2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben fotoğraflarda falan beyaz saçlı çıkmak istemiyorum.. Sonra ilerde her baktığımda kendime kızarım..
Doğuma 15-20 gün kala boyatıcam.. Hem kendimi daha iyi hissederim ozaman kesin :)

Aminnnn... Bende diyorum daha 1,5 ay var nerdeyse sonra diyorum 40 gün nedir ki hemen geçer panik oluyorum..
Karışık duygular içindeyiz belli ki hepimiz.. :))

senin derdinin devası anlaşıldı. Hadi bakim kuaföründen yarın için randevu al bir güzel boyat saçlarını bir de fön çektir. Hafif de makyaj yap bak o zaman nasıl kendini mutlu hissedeceksin. hadi bakalım. inan 2 kıl yoldurdum diye kendimi müthiş temiz ve bakımlı hissediyorum. saç boyası ve fön ile insan kim bilir nasıl hissedecek kendini :))
Hadi ama söz dinleeee..

evet öyle çirki nhamile yoktur bütün hamileler güzeldir
benim başım çatlıyo diş ağrısından galiba zaten herşey üst üste gelir

evet tşk ederim iyiki burası var siz varsınız biraz daha iyiyim

Sorma canım doğumdan sonra tekrar dişçi yolları gözüktü bana eni konu baktırıcam herşeye..
Saçımıda hep kendi rengine boyattım, malesef ısri olarak çok beyazım var o yüzden hep boyatmak zorunda kalıyorum :/

haklısın beni tanımışsın ben biraz bakmadığım zaman yada bakamadığım zaman stresli oluyorum
kendimi çirkin hissettiğimde kötü oluyorum kuaförden çıktığımda çok mutlu oluyorum :) hemen
yarın gideyim dicem ama yarın sınav pazar günü inş. :) söz dinlicem sen merak etme kendime
geldim biraz acıktığımı hissettim

Hormonlarımızla alakalı arada oluyor öle..
Benimde geçenlerde oldu, eşime anneme herkese sardım siz beni sevmiyorsunuz falan filan resmen bunalımdaydım.
Ama geçici bişi. Sende karnını sev bol bol bebişinle konuş.. Sınavdada o sana yardım eder annesi hiç sıkma kendini :)

Ben fotoğraflarda falan beyaz saçlı çıkmak istemiyorum.. Sonra ilerde her baktığımda kendime kızarım..
Doğuma 15-20 gün kala boyatıcam.. Hem kendimi daha iyi hissederim ozaman kesin :)

bencede boyatmalısın hatıra kalcaklar güzel olmalıyız ben doğumdan önce fön makyaj yapıp öyle
gircem çıkınca fırsatım olurmu bilemem :)

Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktı diğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını

kızlar slm benimde muhtelem doğum tarihim siznkilerle aynı,daha öncede yazmıştım benim doktorumun bana söylediği ilk şey bebeğin kilosu değil haftasıdır önemli olan, haftasını doldurlmuş bebek organ gelişimini tamamladığından daha sağlıklıdır, 35. haftada 3 kilo doğmasındansa 39-40. haftada 2.5 kilo doğsun varsın ama sağlıklı olsun yeterki, ki burda yazılanlar burdaki hamişlere özel şeyler, yani bi standart vardır atıyorum 32. haftasında 1500 2000 arası normalse o aralarda olması yeterli olmalı, diğerinin 2200 ise o ona özel bişeydir yedikleri bebişine yarıodur fln ne bileyim çok yiyodur belki, yani sağlıklarında bi problem yoksa canınızı sıkmayın demek istiyorum, burda herkes yazıyorya zaten şunu yiyorum bunu yiyorum diye tavsiyeler veriliyor, eminim sizde yapıyosunuzdur, ama bol su, meyve (özellikle elma, kivi ve muz diye biliyorum ben) fındık hergün bir avuç ve süt ya da yoğurt yada ayran, bunlar benim hergün tükettiğim şeyler birde her sabah mutlaka yumurta, bunlara dikkat edin bebişiniz gereken vitamini alsın, yeter, hem daha çok var belki son haftalar alcak sizinkiler de kiloları bizimkiler olduğu yerde saycak belli mi olur

evet ama işte oluyo yinede birazda bu diş beni sıkıntıya soktu hertarafım ağrıyo
ne çok dertlendim ya bende

bencede boyatmalısın hatıra kalcaklar güzel olmalıyız ben doğumdan önce fön makyaj yapıp öyle
gircem çıkınca fırsatım olurmu bilemem :)

Evet evet.. Saçlarımı kestirmiyorum özellikle..
Doğumdan önce fön çektirsemde doğumda kalacağını sanmadığım için saçmaşamı doğum çantama koyucam, annem hastanede yapıcak
Bi allık bi kalem falanda sürerim herhalde.. :))

valla benimde çok beyazım var ilk 4.aya kadar zor dayandım sonra dr asistanına sordum oda 4 ten gün almaya başlayınca yapabilirsin dr öyle müsade ediyor dedi, beyazlar artık iyice ortaya çıkana kadar bekleyip boyuyorum ben inanın boyanın fönün hatta kılların alınması bile insanı mutlu edebiliyor

Kesinlikle canım. Benim dr umda aynı şeyleri söyledi.. Kilosu iriliği zayıflığı tamamen %90 genetik o yüzden haftasını doldursun zamanında gelsin sağlıklı bebek olacak dedi..
Biz kendimize en iyi şekilde bakalım ki bebişlerimiz dışarı çıkmak için sabırsızlanmasın

evet ama işte oluyo yinede birazda bu diş beni sıkıntıya soktu hertarafım ağrıyo
ne çok dertlendim ya bende

Seninde mi diş ağrın var canım.. Kaçırmışım ben :26:
Bende 3 gün çektim feci şekilde ve sarımsak,karanfil ve gargara sayesinde şuan iyiyim çok şükür..

kızlar bide size sormak istiyorum rahim kasılmaları yaşıyorum ben ara ara böyle karnım taş gibi oluyor birkaç saniye sonra geçiyor bende doğuma hazırlık diye önemsemiyordum ama birkaç kişiye sordum nst ye gir sancına bakılsın falan dediler sizlerdede bu tür kasılmalar oluyormu ?

Benimde 20. haftadan sonra izin vermişti dr ama ben salladım.. Biraz dinlensin zaten yıllardır boyuyorum dedim kendi kendime..
Ama işte hastaneye giderken güzel olmalıyım oğlumu güzel karşılamalıyım ki annesini gördümü aşık olmalı başka kızlara bakmamalı

aynen cnm eğer bir sağlık problemi yoksa kimse canını sıkmasn kilo yüzünden, çıkınca elbet alcaklar, yeterki sütümüz olsun, kilolu doğdu diyelim ee sütüm yok bebi beslenemiyo hıh işte gitti kilolalar geldi sarılık sağlık herşeyden önemli, hepimizin bebileri sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah

havanın etkisi var bir de kaç gündür evdeydim resmen ipinden boşalmış gibi hissediyorum kendimi. boğazda öğle yemeği şart oldu bugün
Aman hep böyle olalım havamız bozulmasın inşallahhh

inşallah canım benim

canım benim saçlarım koyukahve ve önler neredeyse bembeyaz hal öyle olunca beyaz saç dipten gelmesiyle parlamaya başlıyor yüzüme bakan saçıma bakıyor, hamilelik zaten insanı bir garip yapıyor bazen çok mutlusun bazen mutsuz bide aynaya bakınca saçlarda bir gıcık oldumu bunalıyorum resmen insan içine giresim gelmiyor

Ayy şu mesajı beğenememe olayı sinir ediyo beni..
Aminn canım msjını beğendim diye yazayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…