Izmirliyiz cnm evet anlamiolar iatanbla gttgimde cigdem almaya gittik adam o ne gosterin dedi muhah.)))
Hahaha hakkaten baya anlamıyoruz ama çok tatlı oluyor böyle :)
Aslinda bize cok normal gelio iste sen klorak ne diyince bi sasrdim yanliz aa nasil bilmez diye))) neyse koklamamaya ve el surmemeye ozen gostereyim bugun yatak odamin dolaplari sararmisti geldiler dgstrdiler daha bi bucuk sebelik evliyim beyaz dolabim sarardi bizde degistirrdik ondan onlari sildim yoksa koymuyorum eskisi gbi oynamiyom wclerede domestosu dokup sifonu cekiom dikkat etmek lazim insann ici rahat olmuyo iki canli olunca.
Kapaklarimiz yeni diyelimİnsan iki canlı olunca hem temizlik istiyor hem temizlik malzemesi zarar veriyor mu diye düşünüyor.
Hep bir ekstra düşünce durumumuz var :))
Yeni mobilyanız hayırlı olsun.
Uzun süre beyaz kalsın :)
Cnm merhabalar doğum zamanımız aynı görünüyor Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin inşallah.birşey sorucam kontrole tam olarak kaçıncı hafta gittin bebişin kaç kilo çıktı da doktor 2 hafta geri dedibıradac32.hafta kontrole giden arkadaşların bebişleri hep 2000 gr filan bizimki azmı ki üzülüyorum
babalar hep böyle herhalde
bazen çok bunalıyorum böyle yapmasından ama neyse artık,ilgisiz olmasında iyidir deyip şükredelim,hatta sevinelim: )
eşinin endişe etmesi normal canım,
ben 3 aylık hamileyken şiddetli mide bulantısından o ay hiç birşey yiyememiştim ve doktorum uyarmıştı.
eşim ay adeta kuyruk gibi dolandı peşimde onu ye bunu ye diye
grip seni çarpmışta olabilir.
bu ay gene aynı şekilde beslen bakalım öbür ay ne olacak kızının durumu.
muhtemelen toparlar.
malum artık ilerledi gebeliğimiz,gribin yavrularımızıda etkilemesi çok normal.
bizimde babmız tepemizde heran onu ye bunu ye.önceki kntrolümde sorun dedi doktor ama bu sefer 2 hafta geriden dedi ama ben griptim o da yapmış olabilir dedi kalbini falan dinledi gayet güzel dedi ama babamıza anlatamıyoruz
Canım korkma. Anne hasta bebişlerde az kilo alıyor. Bende ishal oldum oğlum 2 hafta geriye düştü. Şimdi yavaş yavaş toparlıyoruz.
artık az kaldı galiba birdaha grip olmam inş:) bide ben çok uyuyamıyorum geceleri gündüzleri de pek yatmıyorum hiç dinlenemiyorum bundan sonra gğndüzleri de uyuyım bari..
inş cnm inanın ne yapacagımı sapıtıyorum yiyorum olmuyo sağlıklı olsunlar da artık zayıf şişman napalım.zatn sabırsızlıkla bekliyrum artık sanki önceden varmışda geri geliyomuş gibi hissediyorum çok özlüyorum sanki tanıyomuşum gibi canım kızımı
Bir tane okudum cnm..
Emelcm kordonun diğer ucu plasentayla birlikte çıkmıycak mı zaten, ben mi yanlış biliyorum acaba
Çıkacak balkaymakcım ama çıkana kadar zaman geçiyor o sırada bebiş göğsümüzde olmalı :)
Emel yerine cevapladım :))
Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim
Sana tavsiyem sağlıklı beslen bol bol su, süt ve en önemlisi sanırım soluna yat. Çok zor oluyor ama kilo almasını istiyorsan dene derim. Oğlum 1 haftada 250 gr aldı Allahıma şükürler olsun. İnş senin minişin de alır.
Ya araştırdım sonradan, İzmir versiyonuymuş çamaşır suyunun.
Çekirdek - çiğdem, simit - gevrek gibi bir şeymiş :)))
Sen yine de dediğim gibi pek koklama ve eldiven tak kullanırken :)
Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim
Benim de en yakın arkadaşım İzmirli. Dediklerinin dışında mutfak tezgahı diyorum ben o banko diyor, biz çetik diyoruz o patik diyor mandalinaya mandalin diyor vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?