merhaba kızlar bugun tam bihafta oldu hastaneden kendi istegimle cıkalı 2gun yattım sancım var diye serumla ve nidilat başlamıştılar carsambad yatırıyolardı gecen hafta ama ben o pskolojiye dayanamayıp imza atıp cıkmıstım 2gundur yine sancım vardı bugun gittim kendi özel doktoruma 34+3uz bugun pazar 35olucaz insalllah.sancım cıktı dunden beride hareketlerinde azalma hissettim boynuna kordon dolanmış ama gevşekmiş hani ondanmıdır diye dusundu renkli dopplere girdim yine kordon sıkmışmı çokmu dolanmış acaba hareketi ondan mı sebep yavaşladı baktı dopplerdede bir tur donmuş ama gevsek gozukuyo ondan degildir dedi hareketlerini say bugun 10az olursa gel sezeryana alalım dedi gayet normal bi sekilde sıkıntı olmaz dogsa dedi.ben yine guvenemeyip devlet hast gittim oradada sancı cıktı 2kere 1saat arayla nstye baglandım 2sindede cıktı sancım.yatırıcaz dedi onlarda 37haftanda olsa bu sancı dogsun deriz diyo ama suan altta acılman yoksa sancının olması bişey degiştirmez dedi gozetim altında tutmak istiyolar allah korusun nstye baglıcaklar ara ara bebegin kalp atımında bi sıkıntı olursa alırız sezeryana diyo ama normalse dursun sancılar diye ilaç yani şu nidilat ve boş seum o nidilatın yan etkisi çok bugun hala devam ediyo bırakalı bir hafta oldu elde ayakta yanma gece terleme şişligi anlatamam bu arada serviste yer yoktu nst odasında kalcaktım dedim bari yarın gelim yatim dedim yarın goztepe ssk kadın dogum bolumune yatıcam yine ve moral diye bişey yok stres sıkıntı tek başına yanlızlık lutfen daha giremem bol bol dua edin dogucaksada kuveze girmesin saglıklı dogsun nebilim işte aklım çok karısık dogmıcaksada 37ye kadar durabilse hakkımızda hayırlısı bilmiyorum rabbim yardım etsin hepimize acil sifa versin.
kızlar 32.haftaydım; çalışabilir raporu için salı günü dr.a gittim ultrasyona girdim (bebeğimiz iyi çok şükür )ama ilçe dr.umuz gittiği için merkezden başka bir hastaneden sürekli dr.değişmek kaydıyla dr.geliyor ilçe hastanesine. benim net bir dr.um yok yani.doğum zaten merkezde olcak ve devlet hastanesinde, nasılsa nöbetçi olan girecektir doğuma muhakkak... neyse sorum şu ben bir dahaki rutin kontrol için ne zaman gideyim sizce? bu hafta gidenler bir dahakine ne zamn gidecekler yazabilirler mi?
Herkese günaydın,
ben bu gece astımlı gibi ölüyordum az daha nefessiz, sağıma uyuyakalmışım, dur sola döneyim dedim, önce sırt üstü döndüm , döndüğüm anda bebek mideme mi toparlanmış ciğerleirme mi anlamadım bir anda soluksuz kaldım, aa a a a diye kesik kesik nefes almdım bir süre, sonra düzeldi ama şimdi psikolojik midir gerçekten mdiidr bilmiyorum, nefes almakta güçlük çekiyorum
butt canim cok gecmis olsun. stres yapmamaya calis.. bundan sonsa bebegine hicbisey olmayacak merak etme. devlet hastanesi bazen prosedurlere cok takili kaliyo onlarin soylediklerine cokda takilma kendi doktorunuda dinle olmazsa bi ozele daha git.
kizlar bugun bende gitcem sonunda bebisimi gorcem devletede gitcem bugun. doktorumun degistirip degismeyecegime karar vercem hsyirlisi olsun bakalim gecmisi cok okuyamadim hepinizi opuyorumm
guzel haberlerle gelirim umarim
bende pazartesi çalışabilir aldım ve sordum
bundan sonra 2 haftada bir kontroller dedi
yani sende en geç 2 haftada bir kontrole gidebilirsin
arkadaşım
sağol canım.o zman şubatın ilk haftası gideyim merkeze ben
peki 37.haftada çalışamaz raporu alacağız ya sen onu hangi tarihte alacaksın yazar mısın canım? nasılsa aynı günlerde almışız raporlarımızı..
iyi geceler sevgili hamiş arkadaşlarım,
Uzun zamandır giremiyorum. Tansiyonla başım dertte... Bir düzeltemiyorum ki tuzlu hiç bir şey yemiyorum. Haftaya randevum var doktorumla idrarda proteine bakılacak. Çok korkuyorum. Oğlum ishal olduğum haftalarda pek beslenememiş kilosu hemen hemen aynı, 2 hafta geriye düştü gelişimi çok üzülüyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah.
evet sana katılıyorum, dengeyi tutturmak lazım, ben öğretmenim, kendi öğrencilerimin annelerinde gördüğüm yanlışları bazen kendimin yaptığını farkediyorum,bilmiyorum kınayarak mı eleştiriyorum nedir, bir bakıyorum aynısını kendim yapmış olarak buluyorum, şu bir gerçek ki evlat yetişrimek, kurala alıştırmak, disiplin vermek, ahlak görgü temizlik alışkanlığı vermek çok zor, biraz annelik iç güdüsüne ket vurmak gerekiyor sanırım, ama bu çok zor oluyor, en azından ben çok zorlanıyorum
Ben de internetten biraz araştırdım da 1 sene yastığa gerek yokmuş, o yüzden almıcam yastık
ayyy yazını okuyunca o kadar heyecanlandım ki..........
Emzik ben de koymıcam ama biberon be pompa yanımda olacak. Emzirmek evet en mantıklısı ama meme ucumun olmama ihtimali, bebeğin meme ucunu alamama riskine istinaden alıcam pompa ve biberonu. Biberonu kullanmamaya gayret göstericem kaşıkla veririm belki ilk sütü alması lazım ha emzirerek ha kaşıkla ha biberonla ki biberonlar artık anne memesiyle uyumlu oluyor yani lökür lökür akmıyor ki damla damla akıtıyor anne memesi gibi. Çok yazdım susuyorum:))
canım 37 de değil de belki bir hafta önce alabilirim
inan geçen hafta bazı tatsız olaylar yaşadım işyerinde
çok şükür şimdi iyi ama çok da dayanamayacağım
gibi geliyor
yine de sana almayı düşündüğüm haftayı yazayım
36 da almayı düşünüyorum yani 4 hafta doğum sonrasına
aktarmış olacağım bir hafta eksik olacak hatta doktorumla
konuştuğumda eğer alabilirseniz sağlık ocağından falan
10 gün rapor alın bu raporunuza hiç dokunmayın
bu 5 haftayı da öyle tamamlayın dedi yani tamamen
işyerindeki durumlara göre karar vereceğim canım
eğer sağlık ocağından rapor alırsam o 5 haftayı tamamlar
37+6 da alırım çalışamaz raporunu tam 5 hafta ekletmiş
olurum böylece
Günaydın annişler..
Bugün oğluşumu görücem oleyy saat 2 olsada gitsem dr a :)
Allah kolaylık versin canım.ben de bir iki hafta sonra dayanamazsam 5 günlük de olsa rapor alır dinlenirim diyordum ama bizden bir arkadaş izne ayrıldı ve diğer arkadaş yalnız kalack ben de giitğimde o yüzden Rabbim zorluk ve rahatsızlık vermediği mecbur kalmadığım sürece rapor almayacağım.kafanı şişireceğim belki ama ben 31+2 de rapor aldım diğer raporu ne zamn almalıyım?
güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Malesef ben de dogum iznime 1 ay kala isten cikarildim. Yaptigim arastirmaya gore- 170 arayarak sgkyi her soruya cevap veriyorlar- hamilelik iznine ayrilinca o sirada calisiyor olmak gerekiyor yani 32. Haftada is yerine veriliyor dogum raporu, ayrica 90 gun yetiyor son 1 sene icinde yatirilmis benim ogrendegim boyle insallah senin dedigin gibi de oluyordur elam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?