Dostlar, ilk ciddi bebek çamaşırımı yıkıyorum şu an Dalan Roxy ile...
Çok heyecanlıyım.
Bembeyazları tek başına yıkıyorum.
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?
Ben kaşmirin halısını aldım bembeyaz üzerinde hiçbir desen figür yok bi de engilish homedan aldım mavi kenarlarında beyaz yıldızlar var bu biraz ince yazlık halı tarzında
başla canım başla ben diyodum hiç bişey almadım çok az kıyafetleri bi yıkadım ki askılık hariç heryer doldu minik minik.eşim benim bunca yıl bu kadar kıyafetim olmadı diyo :) bi de bunları ütülemesi var ben hepsini yıkadım eşim odanın camında sigara içmiş tekrar başa döndüm hepsini bi daha yıkadım sonra astık ütüleyecekken ben agır grip oldum hala o şekilde bekliyolar yani her an herşey olabiliyoEllerine sağlık..
Ben hala yıkamaya başladım..
Hergün bugün yapayım diyorum eve gidince hiç halim olmuyor..
Bu haftasonu ykıyıcam ama artık çok kararlıyım :)
başla canım başla ben diyodum hiç bişey almadım çok az kıyafetleri bi yıkadım ki askılık hariç heryer doldu minik minik.eşim benim bunca yıl bu kadar kıyafetim olmadı diyo :) bi de bunları ütülemesi var ben hepsini yıkadım eşim odanın camında sigara içmiş tekrar başa döndüm hepsini bi daha yıkadım sonra astık ütüleyecekken ben agır grip oldum hala o şekilde bekliyolar yani her an herşey olabiliyo
başla canım başla ben diyodum hiç bişey almadım çok az kıyafetleri bi yıkadım ki askılık hariç heryer doldu minik minik.eşim benim bunca yıl bu kadar kıyafetim olmadı diyo :) bi de bunları ütülemesi var ben hepsini yıkadım eşim odanın camında sigara içmiş tekrar başa döndüm hepsini bi daha yıkadım sonra astık ütüleyecekken ben agır grip oldum hala o şekilde bekliyolar yani her an herşey olabiliyo
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Dostlar, ilk ciddi bebek çamaşırımı yıkıyorum şu an Dalan Roxy ile...
Çok heyecanlıyım.
Bembeyazları tek başına yıkıyorum.
Onlar yıkanırken de dezenfekte edilecekleri halledeyim bari.
İşin içinden çıkamayacak duruma gelmeyeyim diye dua edin :)
Biraz dağınık duruyor şu an eşyalar....
ben izmirde oturuyorum.aracı firma 500tl sini peşin gerisini taksit yaparız dedi.ama dediğin gibi zaten masrafımız çok oluyor birde bunu veremeyeceğim şimdi.bu arada eğer karar verirsen enaz 1 ay önceden haber vermek gerekiyormuş firmaya.
kızlar size akıl danışayım ;şimdi benim doğum seçim öncesine denk gelecek nasip olursa.kaynanamlar da memelektte ve 24 saatlik uzaklıktalar.doğumda yanımda olmak isityordu ama sanırım seçim dolayısıyla seçimden sonraya da kalabilr gelmesi.sizce de sonradan gelmesi daha iyi olur değil mi? nedn mi doğumda annem yanımda olmak isitoyrdu refakatçi olarak ama eşim annem gelse o olmak ister ya sorun çıkarsa diye düşündük..e ben tabiki annemi isterim.çünkü en rahat olacağım kişi o...
(bu arada o doğum öncesi gelme düşüncesinde hala sadece biz aramızda böyle konuştuk sabah eşimle)
ya evet yaa.. gozlerim doldu.. bizde coxuklugumuzda oyleydik. vee insanlarin yabanci tanimadiklari hamilekere gosterdigi ilgiyi kendi yakinina da gostermemesi komikk.. ama bizim yetistirdigimiz cocukklar boyle olmayacak
Amargicim, doğduğu ana şahit olmak bence önemli. Hatta bebek doğduğunda, yıkanmadan, kordon kesilmeden hemen annenin göğsüne verilmeliymiş. İlk ten teması çok önemli diyorlar. Bu sebepten genel anestezi sağlık olarak mecburi değilse tavsiye etmem.
Hayırlısıyla kuzuna kavuşmana az kaldı.
Annene söyledin mi?
Anneme söyledim, çok heyecanlandı. Çok komikti. Çünkü heyecanını bana belli etmemeye çalışırken çok güldüm. Rol yapamaz hiç.
Hamile olduğum için tuvalette sıralarını verdi kadınlar diye çok şaşırıyorum hala. :)
Hamileliğin en büyük avantajı bu şimdiye kadar gördüğüm :)))
Genel aneztezide aneztezinin etkisi geçtikçe acıyı odaya ilk geldiğin anda daha çok hissediyormuşsun eeee meme bekleyen bir bebek var orda o yüzden hem ilk görememiş hem de hemen rmzirememiş oluyorsun.
Spinal ise etkisi epidural e göre daha kısa ama yan etkileri daha fazla hem baş ağrısı hem de baş dönmesi yapıyormuş ama o da bol kahve içerek çozülebilecek bir sorunmuş. Bebeği ilk görmek ve agrın olmadığı için hemen emzirmek çok avantajlı
Epidural ise etkisi en uzun süren yöntem 4 saat falan sürüyormuş ve yanetkileri spinal kadar değil çünkü spinalde iğneyi daha derine yapıyolar hemen etkisini göstersin diye. İlk görmek ve ağrın olmadan hemen kolostrum u bebeğe verme açısından daha sağlıklı.
Ama epidural bazen etki etmeyebiliyormuş gerçi o tamamen aneztezistin becerisi ama o zaman da hem spinal hem de epidurali aynı anda yapabiliyorlarmış.
Benim tercihim epiduralden yana olacak o yüzden:))
şu sıralar en ihtiyacımız olan tuvalet sırası zaten çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?