Maşallah ben hiçbişey yapamıyorum çalışkan anneleri görünce azim geliyor ama akşam eve gidince hiçbişey kalmıyor.
birde bişey sorucam kızlar yardım edin dalin toz sabun aldım ilk başta kendi pijamalarımı denemek amacıyla yıkayayım dedim bide kızımla aynı kokmak için yıkadım ama hiç köpürmedi makinede üzerinde 4-5 kiloya kadar 1 çorba kaşığı yazıyodu bende o kadar koydum siz ne kadar ölçü kullanıyorsunuz dalan roxy mi alsam ?
Günaydınnnnn hahah ben diyene kadar nerdeyse öğlen olmuş...
Yaaa peki doktorunla konuşup doğum yapacağın hastanede doğum yaptırsa seni olmaz mı? Bunca sene gönül bağı oluşmuş bir doktorun varken son aşamada o derece güvenebileceğin doktoru bulabilecek misin? Ya da doktorunun önerdiği bir doktor bile olabilir..bugün minik aşkımı gördüm 2000gr olmuş herşey yolunda fıstık gibi herşey dedi dr rahatladık
dr bana şarkı söyledi bugün emelim emelim canım emelim diye çok seviyorum dr ama doğumu ona yaptıramıyorum çok üzülüyorum çok istemişti biz de o zaman bişey diyemedik bugün doğum için 3-4 mart gibi yaparım kongreye gideceğim senin ameliyatını yapar giderim sakın korkma seni bırakmam dedi sıcacık bir insan nasıl üzüldüm o böyle dedikçe keşke paramm olsa hiç düşünmeden veriridim ama yok yok işte bir sonraki kontrolde söyleyeceğiz onsuz nasıl girerim ameliyata bilmiyorum benim 5 yıllık drum tüm gebeliklerimde tüm sıkıntılarımda onunlaydık
Ben Dalan Roxy aldım ama daha kullanmadım. Bu sorunun cevabını ben de merak ettim.
kızlar karen ismi nasıl dün nette gördüm değişik geldi bana
evet öyleymiş bende biraz baktım ama sanırım yok olmazİngilizce, yunanca, ermenice'de var olan bir isim, anlamı saf, duru demek...
Benim lisede karen diye bi kız arkadaşım vardı ermenilerdi, Ermenilere kullandığı bi isim diye biliyorum o yüzden..
Günaydın genicim, oyyyy kuzunu görmüş de oldun maşallah. . Dün de moralin bozuktu çok çok iyi gelmiştir eminim:))kızlar bende dün kontrole gittim
33+1 haftalığız kontrolde 5 gün önde çıktı oğluşum 2350 gr olmuş
tabii renkliydi bu defa kıyamam ona o kadar tatlıydıki ellerini yumruk yaptı
kapattı gözlerini sonra kordonunu gözlerinin üzerine getirdi olmadı
bir türlü gözlerini göremedik ama çenesi ve burnu aynı babaya
yanaklar ve dudaklar hatta doktora göre göz çukurları da bana
benziyormuş
doktor herşey yolunda dedi tabii normal doğum garantisi veremiyoruz
ama tabii herşey yolunda giderse sizde şimdilik aksini düşünmüyorsanız
normal olabilir. bende herhangi bir sağlık sorununda tabii karşı olmadığımı
fakat önceliğimin normalden yana olduğunu söyledim öyle biraz konuştuk
rahatladık dün kontrole gitmeden yine birşeyler oldu iş yerinde ama
kuzucuğumu gördükten sonra herşeyi unuttum
Kızlar ben hala diş ağrısı çekiyorum.. Eşim iyice baktı çürük falan hiçbişi yok. Dolgum vardı onun altına bişi kaçtı acaba diyorum ama o da 4-5 yıllık dolgu bugüne kadar kaçmadı yani o da imkansız gibi diyorum. Sabah eşim eni konu inceledi sanırım 20 lik diş çıkıcak dedi..
Dr umu aradım dişçiye gidebilirsin ama müdahele edemeyeceği bişey olabilir dedi.
Çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Ağrı vurdukça karnım kasılıyor internette de okuduklarımda korkutuyo erken doğum bile başlayabilirmiş.. Sizde ne yapmalıyım
Kulağa hoş geliyor. Daha çok Ermeniler'in tercih ettiği bir isim. Hatta Ermeni bir müşterimiz var adı Karen.
Günaydın genicim, oyyyy kuzunu görmüş de oldun maşallah. . Dün de moralin bozuktu çok çok iyi gelmiştir eminim:))
Ben de bugün çalışabilir raporunu aldım suratsız iğrenç bir doktordan almak zorunda kaldım. Kilosunu bile bıçakla aldım ağzından. Şikayet edicektim de 37. Hafta ve dogumdan sonra şikayet edicem. Göremedim bile yavrumu 2 dk topu topu. Allah kimseyi düşürmesin o kadına.
ohhhh masallahhh bende onumuzdeki hafta 32+0 da gitcem 2 kilo olur mu ki yaaa
Ben 31 5 te gittim çalışabilir raporu için bugün. 2.066 kg idi:))
Olur seninki de bence:))
Kızlar ben hala diş ağrısı çekiyorum.. Eşim iyice baktı çürük falan hiçbişi yok. Dolgum vardı onun altına bişi kaçtı acaba diyorum ama o da 4-5 yıllık dolgu bugüne kadar kaçmadı yani o da imkansız gibi diyorum. Sabah eşim eni konu inceledi sanırım 20 lik diş çıkıcak dedi..
Dr umu aradım dişçiye gidebilirsin ama müdahele edemeyeceği bişey olabilir dedi.
Çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Ağrı vurdukça karnım kasılıyor internette de okuduklarımda korkutuyo erken doğum bile başlayabilirmiş.. Sizde ne yapmalıyım
Kaç gün oldu, bence kesin diş doktorun bir görsün.
Hiç bir şey yapmayacak bile olsa belki doğal bir öneride bulunur.
Belki de ufak bir müdahele ile çözülebilecek bir şeydir.
Evde oturup buna karar veremeyiz.
Allah korusun iltihap varsa da müdahele gerekecek.
Artı eksi tartıya koyup karar verilecek.
Ben acil müdahelelerden, genel anestezi oldum, antibiyotik kullandım, başka ilaçlar kullandım.
Ama bebişin yaşaması için gerekliydi.
Yani kısmet...
Ben de 32+3'te gidicem inşallah 2'li rakamları görürüz...
Heheh tam benim sorumun cevabı :))))
Bugün 3.gün.. Sabahlar çok fena ağrıyla uyanıyorum bütün gece çenemi haraket ettirmediğim için sanırım..
Öğlene doğru hafifliyo ara ara artıyo sadece akşam hiçbişi yok..
3 gündür bu şekilde.. Dr. umda apse şişlik falan varmı dedi baktığımız kadarı ile yok ama tabii dişçi bilir..
Yarın sabahta aynı durumda olursam direk dişçiye gideyim ben en iyisi doğru diyosun sonra daha kötü bişi olur Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?