Şampuan dalin
Bebe yağı johnsons baby
Pişik kremi sebamed, mustella düşünüyorum daha almadım
Islak mendil tabi ki uni baby
Biberon avent anne memesiyle aynı yapıda olduğu için
Emzik nuk
Bez prima premium care...
günaydın güzel anneler hayırlı cumalar
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bişeyim yok ağrı olarak ama
beyin olarak iyi değilim canım sıkılıyo bişey olmadı ama ağlayasım
geliyo ağlamak istiyorum hiç durmadan çok yalnız hissediyorum
kendimi
hani bebeğin yemediği zaman için içini yer ya ben evlendiğimden beri eşimi de hep bebek gibi besledim yemediği zaman içim içimi yedi. O çok dikkat eder formuna, sporunu yapar çok fit bir fiziği var. Ben hamile kaldığımdan beri ben yedikçe eşimde yiyoama bu benim çok hoşuma gidiyo dün gömlekleri olmadı diye mutluluktan havalara uçtum oda alıştı bu duruma az önce kendime süt ve yanında bişeler hazırladım bana hazırlamadın mı diyo kızlar eşiniz sizinle birlikte kilo aldımı?
Günaydın güzel anne adayları,
Dün bebişimi görmeye gittim. 10 günde 500 gr almış. 2400 gr 44 cm olmuş benim tosungülÇok şükür bebişte bir sorun yok. Ama benim tansiyonum 2 seferdir 12/8 çıkınca doktor çok yüksek değil ancak kendimizi garantiye alalım diye günde 1 adet alfamet başlayalım dedi. Ama benim tansiyonum evde hep normal çıkıyor. Bu gün tansiyon aletini iş yerine de getirdim bu günde gözlemleyip öyle başlayayım diye düşünüyorum.
Balkaymak senin'de böyle oluyordu sanırım. Orada yüksek normalde düşük. Senin doktor ne dedi bu duruma.
Anestezi şeklini sordum. Ona kesin kararı anestezi doktoru verecek dedi. Kendini çok fazla bir şekle adapte etme diye ekledi.
Çünkü işlem anında epidural diye girip genele dönen olabiliyormuş.
31+5'de çalışabilir raporumu da aldım bu arada.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bir iş gününün ve bir haftanın daha sonuna geldik
Hepinize günaydın kızlaaaaaaaarhayırlı cumalar Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah. Kahvaltımı ediyorum şuan az sonra hastaneye gidicem nst için inşallah minik kızımın kalp atışları düşmüştür biraz :18:
Tatlı göbişler
Hayırlı Cumalar...
günaydın arkadaşlarrrr artık daha sık acıkıyoruzzz uyuyamadım açlıktan resmen. çok şükür karnımız doydu ama sabahın köründe ne yapcaz onu düşünüyoruz.... tüm hamişlerin mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.... günaydınlar....
kendimi
bugün benim için pazartesi görünümlü cuma
pazartesi işe gelip 3 gün tatil yapıp sonra cuma günü işe gelmek böyle hissettiriyor insana.
Günaydın geniciiiimmmm
Nasıl oldun canım ?
Bugün daha iyisindir inşallah sen ve kısçen ? :))
kendimi
enerjim üst seviyede. Dün kıl operasyonu olunca kendimi müthiş mutlu hissettim. bugün de etkisi devam ediyor :)))
çok çok iyiyim.. Senin dişin nasıl oldu.? yok bir sıkıntı dimi?
Ahahah tip olarak değil ama söyledikleri aynı annemm
Daha şimdiden sırtına koymalık havlu alan tek insan
Ahahah tip olarak değil ama söyledikleri aynı annemm
Daha şimdiden sırtına koymalık havlu alan tek insan
Annem uzakta ama yakinda basima gelicek :))) bizimki 4 boyutlu ultrasona da laf etmisti cocukla oyuncak gibi oynayip durma diye :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?