- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
merhaba destinacım benim 20. haftadan beri kasılmalarım oluyor o zamanlar başladım ilaç kullanmaya erken doğum (kasılma) önleyici ilaçları. başlarda neredeyse 5-10dk da bir oluyordu ilaçları kullanmaya başladım hemen hemen hiç olmuyor. aksattığım zamanlar günde 10-15 kez olmaya başladı artık aksatmıyorum demekki hiç ilaç kullanmasam benim bebiş doğacakmeraba arkadaşlar ...
erken doğum riski olanlar kasılmalarınız günde kaç kez oluyo ??????
benim dün 9 kez, bugünde şu ana kadar 6 kez oldu ... doktorumu aradım yarın rahimde açıklık varmı diye alttan muayene edicekmiş açıkçası biraz gerginim .....
canım Allah yardımcınız olsun inşallah minik en kısa zamanda toparlar kendini dualarımız seninle..her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
aynen öyle canım karnın taş gibi sertleşiyor sonra yeniden geçiyor. sürekli olup olup geçiyor.bu aralar benim de bel ağrılarım başladı uyku haram oldu resmen yatamıyorum göbeğimi sığdıramıyorum hiçbir yereKızlar ya kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi topalak olması mı bugün sabahtan beri en az 7-8 kere taş gibi oldu oğluşum tırsıyorum bir şey olcak diye...
Bütün aksilikler beni buluyor diye düşünmeye başladım ne güzel -30 haftalarda hiç bir sorunum yoktu. +30 lara geldim her şey terse döndü. Tansiyon çıktı böbrek ağrım var, ellerim ayaklarım ağrıdan ölüyorum. Bu aralar da kasık ve bel ağrısı ikisi birden geliyor geceleri uykudan uyandırır oldu. İlk bebeğim ve çok korkuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Kıslar benim kafama takılan birşeyler var burda duyuyorum kiminde miyom, kiminde plasentayla ilgili durumlar v.s v.s acaba benim Dr um bunları kontrol ediyor mudur??? Çünkü her muayenede bebeğin kafasını ölçüyor bize yüzünü göstermeye çalışıyor başka birşeylere bakıyor mu anlamıyorum... Durduk yere de sorulmaz ki bende şu var mı bu var mı diye??? Sizin kontrolleriniz nasıl geçiyor??? Stres oluyorum birşeyler duydukça ya bende de varsa ve Dr dikkat etmediyse diye...
arkadaşlar bugün akşam tuvalete bi gittim kan hem de sümüksü bir doku şeklinde hemen eşiimi aradım
benim dr. şehirde biz ilçedeyiz hemne ilçenin hastanesine gittik
ebe alttan muayene etti çok kanama olmuş dedi bebeğin eşi aşağıdaydı onu söyleyince dr u evinden aradılar geldi ultrasonla bakt bebek iyi dedi bi de o alttan muayene etti işkence gibiydi
nst ye bağlandım sancı çıkmadı
dr dedi ki 2 günde bir gel bakalım kanama olursa tehlikeli dedi
kanamam durdu zaten eve geldik
ama bir korku atlattık
daha çantam filan da hazır değil
yarın Allah izin verirse hemen hazırlayacağım
son hafta izin de almadım okula da devam
canım fitili koyduktan sonra en az yarım saat sırt üstü yatman lazım. benim hamileliğimin başında enfeksiyon çıkmıştı kullandım fitili sıkıntı olmadı ama şimdi yine enfeksiyon çıktı doktor yine fitil verdi ama sırt üstü yatamadım yarı oturur yarı yatar pozisyonda yaptım , eridikten sonra birazı çıktı dışarı malesefKizlar doktorum enfeksiyondan dolayi bana fitil werdi bu fitil yerlestirdikten sonra ayaga falan kalkabilirmiyim.yoksa yatmam mi lazim
Bu saatte kpss çalışıyorum
kızlar günaydı kaç gündür giremedim çok feci grip olmuşum ateşim 39 du çok korktum düşürdüler tekrar çıktı doktoruma gittim ateş önemli az önce birinin suyu geldi ateşi çıkmışta dedi ama çok şükğr şimdi iyiyim ama bebgim yine geriden gelmeye başlamış çünkü dikkat edemedim kendime bakamadım.kendinize dikkat edin kızlar
Kızlar ya kasılma dediğiniz şey bebeğin taş gibi topalak olması mı bugün sabahtan beri en az 7-8 kere taş gibi oldu oğluşum tırsıyorum bir şey olcak diye...
Bütün aksilikler beni buluyor diye düşünmeye başladım ne güzel -30 haftalarda hiç bir sorunum yoktu. +30 lara geldim her şey terse döndü. Tansiyon çıktı böbrek ağrım var, ellerim ayaklarım ağrıdan ölüyorum. Bu aralar da kasık ve bel ağrısı ikisi birden geliyor geceleri uykudan uyandırır oldu. İlk bebeğim ve çok korkuyorum.
Benim gibi olan var mı ?
Sakiinnn sen kime kızdın bu kadar Hayırdır canım?
günaydın :) dün çok strese girmiştim bugün iyiym ama aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.
dün dersaneden arkadaşın eşi geldi bizim kuruma burada işi varmış görüşeceği kişide md yanında
geldi odamda bekliyo benimde işim var yoğun benden ilgilenmemi bekledi sanırım bende hiç oralı
olmadım.Bir çay bile gelmedi diyince iyice sinirlendim yahu ben orda altın günü yapmıyorum çalışıyorum
beni meşgul ediyosun tepemde kamera var zaten md izliyo misafir yasak beni zora soktu biraz düşünceli
olmak lazım ama bana sadece işi düştüğünde geliyolar süreklide işleri oluyo bıktım ya
Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum
Aynı durum bende de var canım. Ama benim bebeğim ters hala dönmedi o yüzden ayakları ordadır diye düşünüyorum. Hareket ettikçe sızlıyor alt bölgem
Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?