2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın hamişler..
Bugün dünden güzel olsun inşallah..
Bebişlerimiz nasıl bakalım ?

gunaydinnnn... bizim kizimiz yine uxutmadi bizi teyzesi ..isteyim ama olu gibiyimm.. sadece 3 saat falan uyudum sanirim.. dun aksamda bebegimin giysilerini yikadim. babasiyla birlikte asdik. heralde bugune kadar yasadigim en mutlu andi.. harikaydi..kizim bi gelseydi..

Ne güzel Allah hep mutlu etsin inşallah, çoğu gitti azı kaldı canım.. :) Benim oğluşum babası gibi uykuyu seviyor herhalde geceleri hiç kıpırdamıyor sabah 7 gibi uyanıyor o kadar..
Bizde mobilyalarını bekliyoruz gelsede yerleştirsek artık odasını oğluşumuzun..

ben hem pijama hemde gecelik koydum neyle karşılaşacağımı bilmediğim için şansa bırakmak istemedim

slm canım

ben pijama tercih ettim daha kullanışlı olur bence

bence hem pıjama hem gecelık doguma gıderken dogumdan cıkınca fılan gecelık kullanıslı dıye dusunuyorum uzerıne bırde sabahlık tarzında bısey tabı.....:)

Gunaydin hanimlar :)) dun itibariyle ilk catlaklarimla tanışmış bulunmaktayim !!!! Bir gece önce hicbirsey yoktu ertesi gun tesaduf aynaya baktigimda gördüm. İlk 5 dakika hayııır olamaaaz olmamalııı nidalariyla gecti. O kadar lierac boşa gitti daha iki ay var doğuma kadar karnımda sağlam yer kalmaz heralde napıcam ben yaaa ((

Günaydın göbüşdaşlarım, dün işyerinde bir terleyip bir üşüdüm ama ortam sıcaklığı hep aynıydı garip bi haldeydim. Ben de revire çıkıp raporr aldım bugün için. Şimdi de başım dönüyor(
Hastalıktan dolayı 1.5 kilo vermişim bir de umarım benden gitmiştir de bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur.
Ciğerden öksürmeye başladım artık ve kulaklarıma vuruyor sanki kulaklarımın içi ıslak ıslak. Doktora gidicem de baş dönmem geçerse tabii:))
Aksi ihtiyarlar gibi söylenip durdum farkındayım dostlar:))
Sizler nasılsınız ?

kızlara sızlere bır sorum var benım bıldıgım hamıle karnı sert olurdu karın sert olurdu tamamı ama bende hıc sertlık yok gayet yumusak ara ara sertlesıo bebek totoyu dayadıgı ıcın okadar :Sanlamadım bırde gobek delıklerınız yukarı cıktımı benım hala cukur

Günaydın codulu cuum. Nasılsın? Sen 32 de işten ayrılmıcak mıydın yoksa 37 ye kadar uzatacak mısın? Senin işyerinin soğukluğu ne durumda?

şanslısın senın daha yenımı basladı canımya takma kafayabenım yaklasık bır aydır karın bolgemın bı yerınde var ole duruyo krem suruyorumda bence bunlar genetık sursende olur surmesende olcagı varsabenım cogalmadı daha senınde ole kalır merak etmee

Öle deme yaa ilk son çatlakların olur inşallah.. Sen krem sürmeye ve bol su içmeye devam et.. O kadarıda naza boncuğu olsun :)

Günaydın canım..
İyi yapmışsın rapor almakla.. Dinlenmeden geçmez o meret.. Kiloda senden gitmiştir bebekten bu kadar çabuk gitmez diye düşünüyorum. Bebişin içerde korunaklı ve rahattır dert etme, sen bian önce kendini iyileştirmeye bak bol bol dinlen ve sıvı tüket :))
Bende hala diş ağrısı ile boğuşuyorum valla dr umu aradım günde 1 tane minoset içebilirsin dedi ama o da çok etkisiz bi ağrı kesici en fazla 1 saat rahatlattı..

Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomus neyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer

kızlar ben dün çok depresiftim, tam olarak belirli bir neden de yok, kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim, Doğum bütün hayatımızı etkileyecek ama bu süreç bizim hiçbir şekilde kontrolümüzde değil, 8 aydır beklediğimiz taşıdığımız bebeklerimizin bile hayatta kalıp kalmayacağı, sağlıklı doğup doğmayacağı Allah'ın takdirinde ( Allah'ım sen içimi biliyorsun ) sanırım ben finalde sınıfta kalıcam dün durup durup ağladım, kocama sardım, kalktım ev işi yaptım kendimi toparlayamadım. Acaba konu hakkında çok şey okumak bilmek mi beni böyle yaptı, hiç araştırmasam, okumasam doğumla ilgili daha mı rahat ederim, hatta bu forumda olanları yazılanları okumak mı beni üzdü bilemedim. buraya yazan hiç kimse bizi dertlendirmek için yazmıyor, herkes derdini birileriyle paylaşmak istiyor, sorularına cevap arıyor biliyorum ama ben çok stres yaptım kendime... bebeğimin hareketleri kasılma mı diye kendimi dinlemeye başladım, azıcık akıntım olsa suyum mu geliyor dedim.
Sanırım bir süre forumdan uzak kalıcam, tabii başarabilirsem. şimdilik hoşçakalın kızlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın [/QUOTE]

aslında sana hak vermiyor değilim. Ama insanında hangi durumda neyi yapması gerektiğini bilmek gibi büyük bi lüksü yoktur herhalde. Ben bu forumdan inanılmaz şeyler öğrendim ama aynı zamanda bir çok olumsuzluktan etkilenip evham yaptım. Aynı durumda olan insanların birbirini anlaması ve birbirine destek olması, paylaşımlarımız, dilek ve temennilerimiz ne bileyim hepsi çok güzel. Zor durumda olanlarımıza dualar kurtarıcımız. Yapmamız gereken kendimiz ve bebeğimiz için en iyisini bilmek(çok bilmek asla kötü değildir) ama olası kötü durumların beklentisi içerisine girmemek. Pozitif düşünerek hayatı akışına bırakmak.

Öncelikle çok sevindim haberlere. Hayırlı olsun. Biz bu 32. Haftada alınan çalışabilir raporundan sonra kadın doğum hariç başka bir yerden alınan raporlarla ilgili seninle bir konuşmuştuk hatırladın mı? Şimdi doktorun ne dedi anlamadım. Alabiliyor muyuz rapor yoksa alınca izinden mi gidiyor?

canım benim sinirlenme lütfen sende durumu izah et onlara anlat
madem bu kadar sık geliyorlar seni daha fazla zora sokmasınlar

anlatmazmıyım ben rahat davranamıyosam anlaman lazım bir durum olduğunu ama baktım olmuyo
normalde burda beklemen yasak ama sorarsa md md yrd beklediğini söylicem sorun oluyo dedim
sanki başkasına dedim onları :) rahatlığı görceksin sonuçta kamu dairesi doğru değil okadar beklemesi

Nasıl sevinçliysen artık yazdıklarından coşkun taaa buralara kadar geldi:)))
Ohhh maşallah kuzuna yaaa. Kiloyu falan da şekerin tansiyonun yoksa hiç umursama bile illaki verilir ki 12 kilo bence pek de kötü değil.
Çok şükür kontroller 2 haftada 1e düştü çok az kaldı çok azzzz heyecanlanıyoruummmm:)))

Ohh ohh maşallah kuzuna.. :) Kilosu boyu çok iyi, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Kilon bence gayet iyi yani 12 kilo çok normal, hem çok olsa bile doğumdan sonra veririz kafana takıp morelini bozma hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…