Aynen gözyaşlarını silsen bile burnundan anlaşılıyorBu günlerde bende çok sık ağlıyorum eşimi çok özledim. Günler yaklaştıkça özlem daha da artıyor.
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
imdatt burnum buyumussss
Yok cnm alicaktimda ondan sordum sonucta krwdi karti numarasi veriyoruz ama bi sapka gormustum kizima alatim dedim dun vardi bugun tukenmis yenio resmen millet basindami beklio ne ;(
çook güzel olmus canım bayıldımmm
bence isim konusunda sizin tercihiniz önemli diger insanların soylediklerini takmayın bile derim tabi bu benim düşüncem
merhaba mart annişleri size bişey sorucam şu sevi bebenin çok amaçlı tayağı var ya o nasıl kullanılacak üstüne nevresim falan serilecek mi. bir de nasıl temizlicez onu. sonuçta yatak yıkanmaz ki
çok teşekkür ederim canım evet meltem mobilya dan aldım ve çok memnunum. temizlerken toz bezim kirlenmedi bile. Ayrıca kokusu da yok. senin mobilyan geldi mi peki. sen memnun musunCnm bebeğinin odası şahane olmuş aynı takımdan bende aldım. Sen meltem mobilyadan aldın değilmi???
Yaaa silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı olarak ben de bunu düşündüm de hava alanlar yatarken kullanilamıyormuş yani sütün sızma riskinden dolayı ama bana da havalı olan mantıklı geldi onu alıcam bende.
Dün mastiti araştırmıştım ödüm kopmuştu son gönderdiğin de mastit için önlem olarak kullanılıyor heralde süper onu da değerlendireyim ben çok sağol schagaa:))
cok güzel olmuş canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin
yatağın yan korumalarını uyku setini yıkadın mı canım
ben yıkadım sanki yan korumaları biraz bozulur gibi oldu ütüyle düzeltmeye çalışçam artık
Çok güzel canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Butik bebeden alisveris yapan sorun yasayan kredi karti numarsaini veren oldumu
Canım ya ben 9:30 da gittim 11 e geliyordu evdeydim kalp atışları iyi deyince sormak aklıma gelmedi , mesajı çıkmadan görseydim özellikle senin için sorardım
senin sabrına zaten ekstra hayran kaldım. Eşsiz bir hamilelik geçirmek her babayiğidin harcı değildir çünkü:))
nasıl olmuş sizce..???[/]
Çool güzel olmuş.. Dolabınla şifonyerine ayrı bayıldım zaten nerden aldın onları?? Vee onun o çorap gözünü ben yerimmmm :))) allah hayırlısıyla odasında mutlu mesut büyümesini nasip etsin
bugün bebek odamız geldi çok mutlu oldm.çilekten natura baby modelini almıştık.uzun seneler kullansn diye inşallah.http://cilek.com/bebek_odalari/natura_baby büyüyen beşik ve gardorabını almıştık sadece.beşiğinde 3lü çekmecesi var diye şifonyeri almadık.ama oda baya büyükmüş boş alan kaldı.şimdi alsamıydım diye düşündm.salonumun çok şık berjeri var yastıkları falan modelli.berjerin bi tanesini bebek odasına koyup emzirme koltuğu yapmak istiyorum. sizler halıları nerden aldınız arkadaşlar.bebk odası halıları küçük baya. ilerde odasında halının üstünde oynar o yüzden çok küçük halı istemiyorum.
Harika bi oda olmuş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)
canım avent kalkan setinden hem hava aldıran hem aldırmayan çıkıyor. yani birini alınca oburunu de almış oluyorsun. kelebek ucu emzirirken takıyorsun ki acıyı hafifiletsin, gogsun alışınca cıkarıca. hava aldıran kalkanı emzirdikten sonra, bunda biriken sut atılır bakteri olabilir, hava aldırmayanı da dışarıya filan çıkarken. yatarken emzireceğin için süt akmaz. zaten kalkan en fazla 45 dk filan takılıyor. gece takıp yatmak olmaz. termopedi de emzirmeden once ısıtacan gogsune koyucan sut kanalları acılacak rahat emzireceksin, sonra da dondurup koyucam gogsune acıyı alacak. nette "emzirememe sorunu ile başa çıkma rehberi" diye arat avent'in blogunda detaylı anlatmışlar bunları. mastit sutu boşaltmazsan oluyor, önce antibiyotik sonra cerrahi müdahale. sakın ihmal etme sütünü boşaltmayıç önce uzun uzun emziricen, kalanı sağıcan buna karşı yapacak en iyi iş bu.
teşekkür ederim canım meltem mobilyadan aldım. herkes çoraplara bayılıyor minnak minnak ne zaman büyücek ki bu küçük ayaklar
yerin varsa koy bence çok rahat olur benim oda baya küçük bende isterdim ama mümkün değil
teşekkürler canım
canım benimmm, büyümeyen yerimiz mi kaldı zaten. 17 kilo aldım şimdiden yarım dünya gibiyim, bi de sürekli yiyip yatıyorum artık. her yerim kocaman oldu
Acil olrak bir kaç gün hiç ama hiç tuz yeme. Anında iniyor.
yeni mi farkettin kızzz:)))
benim burnum hamilelikten bu yana büyüdü:))
kızlar bugün çok katılmadım ama hep okudum
oğlumun gösterisi vardı
ingilizce ve ruşca öğrendiklerini şarkılarla bizlere anlattılar
çokkkk güzeldiii yerim onları ben hepsi ailesinden birini görünce
nasıl sevindiler nasıl mutlu oldular bir de neler öğrenmişler neler
şaşırdık kaldık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?