2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın güzel anneler hayırlı cumalar
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bişeyim yok ağrı olarak ama
beyin olarak iyi değilim canım sıkılıyo bişey olmadı ama ağlayasım
geliyo ağlamak istiyorum hiç durmadan çok yalnız hissediyorum
kendimi

cnm biberon için çift başlıklımı ne varmış aslında ondan alın diyolar daha kalın oluomuş galiba onun başlık kısmı bebek zorlanıyomuş almakta ama öyle olması daha iyiymiş ki biberona alışmasın annesini emsin daha çok, yani bencede mantıklı anne memesine peke benzemese bu biberon ve emzikler daha iyi olur bence sonra bırakıverirler memeyi mazallah insanoğlu bu bebek, büyük farketmiyo hep işin kolayına kaçıyo

Son düzenleme:

Kıyamam canım yaa..
Yapma böle ama bebişinde üzülür içerde o zaman..
Yalnız değilsin bak biz varız

benim kocam aksine zayıfladı yaa sinir oluyorum, bide benim yerime o aş erdi hep, dışarda yediğimizde hep onun canı ne istiyosa o yendi nasıl olduysa geçen farkettim bunu, ya dedim ben mi, hamileyim sen mi hamilesin, ama kilo verdi beyfendi, 89 flndı 85 oldu şimdi gıcık

Hayırlı olsun canım raporun :)
Bebişininde maşallahı var Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin..

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bir iş gününün ve bir haftanın daha sonuna geldik

bugün benim için pazartesi görünümlü cuma
pazartesi işe gelip 3 gün tatil yapıp sonra cuma günü işe gelmek böyle hissettiriyor insana.
Günaydın geniciiiimmmm

Günaydın canım..
İnşallah düşmüştür hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sorma canım yaa..
Dün bu kadar değildim ama bu sabah resmen 3 gündüz bişey yemiyormuşcasına aç uyandım..
Doğuma kadar böle olursa yandık :26:

canımmmm ama dün sen değil miydin şafak sayan 30 gün kaldı diye. Yapma böyle ama. Eğer ağlamak rahatlatacaksa ağla tabii rahatlatır canım. ben ağlamayı çok severim çok da rahatlarım.

aynı şey bana da oluyo, kendime kendime herkese küsüyorum. geçenlerde işyerinde oldu gözlerim dolu dolu gezdim. ağlasam olay olur. kesinlikle hormonlardan.. içini ferah tut (maya çalış).. bebeğin iyi, sen iyisin, hiçbir şey kötü olmayacak..

enerjim üst seviyede. Dün kıl operasyonu olunca kendimi müthiş mutlu hissettim. bugün de etkisi devam ediyor :)))
çok çok iyiyim.. Senin dişin nasıl oldu.? yok bir sıkıntı dimi?

Ooo süper.. Bende bi kuaföre gidip beyaz saçlarımdan kurtulsam süper enerjik olucamda doğuma yakın boyatıyım diye bekliyorum :))
Dişim iyi çokşükür çok hafif bir ağrı oluyor arada ama o da varla yok arası :))

Ahahah tip olarak değil ama söyledikleri aynı annemm
Daha şimdiden sırtına koymalık havlu alan tek insan

Benimde annemle havlu değil ama yelek kavgamız meşhurdur. Sıcacık havada çocuğa benden fırsat bulduğu her anda yelek giydiren bir anneye sahibim. Onun yüzünden evdeki tüm yelekleri kullanılmaz hale getirmişliğim vardır

Annem uzakta ama yakinda basima gelicek :))) bizimki 4 boyutlu ultrasona da laf etmisti cocukla oyuncak gibi oynayip durma diye :))))))

Benim annemde istanbulda ben izmirdeyim.. 15 gün sonra gelicek doğuma yakın ama şimdiden terör estiriyo valla şunu şöle yap bunu böle yap falan diye :))
Bide bi kontrolüme geldiğinde dr u azarlamıştı, bebek dönmediği için ölçüm yapamıyordu dr hafif hafif göbeğime vurdu ultrason şeysiyle dönsün diye, dönmezse dönmesin bizim zamanımızda ultrason mu vardı canım sersem yaptınız çocuğu içerde dedi. Dr da annemi dışarı çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…