2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Her gece 3 kere tuvalete kalkıyorum artık ya.
Gerçi su da içiyorum ama içmeden yapamıyorum.
Tuvalete gidiyorum yatağa dönüşte su içiyorum.
Sonra tekrar : )

aynı bende öyleyim en fenası da dışarı çıkmak.. hazırlanıp gidiyorum peşine ayakkabımı giyiyorum hooop yine gidesim geliyor bide değse yani 2 damlacık şey için yoruluyorum o kadar

Yok ya başlayınca bir kaç saatlik işmiş diyor insan :)
Tabi ütü işi noolur bilemem.
Aylardır ütü yapmıyorum iş yapmam yasak diye ama kızımın minik eşyalarını başkasına ütületmeye kıyamadım.

Bir tane okudum cnm..
Yani 5 mt falansa kordonu anca bana uzanır diye düşünüyorum
yaaa ben unutuyorum sen aklına gelirse sor kordon kaç metreymiş:))))
Ben de eşinin babası sandım. Tekrar başınız sağolsun canım.

Emelcm kordonun diğer ucu plasentayla birlikte çıkmıycak mı zaten, ben mi yanlış biliyorum acaba

aynı bende öyleyim en fenası da dışarı çıkmak.. hazırlanıp gidiyorum peşine ayakkabımı giyiyorum hooop yine gidesim geliyor bide değse yani 2 damlacık şey için yoruluyorum o kadar

Ay aynen yaa
Tuvalete gittiğimize değse bari,
Bir avuç şey için acil tuvalet lazım sanıyoruz : )))

Kizlar biraz igrenc bisey sorcam ama cok korktum acaba gitmelimiyim hastaneye sabahtan beri bogazimda bir balgam vardi az once
Cikardim kanliydi:18: acaba gebelikten dolayi olan kucuk burun kanamam yani akmiyodu kuru kanli sumuk bogazimdanm geldi

Bir seferlik bir şey ise bence stress yapma
Bir kendini dinle bakalım
Belki bulunduğun ortamdaki hava da kurumuş olabilir
Odaya su koy...

Benim gibi tembel anne olunca ütü işi haftalarca sürebiliyor, hatta dışarıda unuttuğum birkaç parça şeyi tozlanmıştır diye tekrar yıkıyorum, kurutuyorum v.s v.s bu tam bir kısır döngü, yıka ütüle kalanları beklet bekllettiklerini tekrar yıka tekrar ütüle falan filan

Bir tane okudum cnm..

Emelcm kordonun diğer ucu plasentayla birlikte çıkmıycak mı zaten, ben mi yanlış biliyorum acaba

Çıkacak balkaymakcım ama çıkana kadar zaman geçiyor o sırada bebiş göğsümüzde olmalı :)
Emel yerine cevapladım :))

Offf senin gibi kayınvalide herkesin başına
Annem ve ben kayınvalide konusunda yüzümüz gülmedi.
Umarım kızıma ikinci anne gibi bir insan denk gelir...

şimdi böyleyim amaaa kv olunca nasıl olurum bilemem
cadolozun teki olmam inşallah

Aa sen tahmini eksiklerini söyle ben listelerimi bile paylaşırım ne demek..

Amin hepimiz bebişlerimizle sağlıklı güzel günlerde kullanalım :)
Giysiler yeter sanıyorum da küvet emzik biberon pompa gibi şeyleri almadım henüz
Bi paket bez pamuk ıslak mendil falan da alayım
Mobilya da 2 hafta sonra gelecek panik oldum panik
Bi gecelik bile beğenip alamadım mutfakta da düzenlenmesi gerekenler var daha
Çok iş var çoook :))

Benim kayınvalide konusu ekstrem biraz o yüzden hiç konusunu bile açmamak en iyisi...
Ben babaanne kelimesini bile kullanmam, annemin kayınvalidesi dedim fark ettiysen :)
Kısmet yani iki jenerasyondur böyle insanlara denk geldik.

Çocuklarımızdan kötü insanlar uzak kalsın.
Çocuklarımız hep iyi insanlarla karşılaşsın inşallah.

Ben sana mesaj olarak yazayım bari en iyisi.
En azından liste düzenli görünüyor.
İçinden var olanları, olmayanları filan ayırırsın.

canım aynen sütü marketten almıyoruz biri getiriyo. hergün kivi muz portakal ceviz badem fındık yumurta yiyorum ama yinede olmuyo bide bende.troid çıktı o da etkiliyo galiba yarın kontrolüm var dahiliyede baklaım belkide o etkilemiştir yine ilaçla ayarlamaya çalışıyo doktor 3 hafta önce normaldi bebekte normaaldi şimdi yine zayıflamış belki bu seferde çok düştü deger ay inan artık ye ye mahvoldum çok sevdiğim şeylerden

benim bebeğimde son 2 aydır 2 gün geriden geliyor. Ama dr cok normal hiçbir sorun yok gelişimi gayet iyi dedi. Hatta ben fazla üzülünce bide bana kızdı ben sana sorun yok dediğim sürece sen var gibi davranamazsın dedi. Eğer dr sorun yok diyorsa sende kafaya takma canım

Ben çok da önemli değil diye düşünüyorum artık.
O piti piti yap seç gitsin :)
Nikah şekeri gibi bir şey bu.
Bazıları beğenecek bazıları beğenmeyecek nasıl olsa.

tabi sonuç olarak o piti piti yapcam galiba ,kimsenin beğenip beğenmemesi umrumda değil açıkçası, derdim oğluma ileride hatıra kalacağı için şöyle güzel bir şey seçmek istiyorum, gerçi kızımda da öyle oldu, en beğendiğim modeli yaptırdım, üzerinden 5 yıl geçti, sıradanlaştı :) bu da öyle olacak nihayetinde

ufff sorma ya o kozmetikler zaten diğerlerinden büyük
biraz bebek çantasına biraz da kendiminkine
ki kendiminkinde bile yer kalmadı

yazarken tereddütte kaldım canı çeken olur vs diye :26:
ama yazmak istedim yinede,en azından çok zor bulunan şeyler yazmadım diye avutuyorum şuan kendimi: )
inşallah faydsı olur herkese

anladım zaten sen içini ferah tut tatlım

Anladım cnm ben hiç doğum videosu falan izlemiyorum korkmayım diye biras cahil kalmışım bu konuda

izleme de okumada
bazen düşünüyorum da ben ilkinde korkumdan hiç birşey izlemedim de okumadım da
şimdi hem tecrübeliyim hem de daha çok okuyorum sonra kendimi strese soktuğumu
fark ettim şimdi kestim herşeyi doğumla ilgili konuşmalara bile izin vermiyorum yanımda
ve tavrım kesinlikle böyle devam edecek

amin inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar

diğer konu ile ilgili de umarım herşey dilediğince olur

bahsettikleirni ben de yiyorum ama bebekten çok ben de kilo yapıyor sanırsam, bir de ben çok iştahlı değlim yaa, ne yapacam bu işi bilmiyorum, şöyle günde 1 armutu bir elmayı kendimi zorlaya zorlaya yiyorum, öyle canım isteyip de yediğim olmuyor, ne bileyim sırf mecbur olduğum için bazen midem ağzıma gele gele yiyorum yaaaaaa, bıktım artık kendimi zorlamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…