- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Benim annemde istanbulda ben izmirdeyim.. 15 gün sonra gelicek doğuma yakın ama şimdiden terör estiriyo valla şunu şöle yap bunu böle yap falan diye :))
Bide bi kontrolüme geldiğinde dr u azarlamıştı, bebek dönmediği için ölçüm yapamıyordu dr hafif hafif göbeğime vurdu ultrason şeysiyle dönsün diye, dönmezse dönmesin bizim zamanımızda ultrason mu vardı canım sersem yaptınız çocuğu içerde dedi. Dr da annemi dışarı çıkardı
bugün benim için pazartesi görünümlü cuma
pazartesi işe gelip 3 gün tatil yapıp sonra cuma günü işe gelmek böyle hissettiriyor insana.
Günaydın geniciiiimmmm
enerjim üst seviyede. Dün kıl operasyonu olunca kendimi müthiş mutlu hissettim. bugün de etkisi devam ediyor :)))
çok çok iyiyim.. Senin dişin nasıl oldu.? yok bir sıkıntı dimi?
canımmmm ama dün sen değil miydin şafak sayan 30 gün kaldı diye. Yapma böyle ama. Eğer ağlamak rahatlatacaksa ağla tabii rahatlatır canım. ben ağlamayı çok severim çok da rahatlarım.
Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Bugününüz bir öncekinden güzel geçsin..
Hepinize hayırlı cumalar..
Tatlı göbişler
Hayırlı Cumalar...
Hepinize günaydın kızlaaaaaaaarhayırlı cumalar Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah. Kahvaltımı ediyorum şuan az sonra hastaneye gidicem nst için inşallah minik kızımın kalp atışları düşmüştür biraz :18:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bir iş gününün ve bir haftanın daha sonuna geldik
Günaydın güzel anne adayları,
Dün bebişimi görmeye gittim. 10 günde 500 gr almış. 2400 gr 44 cm olmuş benim tosungülÇok şükür bebişte bir sorun yok. Ama benim tansiyonum 2 seferdir 12/8 çıkınca doktor çok yüksek değil ancak kendimizi garantiye alalım diye günde 1 adet alfamet başlayalım dedi. Ama benim tansiyonum evde hep normal çıkıyor. Bu gün tansiyon aletini iş yerine de getirdim bu günde gözlemleyip öyle başlayayım diye düşünüyorum.
Balkaymak senin'de böyle oluyordu sanırım. Orada yüksek normalde düşük. Senin doktor ne dedi bu duruma.
Anestezi şeklini sordum. Ona kesin kararı anestezi doktoru verecek dedi. Kendini çok fazla bir şekle adapte etme diye ekledi.
Çünkü işlem anında epidural diye girip genele dönen olabiliyormuş.
31+5'de çalışabilir raporumu da aldım bu arada.
benimki de aldı hatta dün sarılırken girdiğimiz şekle aynada baktık krize girdik gülmekten. göbeklerimizden dolayı bildiğin ter V şeklinde sarılabiliyoruz artık
benim kocam aksine zayıfladı yaa sinir oluyorum, bide benim yerime o aş erdi hep, dışarda yediğimizde hep onun canı ne istiyosa o yendi nasıl olduysa geçen farkettim bunu, ya dedim ben mi, hamileyim sen mi hamilesin, ama kilo verdi beyfendi, 89 flndı 85 oldu şimdi gıcık
evet öyle içimde bir burukluk var ve geçmiyo üstüne birde dişim ağrımaya başladı akşamdan beridir bideuyumadımaynı şey bana da oluyo, kendime kendime herkese küsüyorum. geçenlerde işyerinde oldu gözlerim dolu dolu gezdim. ağlasam olay olur. kesinlikle hormonlardan.. içini ferah tut (maya çalış).. bebeğin iyi, sen iyisin, hiçbir şey kötü olmayacak..
Ooo süper.. Bende bi kuaföre gidip beyaz saçlarımdan kurtulsam süper enerjik olucamda doğuma yakın boyatıyım diye bekliyorum :))
Dişim iyi çokşükür çok hafif bir ağrı oluyor arada ama o da varla yok arası :))
evet öyle içimde bir burukluk var ve geçmiyo üstüne birde dişim ağrımaya başladı akşamdan beridir bideuyumadım
tuz biber oldu gerçi uykumda gelmiyo biriyle kavgamı etsem bağırsam çağırsam belki kendime gelirim
dün bende boyatayım saçlarımı diyodum bugünde hayır doğumdan sonra diyorum
kendimi çirkin hissediyorum ve dahada çirkinleşmek istiyorum
canım pazartesi gittim 1500 civarı dedi 1700 olması gerekiyo dedi.2hafta geri dedi benim kontrol zamanım degildi grip nedeniyle gitmişti öyle bi baktı çokta konuşmadık aslında sit iç dedi.seninki nekadar
:) haksızlık bu ama ya onlar da alsın kilo bize nebebişler doğsun sonra onlarla birlikte kilo verelim bugün işten geldiklerinde hemen tıka basa yedirelim yok öyle az yemek fit olmak
Ooo süper.. Bende bi kuaföre gidip beyaz saçlarımdan kurtulsam süper enerjik olucamda doğuma yakın boyatıyım diye bekliyorum :))
Dişim iyi çokşükür çok hafif bir ağrı oluyor arada ama o da varla yok arası :))
Annem uzakta ama yakinda basima gelicek :))) bizimki 4 boyutlu ultrasona da laf etmisti cocukla oyuncak gibi oynayip durma diye :))))))
olsun canım dinlenebildin mi biraz
bugün daha iyisindir umarım senin için bugün çabuk geçer ne güzel
valla kılı tüyü değil de bende bugün kendimi iyi hissediyorum
dışarıdaki güneşli güzel havanın da mutlaka etkisi vardır
evet öyle dün öyleydi bugün böyle biliyosun hamile psikolojisi tam ağlamaya başladım
odam doldunerden bilsinler hamileler böyle gözyaşımı sildim zannettim bir damla
daha akmış öyle kalmış gördüler yani aman tanımıyorum zaten görsünler neyapayım
ağlıyorum işte pardon ağlayamıyorum biri gidiyo biri geliyo bugün cuma yoğun
Kıyamam canım yaa..
Yapma böle ama bebişinde üzülür içerde o zaman..
Yalnız değilsin bak biz varız
benim eşimin bariz göbeği yok ama bizde sarılırken aynen sizin gibi gülme krizine giriyoruz. Eşim diyor ki şuna bak ya daha doğmadan aramıza giriyor :) doğunca kapışıcaz anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?