2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Şampuanı ilk defa duydum inşallah işe yarar..
Saç kesimine gelince benim saçlarımda çok uzadı,rapunzel gibi gezmekte hoşuma gitmiyor aslında
ama batıl inanç olayıda kafama takılmıyor değil sanırım ben doğumdan sonrayı bekliycem :44:

kızlar dün 1.50 boyuma ve normalde 35 numara olan ayaklarıma bir çift 39 numara ayakkabı aldım, içine anca sığdım bu çocuk benim göbişimde değilde neremde büyüyor anlamadım.
kociş dediki 2 numara daha büyük alsaydın doğumdan sonra ben giyerdim ziyan olmazdı..

Nasıl gidicen mesela doğumdan sonra bi planı anlatsana...
Bebişi ben yanımda götürmek istemem.
Ama daha çok minik olacağı için de evde bırakmak hiç istemem...

Benim de çok çok çok uzadı
Doğumdan sonra da iyice bakımsız pırasa ve ince kalsınlar istemiyorum...

Faydalı olduğunu duymuştumda bu kadar detaylı araştırmamıştım..

Hahahah çok iyiymiş :)))
Benim de çok rahat bildiğim spor ayakkabılarım olmuyor artık ayağıma..

Gerçekten arada uçurum varmış :/

Valla benim ayaklarım normalde ellerim aynı senin durumda, eşimin alyansı baş parmağıma büyük gelirken, şimdi serçe parmağıma girmiyor Ama onun dışında hiç bi şişliğim yok çok şükür.

Nasıl gidicen mesela doğumdan sonra bi planı anlatsana...
Bebişi ben yanımda götürmek istemem.
Ama daha çok minik olacağı için de evde bırakmak hiç istemem...

Canım doğumda annem gelicek 40 ı çıkana kadar.. Kuaförüm çok uzak değil zaten arabayla 10 dakika
emzirip uyuttuğum bi ara hemen gidip gelmeyi planlıyorum..
Bende kuaföre götürmem bebişimi.. Eğer planladığım gibi olursa öle yapıcam.
Ama bu saçlarla daha fazla gezemem sıkıyo beni uzun saç :)

has ana kadın eli, tombik tombik..
normalde bende alyans takmıyorum, bazen canım çekiyo eşiminkini takıyorum benim şişlik edirneden ardahana kadar, gün içinde 2 beden büyüyüp küçülüyorum

araba demişken hala araba kullanabiliyormusunuz? benim karnımın altı kasılıyo, artık kullanmıyorum, eski usul otobüs

has ana kadın eli, tombik tombik..
normalde bende alyans takmıyorum, bazen canım çekiyo eşiminkini takıyorum benim şişlik edirneden ardahana kadar, gün içinde 2 beden büyüyüp küçülüyorum

hahahah
Çok güldüm yaa.. Valla geçen kontrolümde dr uma;'' 3 insan parmağı gibi parmaklarım oldu, elimi yumruk yapamıyorum..
Doğumdan sonra hepsi gitmicekse şişliğin yeni alyans bakıyım ben yüzüksüz yapamam'' dedim..
Merak etme normal insanlara dönüceksin dedi

araba demişken hala araba kullanabiliyormusunuz? benim karnımın altı kasılıyo, artık kullanmıyorum, eski usul otobüs

Bende son 10 gündür kullanamıyorum.. Aynen karnımın altı çok kasılıyor bide geçen gün binerken göbişimi direksiyona sürttüm diye eşimde yasakladı artık doğuma kadar :)

canım adı üstünde batıl inanç...inanma böyle şeylere, Allah, yavrularımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin..bununla ilgili Kur'an-ı Kerimde yok zaten de hadislerde de böyle bişey yok..kimin ne kadar ömrünün olduğunu ne kadar yaşayıp ne zaman öleceğini Allahtan başkası bilemez..insanlar bu konuda tasarruf sahibi değildir. biz kimsenin ömrünü kısaltmaya veya uzatmaya muktedir değiliz. böyle düşün aklına başka bişey getirme
ben 4 aylıkken kestirdim saçımı, sen de istediğin zaman kestirebilirsin

Kendimi gördüm :) bizde erkek bebek bekliyoruz isim koyma işini eşime bıraktım ama bazen öyle fikirlerle geliyor ki, diyorum Mustafa olsun olmaz mı ya da ne bilim nerde bizim Ahmet'ler mehmetler Hüseyin'ler :) bende de var o alaturkalıktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…