2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok haklısın canım moral bozmak daha çok etkiliyo bebekleri iyi düşünelim herşey güzel olsun. beslenme gerçekten önemli buna dikkat edip bide pozitif olduk mu tamamdır. inşallah hepimiz zamanında ve sağlıklı doğumlar yaparız.

bende de oluyo canım. bir bakıyorum taş gibi olmuş karnım. biraz kalkıp dolanıyorum evin içinde çok iyi geliyor. doktorum da yürüyüş önerdi. dışarı çıkamadığın zaman evin içinde yürü dedi. bu tür kasılmalar normal yani.

Aynen canım insanı çok etkiliyor bu hormonlar..
Benim dr um kendini nasıl mutlu ediyorsan öle ol demişti. Makyajmış, saç boyasıymış bunlar bebeğinin mutsuz olmasından daha az zarar verir emin ol demişti.O yüzden tabii ki dikkat ediyorum yediğime içtiğime kullandığıma ama mümkün olduğunca kendimi mutlu hissettirecek şeyleri yapıyorum :)

aynen canım bende bu düşüncedeyim mutlu anne mutlu bebek diye düşünüyorum

Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktı diğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını

benimkininde kilosu geriden geliyo, boyu önden.. dokotr uzun zayıf olucak dedi.. önce duyunca üzüldüm besleyemiyo muyum acaba diye. bebeklerin genetik yapısı artık fiziksel özelliklerini belirlemeye başlamış. neyse daha çok besleniriz bizde

Bu arada kızlar sizler paylaşınca görüyorumda.. Ben oğluma şuana kadar 4 tane çorap 2 tane bere aldım..
Yani tulum bady falan aldım daha çok..
Acaba daha çorap bere falan alsam mı ki ? :44:

Bu arada kızlar sizler paylaşınca görüyorumda.. Ben oğluma şuana kadar 4 tane çorap 2 tane bere aldım..

ben açıkçası fazla birşey almadım iki tane yiğenim var onların küçüklerini kullanıcam ama badi çok lazım oluyormuş bez sızdırdığı zaman veya terlediği zaman badi değiştirceğimiz için ve kış ayındayız çabuk da kurumaz elimizin altında fazladan bulunması iyi olur

Evet bady çok gerekiyormuş o yüzden çok var, hem aldım hem yeğenimden geldi 30-35 tane çıtçıtlı badysi var.
Ama işte eldivenmiş, çorapmış, bereymiş bunları hiç almadım nerdeyse..
Tulumları ve altları genelde patikli diye lazım olmaz diye düşünmüştüm ama tecrübeli annelere sormak lazım :44:

ben ne çektim bu kasılmalardan yaa:18: bende de 30 haftamdan beri kasılma sertleşme vardı, 32 de nst ye soktu dr um ve sancı çıktı, 2 haftadır aralıklarla nst ye giriyorum ve hepsinde sancı görünüyor, 1 gece hastanede yattım, şimdilerde nidilat kullanarak evde yatıyorum. defalarca da açıklığım kontrol edildi. yani korktuğum ne varsa başıma geldi diyeyim. özetle canım kasılmaları sertleşmeleri hafife almayın derim dr unuza söyleyin nst ye girin kafanız rahat olsun. sertleşme ve kasılmayı hemen hemen tüm hamileler yaşıyor ama bazıları benim gibi tehlikeli boyutta olabiliyor. korkmayın ama önleminizi de alın derim..

cnm bere bende almadım takımlarda olnalar var sadece, eldivende öyle ama çorap aldım ben baya,gördükçe alışyorum şu üçlüler var ya ondan ne bileyim benim ayaklarım çok üşürdü hep ondan çektim zaten ne çektiysem terler çünkü ayaklarım yaz-kış, bebeimde bana çekerse üşütmesin minnoşum, bide çok komikler ya küçücük küçücük, yıkayıpta sererken çok güldüm onlara

Ayy evet yaa başparmağımız kadar çoraplar var.. Bende 3 lü aldım bi tane bide 2 li aldım o kadar..
Ama dediğin doğru benimde ayaklarım çok üşür yaz kış. Hoş hamile kaldığımdan beri sıcacık hatta geceleri yorgandan çıkarıyorum terliyo diye ama doğumdan sonra yine normale döner kesin.
Ben yarın çorap alayım biraz oğluşuma..
Bide o dolapları o mintiricik şeylerle nasıl doldurcam onu düşünüyorum

selam kızlaaaar oğluşumun ismini başından beri burak koymak istiyorduk ama anlamından dolayı hiçkimse olumlu tepki vermedi biz de sonunda değiştirmeye karar verdik mert olacak inşallah bebişimizin adı. inşallah bu isme de kimse karışmaz

çooook güzel olmuş canım, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. bişey sorucam tam göremedim ama dolap ve çekmecelere giysilerin altına bişey koydunuz mu yoksa silip direk eşyaları mı yerleştirdiniz. ben de dolaplarını yerleştirmek istiyorum ama giysilerin altına bişey (örtü vs) koymak gerekir mi bilemedim.

ne güzel özetlemişsin canım yaa bravoo

cnm temizce sildikten sonra bence gerek yok, birde o örtüyle uğraşıp durcan ama ben serdim mecburen, daha doğrusu annem serdi, daha derli toplu olurmuş bence tam tersi ben bişey aldıkça o içinde oynicak deli etcek beni, yakın bi zanda onlar ordan kalkacak yani bence gerek yok ama serilsede bişey olmaz uğraştrımaktan başka

Günaydın canım.Bana da haber verirsen çok mutlu olurum. Kalp atış hızı herhangi bir sorun yaratırmı sorar mısın acaba ?

Merhaba güzel anneler bu hafta itibariyle artık evimdeyim çok şükür.Ama çalışırken daha çok yazabiliyordum ben bu işten hiç bişey anlamadım evde olunca da insan durmuyo ki orayı sil oranın tozunu al yok yemek yap kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım ara sıra sıkılmıyorum desem yalan olur.Ama işte dinlenme imkanım oluyor veya aniden uyku bastırdığında ( ki bu aralar çok sık oluyor gene başa döndük ) yatıp dinlenebiliyorum.Bi de insülin iğnelerini işyerinde yapmak ve diyete uymak işyerinde zor oluyordu o açıdan iyi oldu.Sizler ne güzel yıkama yerleştirme işlemine başlamışssınız daha benim eksiğim çok daha henüz oralara gelemedim nasılsa mart sonu en son ben doğurucam burda diye diye bi bakmışım mart gelmiş.Haftaya başlamam lazım.Ama bu hafta annem ameliyat oldu onunla da ilgilenmek durumunda kaldım o yüzden..Malum tek çocuk olunca bana bakıyo o tarz şeyler.Sizler e umarım iyisinizdir herşey yolundadır.Bu arada bebişin kıyafetlerini yenidoğan mı aldınız daha çok yoksa 0-3 ay mı yenidoğan olanlar o kadar küçük ki sanki sığmıcak gibi geliyo ya onların içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…