Yok cnm alicaktimda ondan sordum sonucta krwdi karti numarasi veriyoruz ama bi sapka gormustum kizima alatim dedim dun vardi bugun tukenmis yenio resmen millet basindami beklio ne ;(çok teşekkür ederim cnm
ben birkez yaptım cnm kredi kartıyla ödeme yaptım ama bir sorun yaşamadım. hayırdır sende sorun mu oldu yoksa:26:
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
Butik bebeden alisveris yapan sorun yasayan kredi karti numarsaini veren oldumu
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
selam kızlaaaar oğluşumun ismini başından beri burak koymak istiyorduk ama anlamından dolayı hiçkimse olumlu tepki vermedi biz de sonunda değiştirmeye karar verdik mert olacak inşallah bebişimizin adı. inşallah bu isme de kimse karışmaz
canım meraba ...acil değil ama biran önce okunca duası yapılsa iyi olur Allah razı olsun cnm yazdım
doğru söylüyorsun canım anca uğraştırıyor o örtüler de işte benim de annem daha temiz olur altına örtü koyalım dedi. örtü olunca neden daha temiz oluyor anlamadım ama sanırım ben de örtü kullanmicam
Merhaba güzel anneler bu hafta itibariyle artık evimdeyim çok şükür.Ama çalışırken daha çok yazabiliyordum ben bu işten hiç bişey anlamadım evde olunca da insan durmuyo ki orayı sil oranın tozunu al yok yemek yap kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım ara sıra sıkılmıyorum desem yalan olur.Ama işte dinlenme imkanım oluyor veya aniden uyku bastırdığında ( ki bu aralar çok sık oluyor gene başa döndük ) yatıp dinlenebiliyorum.Bi de insülin iğnelerini işyerinde yapmak ve diyete uymak işyerinde zor oluyordu o açıdan iyi oldu.Sizler ne güzel yıkama yerleştirme işlemine başlamışssınız daha benim eksiğim çok daha henüz oralara gelemedim nasılsa mart sonu en son ben doğurucam burda diye diye bi bakmışım mart gelmiş.Haftaya başlamam lazım.Ama bu hafta annem ameliyat oldu onunla da ilgilenmek durumunda kaldım o yüzden..Malum tek çocuk olunca bana bakıyo o tarz şeyler.Sizler e umarım iyisinizdir herşey yolundadır.Bu arada bebişin kıyafetlerini yenidoğan mı aldınız daha çok yoksa 0-3 ay mı yenidoğan olanlar o kadar küçük ki sanki sığmıcak gibi geliyo ya onların içine
Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktıdiğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını
imdatt burnum buyumussss
merhaba mart annişleri size bişey sorucam şu sevi bebenin çok amaçlı tayağı var ya o nasıl kullanılacak üstüne nevresim falan serilecek mi. bir de nasıl temizlicez onu. sonuçta yatak yıkanmaz ki
çooook güzel olmuş canım, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin. bişey sorucam tam göremedim ama dolap ve çekmecelere giysilerin altına bişey koydunuz mu yoksa silip direk eşyaları mı yerleştirdiniz. ben de dolaplarını yerleştirmek istiyorum ama giysilerin altına bişey (örtü vs) koymak gerekir mi bilemedim.
aynı soruyu ben de sormuştum ama kimse cevap vermemişti, inşallah bilen biri vardır
imdatt burnum buyumussss
Cnm bebeğinin odası şahane olmuş aynı takımdan bende aldım. Sen meltem mobilyadan aldın değilmi???amin cnm inşallah. ben dolapları 1 hafta kadar havalandırdım zaten kokusu yoktu. sonra güzelce silip yerleştirdim. altlarına birşey sermedim. açıkçası aklıma gelmedi ama ben pek sevmiyorum kullanması zor olur diye. bu şekilde daha kullanışlı benim için. temizlik yaparken sil geç.
çok teşekkür ederim. inşallah tek tek bebiş resimleri eklediğimiz günlerde gelir
selam kızlaaaar oğluşumun ismini başından beri burak koymak istiyorduk ama anlamından dolayı hiçkimse olumlu tepki vermedi biz de sonunda değiştirmeye karar verdik mert olacak inşallah bebişimizin adı. inşallah bu isme de kimse karışmaz
Acil olrak bir kaç gün hiç ama hiç tuz yeme. Anında iniyor.
Günaydın canım.Bana da haber verirsen çok mutlu olurum. Kalp atış hızı herhangi bir sorun yaratırmı sorar mısın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?