hani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyoama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?
ohhhh masallahhh bende onumuzdeki hafta 32+0 da gitcem 2 kilo olur mu ki yaaa
Benim de en yakın arkadaşım İzmirli. Dediklerinin dışında mutfak tezgahı diyorum ben o banko diyor, biz çetik diyoruz o patik diyor mandalinaya mandalin diyor vb.
Bango canm banko değil bu patik , klorak v.s bilmediğinizi de yeni duydumdomatese de domat deriz... Mısır a darı....
Ben onu biliyorum ne oldugunuSimit deyince de aklıma can simidi gelir benim h gevrek gelmez ki gevreğin yanında bir şey olur onu demeyim burdan çok fenadır kendisi hala diğer şehirlerde birinin çıkıpta bunu yapmamasına şaşarım...
Selam kızlar 18 tane ayet el kürsim kaldı.bebek için her hamileye bi tane dağıtıyorum.allah rızası için okumak isteyen varsa yazabilirmi
hani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyoama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?
Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim
Canım şimdi gördüm 5 tane okudum ben de
Ben onu biliyorum ne oldugunu) ama solemeyrlim bide izmire gelmesin ler almaya ))
Evet aldı :) hatta sana şunu söylim benim eşim aş erdi :)) ki benm aş ermem falan olmamıştı o ilk aylarda kilo kilo erik yedi :) bazı erkeklerde oluyormuş annemler hep anlatır teyzem doğuma girdiğinde eniştem sancıdan 2 büklüm olmuş, apandist mi oldu taş mı düşürüyo panik olmuş herkes ama kuzenimin doğumuyla sancı kesilmiş :)))
Eki Görüntüle 946943
dün akşam doktor randevumuz vardı.bebeğim 2300gr olmuş teyzeleri.herşey yolundaymış.gelişimi bir iki hafta önden gidiyomuş. çok şükür bu ay sadece bebeğim kilo almış ben değil doğum yöntemleri konuşulmuş. ben ilkinde genel olmuştum. epidural ve spinal arası farkın ne olduğunu sonuçlarının tam olarak nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok. dün konuşulmuş olsaydı akşam doktoruma sorardım. ama artık bir daha ki randevuya bilgilenirim.
Benimki almadı çok şükür zaten 96 kilo bide alsaydı neolurdu bilmemAllah'tan 1.82 de sırıtmıyor kilosu. Normalde zaten hep yemek düşünüyor adeta yemek için yaratılmış erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözü tam onun için söylenmiş
maşallah ne kadar da güzel bi bebek kilosu da süperr tombiş tombiş yerim o yanaklarıııböyle bebişleri gördükçe kızımı görmek için heyecanlanıyorum randevum gelse de bir an önce görsem kuzucugumuuu
bence eşlerin de hamile psikolojisine girmeleri cook dogru hele bizim içinn ben kilo aldıkça eşim de kilo alıyo az yese bile alıyobide kendisi hala aşeriyooo kızım bunları istiyo bana mesaj yolluyo diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?