Selam güzel anne adayları ben 2013 mart annesiyim su an meleğim uyuyor mışıl mışıl geçen sene içim kıpır kıpır bekliyordum sizin gibi artık pek nete girme fırsatım olmuyor şimdi bi bakmak istedimde çok duygulandım zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın doya doya...her anı birbirinden güzel bi dönemdesiniz sonrası hele kokuları bile yetiyor insanın içi huzur doluyor.ben 09.03.2013 40+1 de sezeryan doğum yaptım normal bekliyorduk ama prensesimin keyfi yerindeydi sonra kalp atışları zayıflayınca mecburen sezaryan oldu.şimdi doğum günü hazırlığı yapıyoruz :) doya doya yaşayın anın tadını çıkarın allahım hepinizi korusun ve güzel yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin sağ salim....
Çok tatlı maşallah
Selam güzel anne adayları ben 2013 mart annesiyim su an meleğim uyuyor mışıl mışıl geçen sene içim kıpır kıpır bekliyordum sizin gibi artık pek nete girme fırsatım olmuyor şimdi bi bakmak istedimde çok duygulandım zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın doya doya...her anı birbirinden güzel bi dönemdesiniz sonrası hele kokuları bile yetiyor insanın içi huzur doluyor.ben 09.03.2013 40+1 de sezeryan doğum yaptım normal bekliyorduk ama prensesimin keyfi yerindeydi sonra kalp atışları zayıflayınca mecburen sezaryan oldu.şimdi doğum günü hazırlığı yapıyoruz :) doya doya yaşayın anın tadını çıkarın allahım hepinizi korusun ve güzel yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin sağ salim....
Bebegin suyunun azalması hakkında bilgisi olan varmı kızlar.. dr su iç felan dedi ama çok tatmin etmedi netten bakınca azalması çok da basit bi şe degilmiş çok korkuyorum
Kesinlikle doğum sonrası bir check up şart çünkü bünye farkında olmasa da fena etkileniyor bu durumdan. Dişler en başta..Sorma canım doğumdan sonra tekrar dişçi yolları gözüktü bana eni konu baktırıcam herşeye..
Saçımıda hep kendi rengine boyattım, malesef ısri olarak çok beyazım var o yüzden hep boyatmak zorunda kalıyorum :/
haklısın beni tanımışsın ben biraz bakmadığım zaman yada bakamadığım zaman stresli oluyorum
kendimi çirkin hissettiğimde kötü oluyorum kuaförden çıktığımda çok mutlu oluyorum :) hemen
yarın gideyim dicem ama yarın sınav pazar günü inş. :) söz dinlicem sen merak etme kendime
geldim biraz acıktığımı hissettim
kızlar slm benimde muhtelem doğum tarihim siznkilerle aynı,daha öncede yazmıştım benim doktorumun bana söylediği ilk şey bebeğin kilosu değil haftasıdır önemli olan, haftasını doldurlmuş bebek organ gelişimini tamamladığından daha sağlıklıdır, 35. haftada 3 kilo doğmasındansa 39-40. haftada 2.5 kilo doğsun varsın ama sağlıklı olsun yeterki, ki burda yazılanlar burdaki hamişlere özel şeyler, yani bi standart vardır atıyorum 32. haftasında 1500 2000 arası normalse o aralarda olması yeterli olmalı, diğerinin 2200 ise o ona özel bişeydir yedikleri bebişine yarıodur fln ne bileyim çok yiyodur belki, yani sağlıklarında bi problem yoksa canınızı sıkmayın demek istiyorum, burda herkes yazıyorya zaten şunu yiyorum bunu yiyorum diye tavsiyeler veriliyor, eminim sizde yapıyosunuzdur, ama bol su, meyve (özellikle elma, kivi ve muz diye biliyorum ben) fındık hergün bir avuç ve süt ya da yoğurt yada ayran, bunlar benim hergün tükettiğim şeyler birde her sabah mutlaka yumurta, bunlara dikkat edin bebişiniz gereken vitamini alsın, yeter, hem daha çok var belki son haftalar alcak sizinkiler de kiloları bizimkiler olduğu yerde saycak belli mi olur
face olayı zor oluyor herkes sen gibi düşünmez ama anlaşıyılı olmak lazım belli seviyeleri korumak ilişkileri belli seviyede tutmak lazım
bugün oğlumu göreceğim 17.00 de şeker diyetinde azcık sapmalar yaptım ginde biröğünde azcık bişey olmaz umarım 10 kilodayım şimdi :18::18::18::18::18:dr bakalım bebişime ne diyecek ,
kalkayım da evimi toplayayımmmm
aynı soruyu ben de sormuştum ama kimse cevap vermemişti, inşallah bilen biri vardır
bende senin gibi düşünüyorum loveli aralık 2011 anneleri grubumuzu facebookda devam ettirelim dedik başlarda güzeldi buluşmalar.çok muhabbet tez ayrılık getirir arada belli bir mesafe olmalı olmayınca seviye düşüyor maalesef facede grup dağıldı herkes kendi küçük grubuyla devam ediyor
Aaaaa benim çok yakın bir arkadaşım Aralık 2011 annesi hala görüşüyor bazı arkadaşlarıyla sen tanıyosundur belki adı Yeşim
Günaydın güzel anne adayları,
Dün bebişimi görmeye gittim. 10 günde 500 gr almış. 2400 gr 44 cm olmuş benim tosungülÇok şükür bebişte bir sorun yok. Ama benim tansiyonum 2 seferdir 12/8 çıkınca doktor çok yüksek değil ancak kendimizi garantiye alalım diye günde 1 adet alfamet başlayalım dedi. Ama benim tansiyonum evde hep normal çıkıyor. Bu gün tansiyon aletini iş yerine de getirdim bu günde gözlemleyip öyle başlayayım diye düşünüyorum.
Balkaymak senin'de böyle oluyordu sanırım. Orada yüksek normalde düşük. Senin doktor ne dedi bu duruma.
Anestezi şeklini sordum. Ona kesin kararı anestezi doktoru verecek dedi. Kendini çok fazla bir şekle adapte etme diye ekledi.
Çünkü işlem anında epidural diye girip genele dönen olabiliyormuş.
31+5'de çalışabilir raporumu da aldım bu arada.
Kızlar bgn izmirden gelen biyologla görüştüm en son yaptığı 2300 tl ve 700 tl nakit geri kalanı da 200 tl taksit olarak 8aya bölüyolarmış 1 hafta içinde haber vericem ben ama muhtemelen yaptıramıcam zaten şuan ki sıkıntım ilk baştaki nakit peşinat
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
evet izmirdeki yeşim heralde izmir grubu buluşuyordu devamlı.ben farklı şehirde tek olduğum için buluşmalara hiç katılamadım
Kıslar çok ağrım var alt karın bölgesinde , sabahtan beri temizlik ütü v.s uğraşıyorum misafir gelcek diye, o da iptal oldu hemde bu kaçıncı tamam haklı bahanelerle iptal ediyorlar ama 3 aylıktan beri gelcekler yani... Sıkıldım artık bebek olunca gelsinler bir zahmetnasıl ağrımış karnım da farketmemişim şimdi yatınca anladım...:26:
Ay çok beğendim, çok güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?