2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben Dalan Roxy aldım ama daha kullanmadım. Bu sorunun cevabını ben de merak ettim.

Yaaa peki doktorunla konuşup doğum yapacağın hastanede doğum yaptırsa seni olmaz mı? Bunca sene gönül bağı oluşmuş bir doktorun varken son aşamada o derece güvenebileceğin doktoru bulabilecek misin? Ya da doktorunun önerdiği bir doktor bile olabilir..

Kızlar ben hala diş ağrısı çekiyorum.. Eşim iyice baktı çürük falan hiçbişi yok. Dolgum vardı onun altına bişi kaçtı acaba diyorum ama o da 4-5 yıllık dolgu bugüne kadar kaçmadı yani o da imkansız gibi diyorum. Sabah eşim eni konu inceledi sanırım 20 lik diş çıkıcak dedi..
Dr umu aradım dişçiye gidebilirsin ama müdahele edemeyeceği bişey olabilir dedi.
Çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Ağrı vurdukça karnım kasılıyor internette de okuduklarımda korkutuyo erken doğum bile başlayabilirmiş.. Sizde ne yapmalıyım

İngilizce, yunanca, ermenice'de var olan bir isim, anlamı saf, duru demek...
evet öyleymiş bende biraz baktım ama sanırım yok olmaz
Benim lisede karen diye bi kız arkadaşım vardı ermenilerdi, Ermenilere kullandığı bi isim diye biliyorum o yüzden..

ermeni mi :53 hmmmm tekrar tekrar düşünmek lazım ben en iyisi mina isminde devam edeyim benimsedim zaten

Günaydın genicim, oyyyy kuzunu görmüş de oldun maşallah. . Dün de moralin bozuktu çok çok iyi gelmiştir eminim:))
Ben de bugün çalışabilir raporunu aldım suratsız iğrenç bir doktordan almak zorunda kaldım. Kilosunu bile bıçakla aldım ağzından. Şikayet edicektim de 37. Hafta ve dogumdan sonra şikayet edicem. Göremedim bile yavrumu 2 dk topu topu. Allah kimseyi düşürmesin o kadına.

Kaç gün oldu, bence kesin diş doktorun bir görsün.
Hiç bir şey yapmayacak bile olsa belki doğal bir öneride bulunur.
Belki de ufak bir müdahele ile çözülebilecek bir şeydir.
Evde oturup buna karar veremeyiz.

Allah korusun iltihap varsa da müdahele gerekecek.
Artı eksi tartıya koyup karar verilecek.

Ben acil müdahelelerden, genel anestezi oldum, antibiyotik kullandım, başka ilaçlar kullandım.
Ama bebişin yaşaması için gerekliydi.

Yani kısmet...

Alıntılayamadım kızlar k.bakmayın çok teşekkür ederim hepinize güzel karşılamanız için. Daha 2. günüm ama ben şimdiden sıkıldım bütün gün boş boş yatmaktan burada görüyorum bebek şekerlerini magnetlerini falan yapanlar oluyor bende mi yapsam diyorum ama beceremem diye de hiç kalkişmıyorum bakalım nasıl geçecek bu son zamanlarm.

Hayırlı olsun raporunnnn :)
31+ kaçsın şimdi bebiş kaç kiloymuş?

Ben de 32+3'te gidicem inşallah 2'li rakamları görürüz...[/QUOTE]

Bizde görürüz inşallah en son 30+6 da gitmiştim 1585 gr çıkmıştı çünkü ondan önce ki 1 hafta boyunca hastaydim ve bütün yediklerim çıkmıştı bir haftada topu topu 85 gr almiş yavruşum şimdi iyiyim ve kendimi besiye çektim 33+0 da gidicez inşallah 2 yi görürüz diyorum bakalim

Disinde iltihap olabilme ihtimali var o yüzden kesinlikle doktora gitmelisin. Bir de hamilelikte diş ağrılarıyla çok karşılaşılırmış zaten. Sen ihmal etme bence canım

Bugün 3.gün.. Sabahlar çok fena ağrıyla uyanıyorum bütün gece çenemi haraket ettirmediğim için sanırım..
Öğlene doğru hafifliyo ara ara artıyo sadece akşam hiçbişi yok..
3 gündür bu şekilde.. Dr. umda apse şişlik falan varmı dedi baktığımız kadarı ile yok ama tabii dişçi bilir..
Yarın sabahta aynı durumda olursam direk dişçiye gideyim ben en iyisi doğru diyosun sonra daha kötü bişi olur Allah korusun..

Ben de 32+3'te gidicem inşallah 2'li rakamları görürüz...

Bizde görürüz inşallah en son 30+6 da gitmiştim 1585 gr çıkmıştı çünkü ondan önce ki 1 hafta boyunca hastaydim ve bütün yediklerim çıkmıştı bir haftada topu topu 85 gr almiş yavruşum şimdi iyiyim ve kendimi besiye çektim 33+0 da gidicez inşallah 2 yi görürüz diyorum bakalim[/QUOTE]

Ben de o aralarda gitmiştim 1500 küsürdü bizim de...

Hehehe ben de besiye çektim de inşallah yaramıştır bebişlerimize

Bir de gitmişken osteocare yazdır kendine.
Kalsiyum magnezyum d vitamini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…