2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çok teşekkür ederim cnm

ben birkez yaptım cnm kredi kartıyla ödeme yaptım ama bir sorun yaşamadım. hayırdır sende sorun mu oldu yoksa:26:
Yok cnm alicaktimda ondan sordum sonucta krwdi karti numarasi veriyoruz ama bi sapka gormustum kizima alatim dedim dun vardi bugun tukenmis yenio resmen millet basindami beklio ne ;(

çook güzel olmus canım bayıldımmm

bence isim konusunda sizin tercihiniz önemli diger insanların soylediklerini takmayın bile derim tabi bu benim düşüncem

merhaba mart annişleri size bişey sorucam şu sevi bebenin çok amaçlı tayağı var ya o nasıl kullanılacak üstüne nevresim falan serilecek mi. bir de nasıl temizlicez onu. sonuçta yatak yıkanmaz ki

Merhaba sevgili yoldaşlarımm...

buaralar çok yoğundu işler uğruyamadım bir türlü buralara.. bugün işte son günüm herşeyimi toparladım.. normalde önümüzdeki hafta bitiyordu 5 haftam ama belim çok zorladığı için erken izne çıktım.. bugünü de saymasak Allah nasip ederse 24 gün sonra oğlumu kucağıma alacam inşallah.. yarından itibaren evdeki işleri halletmem lazım daha çantam da hazır değil.. anlayacağınız evde daha çok yorulacam ama en azından kızımla başbaşa bol bol vakit geçirmiş olucaz...

neyse ben geçmişi okumaya devam edeyim....

ben oğluma kendi çekmecelerimde yer açacağım için mecburen altlarına örtü serecem sonuçta kullanılmış ve yıpranmış çekmeceler...

Butik bebeden alisveris yapan sorun yasayan kredi karti numarsaini veren oldumu

ben neredeyse herşeyi ordan aldım ve kredi kartı kullandım hiç sorun yaşamadım bugüne kadar...

Aynen yaa ben de salıdan beri ewdeyim ama çok halsiz hissediyorum kendimi( çalışırken böyle degildim hiç

Cnm pazartesi gittim benimkide 1600 çıktı diğer arkadaşların bebeklerinin kilosuna bakınca az geliyor bana. İnşallah diğer kontrole kadar toparlicaz arkadaşım sıkma canını

inşallah bakalım biraz daha sabredelim yiyelim içelim o zaman :) benim kontrol 7 şubatta merakla bekliyorum

merhaba mart annişleri size bişey sorucam şu sevi bebenin çok amaçlı tayağı var ya o nasıl kullanılacak üstüne nevresim falan serilecek mi. bir de nasıl temizlicez onu. sonuçta yatak yıkanmaz ki

aynı soruyu ben de sormuştum ama kimse cevap vermemişti, inşallah bilen biri vardır

Mrhaba, benim içim rahat etmediğinden tüm çekmece ve dolap raflarına ölçülerini alıp örtü diktirdim. Yıkayıp ütüledim. Kıyafetleri öyle yerleştirdim. Hr ne kadar eşim hastasın sen, diye dalga geçse de kıyafetleri dolap boyasına temas etmesin istedim. Mis oldu...

aynı soruyu ben de sormuştum ama kimse cevap vermemişti, inşallah bilen biri vardır

cnm ben almadım o yataktan ama üstüne bi çarşaf nevresim ne bileyim o tarz bişe örtersiniz nolcakki, bide yatak yıkanır aslında cnm, ben evdeki yatağı yıkıyorum ama halı yıkama makinasıyla tabi ki, yazın halıları yıkarken yatağımı da yıkıyorum miss gibi oluyo :d

Cnm bebeğinin odası şahane olmuş aynı takımdan bende aldım. Sen meltem mobilyadan aldın değilmi???

[MENTION][/MENTION] canim benimde bastan beri istedigim mertti esim istemedi burakta
Karar kildik alladi pulladi alistirdi beni yok karizma isim yok ilerde
Burak bey derler bak ne guzel diye arti olarakta peygamber efendimizin
Miraca ciktigi binegin adi daha nasil guzel olabilir bi ismin anlami

Günaydın canım.Bana da haber verirsen çok mutlu olurum. Kalp atış hızı herhangi bir sorun yaratırmı sorar mısın acaba ?

Canım ya ben 9:30 da gittim 11 e geliyordu evdeydim kalp atışları iyi deyince sormak aklıma gelmedi , mesajı çıkmadan görseydim özellikle senin için sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…