canım rica etsem görüştüğün yerin ismini yazabilir misin? bende düşünüyorum ve sanırım geç kalmamam gerekiyor. seçenek olsun elimde hiç değilse
ahh canım niye bukadar yordun kendini. bi de gelmemişler. ister istemez bozuluyor insan bu duruma. ben artık ayrıntılı temizliğe hiç girişmiyorum. normal bi temizlik yapıp geçiyorum nasılsa yakında büyük temizliğe başlicaz. aslında bu aylarda misafir gelmese iyi olur ama gelene de gelme denmiyor ki bende diyemiyorum yani buyursun gelsinler de ben artık son aylarında olan bi hamileye gitmem yaşayan bilir zorluğunu
çok teşekkürler canım
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle barbieMerhaba kızlar bugün hastanede 12.günüm sıkılmaya başladım yatmaktan sadece tuvalete gidiyorum oturarak banyo yapıyorum dün sabah doktor ultrasonda baktı çok şükür bebeğim 1534 gr olmuş suyun da bebeğe yetecek kadar var 34.haftaya kadar 2 kiloya ulaşırsa çok iyi olur dedi enfeksiyon bulaşmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar daha 1 ay kadar sanırım burdayım tabi bebeğim durur ve enfeksiyon bulaşmazsa inşallah arada ağrım oluyor gaz sancısı çekiyorum ıkınmam yasak olduğu için rahatlayamıyorum bebeğim için katlanıcam hırpalanmaya razıyım yeter ki içimde kalsın bebeğim onun canı acımasın arada yine yazarım sevgiyle kalın...
maşallah bebeğine bende senin gibi düşünüyorum ilki normal ikincide inşallah normal olur doktoruma sonsuz güveniyorum asla gereksiz yere sezaryen yapmaz ki 9 ay boyunca gittiğim doktoru sırf gereksiz sezaryen yapacak diye son anda bıraktım ve sayesinde normal doğum yaptımkızlar bende dün kontrole gittim
33+1 haftalığız kontrolde 5 gün önde çıktı oğluşum 2350 gr olmuş
tabii renkliydi bu defa kıyamam ona o kadar tatlıydıki ellerini yumruk yaptı
kapattı gözlerini sonra kordonunu gözlerinin üzerine getirdi olmadı
bir türlü gözlerini göremedik ama çenesi ve burnu aynı babaya
yanaklar ve dudaklar hatta doktora göre göz çukurları da bana
benziyormuş
doktor herşey yolunda dedi tabii normal doğum garantisi veremiyoruz
ama tabii herşey yolunda giderse sizde şimdilik aksini düşünmüyorsanız
normal olabilir. bende herhangi bir sağlık sorununda tabii karşı olmadığımı
fakat önceliğimin normalden yana olduğunu söyledim öyle biraz konuştuk
rahatladık dün kontrole gitmeden yine birşeyler oldu iş yerinde ama
kuzucuğumu gördükten sonra herşeyi unuttum
Evet cnm izmirden, çok yakın arkadaşım benim bazen arıyorum napıyosun diyorum Aralık annesi geldi oturuyoruz diyor
odanızı güle güle kullanın inşlh canm pek tatlı
biz de meltemden düşünüyoruz ama hem bu modelden görmedim
hem de modeller çok büyük ve fiyatlar pahalıydı
siz nerden ve kaÇa aldınız canm
Evet cnm annemde kızıyor sen artık 8 aylık oldun nie misafir ağırlamaya çalışıyorsun die de eşimin arkadaşları diye sesimi çıkarmadım kendi arkadaşlarım olsa derim kıslar artık ağırlaştım iş yapamıyorum en azından dışarda görüşelim maksat birlikte olmak derim...
Bu arada odanıza bayıldım cnm bende yerleştirmeye uğraşıyorum hala
Pcye geçince özelden görüştüğüm kişinin numarasını yollarım hemen özelden.. Şimdi telefondan giriyorum
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
cibinlik ve uyku setimiz aynı çok kararsız kalarak almıştım ama çook şeker duruyorlarmışbebişinin odasına bayıldım mutlu günlerde kullanırsınız inşallah
aynen bende kararsız kaldım alırken çünkü uyku setinin takım cibinliği kalmamıştı başka modelinkini aldım ama hoşuma gitti seninde beğenmene sevindim canım sizde güzel günlerde kullanın bebişinizle
Face den takip ediyordu sanırımderin de çok tatlı bana özlem deyzeeee diyoruzun zamandır paylaşımlarını görmüyorum sanırım ana grubumuzdan çıktı yeşim.yüzyüze görüşmedik ama derin bebeğin güzel annesi olarak tanıyorum
canım bu model en az 3 yıllık vardır çünkü yiğenime oda bakarken katalogda görmüştüm benim kızıma nasipmiş
internetten de bakabilirsin. evet meltemin fiyatları baya pahalı gerçekten ama sağlık ve kalite açısından vazgeçemedim bitürlü. yine de diğer modellerine göre bu takım daha uygun. ben beşiğe bebek yatağı değil tek kişilik yatak aldım tekrar almamak için. yatak dahil 3250tl 10 taksitli fiyatı. ben izmitte oturuyorum izmit mobeskodan aldım canım
haklısın canım ben arkadaşlarıma bile diyemiyorum gelin diyorum ama eskisi gibi özenmiyorum hazırlık olayına onlarda anlayış gösteriyor sağolsun. gerçi bu haftalar çok sıkıntı bundan önce pek sorunum yoktu. Yine de Rabbim'e şükür isyan etmekte istemiyorum. bi de biz mızmızlandıkça bebişlerimiz de mızmız olurmuşnerden nereye geldim ama aklıma geldi
çok sağol canım yavaş yavaş yap acele edip yorma kendini bebişlerimiz beklicek zamanını inşallah
bende zaten senin cibinliğin uyku setini aldım tavşanlınında nevresim takımını aldım anneme kalsa bir kaç takım daha almamız gerekiyor sanki çeyiz yapıyoruz
canım ben özel mesaj gönderemiyorum çok teşekkür ederim umarım bunlara hiç gerek kalmaz bebişlerimiz çoook sağlıklı olurlar
kızlar kızımın odasını hazırladım artık beklemedeyim
nasıl olmuş sizce..???
Eki Görüntüle 948372 Eki Görüntüle 948373 Eki Görüntüle 948374 Eki Görüntüle 948375 Eki Görüntüle 948376 Eki Görüntüle 948377 Eki Görüntüle 948378 Eki Görüntüle 948379 Eki Görüntüle 948380 Eki Görüntüle 948381 Eki Görüntüle 948382
ayy bayıldımm tam prenseslere layık olmuş güle güle kullansın
yaa kızlar bugün çok korktum ben... öğleyin bi sancı girdi belimden kalçam kasıklarım falan böyle adet sancısı gibiydi ama çook çok daha şiddetlisi !!! biran doğuruyorum sandım.hayır hayır şimdi doğmamalı çok erken diye iyice panikledim. 10 dk kadar sürdü ağrı sonra allahtan geçti. normaldir inşallah böyle bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?