2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

nrmal doğumda zaten bilemiceğin için zamanını olmaz ama sezeryan olcaksa epidural yada spinal 20 dk
sürdüğü için senide etkilemediği için kalır bozulmaz

Seninde mi diş ağrın var canım.. Kaçırmışım ben :26:
Bende 3 gün çektim feci şekilde ve sarımsak,karanfil ve gargara sayesinde şuan iyiyim çok şükür..

ay çok çektim zaten hamileliğin başında çekilmesi gerekiyo
dünden beridir ağrıyo başağrısı yapıyo biraz stresimde ondan

Sorma canım yaa..
Dün bu kadar değildim ama bu sabah resmen 3 gündüz bişey yemiyormuşcasına aç uyandım..
Doğuma kadar böle olursa yandık :26:

:) aynen bende aynı durumdayım dünden beri aç geziyorum desen yeri.. dün belki 5 öğün yemişimdir bugün daha şimdiden 2 öğün oldu bile :)

Aynen gözyaşlarını silsen bile burnundan anlaşılıyor Bu günlerde bende çok sık ağlıyorum eşimi çok özledim. Günler yaklaştıkça özlem daha da artıyor.

Bende işteyken bilgisayarın başında daha fazla durabiliyorum :) Evdeyken hiç iş bitmiyo ki. Kahvaltı yap topla, yemek yap evi topla sil süpür derken sıkılmaya vaktim bile olmuyo :)

Kıyafetleri de genelde 0-3 ay aldım. Mayıs ya da haziran başı giydirmek için de 3-6 ay aldım. İnşallah olur. Tam baharla yaz arası bir mevsim ben çok zorlandım alışveriş yaparken.

aynen öyle canım işyerindeyken her gün yazılanları takip ederdim en geç 2 günde bir yazardım.şimdi bak cuma oldu anca okudum da iki satır bişeyler yazdım :) ben de 0-3 ay alıyordum ama yenidoğan da al dediler bunlar büyük gelir çocuk üşür filan dediler napim biraz da 50-52 cm olanlardan aldım gene epey bişey oldu ..artık almıyım diyorum hele bi doğsun da ölçülerine göre alınır hanfendinin

kızlar bebek mideyi sıkıstırdıgından midir nedir dun aksamdan beri midem bulanıyır ve cıkariyorum:-( ayaga kalkınca duzeliyor ama ayaga kalkmam da yasak, devamlı yatıstayım.. napcam bilemiyorum, bugun gecmezse doktora soracagim artık...

canım 0-3 ay cok az al, onlar 50-52 cm civari oluyor genelde ve bebek sadece birkac hafta giyebiliyor.. İlk haftalarda cok hızlı buyyorlar.

Zaten hastane çıkışları yeni doğan oluyo dimi ? 3 tane 10lu 3 tane 5li hastane çıkışı aldım. Diğer takımlarını felan 0-3 aylık aldım. Eşofman pijama tarzı şeylerini de mesela mayıs ayında gezmeye giderken giyebileceği şeyleri diyim 3-6 aylık aldım :)

Bide benim boyum 1,75 eşimin 1,90 bebikte uzun olur küçük almak istemedim :) Doğsun boyuna posuna göre alınır yine inşallah :)

tabi tabi hastane çıkışları yenidoğan giyecek ölçüde ve evet genetik olursa uzun olur sizin bebiş mantıklı düşünmüşsün canım

amin cnm inşallah. ben dolapları 1 hafta kadar havalandırdım zaten kokusu yoktu. sonra güzelce silip yerleştirdim. altlarına birşey sermedim. açıkçası aklıma gelmedi ama ben pek sevmiyorum kullanması zor olur diye. bu şekilde daha kullanışlı benim için. temizlik yaparken sil geç.

Ah ahhh süper olmuş. Bayıldım bayıldım. Hele o minicik patikler çoraplar oy yerim onları...

çok teşekkür ederim. inşallah tek tek bebiş resimleri eklediğimiz günlerde gelir

canım 0-3 ay cok az al, onlar 50-52 cm civari oluyor genelde ve bebek sadece birkac hafta giyebiliyor.. İlk haftalarda cok hızlı buyyorlar.

Valla bebek ne giycek konusunda hala kafam çok karışık. Doğunca görcez bakalım :)

tabi tabi hastane çıkışları yenidoğan giyecek ölçüde ve evet genetik olursa uzun olur sizin bebiş mantıklı düşünmüşsün canım

O hastane çıkışları yeterli olur heralde tek altta var arada tulumda giyer yaza kadar böyle gideriz diye düşünüyorum.

Ağla gitsin içten geliyo napalım bana da oluyo bazen seni okuyunca da vak gözlerim doldu güler misin ağlar mısın

kısmetse bende önümüzdeki hafta o pozisyona terfi ediyorum.

doğru söylüyorsun canım anca uğraştırıyor o örtüler de işte benim de annem daha temiz olur altına örtü koyalım dedi. örtü olunca neden daha temiz oluyor anlamadım ama sanırım ben de örtü kullanmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…