2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

nasıl olacakmış acaba sorar mısn ya 2 hafta az değil sonuçta bizimki de olmaz zaten tatildesin dedi
net bilgi de yok yaz tatili aktarılmıyor çünkü be aktaramamıştım oğlumda 4 aylıtı başladığımda bunda daha minik olacak

Günaydın kızlar. Yarın kontrolüm var ve çalışabilir raporu alacağım. 1-2 haftadır akşamları kendimi çok çok çok şişkin hissediyorum, sizde de öyle oluyor mu?

canım benim maşallah oğluşuna

malesef profların ücretleri hep öyle ama lütfen sen de üzülme
herşeyde bir hayır vardır rabbim iyi insanlarla karşılılaştırsın
ve dilediğin gibi olur inşallah canım arkadaşım

mart anneleri hala uyuyor ben kalkıp işlerimi yapayım bu arada :13:

5:30 da kalktım ve mümkün değil bir daha uyuyamadım.
makinede çamaşırlarım vardı onları astım duşumu aldım
kahvaltılık ve öğlen için birşeyler hazırladım kendime iş yerine getirebilmek için
oğlumun meyvesuyunu eşimin sandviçini hazırladım
kendim hazırlandım oğlumu hazırladım kreşe bıraktım ve
işe geldim
ama gel bana sor nasıl göründüğümü :13::13::13::13::13:

günaydın biz 6.30 da kalktık kızımla işyerine geldik 7.30 da kavaltımızı yaptık şimdide çalışıyoruz
canım nescafe istiyo içsem mi

canın istiyorsa içebilirsin tabii

gunaydin kizlarr... bugun erkenden kalktik yine... arkadaslarla kahvalti yaptik bi cafede simdide isteyim.. midem cok fena oldu yine... ksrnimda cok agriyo ve oyle cok sisim ki... bu sislik icin ne yapmali kizlar...

arkadaşım ben tatilden 2 hafta önce 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım tatilden sonra 3-4 gün daha çalışacağım yani aradaki tatil bizim yasal hakkımız ve biz zaten izne ayrıldığımızda çalışıyo olarak gözüküyoruz o yüzden de 5 haftayı aktarabiliyoruz müdür yardımcımın bana söylediği bu ki onun bilgisine de çok güvenirim yönetmeliği çok iyi bilir.

kızlar bende dün kontrole gittim

33+1 haftalığız kontrolde 5 gün önde çıktı oğluşum 2350 gr olmuş
tabii renkliydi bu defa kıyamam ona o kadar tatlıydıki ellerini yumruk yaptı
kapattı gözlerini sonra kordonunu gözlerinin üzerine getirdi olmadı
bir türlü gözlerini göremedik ama çenesi ve burnu aynı babaya
yanaklar ve dudaklar hatta doktora göre göz çukurları da bana
benziyormuş
doktor herşey yolunda dedi tabii normal doğum garantisi veremiyoruz
ama tabii herşey yolunda giderse sizde şimdilik aksini düşünmüyorsanız
normal olabilir. bende herhangi bir sağlık sorununda tabii karşı olmadığımı
fakat önceliğimin normalden yana olduğunu söyledim öyle biraz konuştuk
rahatladık dün kontrole gitmeden yine birşeyler oldu iş yerinde ama
kuzucuğumu gördükten sonra herşeyi unuttum

ohhhh masallahhh bende onumuzdeki hafta 32+0 da gitcem 2 kilo olur mu ki yaaa

ohhhh masallahhh bende onumuzdeki hafta 32+0 da gitcem 2 kilo olur mu ki yaaa

olur canım ben geçen pazartesi gittiğimde 2000 gr dı seninki de olur

sen gönlünü ferah tut yedilerine varsa kullandığın ilaçlarına dikkat et

Herkese günaydııın!.. benimde pazartesi okulda son günümdü dün raporumu aldım artık ewdeyim daha önceden ancak okumaya fırsat bulabiliyordum çok nadir yazabiliyordum bundan sonra ewde olduğuma göre bende aranızdayım herkese merhabaa:)))

masallah mart anneleri erkenci hep ben,m bugün dersim yok efv işi yemek ütü var
hayırlısı ne diyelim umarım herşey yolunda g,der ben vebebeğim sağlıkla bu durumu atlatırız

aynı zamanlarda almışız raporu ben de geçen hafta almıştım bu ikinci haftam tatilden sonra da 1 hafta çalışacağım ay çok sevindimmmmmmmağzın bal yesinnnnn bebişin sağlıkla doğdsun kucağına gelsinnnnn

benimkide gününden önde gidiyor ama ben bu durumdan biraz korkuyorum doğumu normal istediğim için kilolu olması beni endişelendiriyor. doktorunuz bunun için bir şey söyledi mi?

Tatlı göbişlerrrr günaydınnn

günaydınnn

günaydın hoşgeldinnnnn

günaydınn

evde hiç iş bitmiyor loveli gerçi sn sanırım bebişin kıyafetlerini halledecektin bugün
vakit onlarla geçer herhalde

siz öğretmenlerin durumu ne kadar karışık hayırlısı olsun ama sizlerde aktarabilirsiniz inşallah

benimkide gününden önde gidiyor ama ben bu durumdan biraz korkuyorum doğumu normal istediğim için kilolu olması beni endişelendiriyor. doktorunuz bunun için bir şey söyledi mi?

benim ilki 3300 gr doğmuştu bunun da pek kilolu olacağını zannetmiyorum

ama tabii ultrason görüntülerinde yanılma payı mutlaka var kendi doktoruma

kontrole gittiğimde bakacağım onda nasıl olacak kilosu ayrıca kilosu çok gibi

bir ifade de bulunmadı bu doktor her şey yolunda hiç kimse normal doğumun

garantisini veremez sizde kendinizi buna göre ayarlayın evet ilki normal olmuş

bu da dilediğiniz gibi olur umarım dedi. bende tabii herhangi bir sağlık sorununda

sezeryana karşı olmadığımı fakat şartlar elverdiği sürece normal istediğimi

söyledim...

bu yüzden lütfen sende güzel düşün her şey yolunda gitsin

umarım her şey çok rahat geçer hepimiz için

Bugün çekmecleri boşaltıp kızımın cicilerini yıkayıp kurutup yerleştiricem inşallah... ayyss yaa... çok duygulanıyom yaaa...

peki soru?

renkleri nasıl ayırayım, boyar diye çok korkuyorum kırmızısı var sarısı pembesi beyazı... nasıl olacak fikir verir misiniz arkadaşlar...

bir de 15 daakika programı var 30 derece ona atayım degil mi

Güne güzel başlamanın formülü bu olsa gerek. Her şeyin iyi olmasına çok sevindim. Gönlüne göre bir doğum olur inşallah.

Merhaba hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…