2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba destinacım benim 20. haftadan beri kasılmalarım oluyor o zamanlar başladım ilaç kullanmaya erken doğum (kasılma) önleyici ilaçları. başlarda neredeyse 5-10dk da bir oluyordu ilaçları kullanmaya başladım hemen hemen hiç olmuyor. aksattığım zamanlar günde 10-15 kez olmaya başladı artık aksatmıyorum demekki hiç ilaç kullanmasam benim bebiş doğacak özellikle nidilatı hiç aksatmamaya çalışıyorum kasılmalar için en önemli ilaç.
canım Allah yardımcınız olsun inşallah minik en kısa zamanda toparlar kendini dualarımız seninle..
aynen öyle canım karnın taş gibi sertleşiyor sonra yeniden geçiyor. sürekli olup olup geçiyor.bu aralar benim de bel ağrılarım başladı uyku haram oldu resmen yatamıyorum göbeğimi sığdıramıyorum hiçbir yere

bir sıkıntı görse söyler yada ilk girişte ultrasyona bakmadan şikayetleri saydırmıyor mu mesela selam faslından sonra soruyor kaç haftalık ağrın akıntın v.s var mı ona göre daha dikkat ediyor...

canım bende 28.haftanın ilk gecsi ne sancı neden birşey tuvaletteyken kanama oldu hemen doktora gittik plesanta aşağıdaymış ondan beri yatıyorum alt bölgemde sızlanma oluyor doktorum asla eğilme ve karnına baskı yapma demişti bu arada bana hiç alttan bakmıyor sakıncalı diyor nst bende de sancı çıkmamıştı soluna yat ve dinlen umarım tekrarlanmaz...okuldan izin alamıyorsan yakın arkadaşlarından yada müdür yardımcınızdan rica et anlayışla karşılamalı lazım....

dün ilçedeki tıp merkezine gittim merkez uzak diye buradaki dr ilginç biraz sadece hafta uyumunu söylüyo mesela ben 30+1 dim 31+3 dedi ama kilo boy hiç birşey söylemiyo normal ama ben dünya birincisi bebekler istiyorum diyo yetmez diyo.. suya azdedi ama ne kadar az çok mu az mı söylemiyo halbuki bu büyük bi sorun..

merkezdeki dr a gidince herşey normale dönüyo hatta bebek iri gelişimi şu bu iyi diyo o da çok rahat..

dengem şaştı..

dün eve geldim aglıycaktım nerdeyse su az die

kızlar günaydı kaç gündür giremedim çok feci grip olmuşum ateşim 39 du çok korktum düşürdüler tekrar çıktı doktoruma gittim ateş önemli az önce birinin suyu geldi ateşi çıkmışta dedi ama çok şükğr şimdi iyiyim ama bebgim yine geriden gelmeye başlamış çünkü dikkat edemedim kendime bakamadım.kendinize dikkat edin kızlar

Kizlar doktorum enfeksiyondan dolayi bana fitil werdi bu fitil yerlestirdikten sonra ayaga falan kalkabilirmiyim.yoksa yatmam mi lazim
canım fitili koyduktan sonra en az yarım saat sırt üstü yatman lazım. benim hamileliğimin başında enfeksiyon çıkmıştı kullandım fitili sıkıntı olmadı ama şimdi yine enfeksiyon çıktı doktor yine fitil verdi ama sırt üstü yatamadım yarı oturur yarı yatar pozisyonda yaptım , eridikten sonra birazı çıktı dışarı malesef
Bu saatte kpss çalışıyorum

canım bunlar iyi günlerinnn şimdiden çalış bebiş doğunca hiç zamanın olmayacak

Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum

dikkat et canım bol bol su iç tekrarlamasın.. bebegin içinde muz ve süt takviyesi ile hmene toparlarsınız inşallah

Hepinize günaydın kızlarrrr bugün erkenciyim sözde uyumayacağım bugün bakalım az sonra kahvaltı edicem açılırım belki. Saat 13:30 da da nst ye giricem bakalım bebişin kalp atışları yüksekti gribim diye normale dönmüştür inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun sıkıntılarımızı gidersin inşallah

ben varım canım.dünden beridir böbrek sancım var iyice sardım karnımı sıcak dursun diye...

günaydın arkadaşlar uzun zamandır yoktum ortalarda ben ve bebişim iyi çok şükür son hazırlıkları da bitirdim diye bilirim hafta sonu alışverişe çıktık eşimmle sözde beşik bakacaktık ama onun dışında herşeyini aldık :) aklımda park yatak vardı aslında da tam istediğim gibi değil yani öle işime yarar başka bişeyde bulamadım mecburen mobilya alcaz artık napalım bide banyo mezemesi kaldı bonyo için sabundu şapuanıydı ne almak gerek acaba

Sakiinnn sen kime kızdın bu kadar Hayırdır canım?

günaydın :) dün çok strese girmiştim bugün iyiym ama aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.
dün dersaneden arkadaşın eşi geldi bizim kuruma burada işi varmış görüşeceği kişide md yanında
geldi odamda bekliyo benimde işim var yoğun benden ilgilenmemi bekledi sanırım bende hiç oralı
olmadım.Bir çay bile gelmedi diyince iyice sinirlendim yahu ben orda altın günü yapmıyorum çalışıyorum
beni meşgul ediyosun tepemde kamera var zaten md izliyo misafir yasak beni zora soktu biraz düşünceli
olmak lazım ama bana sadece işi düştüğünde geliyolar süreklide işleri oluyo bıktım ya

Gunaydin banyo icin kuvet gerek varsa kova ve masraba sampuan havlu bebisi yikamak icin yumusak bisey kuvete file bunlar sanirim

canım benim sinirlenme lütfen sende durumu izah et onlara anlat
madem bu kadar sık geliyorlar seni daha fazla zora sokmasınlar

bu arada herkese güzel bir gün diliyorummmmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar sizlere yazamasam da takip ediyorum hep.ben birkaç şey sormak istiyorum

malum doğumlar yaklaştı bir çoğunuz hastane çantası hazırlamışsınızdır kendiniz için pijama mı tercih ettiniz gecelik mi? hangisi daha kullanışlı olur acaba?

Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum

ablamın da son 2 ay suyu azalmıştı hemde aşırı kanama yaşamıştı
doktor yat bol bol sıvı tüket demişti ablam ful yattı su şişeside tepesinde
ve bebek tam zamanında doğdu

Aynı durum bende de var canım. Ama benim bebeğim ters hala dönmedi o yüzden ayakları ordadır diye düşünüyorum. Hareket ettikçe sızlıyor alt bölgem

evet bebek tersken o şekilde oluyordu benim de ama çok şükür şimdilik normal pozisyona dönmüş vaziyette....
ha geçen duydum çikolata yemek iyi geliyormuş bebeğin dönmesine

Karın sertleşmesi bende de oluyor ama dr um normal dedi.. Bide bebeğim hala yan yatıyo 36. haftada falan ancak döner ama dahada büyüdüğünde nasıl dönücek merak ediyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…