Cnm ben bir keresinde fotoğraflarımızdan bir klip hazırlamıştım güzel bir şarkı eşliğinde, hem bebişinize de hatıra kalırdeneyebilirsin...
Cnm stress yapma ben size çok özeniyorum 35. Haftaya gelmişsiniz geçen arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim babası kadın doğumcu profösör, ona sordum kaçıncı haftadan sonra doğsa bile sıkıntı yaşamaz dedim, 34. Haftadan sonra korkma hiç dedi, özellikle kız bebekler daha da önce gelişirmiş ama genel olarak 34. Haftayı atlattıktan sonra sıkıntı olmuyor dedi, için rahat olsun yine de bebişin bekleyebildiği kadar bekler inşallah...
Merhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
Kasılmalarım fazla olduğu için ben de hastanede yatıyorum
Bugün kontrolümüz vardı. Aklıma gelen her şeyi sordum.
Oğluşum 2,058 gr olmuş.
Karın sertleşmesi normal dedi ama gene de ntsye girdik sancımız çkmadı.
Tansiyonumuz ne hikmetse doktorun odasında 11-6 idi. Sağlık ocağında 15-11... Gene de idrar tahlili yaptı sonuç tertemiz
Böbrekler için bebek büyüdüğü için baskı yapmış olabilir bol bol su iç dedi.
Günde 3 tane de ceviz ye beyin gelişimi için dedi.
Kan sayımımız yapıldı sonuç çok iyi. Demir hapımızı günde 1 taneye düşürdük.
Tek kötü yanımız normal satımıza göre 34 haftalık olan bebişim 32 haftalık gözüküyor ama normalmiş 2 hafta geç döllenme olmuş. Sat tarihini baz almamam gerekiyormuş. 2 hafta gecikmeli kuzucuğuma kavuşcam.Oğluşum iyi olsunda varsın öyle olsun...
Bir de hala oğluşum dönmedi hala ters
Doktorumuz en ufak bir lekelenme kan görürsen hemen acile geliyorsun dedi.Bebeğin erken gelebilir dedi.Neden dedi anlamadım ve sormayı da unuttum.
İşte bizden bu kadar her şeyimiz normal çıktı Allah a şükür...
KIZLAR OCAK ANNELERININDE BASINA GELMIŞ BU TARZ OLAYLAR BENIM YIYENIMDE DE OLDU 1 SENE ONCE YIYENIM OLDU VE HASTANEDEN EVE GELDIK BI IKI GUN SONRA VAJIDAN KAN GELDI PIHTILI KAN BIZ COK KORKTUK ODUMUZ PATLADI HIC BILMIODUK BOLE BISELER....
DOKTORA KOSTUK TABI TAHLILLER FILAN BAZI KENDINI BILMEZ TECRUBESIZ CAHIL DOKTORLAR KORKUTTU BIZI DUSUNUN BEYIN KANAMASI BILE GECIRIO DENDI GECE 4 E KADAR HASTANELERDEYDIK PERİŞAN OLDUK HASTANEDE KADINLARLA KARSILASTIK BIREBIR AYNI ŞEYI YAŞAMIŞ KADINLAR KORKMAYIN BENIM KIZIMDA ILK DOGDUGUNDA AYNEN OLE OLDU DIYEN BIR SURU KADINLA KARSILASTIK HATTA BI IKI KISI BENIM OGLUMDA OLDU DEDI ICIMIZESU SERPTILER SONRA BASKA DOKTORLARA GITTIK AYNI ŞEYİ SOLEDILER KIZIMIZ ADET OLMUS GAYET NORMAL EN SON GOZTEPEDE BI UZMAN COK IYI BI DR YE GTTIK BAKTI ETTI GAYET NORMAL BAZI BEBEKLERDE OLABILIYO DEDI VE BIR HAFTA FILAN SURUYO ARA ARA PIHTILI KAN GELIO GOĞÜSLERİ CEVIZ GBI ŞİŞTI VE SANCI DA CEKIOLAR ADET SANCISI KIYAMM BEN BIRICIK YIYENIM BOLE SELER YAŞADI MINIKKUŞUM:d
KORKMAYIN SAKIN BOLE BISEY YATMARSANIZZZZ
Yaaa çok iyi fikir bu.
Bebişi olaya dahil etmek çok tatlıymışşşş
O rüyalari hiç hatırlatmayın ben de geçen cumartesi gecesi burdaki herkesin olumsuz hikayelerini okuyodum rüyamda. Bir de düşünüyorum ne kadar güzel başlamıştı niye böyle oluyor falan. Sonra korkuyorum sıra bana mı geliyor acaba diye korkudan sıçradım resmen. Ben normalde de etkilenirdim şimdi daha fena:))Bende 2 gece üstüste doğum yaptığımı gördüm..
Bide ben etkilenmem falan diyodum kendi kendime bildiğin bilinç altıma girmiş bütün okuduklarım..
Canım hiç ihmal etme kendi dr una git ben de geçer diye bekledim geçen ay bi gittim bronşit olmuşum felegim şaştı 18 igneyle kendime geldimm.. ilerletme lütfen
Kasik agrilarinz vr mi kizlar
Kasik agrilarinz vr mi kizlar
ben de bugün nst ye gittim, sancım yoktu, 20 civarı , 40-50 arasıysa doktorunun birşey demesi gerekmiyormuydu, ya da keşke sen sorsaydın, artık 35. haftadayız, bu saatten sonra erken doğmasından korkma, sağlıklı doğsun yeter, peki kalp atışları için ne dedi?
maşallah oglusunabak korkuyodun korkucak bi şey yokmuş demekki canım benimki de en son 2 hafta erken gelebilir demişti ama ben de sormayı unuttum neden diye bide bebegi biraz asagıda tasıyosun dedi neyse ki haftaya randevum var gidip sorucam hepsini:44: benim gibi bebişi aşagıda tasıyan var mı acaba bi sorun teşkil ediyo mu
Aynen canım benimde ilk bebeğim o yüzden sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin :))
32. haftadan sonra zaman geçmez demişti tecrübeli arkadaşlarım gerçekten öle günler geçmiyor sanki :26:
Doktor çok açıklama yapmadı tahminimce cuma günkü nst sonucuna göre bişeyler söyleyecek. Kalp atışlarının yüksek olmasının nedenini 10 gün önce geçirdiğim grip ateşim 38.5 U geçmesine ve antibiyotik kullanmama bağlıyor . En son cuma girmişim ben nst ye orda sancı 20 civarındaydı kalp atışı daha yüksekti, şimdi sancım daha yüksek kalp atışı daha düşük ama sancılar düzensiz diye bişey dememiş olabilir belki Dr. Senin son durumun suyun nasıl???
Kızlar merhaba
Bugün kontrolumuz vardı, bebişimiz 2500 gr olmuş, her şeyi sağlıklı Allaha şükür bi sıkıntı yok. Doktorumuz bu saatten sonra bebeğin her an gelebileceğini söyledi, 10 gün boyunca çıkma dinlen 10 gün sonra artık gelsede küvoze girmez riske atmayalım dedi.. Çok olumlu konuştu açıkcası erken gelme ihtimali bile korkutmadı, güven verdi.. :)
Bu arada 3 gündür sertleşmeleri bende sık sık yaşıyorum hatta bgn doktorda şahit oldu ve normal olduğunu söyledi, gündüz koşturmacadan farketmiyorum ama gece yatağa girdiğimde sertleşmeyle beraber hafif bi regl sancısı hissediyorum ama normalde çooooook sancılı geçirdiğim için regl dönemlerini o minicik sancıları sayamıyorum :)
Bu arada dualarım doğum yapan ve hastanede yatan arkadaşlarla, hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Canım nst kağıdında sancı olup olmadığını nerden anlıyoruz?
her gün babası sabah aksam süt götürüyo oglumuza.ben bir kac kere gördüm oglumu.ama olmuyo.yapamıyorum.dayanamıyorum.yogunbakımdan cıkışım zor oluyo aglamaktan helak oluyorum.kuvözün onünde cırpınıyorum.başaramadım ve artık dün bugun gitmedim görmeye.sütümun olması ona süt götürmemiz lazım.bu yüzden evde onu bekliyorum.aklımı oyalamaya calışıyorum.düşündükce feryat ediyorum.şuan babamız görmeye gitti.oglumuzun yanındadır onunla konuşuyordur.dört gözle onu bekliyorum.bana anlatacaklarını.oglumuzun videosunu resimlerini.bugun nasıl oldugunu bir bir anlatıyo bana..onu sabırsızlıkla evimize bekliyoruz...cok zor...allahım sen bizi bebiğimize kavustur...
seninle batımız aynıymış, o halde 10 gün öngörüsünü ben de üzerime alınabilirim, gerçi işin açığı ben bu hafta doğsa bile küvözde kalacağını düşünmüyorum bebişimin ama yine de 10 günü sayayım ben de.
Sevgili tecrübeli göbişler, gıda mühendislerimiz ve konu hakkında bilgisi olanlar, bir sorum var;
ben dün aksam kuru fasulye ıslatmıştım ama bu aksam yapmamaya karar verdim.
Yarın akşama kadar nasıl dursun?
Suda mı dursun?
Süzeyim mi?
Ne yapayım?
Kızlar merhaba
Bugün kontrolumuz vardı, bebişimiz 2500 gr olmuş, her şeyi sağlıklı Allaha şükür bi sıkıntı yok. Doktorumuz bu saatten sonra bebeğin her an gelebileceğini söyledi, 10 gün boyunca çıkma dinlen 10 gün sonra artık gelsede küvoze girmez riske atmayalım dedi.. Çok olumlu konuştu açıkcası erken gelme ihtimali bile korkutmadı, güven verdi.. :)
Bu arada 3 gündür sertleşmeleri bende sık sık yaşıyorum hatta bgn doktorda şahit oldu ve normal olduğunu söyledi, gündüz koşturmacadan farketmiyorum ama gece yatağa girdiğimde sertleşmeyle beraber hafif bi regl sancısı hissediyorum ama normalde çooooook sancılı geçirdiğim için regl dönemlerini o minicik sancıları sayamıyorum :)
Bu arada dualarım doğum yapan ve hastanede yatan arkadaşlarla, hayırlı haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?