Maşallah sana da miniğine de:)))
buket kıçılıçaslan yazacağıma kıç aslan yazmışımm pardonnnpark yatak daha uzun kullanılır zateniki kademeli olanlar var benimki kraft büyük olğlum için almıştık öncesinde tahta beşik almıştık dönmeye başladıkça kafasını tahta yerlerine vurmaya başlamıştı
alırsan sallanan iki kademeli park yatak al hem seyahatte kullanırsın hem sonrasında kullanırsın yer kaplamaz ben memnunum bebeğimize de onu kullanacağız
tşk ederim biz kıza bir türlü içime sinen bir dr bulamadım bakaym ikisinden birini deneyelim
Konusulanlarla alakasiz olacak ama eger anlayisli ve size du zor gunlerinizde yardimci olan esleriniz varsa onlarin kiymetini bilin..ben hamileligimin ilk gununden beri esimden hicbir destek gormedim..calistigim ve zor bir hamilelik gecirdigim halde esim bana yardim etmesini gectim beklentilerini bile azaltmadi..psikolojimin altust oldugu dOnemlerde bir guzel soz duymadim..hamileligimin ilk aylarinda canim bsy istemisti,kendisinden istedigimde bunun icin kavga bile cikarmisti.o yuzden bi daha hicbsy istemedim...bebegimin ihtiyaclarini kendim yavas yavas aliyorum bana yardimci olmadi..ol desem gerginlik cikacak o yuzden sesimi bile cikarmiyorum..anlatsam roman olurda anlattikca geriliyorum..demem o ki anlayisli iyi eslere sahipseniz kiymetlerini bilin
ne denir ki bilemedim umarım düzelirrr
bugün minik aşkımı gördüm 2000gr olmuş herşey yolunda fıstık gibi herşey dedi dr rahatladık
dr bana şarkı söyledi bugün emelim emelim canım emelim diye çok seviyorum dr ama doğumu ona yaptıramıyorum çok üzülüyorum çok istemişti biz de o zaman bişey diyemedik bugün doğum için 3-4 mart gibi yaparım kongreye gideceğim senin ameliyatını yapar giderim sakın korkma seni bırakmam dedi sıcacık bir insan nasıl üzüldüm o böyle dedikçe keşke paramm olsa hiç düşünmeden veriridim ama yok yok işte bir sonraki kontrolde söyleyeceğiz onsuz nasıl girerim ameliyata bilmiyorum benim 5 yıllık drum tüm gebeliklerimde tüm sıkıntılarımda onunlaydık
keşke şartlar elvermiyor inşallah maveracımmmmaşallah sizee
canım keşke istediğin doktorla devam edebilseydin ama demek ki şartlar elvermiyor, canını sıkma..inşallah herşey yolunda devam eder ve yavrularımızı sıkıntısız kucağımıza alırız
göğüslerim kaşınıyor kazım kazım kaşıyasım geliyor
tövbe ya rabbim parçalayasım geliyor hele uçları uçları iki kat daha fazla kaşınıyor ne yapacağım ben ya
kaşımak da istemiyorum biliyorum bi elimi vurursam parçalarım
göğüslerim kaşınıyor kazım kazım kaşıyasım geliyor
tövbe ya rabbim parçalayasım geliyor hele uçları uçları iki kat daha fazla kaşınıyor ne yapacağım ben ya
kaşımak da istemiyorum biliyorum bi elimi vurursam parçalarım
bugün minik aşkımı gördüm 2000gr olmuş herşey yolunda fıstık gibi herşey dedi dr rahatladık
dr bana şarkı söyledi bugün emelim emelim canım emelim diye çok seviyorum dr ama doğumu ona yaptıramıyorum çok üzülüyorum çok istemişti biz de o zaman bişey diyemedik bugün doğum için 3-4 mart gibi yaparım kongreye gideceğim senin ameliyatını yapar giderim sakın korkma seni bırakmam dedi sıcacık bir insan nasıl üzüldüm o böyle dedikçe keşke paramm olsa hiç düşünmeden veriridim ama yok yok işte bir sonraki kontrolde söyleyeceğiz onsuz nasıl girerim ameliyata bilmiyorum benim 5 yıllık drum tüm gebeliklerimde tüm sıkıntılarımda onunlaydık
Şubat tatilini aktaramazsın dediler.ben de 14 şubatta 37.haftada oluyorum.acaba aktarılır mı ki?
Benimde göbiş fena kaşınıyor bugün...
Ne güzel cnm bebiş büyümüşDr un belki bir kolaylık sağlar mı acaba kaç yıldır tanıyormuş seni? Olmazsa da üzülme önemli olan bebiş ve sensin Dr 19. Faktör şaka bir yana illa içine sinen bir Dr bulunur...
Maşallah bebişine :)
Uzun zamandır tanıdığın doktor belki başka hastanede de olsa sana refaket etmek ister tabii olabiliyorsa ayy sen öyle yazınca ben çok istedim kendi doktorunla olsunArada çok mu fark var?? Keşke bu doğum ücretlerine bi sınırlama getirseler yaa
mart anneleri hala uyuyor ben kalkıp işlerimi yapayım bu arada :13:
günaydın biz 6.30 da kalktık kızımla işyerine geldik 7.30 da kavaltımızı yaptıkşimdide çalışıyoruz
canım nescafe istiyo içsem mi
canım bana kimse öyle bir şey demedi..sonuçta o tatile denk geldi ise biz ne yapalım.biz çalışabilir raporunu almışız...ben deneyeceğim dediğim gibi ne hastaneden ne idareden olumsuz birşey demediler bana.ilk kez sizden duyuyorum aktarılamayacağını....ama aktaramazsamda sağlık olsun..yapacak birşey yok..3 haftada iyidir:))
oo biz de 6 da kalktık eşime kendime oğluma meyve suyu hazırladım iiçirdim yolladım evi toparladım kahvaltı edeceğim daha sonra ütü yapacağım minğim deniz metemin kıyafetleri hazırlanacakgünaydın biz 6.30 da kalktık kızımla işyerine geldik 7.30 da kavaltımızı yaptıkşimdide çalışıyoruz
canım nescafe istiyo içsem mi
günaydın kızlar..cevapalrınız için hepinize tek tek teşeşkürlerimi iletiyorum
park yatak kullanan veya öneren veya alacak olanlar bana model verir misin.online satılan steler de olabilir.oralardan bakıp alayım o zman olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?