Hormonlarımızla alakalı arada oluyor öle..
Benimde geçenlerde oldu, eşime anneme herkese sardım siz beni sevmiyorsunuz falan filan resmen bunalımdaydım.
Ama geçici bişi. Sende karnını sev bol bol bebişinle konuş.. Sınavdada o sana yardım eder annesi hiç sıkma kendini :)
nrmal doğumda zaten bilemiceğin için zamanını olmaz ama sezeryan olcaksa epidural yada spinal 20 dkEvet evet.. Saçlarımı kestirmiyorum özellikle..
Doğumdan önce fön çektirsemde doğumda kalacağını sanmadığım için saçmaşamı doğum çantama koyucam, annem hastanede yapıcak
Bi allık bi kalem falanda sürerim herhalde.. :))
Seninde mi diş ağrın var canım.. Kaçırmışım ben :26:
Bende 3 gün çektim feci şekilde ve sarımsak,karanfil ve gargara sayesinde şuan iyiyim çok şükür..
Sorma canım yaa..
Dün bu kadar değildim ama bu sabah resmen 3 gündüz bişey yemiyormuşcasına aç uyandım..
Doğuma kadar böle olursa yandık :26:
canımm beniimmmmm
gözyaşlarını silsen bile gözlerinin ve burnunun kızarıklığından anlaşılır. boşver gülmek ne kadar normalse ağlamak da o kadar normal.
sen hiç ayıp olur diye de düşünme.
Merhaba güzel anneler bu hafta itibariyle artık evimdeyim çok şükür.Ama çalışırken daha çok yazabiliyordum ben bu işten hiç bişey anlamadım evde olunca da insan durmuyo ki orayı sil oranın tozunu al yok yemek yap kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım ara sıra sıkılmıyorum desem yalan olur.Ama işte dinlenme imkanım oluyor veya aniden uyku bastırdığında ( ki bu aralar çok sık oluyor gene başa döndük ) yatıp dinlenebiliyorum.Bi de insülin iğnelerini işyerinde yapmak ve diyete uymak işyerinde zor oluyordu o açıdan iyi oldu.Sizler ne güzel yıkama yerleştirme işlemine başlamışssınız daha benim eksiğim çok daha henüz oralara gelemedim nasılsa mart sonu en son ben doğurucam burda diye diye bi bakmışım mart gelmiş.Haftaya başlamam lazım.Ama bu hafta annem ameliyat oldu onunla da ilgilenmek durumunda kaldım o yüzden..Malum tek çocuk olunca bana bakıyo o tarz şeyler.Sizler e umarım iyisinizdir herşey yolundadır.Bu arada bebişin kıyafetlerini yenidoğan mı aldınız daha çok yoksa 0-3 ay mı yenidoğan olanlar o kadar küçük ki sanki sığmıcak gibi geliyo ya onların içine
Bende işteyken bilgisayarın başında daha fazla durabiliyorum :) Evdeyken hiç iş bitmiyo ki. Kahvaltı yap topla, yemek yap evi topla sil süpür derken sıkılmaya vaktim bile olmuyo :)
Kıyafetleri de genelde 0-3 ay aldım. Mayıs ya da haziran başı giydirmek için de 3-6 ay aldım. İnşallah olur. Tam baharla yaz arası bir mevsim ben çok zorlandım alışveriş yaparken.
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
Bende işteyken bilgisayarın başında daha fazla durabiliyorum :) Evdeyken hiç iş bitmiyo ki. Kahvaltı yap topla, yemek yap evi topla sil süpür derken sıkılmaya vaktim bile olmuyo :)
Kıyafetleri de genelde 0-3 ay aldım. Mayıs ya da haziran başı giydirmek için de 3-6 ay aldım. İnşallah olur. Tam baharla yaz arası bir mevsim ben çok zorlandım alışveriş yaparken.
aynen öyle canım işyerindeyken her gün yazılanları takip ederdim en geç 2 günde bir yazardım.şimdi bak cuma oldu anca okudum da iki satır bişeyler yazdım :) ben de 0-3 ay alıyordum ama yenidoğan da al dediler bunlar büyük gelir çocuk üşür filan dediler napim biraz da 50-52 cm olanlardan aldım gene epey bişey oldu ..artık almıyım diyorum hele bi doğsun da ölçülerine göre alınır hanfendinin
Zaten hastane çıkışları yeni doğan oluyo dimi ? 3 tane 10lu 3 tane 5li hastane çıkışı aldım. Diğer takımlarını felan 0-3 aylık aldım. Eşofman pijama tarzı şeylerini de mesela mayıs ayında gezmeye giderken giyebileceği şeyleri diyim 3-6 aylık aldım :)
Bide benim boyum 1,75 eşimin 1,90 bebikte uzun olur küçük almak istemedim :) Doğsun boyuna posuna göre alınır yine inşallah :)
çooook güzel olmuş canım, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. bişey sorucam tam göremedim ama dolap ve çekmecelere giysilerin altına bişey koydunuz mu yoksa silip direk eşyaları mı yerleştirdiniz. ben de dolaplarını yerleştirmek istiyorum ama giysilerin altına bişey (örtü vs) koymak gerekir mi bilemedim.
Ah ahhh süper olmuş. Bayıldım bayıldım. Hele o minicik patikler çoraplar oy yerim onları...
canım 0-3 ay cok az al, onlar 50-52 cm civari oluyor genelde ve bebek sadece birkac hafta giyebiliyor.. İlk haftalarda cok hızlı buyyorlar.
tabi tabi hastane çıkışları yenidoğan giyecek ölçüde ve evet genetik olursa uzun olur sizin bebiş mantıklı düşünmüşsün canım
evet öyle dün öyleydi bugün böyle biliyosun hamile psikolojisi tam ağlamaya başladım
odam doldunerden bilsinler hamileler böyle gözyaşımı sildim zannettim bir damla
daha akmış öyle kalmış gördüler yani aman tanımıyorum zaten görsünler neyapayım
ağlıyorum işte pardon ağlayamıyorum biri gidiyo biri geliyo bugün cuma yoğun
ahahah çok güldüm sabah sabah, üniversite zamnalrım geldi aklıma herkes başka memleketten,
herkesin dili başka, ne günlerdi beeeahh
izmir taraflarında ''klorak'' iç anadoluda ''ozon'' bizim akdenizde ''hipo'' olur onun adı
bu arada ben kullnıyorum temizlik yaparken, domestosu bi fıs fıslı cif kutusuna koydum çok az, üstüne de su koydum iki katı kadar, çalkaladım bi güzel öyle sulandırıp kullanıyorum tuvalet banyo temizliğinde mutfakta fln, çamaşır suyu olmadan temizlik düşünemiyorum da benpek koklamamaya özen gösteriyorum sadece,havalandırıyorum fln evi, ama elime değdiği fln oluyo arada bişi olmadaı şimdiye kadar[/QUOT
Aynn dedigin gbi kloraksiz is olmuo cnm ben universitedykense iki izmirli bi karadenizli bi hatayli ile ayni evdeydm herkesden farkli fkirler laf lar yemekler ;
Hemde nasıl
Evet ama İzmirli olmak Allah'ın bize yaptığı bir güzellik lütuf gibi hep öyle düşünmüşümdür.... Dünyada yaşanılası 2. Şehir seçilmişti bir dönem, 1. ciyi hatırlamıyorum
Günaydın cnm bizde erkenciyiz karnımız acıkıyor erkenden napalım :)
Evt bncede izmirli olmak bi baska iyiki izmide buyumusum kordona gdip sahilde bi cay kahve birasuan bira yi gectim icmk o denizin izmirin rahatlagi icine isliyo cok farkli bj yer gerckten ya kizceler benim goguslerim agriyo sanirim sutleniyo allahim bebisim bi gelse sagsalim de emdigini gorsem allahin izniyle bide kizlar ben dogum fotorafcisi tuttum saclarim normalde kivircik dogumda nabsam duz bana yakismiyo maşa mi alip hastane odasinda kivirciklarimi duzeltsemmi kuaforemi gtsem zatn saclarim cok kotu yari si kendi sacim yarisi kumral sari karisik :)) ayrica benim esimde as erenlerden kendisi 93 kilo oldu allahtan boylu yoksa acayip sisik gozukurdu ))
Merhaba güzel anneler bu hafta itibariyle artık evimdeyim çok şükür.Ama çalışırken daha çok yazabiliyordum ben bu işten hiç bişey anlamadım evde olunca da insan durmuyo ki orayı sil oranın tozunu al yok yemek yap kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım ara sıra sıkılmıyorum desem yalan olur.Ama işte dinlenme imkanım oluyor veya aniden uyku bastırdığında ( ki bu aralar çok sık oluyor gene başa döndük ) yatıp dinlenebiliyorum.Bi de insülin iğnelerini işyerinde yapmak ve diyete uymak işyerinde zor oluyordu o açıdan iyi oldu.Sizler ne güzel yıkama yerleştirme işlemine başlamışssınız daha benim eksiğim çok daha henüz oralara gelemedim nasılsa mart sonu en son ben doğurucam burda diye diye bi bakmışım mart gelmiş.Haftaya başlamam lazım.Ama bu hafta annem ameliyat oldu onunla da ilgilenmek durumunda kaldım o yüzden..Malum tek çocuk olunca bana bakıyo o tarz şeyler.Sizler e umarım iyisinizdir herşey yolundadır.Bu arada bebişin kıyafetlerini yenidoğan mı aldınız daha çok yoksa 0-3 ay mı yenidoğan olanlar o kadar küçük ki sanki sığmıcak gibi geliyo ya onların içine
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
kısmetse bende önümüzdeki hafta o pozisyona terfi ediyorum.
cnm temizce sildikten sonra bence gerek yok, birde o örtüyle uğraşıp durcan ama ben serdim mecburen, daha doğrusu annem serdi, daha derli toplu olurmuş bence tam tersi ben bişey aldıkça o içinde oynicak deli etcek beni, yakın bi zanda onlar ordan kalkacakyani bence gerek yok ama serilsede bişey olmaz uğraştrımaktan başka
Çok güzel olmuş sağlıklı neşeli günlerde kullanın inşallah
Butik bebeden alisveris yapan sorun yasayan kredi karti numarsaini veren oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?