sağol canımGeçmiş olsun , senin bebiş azcık yaramaz olcak galiba
ben hem pijama hemde gecelik koydum neyle karşılaşacağımı bilmediğim için şansa bırakmak istemedim
slm canım
ben pijama tercih ettim daha kullanışlı olur bence
bence hem pıjama hem gecelık doguma gıderken dogumdan cıkınca fılan gecelık kullanıslı dıye dusunuyorum uzerıne bırde sabahlık tarzında bısey tabı.....:)
Sen de kalkıp lavaboya falan gitseydin bir süre orda kalsaydın belki sıkılır giderdi. Rahatlığa bak adamdaki yaaa sahiden böyle insanların dünyayı nasıl gördüklerini çok merak ediyorum ben:))anlatmazmıyım ben rahat davranamıyosam anlaman lazım bir durum olduğunu ama baktım olmuyo
normalde burda beklemen yasak ama sorarsa md md yrd beklediğini söylicem sorun oluyo dedim
sanki başkasına dedim onları :) rahatlığı görceksin sonuçta kamu dairesi doğru değil okadar beklemesi
Günaydın göbüşdaşlarım, dün işyerinde bir terleyip bir üşüdüm ama ortam sıcaklığı hep aynıydı garip bi haldeydim. Ben de revire çıkıp raporr aldım bugün için. Şimdi de başım dönüyor(
Hastalıktan dolayı 1.5 kilo vermişim bir de umarım benden gitmiştir de bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur.
Ciğerden öksürmeye başladım artık ve kulaklarıma vuruyor sanki kulaklarımın içi ıslak ıslak. Doktora gidicem de baş dönmem geçerse tabii:))
Aksi ihtiyarlar gibi söylenip durdum farkındayım dostlar:))
Sizler nasılsınız ?
Slm kizlaaaaar, herkeslere selamlar hastanedeydim az once dr. Kontrolumuz vardi 31+6 yiz bugun calisabilir raporumuzu aldik:) hani demistim ya dr bana 5 hafta calisabilir raporu veriyorum ondan once isi birakmak istersen raporu ben veremem demisti diye iste onu demesinin sebebi bu 5 haftamin yanmamasiymis yani ben uc hafta sonra bi kbb.ciden 10 gun rapor alinca bu raporum yanmicak her halukarda 5 haftayi dogum sonrasi icin garantilemis olduk demek ki:) ben yanlis anlamisim dr.umu , kiziyodum bi de adama hehehe:) meger beni dusunuomusneyse ben uc hafta daha calisir sonra bi raporla birakirim artik:) bu arada bebim 31+6 da 2051 gr ve 44 cm, olmasi gerektigi gibi dedi dr., bi problemimiz yok cok sukur, esnedi bol bol dil cikardi bize kafasi asagida poposu sag gogsumun altinda ayaklarida sol altta, meger poposuyla vurup duruomus bizim kiz:) dr.da sasirdi ayaklarin oldugu yerden rahatsiz etmesi lazim aslinda dedi ama yok bizimki popo atiyo, ordan acitio hep, koca popolu:) bu arada sertlesme icin cok normal dedi dr gun icinde olcak artik oyle dedi LOVELIiiiiiiiiiiiiii bir sonraki randevum 11 subatta sonraki de 25 subat umarim karsilasiriz, hmmmmm bide hizli kilo almissin dedi dr o biraz moralimi bozdu aslinda son gittigimde 68 dim simdi 69 ciktim 4haftada 1 kilo normal degil mi? Totaldede 12 kiloyu gormus bulunmaktayim amaaaan surda ne kaldi hem goren kilo almamissin bi karnin buyumus duyo ben gorunene bakcam arkadas; ) haydin herkeslere musmutlu gunleeeeer
Tatlı göbişler
Günaydın göbüşdaşlarım, dün işyerinde bir terleyip bir üşüdüm ama ortam sıcaklığı hep aynıydı garip bi haldeydim. Ben de revire çıkıp raporr aldım bugün için. Şimdi de başım dönüyor(
Hastalıktan dolayı 1.5 kilo vermişim bir de umarım benden gitmiştir de bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı yoktur.
Ciğerden öksürmeye başladım artık ve kulaklarıma vuruyor sanki kulaklarımın içi ıslak ıslak. Doktora gidicem de baş dönmem geçerse tabii:))
Aksi ihtiyarlar gibi söylenip durdum farkındayım dostlar:))
Sizler nasılsınız ?
geçmiş olsun canım
aman dikkat et
canım prensesine
gunaydinnnn... bizim kizimiz yine uxutmadi bizi teyzesi ..isteyim ama olu gibiyimm.. sadece 3 saat falan uyudum sanirim.. dun aksamda bebegimin giysilerini yikadim. babasiyla birlikte asdik. heralde bugune kadar yasadigim en mutlu andi.. harikaydi..kizim bi gelseydi..
anlatmazmıyım ben rahat davranamıyosam anlaman lazım bir durum olduğunu ama baktım olmuyo
normalde burda beklemen yasak ama sorarsa md md yrd beklediğini söylicem sorun oluyo dedim
sanki başkasına dedim onları :) rahatlığı görceksin sonuçta kamu dairesi doğru değil okadar beklemesi
Tatlı göbişler
Hani biliyorsunuz ben örgü olayına karşıyım ama çoooook sevdiğim biri kızıma bir kaç hırka yapmış, anneme vermiş.
Ben de aldım eve getirdim. Ama hiç hoşlanmıyorum ya. Giydirmek bir kenara, evde durmasını bile istemiyorum sanki.
İçime sıkıntı oldu yani o derece.
Yine de bugün yıkıyorum. İlk yıkadığım bebek eşyası oldular...
Belki yıkadıktan sonra bir yerlere saklarım
Öncelikle çok sevindim haberlere. Hayırlı olsun. Biz bu 32. Haftada alınan çalışabilir raporundan sonra kadın doğum hariç başka bir yerden alınan raporlarla ilgili seninle bir konuşmuştuk hatırladın mı? Şimdi doktorun ne dedi anlamadım. Alabiliyor muyuz rapor yoksa alınca izinden mi gidiyor?
günaydın arkadaşlar uzun zamandır yoktum ortalarda ben ve bebişim iyi çok şükür son hazırlıkları da bitirdim diye bilirim hafta sonu alışverişe çıktık eşimmle sözde beşik bakacaktık ama onun dışında herşeyini aldık :) aklımda park yatak vardı aslında da tam istediğim gibi değil yani öle işime yarar başka bişeyde bulamadım mecburen mobilya alcaz artık napalım bide banyo mezemesi kaldı bonyo için sabundu şapuanıydı ne almak gerek acaba
Sürekli yapma bağırsak tembelliği oluşur.sivi ve sebze tüketimine önem ver bol bol bol su iç
eşimle aynı okuldayız zaten o yapabileceği şeyleri yapıyo zatenbir sıkıntı görse söyler yada ilk girişte ultrasyona bakmadan şikayetleri saydırmıyor mu mesela selam faslından sonra soruyor kaç haftalık ağrın akıntın v.s var mı ona göre daha dikkat ediyor...
canım bende 28.haftanın ilk gecsi ne sancı neden birşey tuvaletteyken kanama oldu hemen doktora gittik plesanta aşağıdaymış ondan beri yatıyorum alt bölgemde sızlanma oluyor doktorum asla eğilme ve karnına baskı yapma demişti bu arada bana hiç alttan bakmıyor sakıncalı diyor nst bende de sancı çıkmamıştı soluna yat ve dinlen umarım tekrarlanmaz...okuldan izin alamıyorsan yakın arkadaşlarından yada müdür yardımcınızdan rica et anlayışla karşılamalı lazım....
Emel sen bu hastalığı biraz hafife alıyorsun sanki.
Acıbademde gitsene bir uzmana.
Kendi doktorun da orda değil mi?
En azından birbirlerine haber verirler ilaç filan konusunda...
İyileş artık şekerim
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın genicim? 😊
Zamanında gelsin annesi kızın :)
Miniş temiz kıyafetler çok süper ya...
Ben de artık yavaş yavaş yıkamalara başlama kararı aldım.
Sanki yapılacak bir sürü şey var gibi hissediyorum.
Belki hepsi bir günde bitecek şeyler ama işte yapmadıkça kafamı meşgul ediyor..
Emel sen bu hastalığı biraz hafife alıyorsun sanki.
Acıbademde gitsene bir uzmana.
Kendi doktorun da orda değil mi?
En azından birbirlerine haber verirler ilaç filan konusunda...
İyileş artık şekerim
bu çok daha zor ama lütfen sen sinirlenme arkadaşım
böyle anlayışsız insanlar yüzünden moralini bozma
merhaba nasılsın tatlım ?
ahhahhaahhaaaa
biliyormusun bende karşıyım ama gerek ilkinde gerekse bunda
birçok örmeler var ilkinde de giydirmedim temmuz sıcağında
antalya da düşünsene giydirdiğimi :18::18::18::18::18::18:
kaldı ki kendimde asla öyle örgü yün falan giyemem
neyse akşam annem aramış bilmem kimin ördüğü takımlar
çıkmadı kızım naptın onları diyor dedim anne onlar büyüktü
ayırdım sonraki kışa giyebilir şimdi kalabalık olmasın diye
çıkarmadım
napiyim bende sevmiyorum ama kıramıyorum da
Bugün kkb ye gidicem çünkü baş dönmesi kulaktan olabilir diye düşünüyorum. kendi doktoruma da dahil hepsinin cevabı ateşin yoksa hiç bir şekilde antibiyotik kullanmanı tavsiye etmiyorum oldu.Yine farklı bit doktor daha görsün ona göre kendi doktoruma o bilgi verir.
Bu arada dün bybo facebook grubundan attılar beni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?