2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hahaha hakkaten baya anlamıyoruz ama çok tatlı oluyor böyle :)

Aslinda bize cok normal gelio iste sen klorak ne diyince bi sasrdim yanliz aa nasil bilmez diye ))) neyse koklamamaya ve el surmemeye ozen gostereyim bugun yatak odamin dolaplari sararmisti geldiler dgstrdiler daha bi bucuk sebelik evliyim beyaz dolabim sarardi bizde degistirrdik ondan onlari sildim yoksa koymuyorum eskisi gbi oynamiyom wclerede domestosu dokup sifonu cekiom dikkat etmek lazim insann ici rahat olmuyo iki canli olunca.

İnsan iki canlı olunca hem temizlik istiyor hem temizlik malzemesi zarar veriyor mu diye düşünüyor.
Hep bir ekstra düşünce durumumuz var :))

Yeni mobilyanız hayırlı olsun.
Uzun süre beyaz kalsın :)

canım pazartesi gittim 1500 civarı dedi 1700 olması gerekiyo dedi.2hafta geri dedi benim kontrol zamanım degildi grip nedeniyle gitmişti öyle bi baktı çokta konuşmadık aslında sit iç dedi.seninki nekadar

artık az kaldı galiba birdaha grip olmam inş:) bide ben çok uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de pek yatmıyorum hiç dinlenemiyorum bundan sonra gğndüzleri de uyuyım bari..

bizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz

Canım korkma. Anne hasta bebişlerde az kilo alıyor. Bende ishal oldum oğlum 2 hafta geriye düştü. Şimdi yavaş yavaş toparlıyoruz.

Canım korkma. Anne hasta bebişlerde az kilo alıyor. Bende ishal oldum oğlum 2 hafta geriye düştü. Şimdi yavaş yavaş toparlıyoruz.

inş cnm inanın ne yapacagımı sapıtıyorum yiyorum olmuyo sağlıklı olsunlar da artık zayıf şişman napalım.zatn sabırsızlıkla bekliyrum artık sanki önceden varmışda geri geliyomuş gibi hissediyorum çok özlüyorum sanki tanıyomuşum gibi canım kızımı

artık az kaldı galiba birdaha grip olmam inş:) bide ben çok uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de pek yatmıyorum hiç dinlenemiyorum bundan sonra gğndüzleri de uyuyım bari..

inşallah canım
gece horul horul uyuyan bi ben varım herhalde
gündüz 1 2 saat uyumak normal insan için bile faydalı,
o yüzden uyumak lazım

Sana tavsiyem sağlıklı beslen bol bol su, süt ve en önemlisi sanırım soluna yat. Çok zor oluyor ama kilo almasını istiyorsan dene derim. Oğlum 1 haftada 250 gr aldı Allahıma şükürler olsun. İnş senin minişin de alır.

herkese merhaba göbüşdaşlar
nasılsınız bakalım..
bugün bizim biraz sıkıntılı geçti, iş çıkışı pazara uğrayıp biraz yeşillik alayım dedim..güzelce park etmiştim arabayı ama bayanın biri gelmiş bizim arabaya arkadan çarpmış canım sıkıldı ister istemez..saat 13 te toplantım olduğu için acele ediyordum ama bu olay olunca toplantıya da geciktim. yemek falan yemeden koştur koştur toplantıya gittim, toplantıda hiç durmadı kuzucum "acıktım, göbek bağı servisi acıktım" der gibi döndü durdu yavrumakşam 5 te eve girdim ancak karnımı doyurdum.

Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim

nedense zaten sağıma yatamıyorum çok kımıldıyo sagıma yatarsan sırt üstüde aynı mecbur soldayız hep..kontrole kadar bana yine stresli günler

Ya araştırdım sonradan, İzmir versiyonuymuş çamaşır suyunun.
Çekirdek - çiğdem, simit - gevrek gibi bir şeymiş :)))

Sen yine de dediğim gibi pek koklama ve eldiven tak kullanırken :)

Benim de en yakın arkadaşım İzmirli. Dediklerinin dışında mutfak tezgahı diyorum ben o banko diyor, biz çetik diyoruz o patik diyor mandalinaya mandalin diyor vb.

Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim

Ben şampuan olarak sebamed aldım. Bebek sabunu ve bebek yağını nıvea aldım. Islak mendili uni baby aldım. Emzik bebedor aldım. Biberonda bebedordu sanırım. Ama biberon kullanmaya gerek kalmaz inşallah.

Ben tüm banyo malzemelerini sebamed aldım şampuanından banyo köpüğüne kadar biberonunu Dr browns ve her ihtimale karşı avent aldım cam ve en küçük boy bence küçük boy en mantıklısı çünkü emmese bile ki inşallah Emer ilk etapta o kadar az mama yapılıyor ki koca biberona hiç gerek yok kaldı ki emse de çaylarda kullanırsın emzik seçiminde chicco aldım

Benim de en yakın arkadaşım İzmirli. Dediklerinin dışında mutfak tezgahı diyorum ben o banko diyor, biz çetik diyoruz o patik diyor mandalinaya mandalin diyor vb.

Bango canm banko değil bu patik , klorak v.s bilmediğinizi de yeni duydum domatese de domat deriz... Mısır a darı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…