2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
göknilcisem bana sorduysan güzelyalıda buket kıçarslan vardı şimdi yüreğirdeki başkentte güzelyalıdayken ona götürüyorduk oğlum çok seviyordu memnunduk ama yüreğir hem park yeri hem kalabalıklık açısından memnun olmayınca metroda alper ömer gözübüyüktü sanırım ona götürdük ilk defa daha biley anlamadık oğlum onu da sevdi bakalım[/QUOTE]

bugün minik aşkımı gördüm 2000gr olmuş herşey yolunda fıstık gibi herşey dedi dr rahatladık
dr bana şarkı söyledi bugün emelim emelim canım emelim diye çok seviyorum dr ama doğumu ona yaptıramıyorum çok üzülüyorum çok istemişti biz de o zaman bişey diyemedik bugün doğum için 3-4 mart gibi yaparım kongreye gideceğim senin ameliyatını yapar giderim sakın korkma seni bırakmam dedi sıcacık bir insan nasıl üzüldüm o böyle dedikçe keşke paramm olsa hiç düşünmeden veriridim ama yok yok işte bir sonraki kontrolde söyleyeceğiz onsuz nasıl girerim ameliyata bilmiyorum benim 5 yıllık drum tüm gebeliklerimde tüm sıkıntılarımda onunlaydık

maşallah sizee
canım keşke istediğin doktorla devam edebilseydin ama demek ki şartlar elvermiyor, canını sıkma..inşallah herşey yolunda devam eder ve yavrularımızı sıkıntısız kucağımıza alırız

göğüslerim kaşınıyor kazım kazım kaşıyasım geliyor
tövbe ya rabbim parçalayasım geliyor hele uçları uçları iki kat daha fazla kaşınıyor ne yapacağım ben ya
kaşımak da istemiyorum biliyorum bi elimi vurursam parçalarım

keşke şartlar elvermiyor inşallah maveracımmm

kremle canımya da su sür biraz kurumuş oralar ondan kaşınıyor

Benimde göbiş fena kaşınıyor bugün...

Ne güzel cnm bebiş büyümüş Dr un belki bir kolaylık sağlar mı acaba kaç yıldır tanıyormuş seni? Olmazsa da üzülme önemli olan bebiş ve sensin Dr 19. Faktör şaka bir yana illa içine sinen bir Dr bulunur...

Maşallah bebişine :)
Uzun zamandır tanıdığın doktor belki başka hastanede de olsa sana refaket etmek ister tabii olabiliyorsa ayy sen öyle yazınca ben çok istedim kendi doktorunla olsun Arada çok mu fark var?? Keşke bu doğum ücretlerine bi sınırlama getirseler yaa

Şubat tatilini aktaramazsın dediler.ben de 14 şubatta 37.haftada oluyorum.acaba aktarılır mı ki?

canım bana kimse öyle bir şey demedi..sonuçta o tatile denk geldi ise biz ne yapalım.biz çalışabilir raporunu almışız...ben deneyeceğim dediğim gibi ne hastaneden ne idareden olumsuz birşey demediler bana.ilk kez sizden duyuyorum aktarılamayacağını....ama aktaramazsamda sağlık olsun..yapacak birşey yok..3 haftada iyidir:))

dr beni 5 yıldır tanıyor canım oğlumun doğumunu o yaptırdı 3 yıl önce o zaman 1500lira almıştı bu sene 4000 dedi maddi olarak çok sarsıcı burada özel hastanede yapıyor doğumları hastane doktoru değil üniv prof perüontolog ve infertilite dr kendisi adananın en meşhur dr haladevam ediyorum doğuma kadar iğne falan kullanıyorum yaa aynı anda iki dr gideceğim bir sonraki kontrolde durumu anlatacağız olmayacağını
çok fark var canım ya 4000lira diyor sezeryana doğum yapmayı düşündüğüm hastane 600lira bakalım hakkımızda hayırlısı
işte prof ve meşhur olunca ücreti de fazla oluyor hoş diğer proflardan ucuz yine ama bize fazla

günaydın kızlar..cevapalrınız için hepinize tek tek teşeşkürlerimi iletiyorum
park yatak kullanan veya öneren veya alacak olanlar bana model verir misin.online satılan steler de olabilir.oralardan bakıp alayım o zman olur mu?

arkadaşlar bende aynı durumdayım 14 şubatta 37. haftamda oluyorum şubat tatili arada kaldığı için aktarabiliyoruz bizim müdür yardımcımız çok bilgili ve tecrübelidir zamanında aktarılmış şimdi de aktarabilirsiniz hocam sonuçta çalışıyosunuz dedi.

günaydın biz 6.30 da kalktık kızımla işyerine geldik 7.30 da kavaltımızı yaptık şimdide çalışıyoruz
canım nescafe istiyo içsem mi
oo biz de 6 da kalktık eşime kendime oğluma meyve suyu hazırladım iiçirdim yolladım evi toparladım kahvaltı edeceğim daha sonra ütü yapacağım minğim deniz metemin kıyafetleri hazırlanacak

krafttı bizimki baktım ama modelini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…