2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Dostlar, ilk ciddi bebek çamaşırımı yıkıyorum şu an Dalan Roxy ile...
Çok heyecanlıyım.
Bembeyazları tek başına yıkıyorum.

Ellerine sağlık..
Ben hala yıkamaya başladım..
Hergün bugün yapayım diyorum eve gidince hiç halim olmuyor..
Bu haftasonu ykıyıcam ama artık çok kararlıyım :)

1 tane okudum canım, Allah kabul etsin, gönlüne göre versin..

selam kısçeler nasılsınız ancak gelebildim selam vereyim dedim birazdan gene işe dalarım

Kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?

Ben kaşmirin halısını aldım bembeyaz üzerinde hiçbir desen figür yok bi de engilish homedan aldım mavi kenarlarında beyaz yıldızlar var bu biraz ince yazlık halı tarzında

Ben kaşmirin halısını aldım bembeyaz üzerinde hiçbir desen figür yok bi de engilish homedan aldım mavi kenarlarında beyaz yıldızlar var bu biraz ince yazlık halı tarzında

Engilish homeda bakmıştık haftasonu ama pek çeşit yoktu.. Hemen kaşmirede bakıyorum canım çok saol..

Ellerine sağlık..
Ben hala yıkamaya başladım..
Hergün bugün yapayım diyorum eve gidince hiç halim olmuyor..
Bu haftasonu ykıyıcam ama artık çok kararlıyım :)
başla canım başla ben diyodum hiç bişey almadım çok az kıyafetleri bi yıkadım ki askılık hariç heryer doldu minik minik.eşim benim bunca yıl bu kadar kıyafetim olmadı diyo :) bi de bunları ütülemesi var ben hepsini yıkadım eşim odanın camında sigara içmiş tekrar başa döndüm hepsini bi daha yıkadım sonra astık ütüleyecekken ben agır grip oldum hala o şekilde bekliyolar yani her an herşey olabiliyo

kızar benim bebiş yine 2 hafta geriye düştü ne yapacam ben bu cadolozla.artık yumurta süt portakal kivi ceviz vs vs derken galiba dogumdan sonra hiçbirini tüketmek istemiycem ama benim kız 2 gün az yesem bunları hemen zayıflıyo.2.500 bile dogmıycak böyle giderse

Haklısın canım aslında.. Bide gün geçtikçe daha zor geliyor iş yapmak ama mobilyalarımız 30 unda gelicek bende diyorum onlar gelince ütüler direk yerleştiririm.9
Eşimle bende biraz gamsızlık var herşeyi daha zaman var diye salladık şimdide kızıyoruz kendimize ne kadar geç kalmışız diye.. :))

Aaa o sigara olayını hatırlıyorum.
Tekrar yıkamakla iyi yapmışsın.

dün akşam doktor randevumuz vardı.bebeğim 2300gr olmuş teyzeleri.herşey yolundaymış.gelişimi bir iki hafta önden gidiyomuş. çok şükür bu ay sadece bebeğim kilo almış ben değil doğum yöntemleri konuşulmuş. ben ilkinde genel olmuştum. epidural ve spinal arası farkın ne olduğunu sonuçlarının tam olarak nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok. dün konuşulmuş olsaydı akşam doktoruma sorardım. ama artık bir daha ki randevuya bilgilenirim.

Okudum, Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin arkadaşına ve isteyen herkese...

Dostlar, ilk ciddi bebek çamaşırımı yıkıyorum şu an Dalan Roxy ile...
Çok heyecanlıyım.
Bembeyazları tek başına yıkıyorum.

Onlar yıkanırken de dezenfekte edilecekleri halledeyim bari.
İşin içinden çıkamayacak duruma gelmeyeyim diye dua edin :)
Biraz dağınık duruyor şu an eşyalar....

canım başlamışsın işte biter nasıl olsa
dağınıklık mı ben eşyaları ayırırken görseydin dağınıklığı
birşey olmaz şimdi yıkayıp kaldırdıkça toparlanacak nasıl osa

muhtemelen aynı firmadır görüştüğümüz gerçi bilmiyorum bu işi yapan kaç yer var.. bakalım yarın konuşucaz bizde ama pek umutlu değilim bende zaten bu ocak ayı baya zor geçiyor bide doğum masrafı da binecek ki bodrumda özel hastanelerde ssk geçmiyor ve devlet hastanesi de gidilecek gb değil..

Merhaba, bence çok şyi düşünmüşsünüz. Her annenin bebek bakımı ile ilgili farklı disiplinleri ve görüşleri olabilir. Bu ikisinden birinin yanlış olduğu anlamına gelmez ama çatışabilirler. Ya da öbürü hiç farkında olmadan bir diğeri alınabilir. O yüzden ben hep doğum yapanın kendi annesinin temel inisiyatif sahibi olması getektiğini düşünürüm. İşin bir boyutu daha var. Yerinden kalkamazsın, eğilemezsin vs. Annenden bir orkid ve çekmeceden külot isteyebilirsin. Bu samimiyeti kayınvalidenle kurmak istemeyebilirsin. Bir de insan lohusayken sinirli, aşırı duygusal ve tepkisel olabiliyor. Kendi annem anlar ama kayınvaliden bir iki üçüncü seferden sonra alınabilir, kalbi kırılabilir. O yüzden lohusa halinle bir de bunları düşünme. Kendi annenin kalması en iyisi. Kayınvaliden geldiğinde bebeğin bakımı ile ilgili bir düzen oturmuş olur. Hem senin için hem de kayınvaliden için çok daha kolay olur.

ya evet yaa.. gozlerim doldu.. bizde coxuklugumuzda oyleydik. vee insanlarin yabanci tanimadiklari hamilekere gosterdigi ilgiyi kendi yakinina da gostermemesi komikk.. ama bizim yetistirdigimiz cocukklar boyle olmayacak

kesinlikle böyle olmasınlar.. ben günlük tutuyorum, aklıma geldikçe yazıyorum oğluma.. kendimde olan değişimleri neler hissettiğimi anlatıyorum ve diyorum ki evet hamilelik yaşamıcaksın ama baba olacaksın benzer şeyleri eşinde yaşayacak ve buna duyarlı olman lazım gb öğütler veriyorum şimdiden :) eşi hamile olduğunda 2sine hediye ederim artık o günlüğü

Anneme söyledim, çok heyecanlandı. Çok komikti. Çünkü heyecanını bana belli etmemeye çalışırken çok güldüm. Rol yapamaz hiç.

Hiç bilemedim. Çevremde üç yöntemi de yaşayan arkadaşlarım var. Üçü de hallerinden memnun. Doğru dürüst yan etki yaşamamışlar. Biri genel anesteziden hemen uyanıvermiş. Öbürü ilk denemede epidural harika sonuç vermiş. Sonrasında da belinde ağrı olmamış. Spinal olan arkadaşım da on kere doğursan yine spinal yaptırırım diyor. Çok kolay oldu. İğneyi hissetmedim bile diyor. Hsni biri şikayetçi olsa alternatiflerim ikiye düşecekti.

şu sıralar en ihtiyacımız olan tuvalet sırası zaten çok şanslısın

Her gece 3 kere tuvalete kalkıyorum artık ya.
Gerçi su da içiyorum ama içmeden yapamıyorum.
Tuvalete gidiyorum yatağa dönüşte su içiyorum.
Sonra tekrar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…