seviyo diyorum yiyemiyorum boğazımdan geçmiyo
halbuki evde var haziranda eşimle tatile çıkacaktık yıllık iznimi aldım birnevi balayı olcaktı 2. bebeği tatilde planlıyoduk
eşim dediki bir hafta birlikte olalım başbaşa diğer hafta kızımızıda alalım onla gidelim senle zaman geçirmeyi çok özledim dedi
neyse içime sinmesede tmm dedim yola çıktık içimde bir boşluk allahım ne kötüydü otele yerleştik ilk kızımı aradım ama
neyapsam aklımdan çıkmadı eşim ban kızıyo tadını çıkar diye ama kızımla konuşurken koşa koşa geliyo oda konuşuyo
tatilden hiçbişey anlamdım zehir oldu bana ama bu bebişin ilk temellerinide orda atmışız :) kaarar aldım kesinlikle rezilde
olacaksam kızımla olcam cnm kızım sabah sabah dilim şişmiş

çok geçmiş olsun, inşallah idrar sonuçlarında güzel çıkar, gelişim geriliği benimkinde de vardı, bu hafta 10 gün daha toparlmaış çok şükür. düzelir inşallah iyi beslen.

Ya adet tarihini doktoru farkli söyleyen warmi mesela benim son afet tarihom 23 mayis ama doktor 25 haziran diyor

nasıl yaniii hadi 2 hafta fark olsun da 1 ay nasıl fark olabiliyor , normaldir belki bilmiyorum ama tuhaf geldi bana

Geçmiş olsun, sizin ve bebeğinizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Böyle bir durumda evde de rahat edemezsiniz, gözetim altında hastanede olmak daha iyi sanki.

Herkese günaydın,
ben bu gece astımlı gibi ölüyordum az daha nefessiz, sağıma uyuyakalmışım, dur sola döneyim dedim, önce sırt üstü döndüm , döndüğüm anda bebek mideme mi toparlanmış ciğerleirme mi anlamadım bir anda soluksuz kaldım, aa a a a diye kesik kesik nefes almdım bir süre, sonra düzeldi ama şimdi psikolojik midir gerçekten mdiidr bilmiyorum, nefes almakta güçlük çekiyorum

rüyamda dogum yaptıgımı görmedim ama bebegim dogmuştu.. bahsedilen o sarı sıvıyı biberonla veriyodum ama emzirmek için can atıyodum etrafımda annemler ablamlar yegenler... kimse emzirde demiyo.. ayy kabus.. küçük yegen eline basıyo oradan birileri bi şe diyooo tam bir kausss... eşime dertleniyorum neden evimizde degiliiiiiiiiiizzzz.... kan ter içinde uyandım bebek kustu çok degişik bi rüyaydı.. uyandım ama

Bana ders kendi evime gelmeliyim.

ya bendede oluyo korkuyorum aman ne oluyo diye bakıyorum sizdede var rahatlıyorum iyiki burası var :)
yoksa hergün dr ararım dr buraya du etsin ben akşama kadar oturuyorum işyerinde arada keyfi yürüyorum
akşamları biraz ayakta kalınca iş yapınca çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…