2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynen gözyaşlarını silsen bile burnundan anlaşılıyor Bu günlerde bende çok sık ağlıyorum eşimi çok özledim. Günler yaklaştıkça özlem daha da artıyor.

senin sabrına zaten ekstra hayran kaldım. Eşsiz bir hamilelik geçirmek her babayiğidin harcı değildir çünkü:))

cok güzel olmuş canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin
yatağın yan korumalarını uyku setini yıkadın mı canım
ben yıkadım sanki yan korumaları biraz bozulur gibi oldu ütüyle düzeltmeye çalışçam artık

Yok cnm alicaktimda ondan sordum sonucta krwdi karti numarasi veriyoruz ama bi sapka gormustum kizima alatim dedim dun vardi bugun tukenmis yenio resmen millet basindami beklio ne ;(

hee ozmn hiç soru işaretin olmasın ben şimdiye kdr kötü bi yorum duymadım etrafımda bu siteden alışveriş yapan çok kişi var. zaten 50tl lik bişi alırsan kapıda ödeyebiliyosun. Evet bazen çabuk tükeniyor güzel şeyler belli olmuyor yani

çook güzel olmus canım bayıldımmm

bence isim konusunda sizin tercihiniz önemli diger insanların soylediklerini takmayın bile derim tabi bu benim düşüncem

çook teşekkür ederim canım

merhaba mart annişleri size bişey sorucam şu sevi bebenin çok amaçlı tayağı var ya o nasıl kullanılacak üstüne nevresim falan serilecek mi. bir de nasıl temizlicez onu. sonuçta yatak yıkanmaz ki

benim yengem kullanmıştı bu yatağı çok memnundu. yanlış hatırlamıyorsam üzerinde kendinden bi çarşaf vardı direk sıcak su torbasının üstüne yatırmıyordu :44:

Cnm bebeğinin odası şahane olmuş aynı takımdan bende aldım. Sen meltem mobilyadan aldın değilmi???
çok teşekkür ederim canım evet meltem mobilya dan aldım ve çok memnunum. temizlerken toz bezim kirlenmedi bile. Ayrıca kokusu da yok. senin mobilyan geldi mi peki. sen memnun musun

canım avent kalkan setinden hem hava aldıran hem aldırmayan çıkıyor. yani birini alınca oburunu de almış oluyorsun. kelebek ucu emzirirken takıyorsun ki acıyı hafifiletsin, gogsun alışınca cıkarıca. hava aldıran kalkanı emzirdikten sonra, bunda biriken sut atılır bakteri olabilir, hava aldırmayanı da dışarıya filan çıkarken. yatarken emzireceğin için süt akmaz. zaten kalkan en fazla 45 dk filan takılıyor. gece takıp yatmak olmaz. termopedi de emzirmeden once ısıtacan gogsune koyucan sut kanalları acılacak rahat emzireceksin, sonra da dondurup koyucam gogsune acıyı alacak. nette "emzirememe sorunu ile başa çıkma rehberi" diye arat avent'in blogunda detaylı anlatmışlar bunları. mastit sutu boşaltmazsan oluyor, önce antibiyotik sonra cerrahi müdahale. sakın ihmal etme sütünü boşaltmayıç önce uzun uzun emziricen, kalanı sağıcan buna karşı yapacak en iyi iş bu.

Çok güzel canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

kızlar çook teşekkür ederim yaa seviyorum sizi

uyku setinin herşeyini yıkadım canım ama bozulma olmadı benimkinde ütü de yaptım

Canım ya ben 9:30 da gittim 11 e geliyordu evdeydim kalp atışları iyi deyince sormak aklıma gelmedi , mesajı çıkmadan görseydim özellikle senin için sorardım

Tmm canım. Senin bıcırın düzelmiş kalp atışı neyse ki çok şükür. Ben nette az araştırdım da bebek hareket ederken kalp atışı hızlanıyormuş. Sürekli bir artış söz konusu değilse normalmiş. Sürekli olursa taşikardiler oluşabiliyormuş. Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür. Sanırım tansiyonumdan dolayı artıyor oğluşumun kalp hızı. Birde sanki o da heyecan yapıyor gibi göbeğime benim elim harici hiç bir şeyin değmesini istemiyor. Sanırım alet değince de heyecan yapıyor

senin sabrına zaten ekstra hayran kaldım. Eşsiz bir hamilelik geçirmek her babayiğidin harcı değildir çünkü:))

Tşk ederim canım benim. Allah sabrını veriyor. Süpriz yumurta olunca böyle bir hamilelik geçirmek durumunda kaldım Gerçekten zor. Şu anda 1 kere pimpirikli olmam gerekiyorken 2 kere babasının yerine de pimpirikli oluyorum. Bu yüzden de panik atak her an bir şey olucak gibi dolanıyorum. Az kaldı gelse de babamız bende rahatlasam

bugün bebek odamız geldi çok mutlu oldm.çilekten natura baby modelini almıştık.uzun seneler kullansn diye inşallah.http://cilek.com/bebek_odalari/natura_baby büyüyen beşik ve gardorabını almıştık sadece.beşiğinde 3lü çekmecesi var diye şifonyeri almadık.ama oda baya büyükmüş boş alan kaldı.şimdi alsamıydım diye düşündm.salonumun çok şık berjeri var yastıkları falan modelli.berjerin bi tanesini bebek odasına koyup emzirme koltuğu yapmak istiyorum. sizler halıları nerden aldınız arkadaşlar.bebk odası halıları küçük baya. ilerde odasında halının üstünde oynar o yüzden çok küçük halı istemiyorum.

kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim

nasıl olmuş sizce..???
[/]

Çool güzel olmuş.. Dolabınla şifonyerine ayrı bayıldım zaten nerden aldın onları?? Vee onun o çorap gözünü ben yerimmmm :))) allah hayırlısıyla odasında mutlu mesut büyümesini nasip etsin

Çool güzel olmuş.. Dolabınla şifonyerine ayrı bayıldım zaten nerden aldın onları?? Vee onun o çorap gözünü ben yerimmmm :))) allah hayırlısıyla odasında mutlu mesut büyümesini nasip etsin

teşekkür ederim canım meltem mobilyadan aldım. herkes çoraplara bayılıyor minnak minnak ne zaman büyücek ki bu küçük ayaklar

yerin varsa koy bence çok rahat olur benim oda baya küçük bende isterdim ama mümkün değil

Harika bi oda olmuş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)

teşekkürler canım

Çok süper detaylı anlatmışsın

canım prensesinin odası çok güzel olmuş

kızlar bugün çok katılmadım ama hep okudum

oğlumun gösterisi vardı

ingilizce ve ruşca öğrendiklerini şarkılarla bizlere anlattılar

çokkkk güzeldiii yerim onları ben hepsi ailesinden birini görünce

nasıl sevindiler nasıl mutlu oldular bir de neler öğrenmişler neler

şaşırdık kaldık valla

canım benimmm, büyümeyen yerimiz mi kaldı zaten. 17 kilo aldım şimdiden yarım dünya gibiyim, bi de sürekli yiyip yatıyorum artık. her yerim kocaman oldu

Acil olrak bir kaç gün hiç ama hiç tuz yeme. Anında iniyor.

yeni mi farkettin kızzz:)))
benim burnum hamilelikten bu yana büyüdü:))

ya benim daha yeni buyudu 2 gunde hemde ellerimde buyudu sanki yumruk yaprken tum.eklemlerim agriyo. tuzu keseyim en iyisi amargicim. iner geri dimi emelll

Selam güzel anne adayları ben 2013 mart annesiyim su an meleğim uyuyor mışıl mışıl geçen sene içim kıpır kıpır bekliyordum sizin gibi artık pek nete girme fırsatım olmuyor şimdi bi bakmak istedimde çok duygulandım zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın doya doya...her anı birbirinden güzel bi dönemdesiniz sonrası hele kokuları bile yetiyor insanın içi huzur doluyor.ben 09.03.2013 40+1 de sezeryan doğum yaptım normal bekliyorduk ama prensesimin keyfi yerindeydi sonra kalp atışları zayıflayınca mecburen sezaryan oldu.şimdi doğum günü hazırlığı yapıyoruz :) doya doya yaşayın anın tadını çıkarın allahım hepinizi korusun ve güzel yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin sağ salim....

Çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…