Günaydın genicim, oyyyy kuzunu görmüş de oldun maşallah. . Dün de moralin bozuktu çok çok iyi gelmiştir eminim:))
Ben de bugün çalışabilir raporunu aldım suratsız iğrenç bir doktordan almak zorunda kaldım. Kilosunu bile bıçakla aldım ağzından. Şikayet edicektim de 37. Hafta ve dogumdan sonra şikayet edicem. Göremedim bile yavrumu 2 dk topu topu. Allah kimseyi düşürmesin o kadına.
kızlar bende dün kontrole gittim
33+1 haftalığız kontrolde 5 gün önde çıktı oğluşum 2350 gr olmuş
tabii renkliydi bu defa kıyamam ona o kadar tatlıydıki ellerini yumruk yaptı
kapattı gözlerini sonra kordonunu gözlerinin üzerine getirdi olmadı
bir türlü gözlerini göremedik ama çenesi ve burnu aynı babaya
yanaklar ve dudaklar hatta doktora göre göz çukurları da bana
benziyormuş
doktor herşey yolunda dedi tabii normal doğum garantisi veremiyoruz
ama tabii herşey yolunda giderse sizde şimdilik aksini düşünmüyorsanız
normal olabilir. bende herhangi bir sağlık sorununda tabii karşı olmadığımı
fakat önceliğimin normalden yana olduğunu söyledim öyle biraz konuştuk
rahatladık dün kontrole gitmeden yine birşeyler oldu iş yerinde ama
kuzucuğumu gördükten sonra herşeyi unuttum
Ben 31 5 te gittim çalışabilir raporu için bugün. 2.066 kg idi:))
Olur seninki de bence:))
Bir de gitmişken osteocare yazdır kendine.
Kalsiyum magnezyum d vitamini..
ay maşallahallah gönlünden geçeni sağlıkla versin cnm
benim dr gittiğimde 2300 çıktı dr 31+5 dim 33 görünüyo demişti
senin neden 5 gün önde dediki acaba
günaydın güzel sakin bir gün olsun
günaydııın benimde haftaya son 35 hafta oluyo yeter bu kadar birazda evde dinleneyim istiyorum
hazırlık yaparım gün sayıyorum
günaydııııın
sanada günaydın
iyi maşallah size
Allah daha iyi etsin ben de özledim iminkimi yahuu
kızlar karen ismi nasıl dün nette gördüm değişik geldi bana
5:30 da kalktım ve mümkün değil bir daha uyuyamadım. makinede çamaşırlarım vardı onları astım duşumu aldım kahvaltılık ve öğlen için birşeyler hazırladım kendime iş yerine getirebilmek için oğlumun meyvesuyunu eşimin sandviçini hazırladım kendim hazırlandım oğlumu hazırladım kreşe bıraktım ve işe geldim :27::27::27::27::27: ama gel bana sor nasıl göründüğümü :13::13::13::13::13: ayh maşallahh hızına ben ise kaplumbaga hızıyla ev işlerini yeni yeni başaladım[/QUOTE .!.:olsun arkadaşım bizdeki yetişme telaşı sen rahat rahat dinlene dinlene yap işlerini
kendini de yorma çok fazla sakın
kalan işlerimi yapayım da ütüme başlayayımmmmmmm
oyyy kolay gelsinn
Maşallah canım gözünaydın güzel haberlere :)) Sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi vakitleri geldiğinde :)
aminnnnn hepimiz inşallah
Maşallahhh
Ben de 32+3'te gidicem inşallah 2'li rakamları görürüz...
kesinlikle göreceksin eminim böyle bir anda büyüdü gibi sanki
bebeklerimiz çünkü kilolarına bakınca çoğunluğumuzun öyle oldu
Kızlar ben hala diş ağrısı çekiyorum.. Eşim iyice baktı çürük falan hiçbişi yok. Dolgum vardı onun altına bişi kaçtı acaba diyorum ama o da 4-5 yıllık dolgu bugüne kadar kaçmadı yani o da imkansız gibi diyorum. Sabah eşim eni konu inceledi sanırım 20 lik diş çıkıcak dedi..
Dr umu aradım dişçiye gidebilirsin ama müdahele edemeyeceği bişey olabilir dedi.
Çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Ağrı vurdukça karnım kasılıyor internette de okuduklarımda korkutuyo erken doğum bile başlayabilirmiş.. Sizde ne yapmalıyım
sakın ihmal etme lütfen bir diş hekimine görün
ve yapılacakları/yapılamayacakları direk onun ağzından duy
şimdi bekliyor olman bile hata olabilir lütfen ihmal etme
evet öyleymiş bende biraz baktım ama sanırım yok olmaz
ermeni mi :53 hmmmm tekrar tekrar düşünmek lazım ben en iyisi mina isminde devam edeyim benimsedim zaten
oyyyy mina daha güzel
Günaydın genicim, oyyyy kuzunu görmüş de oldun maşallah. . Dün de moralin bozuktu çok çok iyi gelmiştir eminim:))
Ben de bugün çalışabilir raporunu aldım suratsız iğrenç bir doktordan almak zorunda kaldım. Kilosunu bile bıçakla aldım ağzından. Şikayet edicektim de 37. Hafta ve dogumdan sonra şikayet edicem. Göremedim bile yavrumu 2 dk topu topu. Allah kimseyi düşürmesin o kadına.
evet emelcim çok iyi geldi bana inan muayenelerin sıklaşmasına da en çok bu yüzden sevinmiştim bütün kötü enerjilerimizden arınalım ve hep gülümseyelim :))))
çünkü en büyük mutluluğumuz onları görebilmek en azından doğana kadar doğduktan sonra da kokuları olacak
senin kendi doktorunla randevun ne zaman lütfen o nemrut suratlı doktoru çıkar aklından
sanki kendisi senin hemcinsin değil işte kadın doktorlara karşı olan tavrımızı birazda kendi
elleri ile teşvik ediyorlar
umarım seninde benim gibi unutmana neden olacak çok güzel bir doktor muayenen gerçekleşir
yakın zamanda canım arkadaşım
Ben 31 5 te gittim çalışabilir raporu için bugün. 2.066 kg idi:))
Olur seninki de bence:))
olacak tabiiii bu arada
Dişçi mi yazacak o ilacı canım ?
Yoksa kendi dr um mu ? :44:
ayyyy iyisallahh... emelll biz sigamiyoruz benim vucudumaa... tasiyorum artik catliyoumm... karnim cokk buyukk..
kizlar dun nedense cok duygusaldim.. bi arkadas esini anlatmistiya eve gittim aglamakli aglamakli kocamdan ozur dilddim cok naz yapiyoum diye her kahrimi cekiyo diye tesekkur ettim. sonra gogsune yattim film izledik. kizim hr zamanki tekmeliyo tabi beni.. sonraa oyle hizli vurmaxa basladiki esim efendim hayatim dedi. bisey demedimki dedim.. ama durttun dedi. sonra anladikki benim kizim babasinida tekmeliyoo
sakın ihmal etme lütfen bir diş hekimine görün
ve yapılacakları/yapılamayacakları direk onun ağzından duy
şimdi bekliyor olman bile hata olabilir lütfen ihmal etme
Bence ikisi de yazabilir.
Bana kendi doktorum yazdı ama konu dişçiyi de ilgilendirdiği için o da yazar diye düşünüyorum.
Yani hangisine önce gideceksen onunla konuş, kalsiyum desteği almak istiyorum diye.
Bir de d vitamini kalsiyum alımını arttırdığı için kombinasyonu başarılı buluyorum.
Başka markaları bilmiyorum.
evet öyleymiş bende biraz baktım ama sanırım yok olmaz
ermeni mi :53 hmmmm tekrar tekrar düşünmek lazım ben en iyisi mina isminde devam edeyim benimsedim zaten
kıslar benim alyansım düne kadar çok rahat oluyordu, bugün hiç olmuyor bir günde böyle şişme normal mi, korkudan dün 3 kez tansiyonu mu ölçtürdüm eşime normal çıkıyor peki bu şişlik neeeee
Kızlar hepimize harika ebeler muhteşem bebek dostu hemşireler denk gelir inşallah.
Sağlıktan sonra en büyük duam bu hepimiz için...
Aminnnnnn inşallahh.. Gerçekten dr dan bile önemli ebe olayı.. Vicdanlı, duyarlı, güler yüzlü, motive edici ebeler denk gelsin inşallah :)
o arkadaşın yazdıkları benide çok etkiledi şöyle bir durdum düşündüm çok kötü benim eşimde bu sıralar böyleayyyy iyisallahh... emelll biz sigamiyoruz benim vucudumaa... tasiyorum artik catliyoumm... karnim cokk buyukk..
kizlar dun nedense cok duygusaldim.. bi arkadas esini anlatmistiya eve gittim aglamakli aglamakli kocamdan ozur dilddim cok naz yapiyoum diye her kahrimi cekiyo diye tesekkur ettim. sonra gogsune yattim film izledik. kizim hr zamanki tekmeliyo tabi beni.. sonraa oyle hizli vurmaxa basladiki esim efendim hayatim dedi. bisey demedimki dedim.. ama durttun dedi. sonra anladikki benim kizim babasinida tekmeliyoo
Bence ikisi de yazabilir.
Bana kendi doktorum yazdı ama konu dişçiyi de ilgilendirdiği için o da yazar diye düşünüyorum.
Yani hangisine önce gideceksen onunla konuş, kalsiyum desteği almak istiyorum diye.
Bir de d vitamini kalsiyum alımını arttırdığı için kombinasyonu başarılı buluyorum.
Başka markaları bilmiyorum.
Kızlar ben hala diş ağrısı çekiyorum.. Eşim iyice baktı çürük falan hiçbişi yok. Dolgum vardı onun altına bişi kaçtı acaba diyorum ama o da 4-5 yıllık dolgu bugüne kadar kaçmadı yani o da imkansız gibi diyorum. Sabah eşim eni konu inceledi sanırım 20 lik diş çıkıcak dedi..
Dr umu aradım dişçiye gidebilirsin ama müdahele edemeyeceği bişey olabilir dedi.
Çok kararsızım gidip gitmeme konusunda. Ağrı vurdukça karnım kasılıyor internette de okuduklarımda korkutuyo erken doğum bile başlayabilirmiş.. Sizde ne yapmalıyım
Aminnnnnn inşallahh.. Gerçekten dr dan bile önemli ebe olayı.. Vicdanlı, duyarlı, güler yüzlü, motive edici ebeler denk gelsin inşallah :)
o arkadaşın yazdıkları benide çok etkiledi şöyle bir durdum düşündüm çok kötü benim eşimde bu sıralar böyle
yani onunki kadar değil allah korusun sadece biraz ilgisiz beni de etkiledi akşameşime tavır yaptım bir sürede
yapcam yokmuş gibi davranacam bakalım neyapcak hakkı yok beni böyle strese sokmaya ama benim eşimin
geçerli bir nedeni vardır işi yoğun ondandır hem vuruyorum hemende koruyorum nasıl iştir
cnm benim dr magnezyum kalsiyum kan ilacı toplamda 4 vitamin hapı kullanıyorum ayrı ayrı
dişim sürekli ağrıyodu düzenli vitaminleri kullanınca ağrılarımın azaldığını hissettim kilo aldım
oda ayrı tabi
Aminnnn inşallahhhh
Doğum zamanı sakin güler yüzlü nazik, bebişlerimize önceliğin anne sütü olduğunun farkında olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?