şimdi böyleyim amaaa kv olunca nasıl olurum bilemem
cadolozun teki olmam inşallah
Anladım cnm ben hiç doğum videosu falan izlemiyorum korkmayım diye biras cahil kalmışım bu konuda
Ben de hiç izlemiyorum da bana doğum yapan arkadaşım anlatmıştı :)
Hiç bilemedim. Çevremde üç yöntemi de yaşayan arkadaşlarım var. Üçü de hallerinden memnun. Doğru dürüst yan etki yaşamamışlar. Biri genel anesteziden hemen uyanıvermiş. Öbürü ilk denemede epidural harika sonuç vermiş. Sonrasında da belinde ağrı olmamış. Spinal olan arkadaşım da on kere doğursan yine spinal yaptırırım diyor. Çok kolay oldu. İğneyi hissetmedim bile diyor. Hsni biri şikayetçi olsa alternatiflerim ikiye düşecekti.
bende arada sırada diyorum kendi kendime
inşallah gelinlerimle de çok iyi anlaşırım
ben haftaiçi başka bir dr gittim ya
dr bana doğum şeklini sordu kendi dr konuştunuz mu dedi
bende anlattım ona ve onun söylediği de biz drlar da
siz hamilelere hiç bir şeyin garantisini veremeyeceğimizi
anlatmaya çalışıyoruz ama herkes sizin gibi düşünmüyor
dedi eeee bende belki de tecrübeli olmasam sabit
fikirli olacağım neyse dr da söylüyor bazen gebeler
sadece duydukları ya da okudukları ile şartlanıyorlar
ve hem bizi hem de kendilerini zora sokuyorlar
Allah korusun :))
kesinlikle böyle olmasınlar.. ben günlük tutuyorum, aklıma geldikçe yazıyorum oğluma.. kendimde olan değişimleri neler hissettiğimi anlatıyorum ve diyorum ki evet hamilelik yaşamıcaksın ama baba olacaksın benzer şeyleri eşinde yaşayacak ve buna duyarlı olman lazım gb öğütler veriyorum şimdiden :) eşi hamile olduğunda 2sine hediye ederim artık o günlüğü
canım aynen sütü marketten almıyoruz biri getiriyo. hergün kivi muz portakal ceviz badem fındık yumurta yiyorum ama yinede olmuyo bide bende.troid çıktı o da etkiliyo galiba yarın kontrolüm var dahiliyede baklaım belkide o etkilemiştir yine ilaçla ayarlamaya çalışıyo doktor 3 hafta önce normaldi bebekte normaaldi şimdi yine zayıflamış belki bu seferde çok düştü deger ay inan artık ye ye mahvoldum çok sevdiğim şeylerden
benim ne olacağım belli olmaz ama inşallah senn kızına benm annem gb bi kv denk gelir öyle dua edeyim
hatta herkese öle denk gelsin inşallaah
bahsettikleirni ben de yiyorum ama bebekten çok ben de kilo yapıyor sanırsam, bir de ben çok iştahlı değlim yaa, ne yapacam bu işi bilmiyorum, şöyle günde 1 armutu bir elmayı kendimi zorlaya zorlaya yiyorum, öyle canım isteyip de yediğim olmuyor, ne bileyim sırf mecbur olduğum için bazen midem ağzıma gele gele yiyorum yaaaaaa, bıktım artık kendimi zorlamaktan
bende arada sırada diyorum kendi kendime
inşallah gelinlerimle de çok iyi anlaşırım
Ya kendini normal doğuma şartlayıp, mecburen sezeryan oldu diye bebeğini benimsemeyenler var.
Allah korusun.
Her koşula hazırlıklı olmak lazım.
Benim doktor sadece dikiş konusu olduğu için sormuştu.
Normal istiyorsan 37. haftada dikiş alınıyor, sezeryan istiyorsam 38. haftada sezeryan sırasında alıyorlarmış.
Ben normal tercih ediyorum dedim diye kısmetse 5 haftam kaldı...
yüzde 50 karşındaki insana bağlı o
ama durup dururken hayatı zehir eden o insanlardan olmayız biz sanmıyorum :)
aman bende iyice doğmamış bebeğe don biçmeye başladım haaa :))))
troidin etkisi olabilir o zaman :26:
sen yinede sık dişini yemeye devam et.
bende iştahlı değilim ama eşim çok takip ediyor yediğimi içtiğimi.biraz zorlamayla oluyor.
eğer çok büyük sorun yoksada takma fazla kafana,doğunca canını okursun,dayarsın memeyi tombik yaparsın kızçeni
ben kızıma hamileyken de tutmuştum, bunda da tuttum ve yazmaya devam eidyorum, ikisine de bırakacağım çok güzel anılarım var. İLeride okuma zahmetinde bulunurlarsa eğer onları nasıl sevgi ile bekleidğimizi, onlar için heyecanlandığımızı, korktuğumuzu, evlat denilen şein sadce kelimede kalmadığını anlayabilirler.
inan sadece bunu düşünsek neyse bende ne hayaller var onlarla ilgili
Kizlar ev temizliginde klorak kullaniomusunuz ben bazen toz aldigim suyun icine koydum bugun ee elimde dgdi bi sorun olmaz herhalde dmi el gerildi ya...
Cnm merhabalar doğum zamanımız aynı görünüyor Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin inşallah.birşey sorucam kontrole tam olarak kaçıncı hafta gittin bebişin kaç kilo çıktı da doktor 2 hafta geri dedibizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz
bizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz
klorak'ın ne olduğunu bilmiyorum, hiç duymadım :)
Ama tahminim kimyasal bir temizleyici, mümkün olduğunda çıplak ten teması olmasın.
Tabi kazayla olması durumunda yapacak bir şey yok ama günlük hayatta koklamayıp, tenine de değmezse daha iyi olur.
Camasir suyu kuzucum klorakda denio))) ben uzun suredie yapmiodum da bugun mecburiyetten koydum ama ellerim kazik gbi oldu
Ya araştırdım sonradan, İzmir versiyonuymuş çamaşır suyunun.
Çekirdek - çiğdem, simit - gevrek gibi bir şeymiş :)))
Sen yine de dediğim gibi pek koklama ve eldiven tak kullanırken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?