Günaydın hamişler..
Bugün dünden güzel olsun inşallah..
Bebişlerimiz nasıl bakalım ?
gunaydinnnn... bizim kizimiz yine uxutmadi bizi teyzesi ..isteyim ama olu gibiyimm.. sadece 3 saat falan uyudum sanirim.. dun aksamda bebegimin giysilerini yikadim. babasiyla birlikte asdik. heralde bugune kadar yasadigim en mutlu andi.. harikaydi..kizim bi gelseydi..
merhaba arkadaşlar sizlere yazamasam da takip ediyorum hep.ben birkaç şey sormak istiyorum
malum doğumlar yaklaştı bir çoğunuz hastane çantası hazırlamışsınızdır kendiniz için pijama mı tercih ettiniz gecelik mi? hangisi daha kullanışlı olur acaba?
merhaba arkadaşlar sizlere yazamasam da takip ediyorum hep.ben birkaç şey sormak istiyorum
malum doğumlar yaklaştı bir çoğunuz hastane çantası hazırlamışsınızdır kendiniz için pijama mı tercih ettiniz gecelik mi? hangisi daha kullanışlı olur acaba?
evet bebek tersken o şekilde oluyordu benim de ama çok şükür şimdilik normal pozisyona dönmüş vaziyette....
ha geçen duydum çikolata yemek iyi geliyormuş bebeğin dönmesine
Günaydın codulu cuum. Nasılsın? Sen 32 de işten ayrılmıcak mıydın yoksa 37 ye kadar uzatacak mısın? Senin işyerinin soğukluğu ne durumda?gunaydinnnn... bizim kizimiz yine uxutmadi bizi teyzesi ..isteyim ama olu gibiyimm.. sadece 3 saat falan uyudum sanirim.. dun aksamda bebegimin giysilerini yikadim. babasiyla birlikte asdik. heralde bugune kadar yasadigim en mutlu andi.. harikaydi..kizim bi gelseydi..
Günaydın hamişler..
Bugün dünden güzel olsun inşallah..
Bebişlerimiz nasıl bakalım ?
Gunaydin hanimlar :)) dun itibariyle ilk catlaklarimla tanışmış bulunmaktayim !!!! Bir gece önce hicbirsey yoktu ertesi gun tesaduf aynaya baktigimda gördüm. İlk 5 dakika hayııır olamaaaz olmamalııı nidalariyla gecti. O kadar lierac boşa gitti daha iki ay var doğuma kadar karnımda sağlam yer kalmaz heralde napıcam ben yaaa((
Gunaydin hanimlar :)) dun itibariyle ilk catlaklarimla tanışmış bulunmaktayim !!!! Bir gece önce hicbirsey yoktu ertesi gun tesaduf aynaya baktigimda gördüm. İlk 5 dakika hayııır olamaaaz olmamalııı nidalariyla gecti. O kadar lierac boşa gitti daha iki ay var doğuma kadar karnımda sağlam yer kalmaz heralde napıcam ben yaaa((
Günaydın canım..Günaydın göbüşdaşlarım, dün işyerinde bir terleyip bir üşüdüm ama ortam sıcaklığı hep aynıydı garip bi haldeydim. Ben de revire çıkıp raporr aldım bugün için. Şimdi de başım dönüyor(
Hastalıktan dolayı 1.5 kilo vermişim bir de umarım benden gitmiştir de bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur.
Ciğerden öksürmeye başladım artık ve kulaklarıma vuruyor sanki kulaklarımın içi ıslak ıslak. Doktora gidicem de baş dönmem geçerse tabii:))
Aksi ihtiyarlar gibi söylenip durdum farkındayım dostlar:))
Sizler nasılsınız ?
Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
canım benim sinirlenme lütfen sende durumu izah et onlara anlat
madem bu kadar sık geliyorlar seni daha fazla zora sokmasınlar
Nasıl sevinçliysen artık yazdıklarından coşkun taaa buralara kadar geldi:)))Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?