Boyoz muydu yanlış mı söyledim acaba?????
bu erkekler cidden çok komikler ya :) sanki onlar hamile, benimkide bana aşkım hamileliğin bitmesine az kaldı sonra lohusa olcaz dimi diyokendini hazırlıyo
hahahahhaha çoook güldümmm dogru bide lohusalık var
Canim bir de boyoz ve kumrumuz var reklam yapmis gibi olmayalim ama bunlar da izmir e ozeldir:)))Simit deyince de aklıma can simidi gelir benim h gevrek gelmez ki gevreğin yanında bir şey olur onu demeyim burdan çok fenadır kendisi hala diğer şehirlerde birinin çıkıpta bunu yapmamasına şaşarım...
Canim bir de boyoz ve kumrumuz var reklam yapmis gibi olmayalim ama bunlar da izmir e ozeldir:)))
Hemde nasılhani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyoama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?
Evet ama İzmirli olmak Allah'ın bize yaptığı bir güzellik lütuf gibi hep öyle düşünmüşümdür.... Dünyada yaşanılası 2. Şehir seçilmişti bir dönem, 1. ciyi hatırlamıyorumBiz egeliler herseyi degsik soluyoruz bnde asagida arkadasa bango dedim :))
Günaydın cnm bizde erkenciyiz karnımız acıkıyor erkenden napalım :)Gunaydin guzel annisler bugun biz erkenciyiz sanirsam:))
arkadaşlar lohusa pedi olarak ne aldınız
ben ilk doğumumda sezeryan oldum çok kanamam oldu normal pedler yetmedi
bu sefer markette can ped hasta bezi varmış onu aldım medium
aslında depend almayı düşünüyodum markette yoktu
iade ederim diye açmadım paketi de
sizce bu can ped dursun mu yoksa iade edip depend mi alayım
bu depend nasıl bir şey sezeryanlıyken rahat olur mu
siz ne yaptınız
Merhaba, bence çok şyi düşünmüşsünüz. Her annenin bebek bakımı ile ilgili farklı disiplinleri ve görüşleri olabilir. Bu ikisinden birinin yanlış olduğu anlamına gelmez ama çatışabilirler. Ya da öbürü hiç farkında olmadan bir diğeri alınabilir. O yüzden ben hep doğum yapanın kendi annesinin temel inisiyatif sahibi olması getektiğini düşünürüm. İşin bir boyutu daha var. Yerinden kalkamazsın, eğilemezsin vs. Annenden bir orkid ve çekmeceden külot isteyebilirsin. Bu samimiyeti kayınvalidenle kurmak istemeyebilirsin. Bir de insan lohusayken sinirli, aşırı duygusal ve tepkisel olabiliyor. Kendi annem anlar ama kayınvaliden bir iki üçüncü seferden sonra alınabilir, kalbi kırılabilir. O yüzden lohusa halinle bir de bunları düşünme. Kendi annenin kalması en iyisi. Kayınvaliden geldiğinde bebeğin bakımı ile ilgili bir düzen oturmuş olur. Hem senin için hem de kayınvaliden için çok daha kolay olur.
Günaydın güzel anne adayları,
Dün bebişimi görmeye gittim. 10 günde 500 gr almış. 2400 gr 44 cm olmuş benim tosungülÇok şükür bebişte bir sorun yok. Ama benim tansiyonum 2 seferdir 12/8 çıkınca doktor çok yüksek değil ancak kendimizi garantiye alalım diye günde 1 adet alfamet başlayalım dedi. Ama benim tansiyonum evde hep normal çıkıyor. Bu gün tansiyon aletini iş yerine de getirdim bu günde gözlemleyip öyle başlayayım diye düşünüyorum.
Balkaymak senin'de böyle oluyordu sanırım. Orada yüksek normalde düşük. Senin doktor ne dedi bu duruma.
Anestezi şeklini sordum. Ona kesin kararı anestezi doktoru verecek dedi. Kendini çok fazla bir şekle adapte etme diye ekledi.
Çünkü işlem anında epidural diye girip genele dönen olabiliyormuş.
31+5'de çalışabilir raporumu da aldım bu arada.
Camasir suyu kuzucum klorakda denio))) ben uzun suredie yapmiodum da bugun mecburiyetten koydum ama ellerim kazik gbi oldu
hani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyoama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?