2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gözünaydın canıım.. Bebişinin kilosuda gayet iyi maşallah :)
Dr un suratsızından Allah hepimizi korusun insanın bütün heyecanını alıp götürüyorlar..

Ben 31 5 te gittim çalışabilir raporu için bugün. 2.066 kg idi:))
Olur seninki de bence:))

ayyyy iyisallahh... emelll biz sigamiyoruz benim vucudumaa... tasiyorum artik catliyoumm... karnim cokk buyukk..

kizlar dun nedense cok duygusaldim.. bi arkadas esini anlatmistiya eve gittim aglamakli aglamakli kocamdan ozur dilddim cok naz yapiyoum diye her kahrimi cekiyo diye tesekkur ettim. sonra gogsune yattim film izledik. kizim hr zamanki tekmeliyo tabi beni.. sonraa oyle hizli vurmaxa basladiki esim efendim hayatim dedi. bisey demedimki dedim.. ama durttun dedi. sonra anladikki benim kizim babasinida tekmeliyoo

çok takılmıyorum sonuçta doktorlar farklı
ultrasonlar farklı +/- mutlaka fark olacak
doğum zamanı bile bu yüzden c.tesi
kendi doktorumdan randevu aldım
önemli olan o benim için herşey yolundaysa
bu kilo meselesi de dert değil sağlıklı olması
herhangi bir sorun olmaması önemli

iyi maşallah size

Allah daha iyi etsin ben de özledim iminkimi yahuu

teşekkür ederim hamişdaş arkadaşım

kızlar karen ismi nasıl dün nette gördüm değişik geldi bana

kulağa güzel geliyor .......

Dişçi mi yazacak o ilacı canım ?
Yoksa kendi dr um mu ? :44:

Bence ikisi de yazabilir.
Bana kendi doktorum yazdı ama konu dişçiyi de ilgilendirdiği için o da yazar diye düşünüyorum.
Yani hangisine önce gideceksen onunla konuş, kalsiyum desteği almak istiyorum diye.
Bir de d vitamini kalsiyum alımını arttırdığı için kombinasyonu başarılı buluyorum.
Başka markaları bilmiyorum.

kıslar benim alyansım düne kadar çok rahat oluyordu, bugün hiç olmuyor bir günde böyle şişme normal mi, korkudan dün 3 kez tansiyonu mu ölçtürdüm eşime normal çıkıyor peki bu şişlik neeeee

Offf maşallah ya çok tatlısınız

Kızlar hepimize harika ebeler muhteşem bebek dostu hemşireler denk gelir inşallah.
Sağlıktan sonra en büyük duam bu hepimiz için...

sakın ihmal etme lütfen bir diş hekimine görün

ve yapılacakları/yapılamayacakları direk onun ağzından duy

şimdi bekliyor olman bile hata olabilir lütfen ihmal etme

Gidicem canım eşimle konuştum öğleden sonra alıp götürecek..
Hamilelik olmasa dişçiden hiç korkmuyorumda işte bebişlerimiz söz konusu oldumu 10 kere düşünüyor insan..

Çok teşekkür ederim canım..
Dişçiye gidicem öğleden sonra ona yazdırayım o zaman.

evet öyleymiş bende biraz baktım ama sanırım yok olmaz

ermeni mi :53 hmmmm tekrar tekrar düşünmek lazım ben en iyisi mina isminde devam edeyim benimsedim zaten

bir arkadaşımın kızının adı defne karen, başka biri de defne nora.... bana yabancı gibi geliyor biras bu isimler, ben daha elis elisa mina ... onlara alışamadım koyana tabiki saygı duyarım ama sanki ileride Türkçe isimlerde çok büyük değişimler gözüküyor gibi yada alışık olmadığımızdan öyle hissediyorum... yeğenimin bir arkadaşının adı da lal... noldu bizim lalee yeee de lal oldu alaturkayım galiba azıcık....

Çok normal canım, benimde bi gecede şişmişti ellerim :)
Ama ayakklarım hala normal çok şükür ayakkabılarımı falan giyebiliyorum :)

Kızlar hepimize harika ebeler muhteşem bebek dostu hemşireler denk gelir inşallah.
Sağlıktan sonra en büyük duam bu hepimiz için...

Aminnnnnn inşallahh.. Gerçekten dr dan bile önemli ebe olayı.. Vicdanlı, duyarlı, güler yüzlü, motive edici ebeler denk gelsin inşallah :)

Aminnnnnn inşallahh.. Gerçekten dr dan bile önemli ebe olayı.. Vicdanlı, duyarlı, güler yüzlü, motive edici ebeler denk gelsin inşallah :)

Aminnnn inşallahhhh
Doğum zamanı sakin güler yüzlü nazik, bebişlerimize önceliğin anne sütü olduğunun farkında olan...

o arkadaşın yazdıkları benide çok etkiledi şöyle bir durdum düşündüm çok kötü benim eşimde bu sıralar böyle
yani onunki kadar değil allah korusun sadece biraz ilgisiz beni de etkiledi akşameşime tavır yaptım bir sürede
yapcam yokmuş gibi davranacam bakalım neyapcak hakkı yok beni böyle strese sokmaya ama benim eşimin
geçerli bir nedeni vardır işi yoğun ondandır hem vuruyorum hemende koruyorum nasıl iştir

cnm benim dr magnezyum kalsiyum kan ilacı toplamda 4 vitamin hapı kullanıyorum ayrı ayrı
dişim sürekli ağrıyodu düzenli vitaminleri kullanınca ağrılarımın azaldığını hissettim kilo aldım
oda ayrı tabi

Ben bazen ufacık şeyleri kendime sıkıntı yapıyorum.

Mesela bugün, tüylerimi almam lazım.
Ama kendimi bir türlü motive edemiyorum.
O kadar enerjim yok ama yapmam lazım...

Geçmiş olsun canım...benim de kaç gün 20 lik dişim çürümeye başladığı için ağrıdı.şimdi hemen dişlerini bir güzel fırçala ve o ağrıyan dişine 1 tane karanfil koy.(karanfil ağrı kesicidir.uyuşturur orayı rahatlarsın)

gerçektende güzel bir dua ilk doğumum normaldi ebe bana nasıl bağırıyodu hala hatırlıyorum
ağrılarım var ben çığlık attıkça oda bana bağırıyodu motive edeceği yerde üstelik o hastanenin
bir numaralı ebesiymiş kadın doğumda uzmanmış ama devlet hast. bağıran dr lardan farkı yoktu
en iyi ebelerle karşılaşırız inş. anlayışlı

Ben de bir multivitamin (Doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim)
Bir Kalsiyum takviyesi (içinde magnezyum, d vitamini ve çinko var)
Bir omega 3 takviyesi (balık yemediğim günler)

Bir de riskli gebelikten dolayı progesteron kullanıyorum...

Aminnnn inşallahhhh
Doğum zamanı sakin güler yüzlü nazik, bebişlerimize önceliğin anne sütü olduğunun farkında olan...

Ayy evet yaa..
Geçen arkadaşımın doğumuna gittim hastaneye..
Bi tane hemşire vardı yemin ediyorum dövücektim, çocuğa zorla biberonda mama vermeye çalışıyo..
Arkadaşım sütümün gelmesini bekliycem daha hiç uğraşmadık bi pompayla falan deniyelim diyo hemşirenin umru değil..
Allah bölesinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…