2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benım devlettekı hastanesındekı doktorumda bana 35 olsun hıc korkma ama 35 e kadar dayanırsan ıyı olur demıstı korkulcak bırsey yok bence lutfen rahat ol hatta baska bır ozel doktora cık ıstersen....

kızlar 32.haftaydım; çalışabilir raporu için salı günü dr.a gittim ultrasyona girdim (bebeğimiz iyi çok şükür )ama ilçe dr.umuz gittiği için merkezden başka bir hastaneden sürekli dr.değişmek kaydıyla dr.geliyor ilçe hastanesine. benim net bir dr.um yok yani.doğum zaten merkezde olcak ve devlet hastanesinde, nasılsa nöbetçi olan girecektir doğuma muhakkak... neyse sorum şu ben bir dahaki rutin kontrol için ne zaman gideyim sizce? bu hafta gidenler bir dahakine ne zamn gidecekler yazabilirler mi?

butt canim cok gecmis olsun. stres yapmamaya calis.. bundan sonsa bebegine hicbisey olmayacak merak etme. devlet hastanesi bazen prosedurlere cok takili kaliyo onlarin soylediklerine cokda takilma kendi doktorunuda dinle olmazsa bi ozele daha git.
kizlar bugun bende gitcem sonunda bebisimi gorcem devletede gitcem bugun. doktorumun degistirip degismeyecegime karar vercem hsyirlisi olsun bakalim gecmisi cok okuyamadim hepinizi opuyorumm
guzel haberlerle gelirim umarim

bende pazartesi çalışabilir aldım ve sordum
bundan sonra 2 haftada bir kontroller dedi
yani sende en geç 2 haftada bir kontrole gidebilirsin
arkadaşım

canım yastığın mı çok alçak geliyor acaba?:44:

güzel haberlerle gel arkadaşım hadi bakalım

bende pazartesi çalışabilir aldım ve sordum
bundan sonra 2 haftada bir kontroller dedi
yani sende en geç 2 haftada bir kontrole gidebilirsin
arkadaşım

sağol canım.o zman şubatın ilk haftası gideyim merkeze ben
peki 37.haftada çalışamaz raporu alacağız ya sen onu hangi tarihte alacaksın yazar mısın canım? nasılsa aynı günlerde almışız raporlarımızı..

canım 37 de değil de belki bir hafta önce alabilirim
inan geçen hafta bazı tatsız olaylar yaşadım işyerinde
çok şükür şimdi iyi ama çok da dayanamayacağım
gibi geliyor
yine de sana almayı düşündüğüm haftayı yazayım
36 da almayı düşünüyorum yani 4 hafta doğum sonrasına
aktarmış olacağım bir hafta eksik olacak hatta doktorumla
konuştuğumda eğer alabilirseniz sağlık ocağından falan
10 gün rapor alın bu raporunuza hiç dokunmayın
bu 5 haftayı da öyle tamamlayın dedi yani tamamen
işyerindeki durumlara göre karar vereceğim canım
eğer sağlık ocağından rapor alırsam o 5 haftayı tamamlar
37+6 da alırım çalışamaz raporunu tam 5 hafta ekletmiş
olurum böylece

Geçmiş oldun ruhgüzeli ... Aynı sorunu bende yaşıyorum tansionum genelde 13-8 civarı a sıra yükseldiğide oluyor bende bundan 1 ay evvel zehirlenme yaşamış ishal olmuştum sonra serumla toparlamıştım. Acaba ondan mı geride gelişimi sen deyince aklımageldi.(( ben çok üzülüyorum şimdi evdeyim bugünden itibaren sıkı bir beslenmeye dokucam kendimi bebeğe yararlı ne varsa iki kat fazlasını yicem inşallah bugünler geride kalır(((senin tansiyon nasıl çok mu yüksek?

katılıyorum sana bizimde yanlışlarımız olabiliyo ben çok kuralcı bir anne olmak istemiyorum ama yapmak zorunda
olduğun şeyler oluyo herşey onun için bizimki çok inat dediğim dedik bakalım iki prensesle neyapcaz :18:

Arkadasim bence dogum yapacaginiz hastaneye sorun pompa olayini.cunku ilk dogumumda ben yanima pompa almamistim.hastanede vardi hemde baya profesyonel biseydi.nasil sut sagilacagini falan ogretmislerdi.bosuna yaninizda tasimayin.

Allah kolaylık versin canım.ben de bir iki hafta sonra dayanamazsam 5 günlük de olsa rapor alır dinlenirim diyordum ama bizden bir arkadaş izne ayrıldı ve diğer arkadaş yalnız kalack ben de giitğimde o yüzden Rabbim zorluk ve rahatsızlık vermediği mecbur kalmadığım sürece rapor almayacağım.kafanı şişireceğim belki ama ben 31+2 de rapor aldım diğer raporu ne zamn almalıyım?

Günaydın annişler..
Bugün oğluşumu görücem oleyy saat 2 olsada gitsem dr a :)

güzel haberlerle gelmen dileğiyle

olur mu öyle şey hiç sorun değil

ama eğer sende de sıkıntı olacaksa
dediğim gibi başka bir poliklinikten rapor alabilirsin
kadındoğum haricindeki

sende 37+0 ile 37+6 arasında alabilirsin sanırım
çünkü çalıştığın haftaları değilde günleri doğumsonrasına
aktarıyorlar yani sekreterler oturup hesap yapıyorlar
diye biliyorum
birde gördüğüm raporlarda doğumsonrası 8 hafta+ (kişi 36+4 de izne ayrılmış mesela) 28 gün
gibi ifadeler gördüm bildiğim/anladığım kadarı böyle arkadaşım

ama kızlardan da bilen varsa yazsın lütfen yanlış bilgilendirme olmasın sana da bana da

Merhaba, geçen haftaki kontrolden beri sürekli yatıyorum. Ve hep yan yatabildiğimden sizlerle yazışamıyorum. Hazır oturuyorken foruma bir gireyim dedim. Trt 1 de bir program var. Ben ilk defa izliyorum. 2 uzman var biri nörolog biri de çocuk psikiyatrı. İkisi de 2 yaşına kadar tv, tel ve tablet izletmemek gerek diyor. Konuuşma bozukluğundan epilepsi ve otisme kadar etkileri oluyormuş. Bu kadar kötü etkisi olabileceği düşünmemiştim. Kadın en net akademik anlamda başarısız çocuklar oluyorlar dedi. Çünkü beynin % 70'i iki yaşına kadar oluşuyormuş. Tv izlerken sadece görsel zeka gelişiyormuş. İşitsel zeka geri kalıyormuş. İeride okula başladığında öğretmenini dinleyemiyormuş, dinlese bile kısa süreli hafızaya alıyormuş, sonrasında da unutuyormuş. Dikkat bozukluğu da görülüyormuş. Anneler bu çocukları bazı uzmanlara götürdüklerinde çok yanlış teşhis konulabiliyormuş, mesela hiper aktivite gibi. Böyle olmasa da ileride sosyalleşme, arkadaş edinememe, sistemli spor yapmama gibi surumlar söz konusu oluyprmuş.

Mrb mart annisleri ben nisan annelerndeyim ama sanirim martta olur benmki suan 29 haftadayim 32de kismetse izne cikicam cok zor oluyo yaa busekilde popm bacaklarim heryerm agriyor ben ptt de gisede calisyrm malum cok yogun wc ye gtmek bile mesele off ya zaman hayrlisyla bir gecse

rapor alsaymışsın keşke 32.haftamda hamilelik bildirim raporumu aldım doğumdan sonra da doğum raporumu alıp nasipse 8 hafta sonra ssk ya bildiricem başvuru yapıcam nasip artık bakalım bizim muhasebe müdürünün akrabası bu şekilde doğum parasını almış beni de o yönlendirdi zaten ssk daki memur da alabilirsin dedi 170 deki arkadaşlar alamazsınız diyor şans bakalım inşallah alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…