2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hayırlısıyla yarın bir olsun.Bu sertlik yüzünden nefes bile alamıyorum bazen. Bu gece uykular haram bana. Benim bir de tansiyon yüksekliğim var korkum preklamsi

Bu karın sertleşmesi aşağıya doğru baskı yapıyor mu sizde de ?

arkadaşlar bugün akşam tuvalete bi gittim kan hem de sümüksü bir doku şeklinde hemen eşiimi aradım
benim dr. şehirde biz ilçedeyiz hemne ilçenin hastanesine gittik
ebe alttan muayene etti çok kanama olmuş dedi bebeğin eşi aşağıdaydı onu söyleyince dr u evinden aradılar geldi ultrasonla bakt bebek iyi dedi bi de o alttan muayene etti işkence gibiydi
nst ye bağlandım sancı çıkmadı
dr dedi ki 2 günde bir gel bakalım kanama olursa tehlikeli dedi
kanamam durdu zaten eve geldik
ama bir korku atlattık
daha çantam filan da hazır değil
yarın Allah izin verirse hemen hazırlayacağım
son hafta izin de almadım okula da devam

Çok geçmiş olsun canım bebeğin eşinden dolayı mı kanama oldu ? İnş bebişin sağ salim zamanında gelir tatlım. Bence birkaç gün izin alsaydın ayaklarını yukarı dikip uzanmak iyi gelir diyorlar. Riske atma derim.

canım bence okula gitme, ayarlayabiliyorsan evde dinlen..

Ay cok gecmis olsun doktor banada asagida tasiosun dediii yaaa offf yat fazla ayakta kalma dedi ama bende kanama falan olmadi

Kizlar doktorum enfeksiyondan dolayi bana fitil werdi bu fitil yerlestirdikten sonra ayaga falan kalkabilirmiyim.yoksa yatmam mi lazim

sanırım bebek plasentayı tekmelemiş
sebep tam belli değil
ama açılma filan yokmuş sancı da
daha önce hiç kana olmamıştı
iyi dilekleriniz için teşekkürler

Kıslar benim kafama takılan birşeyler var burda duyuyorum kiminde miyom, kiminde plasentayla ilgili durumlar v.s v.s acaba benim Dr um bunları kontrol ediyor mudur??? Çünkü her muayenede bebeğin kafasını ölçüyor bize yüzünü göstermeye çalışıyor başka birşeylere bakıyor mu anlamıyorum... Durduk yere de sorulmaz ki bende şu var mı bu var mı diye??? Sizin kontrolleriniz nasıl geçiyor??? Stres oluyorum birşeyler duydukça ya bende de varsa ve Dr dikkat etmediyse diye...

notlar verilecek performanslar iade edilecek
ıvır zıvır işler var dönem sonu
gitmesem olmaz ki

geçmiş olsun umarım bidaha olmaz kanama filan benim 30+0 haftam 1 haftadır raporluyum dr verdi bende napcam bilmiyorum bi sürü evrak var raporuda bozduramıyorum perşembe cuma gitcem artık performans ölçekler vs yazılılar teslim filan zor zorrr bi şey saoracağım çalışabilir raporu almışmıydın ne zaman aldın benim tatile denk geliyo alamam lazımmı tatildeyken bilgin varmı

canım coook geçmiş olsun.. bence okula gitme izin falan al yat dinlen baska bi ogretmen baksın senin yerine..

bu sertleşme beni de cok korkutuyo bazen karnım kendi kendi balon gibi şişiyo sanki o galiba bebiş ama bazen de bi anda nefes alamiycak kadar sert oluyo o da kasılma galiba.. benim asagıya bazen baskı oluyo ama uzun sürmüyo senin uzun mu sürüyo asagıya baskı

yaaaa çok erken değilmi yaaa aramızda 3 gün var bendede kasılmayla uyanıyorum ama sürekli değil açılma varmı sende???

yok açılma olmadığını söyledi doktorum ama nst'de sancı çıktı..bu yüzden de erken doğum riski var dedi galiba bilmiyorum neye göre söyledi.bende çok erken olduğunu düşünüyorum ve o yüzden çok tedirginim..bazen öyle bi an geliyorki en fazla 2 hafta daha dayanırım gibi gelio bu ağrılarla..bide dediğim gibi bugün başlayan alt kısmımda belimde falan bıcak saplanır gibi ağrılar acaba açılmaya mı başladı die kafamı kurcaladı..o açılmanın nasıl olduğunuda bilmiorum ama inşallah bu yaşadığım o değildir..

inşallah değildir açıklık olmaz benimde alttarafta ve kasıkta bıcak saplanır gibi agrı oluyordu rahim büyüyor diye düşündüm ben hep açılma olsabile yatarak haftalarca doğumu erteleyenler var çok geçmiş olsun inşallah geçerzamanında kolaycana doğururuz:18:

Slm kizlar çoğunuz kasilmalar ve karin sertleşmelerden bahsetmissiniz bana normal geliyor karnimin sertlesmesi panik yapmadim hic artik tekmeler kalmadi artik raharsiz olunca kasiyor bastiriyor daha bilinçli hareket ediyor oyuzden sertleşiyor bazen sanki dunyayi karnimda taşiyormuş gibi hissediyorum ama normal miş bu arada yarindan itibaren 24 saat idrarimi biriktircekmisim tahlil yapilacak ins. Proteinim azalmiştir idrarda yoksa alirlar bebegimi erken gelsin istemiyorum

Merhba kzlar 16 ocakta kontrolm vardi gittim cok sukur hersey iyi dedi doktr hatta bebek dgum pozisynunuda alms dedi ama ben bikac gundr bebegmn harektlerni surekli sdce asagda hissedyrum bildgn karnimn altnda kasiklrn orda hatta dahada asagida oynuo bu bazen can yakicida olabilyor bu sekilde bebegi asagida oynyn var mi?kafasinimi ceviriyor acba onumu hssdyrum cnku sdce orda oynuo bazen asiri baski yapio oynrken asagya nerdeyse tuvltm kacick gbi olyrum bazende canm yanio var mi bu seklde olan?

ben de coraspin ve iğne kullanıyorum büyük oğlumda kullandım onda da 35 haftaydı sanırım bıraktırdğında
notlar verilecek performanslar iade edilecek
ıvır zıvır işler var dönem sonu
gitmesem olmaz ki
boşver hocam yaaaaa arkadaşların teslim etsinler notlarını girsinler

31+iile 32+ arası alabilirsin hocam yaaa
ben aldım ben 31+4 te aldım mesela

kızlar biz hastaneden cıktık.ben cok iyiyim.ama bebeğimiz kuvöz de.onu bekliyoruz.dualarınızı eksik etmeyin...

Şu anda öğrendim, herşey yolunda gidecek. Kilosu da iyi. İlk etapta bir miktar kilo vermesi normal. Kuzucuk hemen toparlanır annesi, hiç metak etme. Hem ben artık eminim, forumdaki annelerin dilekleri tüm bebekleri ve annelerini koruyor...

Aynı durum bende de var canım. Ama benim bebeğim ters hala dönmedi o yüzden ayakları ordadır diye düşünüyorum. Hareket ettikçe sızlıyor alt bölgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…