2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
şimdi böyleyim amaaa kv olunca nasıl olurum bilemem
cadolozun teki olmam inşallah

bende arada sırada diyorum kendi kendime
inşallah gelinlerimle de çok iyi anlaşırım

Anladım cnm ben hiç doğum videosu falan izlemiyorum korkmayım diye biras cahil kalmışım bu konuda

Ben de hiç izlemiyorum da bana doğum yapan arkadaşım anlatmıştı :)

ben haftaiçi başka bir dr gittim ya
dr bana doğum şeklini sordu kendi dr konuştunuz mu dedi
bende anlattım ona ve onun söylediği de biz drlar da
siz hamilelere hiç bir şeyin garantisini veremeyeceğimizi
anlatmaya çalışıyoruz ama herkes sizin gibi düşünmüyor
dedi eeee bende belki de tecrübeli olmasam sabit
fikirli olacağım neyse dr da söylüyor bazen gebeler
sadece duydukları ya da okudukları ile şartlanıyorlar
ve hem bizi hem de kendilerini zora sokuyorlar

ben spinalle doğurmuştum kızımı, doğum sonrası 3 gün deli gibi baş ağrısı yaşadım, ama öyle sıradan bir başağrısı değil, aman Allah 'ım başımı kesseler o kadar mutlu olacağım bir baş ağrısı, sağa sola bile döndüremiyordum başımı, nescafe içiyordum, ve gerçekten işin ilginci nescafe anında kesiyordu ağrıyı, doktor kola iç ya da nescafe iç d,yordu, kola bebeişe gaz yapar düşüncesi ile nescafeyi terci ediyordum. bu kez mümkünse epidural isteyeceğim.

Ya kendini normal doğuma şartlayıp, mecburen sezeryan oldu diye bebeğini benimsemeyenler var.
Allah korusun.
Her koşula hazırlıklı olmak lazım.

Benim doktor sadece dikiş konusu olduğu için sormuştu.
Normal istiyorsan 37. haftada dikiş alınıyor, sezeryan istiyorsam 38. haftada sezeryan sırasında alıyorlarmış.

Ben normal tercih ediyorum dedim diye kısmetse 5 haftam kaldı...

ben kızıma hamileyken de tutmuştum, bunda da tuttum ve yazmaya devam eidyorum, ikisine de bırakacağım çok güzel anılarım var. İLeride okuma zahmetinde bulunurlarsa eğer onları nasıl sevgi ile bekleidğimizi, onlar için heyecanlandığımızı, korktuğumuzu, evlat denilen şein sadce kelimede kalmadığını anlayabilirler.

troidin etkisi olabilir o zaman :26:
sen yinede sık dişini yemeye devam et.
bende iştahlı değilim ama eşim çok takip ediyor yediğimi içtiğimi.biraz zorlamayla oluyor.
eğer çok büyük sorun yoksada takma fazla kafana,doğunca canını okursun,dayarsın memeyi tombik yaparsın kızçeni

benim ne olacağım belli olmaz ama inşallah senn kızına benm annem gb bi kv denk gelir öyle dua edeyim
hatta herkese öle denk gelsin inşallaah

Beğendim bu mesajı. :)
Artık yıldız yerine böyle yazıcam :)))

bünye meseleside olabilir canım.
benim kilo almaya müsait bir yapım var fakat hamileliğimde bu kendini göstermedi.
ben toplamda 6 kilo aldım şuan.
geçen ay hesapladım ben 1 kilo almışım.bunun 800 gr mı kızıma gitmiş.
sen yinede bol bol yemeye devam et,doğumumuza az kaldı Allah'ın izniyle.
sabret.gerçi bu kezde lohusayız diye dayayacaklar ama

bende arada sırada diyorum kendi kendime
inşallah gelinlerimle de çok iyi anlaşırım

yüzde 50 karşındaki insana bağlı o
ama durup dururken hayatı zehir eden o insanlardan olmayız biz sanmıyorum :)
aman bende iyice doğmamış bebeğe don biçmeye başladım haaa :))))

doktorda sanırım bana senin ilk cümleni anlatmaya çalıştı

hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

yüzde 50 karşındaki insana bağlı o
ama durup dururken hayatı zehir eden o insanlardan olmayız biz sanmıyorum :)
aman bende iyice doğmamış bebeğe don biçmeye başladım haaa :))))

inan sadece bunu düşünsek neyse bende ne hayaller var onlarla ilgili

bizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz

kesinlikle öyle şimdi biri bana öyle bi günlük bıraksa ondan daha büyük bi hediye mutluluk olmaz heralde.. büyük bi yaşı beklemek lazım ama tam olarak bunu anlayabilmeleri için düğünde ya da işte hamileliklerde falan

Kizlar ev temizliginde klorak kullaniomusunuz ben bazen toz aldigim suyun icine koydum bugun ee elimde dgdi bi sorun olmaz herhalde dmi el gerildi ya...

inan sadece bunu düşünsek neyse bende ne hayaller var onlarla ilgili

gerçekten çok tuhaf bişey.. geçen gün farkettim tvde ne zaman bıylu poslu yakışıklı terbiyeli bi adam görsem oğlumda böyle olsun diyorum tüm erkeklere anne gb bakmaya başladım eşime de diyorum ey gidi eyy eskiden olsa taşş gb adam derdim artık diyemiyorum aklıma ilk oğlum geliyo diye

Kizlar ev temizliginde klorak kullaniomusunuz ben bazen toz aldigim suyun icine koydum bugun ee elimde dgdi bi sorun olmaz herhalde dmi el gerildi ya...

klorak'ın ne olduğunu bilmiyorum, hiç duymadım :)
Ama tahminim kimyasal bir temizleyici, mümkün olduğunda çıplak ten teması olmasın.
Tabi kazayla olması durumunda yapacak bir şey yok ama günlük hayatta koklamayıp, tenine de değmezse daha iyi olur.

bizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz
Cnm merhabalar doğum zamanımız aynı görünüyor Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin inşallah.birşey sorucam kontrole tam olarak kaçıncı hafta gittin bebişin kaç kilo çıktı da doktor 2 hafta geri dedibıradac32.hafta kontrole giden arkadaşların bebişleri hep 2000 gr filan bizimki azmı ki üzülüyorum

babalar hep böyle herhalde
bazen çok bunalıyorum böyle yapmasından ama neyse artık,ilgisiz olmasında iyidir deyip şükredelim,hatta sevinelim: )
eşinin endişe etmesi normal canım,
ben 3 aylık hamileyken şiddetli mide bulantısından o ay hiç birşey yiyememiştim ve doktorum uyarmıştı.
eşim ay adeta kuyruk gibi dolandı peşimde onu ye bunu ye diye

grip seni çarpmışta olabilir.
bu ay gene aynı şekilde beslen bakalım öbür ay ne olacak kızının durumu.
muhtemelen toparlar.
malum artık ilerledi gebeliğimiz,gribin yavrularımızıda etkilemesi çok normal.

Camasir suyu kuzucum klorakda denio ))) ben uzun suredie yapmiodum da bugun mecburiyetten koydum ama ellerim kazik gbi oldu

Camasir suyu kuzucum klorakda denio ))) ben uzun suredie yapmiodum da bugun mecburiyetten koydum ama ellerim kazik gbi oldu

Ya araştırdım sonradan, İzmir versiyonuymuş çamaşır suyunun.
Çekirdek - çiğdem, simit - gevrek gibi bir şeymiş :)))

Sen yine de dediğim gibi pek koklama ve eldiven tak kullanırken :)

Ya araştırdım sonradan, İzmir versiyonuymuş çamaşır suyunun.
Çekirdek - çiğdem, simit - gevrek gibi bir şeymiş :)))

Sen yine de dediğim gibi pek koklama ve eldiven tak kullanırken :)

Izmirliyiz cnm evet anlamiolar iatanbla gttgimde cigdem almaya gittik adam o ne gosterin dedi muhah.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…