kızlar slm benimde muhtelem doğum tarihim siznkilerle aynı,daha öncede yazmıştım benim doktorumun bana söylediği ilk şey bebeğin kilosu değil haftasıdır önemli olan, haftasını doldurlmuş bebek organ gelişimini tamamladığından daha sağlıklıdır, 35. haftada 3 kilo doğmasındansa 39-40. haftada 2.5 kilo doğsun varsın ama sağlıklı olsun yeterki, ki burda yazılanlar burdaki hamişlere özel şeyler, yani bi standart vardır atıyorum 32. haftasında 1500 2000 arası normalse o aralarda olması yeterli olmalı, diğerinin 2200 ise o ona özel bişeydir yedikleri bebişine yarıodur fln ne bileyim çok yiyodur belki, yani sağlıklarında bi problem yoksa canınızı sıkmayın demek istiyorum, burda herkes yazıyorya zaten şunu yiyorum bunu yiyorum diye tavsiyeler veriliyor, eminim sizde yapıyosunuzdur, ama bol su, meyve (özellikle elma, kivi ve muz diye biliyorum ben) fındık hergün bir avuç ve süt ya da yoğurt yada ayran, bunlar benim hergün tükettiğim şeyler birde her sabah mutlaka yumurta, bunlara dikkat edin bebişiniz gereken vitamini alsın, yeter, hem daha çok var belki son haftalar alcak sizinkiler de kiloları bizimkiler olduğu yerde saycak belli mi olur
kızlar bide size sormak istiyorum rahim kasılmaları yaşıyorum ben ara ara böyle karnım taş gibi oluyor birkaç saniye sonra geçiyor bende doğuma hazırlık diye önemsemiyordum ama birkaç kişiye sordum nst ye gir sancına bakılsın falan dediler sizlerdede bu tür kasılmalar oluyormu ?
canım benim saçlarım koyukahve ve önler neredeyse bembeyaz hal öyle olunca beyaz saç dipten gelmesiyle parlamaya başlıyor yüzüme bakan saçıma bakıyor, hamilelik zaten insanı bir garip yapıyor bazen çok mutlusun bazen mutsuz bide aynaya bakınca saçlarda bir gıcık oldumu bunalıyorum resmen insan içine giresim gelmiyor
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
Çok güzel olmuş canım güle güle sağlıkla kullansın inşallah kızın :)
bayıldım bayıldım süper olmuş
Aynen canım insanı çok etkiliyor bu hormonlar..
Benim dr um kendini nasıl mutlu ediyorsan öle ol demişti. Makyajmış, saç boyasıymış bunlar bebeğinin mutsuz olmasından daha az zarar verir emin ol demişti.O yüzden tabii ki dikkat ediyorum yediğime içtiğime kullandığıma ama mümkün olduğunca kendimi mutlu hissettirecek şeyleri yapıyorum :)
Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktıdiğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını
Bu arada kızlar sizler paylaşınca görüyorumda.. Ben oğluma şuana kadar 4 tane çorap 2 tane bere aldım..
Yani tulum bady falan aldım daha çok..
Acaba daha çorap bere falan alsam mı ki ? :44:
ben açıkçası fazla birşey almadım iki tane yiğenim var onların küçüklerini kullanıcam ama badi çok lazım oluyormuş bez sızdırdığı zaman veya terlediği zaman badi değiştirceğimiz için ve kış ayındayız çabuk da kurumaz elimizin altında fazladan bulunması iyi olur
kızlar bide size sormak istiyorum rahim kasılmaları yaşıyorum ben ara ara böyle karnım taş gibi oluyor birkaç saniye sonra geçiyor bende doğuma hazırlık diye önemsemiyordum ama birkaç kişiye sordum nst ye gir sancına bakılsın falan dediler sizlerdede bu tür kasılmalar oluyormu ?
Bu arada kızlar sizler paylaşınca görüyorumda.. Ben oğluma şuana kadar 4 tane çorap 2 tane bere aldım..
Yani tulum bady falan aldım daha çok..
Acaba daha çorap bere falan alsam mı ki ? :44:
cnm bere bende almadım takımlarda olnalar var sadece, eldivende öyle ama çorap aldım ben baya,gördükçe alışyorum şu üçlüler var ya ondanne bileyim benim ayaklarım çok üşürdü hep ondan çektim zaten ne çektiysem terler çünkü ayaklarım yaz-kış, bebeimde bana çekerse üşütmesin minnoşum, bide çok komikler ya küçücük küçücük, yıkayıpta sererken çok güldüm onlara
nasıl olmuş sizce..???
ne güzel özetlemişsin canım yaa bravookızlar slm benimde muhtelem doğum tarihim siznkilerle aynı,daha öncede yazmıştım benim doktorumun bana söylediği ilk şey bebeğin kilosu değil haftasıdır önemli olan, haftasını doldurlmuş bebek organ gelişimini tamamladığından daha sağlıklıdır, 35. haftada 3 kilo doğmasındansa 39-40. haftada 2.5 kilo doğsun varsın ama sağlıklı olsun yeterki, ki burda yazılanlar burdaki hamişlere özel şeyler, yani bi standart vardır atıyorum 32. haftasında 1500 2000 arası normalse o aralarda olması yeterli olmalı, diğerinin 2200 ise o ona özel bişeydir yedikleri bebişine yarıodur fln ne bileyim çok yiyodur belki, yani sağlıklarında bi problem yoksa canınızı sıkmayın demek istiyorum, burda herkes yazıyorya zaten şunu yiyorum bunu yiyorum diye tavsiyeler veriliyor, eminim sizde yapıyosunuzdur, ama bol su, meyve (özellikle elma, kivi ve muz diye biliyorum ben) fındık hergün bir avuç ve süt ya da yoğurt yada ayran, bunlar benim hergün tükettiğim şeyler birde her sabah mutlaka yumurta, bunlara dikkat edin bebişiniz gereken vitamini alsın, yeter, hem daha çok var belki son haftalar alcak sizinkiler de kiloları bizimkiler olduğu yerde saycak belli mi olur
çooook güzel olmuş canım, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. bişey sorucam tam göremedim ama dolap ve çekmecelere giysilerin altına bişey koydunuz mu yoksa silip direk eşyaları mı yerleştirdiniz. ben de dolaplarını yerleştirmek istiyorum ama giysilerin altına bişey (örtü vs) koymak gerekir mi bilemedim.
Hepinize günaydın kızlaaaaaaaarhayırlı cumalar Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah. Kahvaltımı ediyorum şuan az sonra hastaneye gidicem nst için inşallah minik kızımın kalp atışları düşmüştür biraz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?