2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sağol cnım beni de rahatlatan kısım ;35. Haftada olmam.kötü bi durum olsada belki 1-2 hafta daha Dr bişeyler yapabilir diye kendime moral veriyorum, hayırlısı Allah'tan ..............

Kizlaaaaaarrr ben geldimm :))
Cook sukur guzel seyler duydum bugun oglusum 45 cm 2.450gr olmus basi da normal dogum pozisyonuna dönmüs yalniz haftamiz yilan hikayesine döndü artik imza kismindaki tabloyu guncellemekten fenalik geldi :)) son olarak 32+4 ama bebisimin gelisimi tam 2 hafta onde cikti 34. Haftayla uyumlu şeker falan yoktu bende doktor iyi bakmissin dedi :))

Yuruyuslerimi aksatmamaya calisiyorum Disarida olmazsa evde kosu bandinda yuruyorum ama bu aralar sanirim pelvik agrisi deniyor asagidaki kemiklerimin agriisindan ne ayakta durabiliyorum ne duzgun yuruyebiliyorum ama normalmis yurumeyi birakma cok zorlamadan devam et son haftaya kadar dedi

Bizden havadisler simdilik boyle hastanede olan arkadaslar varmis Allah yardimciniz olsun dogum yapan arkadaslara ve bebislerine de sifa versin

çok geçmiş olsun biz de seni merak ediyoduk hastaneye yattıktan sonra haber çıkmayınca.. kendine çoook dikkat et canım

Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum

geçmiş olsun canım ya çok mu şiddetli agrın oldu noldu ve ne kadar kalıcakmışssın hastanede haber ver bize de :18:

maşallah oglusuna bak korkuyodun korkucak bi şey yokmuş demekki canım benimki de en son 2 hafta erken gelebilir demişti ama ben de sormayı unuttum neden diye bide bebegi biraz asagıda tasıyosun dedi neyse ki haftaya randevum var gidip sorucam hepsini:44: benim gibi bebişi aşagıda tasıyan var mı acaba bi sorun teşkil ediyo mu

Benim arakdaşım aralık ta doğum yaptı. Kızı oldu ve 1 hafta kan geldi vajinasından. Çok korktular tabi. Dr çok normal olduğunu, doğumda annenin hormonlarının bebişe geçtiğini söyledi. Yani çok normalmiş dediğin gibi. Olursa şaşmamak lazım demekki:)

Yaaa çok iyi fikir bu.
Bebişi olaya dahil etmek çok tatlıymışşşş

Ben normalde çok romantik biri idim ve çok komplike şeyler hazırlardım ama benim eşim komplike sürprizleri artık pek sevmez. Senin mesela eşin de böyle mi yoksa bulmaca gibi şeyleri çözmeyi sever mi?
Ben taniştığımız andan başlayıp evlenene kadar olan sürecimizden bizim için ilk olan anların fotolarının üzerlerine komik biraz da o anı yansıtan cümleler yazıp bastırmıştım. Albüm yaptırmıştım onlara teker teker dizmiştim.Güzel de bir mektup yazmıştım.
Sen mesela kızının ağzından bir mektup ve hediye, kendi ağzından bir mektup ve bir hediye gibi bir şey yapabilirsin.

Bende 2 gece üstüste doğum yaptığımı gördüm..
Bide ben etkilenmem falan diyodum kendi kendime bildiğin bilinç altıma girmiş bütün okuduklarım..
O rüyalari hiç hatırlatmayın ben de geçen cumartesi gecesi burdaki herkesin olumsuz hikayelerini okuyodum rüyamda. Bir de düşünüyorum ne kadar güzel başlamıştı niye böyle oluyor falan. Sonra korkuyorum sıra bana mı geliyor acaba diye korkudan sıçradım resmen. Ben normalde de etkilenirdim şimdi daha fena:))

Canım hiç ihmal etme kendi dr una git ben de geçer diye bekledim geçen ay bi gittim bronşit olmuşum felegim şaştı 18 igneyle kendime geldimm.. ilerletme lütfen

Bir saat oldu doktordan geleli. O da diğer 3 doktorki gibi ateşin olmadığı sürece antibiyotik kullanmayacaksın dedi. Benimki senin ki kAdar ağır değil demek ki. Aman bir daha uğramasın sana da canım çok geçmiş olsun. 2 gün daha rapor verdi dinlenmeden geçmez bu hastalık dedi. .

Kızlar merhaba
Bugün kontrolumuz vardı, bebişimiz 2500 gr olmuş, her şeyi sağlıklı Allaha şükür bi sıkıntı yok. Doktorumuz bu saatten sonra bebeğin her an gelebileceğini söyledi, 10 gün boyunca çıkma dinlen 10 gün sonra artık gelsede küvoze girmez riske atmayalım dedi.. Çok olumlu konuştu açıkcası erken gelme ihtimali bile korkutmadı, güven verdi.. :)
Bu arada 3 gündür sertleşmeleri bende sık sık yaşıyorum hatta bgn doktorda şahit oldu ve normal olduğunu söyledi, gündüz koşturmacadan farketmiyorum ama gece yatağa girdiğimde sertleşmeyle beraber hafif bi regl sancısı hissediyorum ama normalde çooooook sancılı geçirdiğim için regl dönemlerini o minicik sancıları sayamıyorum :)
Bu arada dualarım doğum yapan ve hastanede yatan arkadaşlarla, hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Canım nst kağıdında sancı olup olmadığını nerden anlıyoruz?

Tşk ederiz canm benim evet bugün çok mutlu oldum. Hiç bir şeyimiz yokmuş Allaha şükür...Benim bebiş yukarda aşağıda değil de sanırım girişe sürekli tekme attığından kanama riski var diye erken gelebilir demiş olabilir. İnsanın ilk bebişi olunca panik atak oluyor en ufak bir rahatsızlıkta

Aynen canım benimde ilk bebeğim o yüzden sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin :))
32. haftadan sonra zaman geçmez demişti tecrübeli arkadaşlarım gerçekten öle günler geçmiyor sanki :26:

Vallahi canım ben kaç kez 32 haftaya indim hatırlamıyorum bile. Ben 2 şey için şafak saydığım için çabuk geçiyor zaman önce babamız gelicek sonra oğlumuz

ben haftanın 2 günü giidyorum, bugün nst ye gittim, hareketlerine ve sancıya bakıldı sadece, muayene olmadım, doktorla görüştüm, hareketlerini beğendi. geçen hafta muayeneye gittiğimde biraz daha takip edelim demişti bu cuma da muayeneye gideceğim, bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum. ama çok şükür olsun ki artık 35 in içinde olduğumuz için eskisi kadar panik halinde değilim, daha rahatım.

seninle batımız aynıymış, o halde 10 gün öngörüsünü ben de üzerime alınabilirim, gerçi işin açığı ben bu hafta doğsa bile küvözde kalacağını düşünmüyorum bebişimin ama yine de 10 günü sayayım ben de.

Sen hiç merak etme tatlı anne, kısa süre içinde herşey yoluna girecek. Anneliğin tadını bol bol çıkaracaksın. Kuzunun önünde kocaman bir hayat var. O savaşçı bir küçük adam. Hep seninleyiz...

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi sadece garanti olsun diye 10 gün kendini yorma dinlen dedi.. O zaman beraber gün sayıyoruz seninle :)) gerçi benim erken olacağına dair bi belirtin yok sadece karnım dar ve bebiş büyük doktor marta kadar da bekleyebilir tabii ama küçük yerde büyük çocuk çıkmak isteyecektir gibi bişey söyledi :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş :))

suz canimm. bol suYla yika ve buzdolabinda sakla. Ama yarinda guzel yika.

Maşallah sana da miniğine de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…