2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm kızlar yarın öğleye kadar bir arkadaş için yasin okurmusnuz hamilelerin duası kabul olur arkadaş tüp bebek yaptırdıda

Simit deyince de aklıma can simidi gelir benim h gevrek gelmez ki gevreğin yanında bir şey olur onu demeyim burdan çok fenadır kendisi hala diğer şehirlerde birinin çıkıpta bunu yapmamasına şaşarım...
Canim bir de boyoz ve kumrumuz var reklam yapmis gibi olmayalim ama bunlar da izmir e ozeldir:)))

Günaydın:) biz de erkenciyiz.. Dün babannemizin aneliyatı çok şükür iyi geçti. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok çok güzel 1 gün olsun hamişdaşlarım

günaydın arkadaşlarrrr artık daha sık acıkıyoruzzz uyuyamadım açlıktan resmen. çok şükür karnımız doydu ama sabahın köründe ne yapcaz onu düşünüyoruz.... tüm hamişlerin mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.... günaydınlar....

Hemde nasıl
Biz egeliler herseyi degsik soluyoruz bnde asagida arkadasa bango dedim :))
Evet ama İzmirli olmak Allah'ın bize yaptığı bir güzellik lütuf gibi hep öyle düşünmüşümdür.... Dünyada yaşanılası 2. Şehir seçilmişti bir dönem, 1. ciyi hatırlamıyorum

Gunaydin guzel annisler bugun biz erkenciyiz sanirsam:))
Günaydın cnm bizde erkenciyiz karnımız acıkıyor erkenden napalım :)

Ben depend aldım.
Yüksek belli kilot gibi bir şey.
Tabi daha hiç kullanmadım. Denemek için de giymedim.

Hepinize günaydın kızlaaaaaaaar hayırlı cumalar Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah. Kahvaltımı ediyorum şuan az sonra hastaneye gidicem nst için inşallah minik kızımın kalp atışları düşmüştür biraz :18:

evet canım haklsıın.kadın geleceğim diyordu en başından beri hayır da diyemezdim.(annemle komşuyuz zaten bu arada) neyseki dün eşim konuşup halletmiş

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bir iş gününün ve bir haftanın daha sonuna geldik

Günaydın güzel anne adayları,
Dün bebişimi görmeye gittim. 10 günde 500 gr almış. 2400 gr 44 cm olmuş benim tosungül Çok şükür bebişte bir sorun yok. Ama benim tansiyonum 2 seferdir 12/8 çıkınca doktor çok yüksek değil ancak kendimizi garantiye alalım diye günde 1 adet alfamet başlayalım dedi. Ama benim tansiyonum evde hep normal çıkıyor. Bu gün tansiyon aletini iş yerine de getirdim bu günde gözlemleyip öyle başlayayım diye düşünüyorum.

Balkaymak senin'de böyle oluyordu sanırım. Orada yüksek normalde düşük. Senin doktor ne dedi bu duruma.
Anestezi şeklini sordum. Ona kesin kararı anestezi doktoru verecek dedi. Kendini çok fazla bir şekle adapte etme diye ekledi.
Çünkü işlem anında epidural diye girip genele dönen olabiliyormuş.

31+5'de çalışabilir raporumu da aldım bu arada.

Selam güzel anne adayları, Ben de 2013 ocak annesiyim ve Allah hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok yakında dünyanın en güzel duygusunu tadacaksınız hazır olun :)
Ben bebişler için hoşgeldin kurabiyeleri ve özel temalı hediyelik kolonya-şeker şişeleri yapıyorum. Eğer ilgilenirseniz mesaj atmanızı rica ederim. Hayırlı doğumlar diliyorum.

gözün aydın canım bebişine

Camasir suyu kuzucum klorakda denio ))) ben uzun suredie yapmiodum da bugun mecburiyetten koydum ama ellerim kazik gbi oldu

ahahah çok güldüm sabah sabah, üniversite zamnalrım geldi aklıma herkes başka memleketten,
herkesin dili başka, ne günlerdi beeeahh
izmir taraflarında ''klorak'' iç anadoluda ''ozon'' bizim akdenizde ''hipo'' olur onun adı
bu arada ben kullnıyorum temizlik yaparken, domestosu bi fıs fıslı cif kutusuna koydum çok az, üstüne de su koydum iki katı kadar, çalkaladım bi güzel öyle sulandırıp kullanıyorum tuvalet banyo temizliğinde mutfakta fln, çamaşır suyu olmadan temizlik düşünemiyorum da ben pek koklamamaya özen gösteriyorum sadece,havalandırıyorum fln evi, ama elime değdiği fln oluyo arada bişi olmadaı şimdiye kadar

Son düzenleme:

benimki de aldı hatta dün sarılırken girdiğimiz şekle aynada baktık krize girdik gülmekten. göbeklerimizden dolayı bildiğin ter V şeklinde sarılabiliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…