2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hahha supermis yaa cok hosuma gitti :) bizim de tam tersi ben istanbuldayim bizimkiler izmirde

bugün benim için pazartesi görünümlü cuma
pazartesi işe gelip 3 gün tatil yapıp sonra cuma günü işe gelmek böyle hissettiriyor insana.
Günaydın geniciiiimmmm

olsun canım dinlenebildin mi biraz
bugün daha iyisindir umarım senin için bugün çabuk geçer ne güzel

enerjim üst seviyede. Dün kıl operasyonu olunca kendimi müthiş mutlu hissettim. bugün de etkisi devam ediyor :)))
çok çok iyiyim.. Senin dişin nasıl oldu.? yok bir sıkıntı dimi?

valla kılı tüyü değil de bende bugün kendimi iyi hissediyorum

dışarıdaki güneşli güzel havanın da mutlaka etkisi vardır

canımmmm ama dün sen değil miydin şafak sayan 30 gün kaldı diye. Yapma böyle ama. Eğer ağlamak rahatlatacaksa ağla tabii rahatlatır canım. ben ağlamayı çok severim çok da rahatlarım.

evet öyle dün öyleydi bugün böyle biliyosun hamile psikolojisi tam ağlamaya başladım
odam doldu nerden bilsinler hamileler böyle gözyaşımı sildim zannettim bir damla
daha akmış öyle kalmış gördüler yani aman tanımıyorum zaten görsünler neyapayım
ağlıyorum işte pardon ağlayamıyorum biri gidiyo biri geliyo bugün cuma yoğun

Gunaydinn kizlarrr
sabah sabah bunu gorunce koptum

süpermiş yakında bol bol duyacak mıyız bunları

Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Bugününüz bir öncekinden güzel geçsin..
Hepinize hayırlı cumalar..

Tatlı göbişler
Hayırlı Cumalar...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bir iş gününün ve bir haftanın daha sonuna geldik

hepinize günaydın, hayırlı cumalar güzeller

benimki de aldı hatta dün sarılırken girdiğimiz şekle aynada baktık krize girdik gülmekten. göbeklerimizden dolayı bildiğin ter V şeklinde sarılabiliyoruz artık

benim eşimin bariz göbeği yok ama bizde sarılırken aynen sizin gibi gülme krizine giriyoruz. Eşim diyor ki şuna bak ya daha doğmadan aramıza giriyor :) doğunca kapışıcaz anlaşıldı

:) haksızlık bu ama ya onlar da alsın kilo bize ne bebişler doğsun sonra onlarla birlikte kilo verelim bugün işten geldiklerinde hemen tıka basa yedirelim yok öyle az yemek fit olmak

evet öyle içimde bir burukluk var ve geçmiyo üstüne birde dişim ağrımaya başladı akşamdan beridir bideuyumadım
tuz biber oldu gerçi uykumda gelmiyo biriyle kavgamı etsem bağırsam çağırsam belki kendime gelirim

dün bende boyatayım saçlarımı diyodum bugünde hayır doğumdan sonra diyorum
kendimi çirkin hissediyorum ve dahada çirkinleşmek istiyorum

arada oluyo canım böyle duygular..normaldir heralde, hormonlara akıl sır ermiyor
diş ağrısı zor olur ama hakkaten geçmiş olsun..ben de gece bel ağrısından uyuyamadım
ama öyle çirkinim falan deme bütün hamileler güzeldir

canım pazartesi gittim 1500 civarı dedi 1700 olması gerekiyo dedi.2hafta geri dedi benim kontrol zamanım degildi grip nedeniyle gitmişti öyle bi baktı çokta konuşmadık aslında sit iç dedi.seninki nekadar

Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktı diğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını

:) haksızlık bu ama ya onlar da alsın kilo bize ne bebişler doğsun sonra onlarla birlikte kilo verelim bugün işten geldiklerinde hemen tıka basa yedirelim yok öyle az yemek fit olmak

benim eşimde göbeği falan vardı zayıflamaya çalışıyodu ama iştahı pek iyidir
ama dün şöyle bir baktım adam zayıflamış düğmeleri zorla kapanan gönleğini giydi
fit bir vücudu olmuş ben yanında top gibi çok çirkin hissettim

Merhaba kızlar Dr dan geldim sonuçlar iyi dedi doktor çok şükür, 2 hafta sonra bi daha ki kontrolüm ay Allah kısmet ederse 37. Haftam bitiyor olacak heyecanlandım düşününce. Allah hepimize o günleri göstersin inşallah şu cuma saatinde duy sesimizi Allah'ım...........

şubata bişey kalmamış azcık daha sabret :)))
ben o konuda rahatım 3 yıldır kendi saçımı kullanıyorum boya yapmıyorum :)))
Çok şükür dişinle ilgili sıkıntı da geçmiş. Hamileyken daha bir çekilmez oluyor bu tür şeyler..

Annem uzakta ama yakinda basima gelicek :))) bizimki 4 boyutlu ultrasona da laf etmisti cocukla oyuncak gibi oynayip durma diye :))))))

benim kayınvalidem de öyle demişti ..zırt pırt ultrasona girip yerinde rahatsız ediyorsunuz o da size inat kıçını dönüyor ohhhh ne güzel de yapıyor demişti bir de:)))

havanın etkisi var bir de kaç gündür evdeydim resmen ipinden boşalmış gibi hissediyorum kendimi. boğazda öğle yemeği şart oldu bugün
Aman hep böyle olalım havamız bozulmasın inşallahhh

canımm beniimmmmm
gözyaşlarını silsen bile gözlerinin ve burnunun kızarıklığından anlaşılır. boşver gülmek ne kadar normalse ağlamak da o kadar normal.
sen hiç ayıp olur diye de düşünme.

Kıyamam canım yaa..
Yapma böle ama bebişinde üzülür içerde o zaman..
Yalnız değilsin bak biz varız

geçici bir durum ama ben depresyonamı girdim
sıkıntı hat safhada bügun böyle gider üstelik yarında sınavım var
ona nasıl gidceksem sabah bir ders öğlen 2 dersten pazar günü
2 dersten ay ufffff daha beter sıkıntı bastı ya bugün bir geçse

benim eşimin bariz göbeği yok ama bizde sarılırken aynen sizin gibi gülme krizine giriyoruz. Eşim diyor ki şuna bak ya daha doğmadan aramıza giriyor :) doğunca kapışıcaz anlaşıldı

Hehehe benim eşimde sabah aynı şeyi söyledi, çok çektircek bu çocuk bana belli seni paylaşamıcaz baksana dedi sarılmaya çalışırken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…