2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ayyyy ne güzel yaa Allah hep güzel günlerini göstersin. inşallah bizde 2015 mart annelerine yazarız bu cümleleri

Kızlar bgn izmirden gelen biyologla görüştüm en son yaptığı 2300 tl ve 700 tl nakit geri kalanı da 200 tl taksit olarak 8aya bölüyolarmış 1 hafta içinde haber vericem ben ama muhtemelen yaptıramıcam zaten şuan ki sıkıntım ilk baştaki nakit peşinat

Ahh bu hormonlaaaaar :) gözlerim yaşla okudum Allah bebeğinizi size bağışlasın Rabbim seneye doğum günü hazırlıkları yaparken bize de buraya anılarımızı yazmayı nasip etsin inşallah

Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum

ben ilk hamileliğimde yasadım ve daha erken haftalarda başlamıştı.can sıkıcı bir durum ki hala kontrollerde suyun az derler mi diye endişe ediyorum.en az 3 farklı doktora gittim su içmeyle alakası olmadığını bebeğin suyunun bebeğin çişi olduğu bebeğin yeterli beslenemediğinde (çişininde)suyunun az olduğunu söylediler özet olarak.tahmini 2. 2-5 ay idare ettim hastaneye yattım serum aldım ama maalesef faydası olmadı ama kızımda 38+3 te normal doğum yaptım. erken doğum olmadı eger çok kritik değilse suyun beklemeni öneririm çünkü doktorların 1 numaralı sezaryen bahanesidir.37den sonrası erken sayılmıyor.beslenmene dikkat et sol tarafına yat yinede bol su iç inşallah senin bebeğinde normal zamanda doğar

Kesinlikle doğum sonrası bir check up şart çünkü bünye farkında olmasa da fena etkileniyor bu durumdan. Dişler en başta..
Saç konusuna gelince ablalarımın benim yaşİmda saçları bembeyazmış bende 29 yaş olmasına rağmen hala beyaz yok. Bana takılırlar hep sendeki bu gamsizlik bizde olsa 100e kadar yaşarız diye:)))

Sınav akşama kadar sürmez sen yaptır bak nasıl değişcen canımm benimmm:))

Kıslar çok ağrım var alt karın bölgesinde , sabahtan beri temizlik ütü v.s uğraşıyorum misafir gelcek diye, o da iptal oldu hemde bu kaçıncı tamam haklı bahanelerle iptal ediyorlar ama 3 aylıktan beri gelcekler yani... Sıkıldım artık bebek olunca gelsinler bir zahmet nasıl ağrımış karnım da farketmemişim şimdi yatınca anladım...:26:

Seni ayakta alkışlararak seninle aynı fikirde olduğumi belirtmek isterim:))

bende senin gibi düşünüyorum loveli aralık 2011 anneleri grubumuzu facebookda devam ettirelim dedik başlarda güzeldi buluşmalar.çok muhabbet tez ayrılık getirir arada belli bir mesafe olmalı olmayınca seviye düşüyor maalesef facede grup dağıldı herkes kendi küçük grubuyla devam ediyor

aynı soruyu ben de sormuştum ama kimse cevap vermemişti, inşallah bilen biri vardır

Kıslar o yataktan bende aldım eğer üzerine çarşaf örterseniz boğulma önleyici yastığını işlevsiz bırakmış olursunuz sıradan bir yastığa dönüşür, kılıfı çıkarılabiliyor zaten kılıfını çıkarıp yıkarsınız ben öyle yapıcam...

Aaaaa benim çok yakın bir arkadaşım Aralık 2011 annesi hala görüşüyor bazı arkadaşlarıyla sen tanıyosundur belki adı Yeşim

Aaaaa benim çok yakın bir arkadaşım Aralık 2011 annesi hala görüşüyor bazı arkadaşlarıyla sen tanıyosundur belki adı Yeşim

evet izmirdeki yeşim heralde izmir grubu buluşuyordu devamlı.ben farklı şehirde tek olduğum için buluşmalara hiç katılamadım

Cnm neden hemen tansiyon ilacı vermiş hiç anlamadım, bir kere 12 8 normal zaten daha yüksek olursa sıkıntı ki benim doktorda 13 14 9 civarı çıkıyordu hep geçen 12 8.5 çıktı dalga geçtik aaaa ilk defa bu kadar düşük çıktı diye, ben evde ölçtürüyorum 12 6 çıkıyor genelde zaten dijitaller normalden yüksek çıkarıyor... Bir de tek ölçüme dayanarak ilaç vermesi yanlış geldi bana... En azından bir kaç gün takip ettirmesi gerekirdi diye düşünüyorum... Doktorum benim panik yapınca yükseldiğini biliyor bu yüzden hiç ilaç önermedi sadece takip et dedi bizde evde hergün ölçüyoruz...

canım rica etsem görüştüğün yerin ismini yazabilir misin? bende düşünüyorum ve sanırım geç kalmamam gerekiyor. seçenek olsun elimde hiç değilse

merhaba:
geçen hafta ultrasona girdim . kağıtta bebeğimin böbreklerinin boyutunun 7mm olduğu yazıyordu. Dün doktora sordum endişelenecek bir şey yok dedi ama içim rahat değil . bu durum hakkında bilgisi olan var mı paylaşabilir misiniz?

evet izmirdeki yeşim heralde izmir grubu buluşuyordu devamlı.ben farklı şehirde tek olduğum için buluşmalara hiç katılamadım

Evet cnm izmirden, çok yakın arkadaşım benim bazen arıyorum napıyosun diyorum Aralık annesi geldi oturuyoruz diyor

ahh canım niye bukadar yordun kendini. bi de gelmemişler. ister istemez bozuluyor insan bu duruma. ben artık ayrıntılı temizliğe hiç girişmiyorum. normal bi temizlik yapıp geçiyorum nasılsa yakında büyük temizliğe başlicaz. aslında bu aylarda misafir gelmese iyi olur ama gelene de gelme denmiyor ki bende diyemiyorum yani buyursun gelsinler de ben artık son aylarında olan bi hamileye gitmem yaşayan bilir zorluğunu

Ay çok beğendim, çok güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…