2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Simit deyince de aklıma can simidi gelir benim h gevrek gelmez ki gevreğin yanında bir şey olur onu demeyim burdan çok fenadır kendisi hala diğer şehirlerde birinin çıkıpta bunu yapmamasına şaşarım...

Şampuan dalin
Bebe yağı johnsons baby
Pişik kremi sebamed, mustella düşünüyorum daha almadım
Islak mendil tabi ki uni baby
Biberon avent anne memesiyle aynı yapıda olduğu için
Emzik nuk
Bez prima premium care...

:) nolmuş İzmirliler neye ne der muhabbeti kaçırmışım 4 Sene eskişehirde inadımdan hep gevrek dedim simit ne ola ki

arkadaşlar lohusa pedi olarak ne aldınız
ben ilk doğumumda sezeryan oldum çok kanamam oldu normal pedler yetmedi
bu sefer markette can ped hasta bezi varmış onu aldım medium
aslında depend almayı düşünüyodum markette yoktu
iade ederim diye açmadım paketi de
sizce bu can ped dursun mu yoksa iade edip depend mi alayım
bu depend nasıl bir şey sezeryanlıyken rahat olur mu
siz ne yaptınız

hani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyo ama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?

Evet aldı :) hatta sana şunu söylim benim eşim aş erdi :)) ki benm aş ermem falan olmamıştı o ilk aylarda kilo kilo erik yedi :) bazı erkeklerde oluyormuş annemler hep anlatır teyzem doğuma girdiğinde eniştem sancıdan 2 büklüm olmuş, apandist mi oldu taş mı düşürüyo panik olmuş herkes ama kuzenimin doğumuyla sancı kesilmiş :)))

dün kontrolümüz vardı bebeğim iyiymiş kan idrar tahlili yapıldı nstye henüz başlamadık herşey normal çok şükür dogumuda konuşmadık henüz erken diye 2 hafta sonra yine gidiyoruz kontrole.bizden haberler böyle 1 haftadır giremiyorum baya sayfa birikmiş

Simit deyince de aklıma can simidi gelir benim h gevrek gelmez ki gevreğin yanında bir şey olur onu demeyim burdan çok fenadır kendisi hala diğer şehirlerde birinin çıkıpta bunu yapmamasına şaşarım...
Ben onu biliyorum ne oldugunu ) ama solemeyrlim bide izmire gelmesin ler almaya ))

Benimki almadı çok şükür zaten 96 kilo bide alsaydı neolurdu bilmem Allah'tan 1.82 de sırıtmıyor kilosu. Normalde zaten hep yemek düşünüyor adeta yemek için yaratılmış erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözü tam onun için söylenmiş

Kizlar bebislerinize kozmetik olarak neler aldiniz ve hangi marka aldiniz size zahmey yaziverseniz ben daha almadinm daaa bide biberon ve emzik hangi marka aldiniz biberon bi büyük bi kucuk mu alayim cvp yazarsaniz cok sewinirim

Şampuan ve sabun nivea
Bez ve ıslak mendil prima
Emzik chicco, biberon avent
Pişik kremi sudocrem
Biberon ve emzikleri en küçük boylardan al canım 0+ yazıyor genelde,bezleri de ben 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım ölçüleri birbirine yakın çünkü

beterin beteri varmıs desene ya cidden cok güldüm bu duruma. benimkki sadece bnm yediğim herseyden istiyo.
aş ermek hele doğum sancısı çekmek cidden inanılmaz seyler ya

maşallah ne kadar da güzel bi bebek kilosu da süperr tombiş tombiş yerim o yanaklarııı böyle bebişleri gördükçe kızımı görmek için heyecanlanıyorum randevum gelse de bir an önce görsem kuzucugumuuu

bence eşlerin de hamile psikolojisine girmeleri cook dogru hele bizim içinn ben kilo aldıkça eşim de kilo alıyo az yese bile alıyo bide kendisi hala aşeriyooo kızım bunları istiyo bana mesaj yolluyo diyo

evlendiğimde eşim 65 kiloydu, şimdi 83 :) bnmkininde boyu uzun ve vucudu spordan cok sıkı ama bu ara minik göbeği cıktı :) ya ben erkekte hafif göbeği seviyorum

bu erkekler cidden çok komikler ya :) sanki onlar hamile, benimkide bana aşkım hamileliğin bitmesine az kaldı sonra lohusa olcaz dimi diyo kendini hazırlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…