2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum

amargi hemen aklıma sen geldin, geçmişi karıştırdım, o da ne bebeklerimiz aynı gün doğacakmış üstelik bizim batlarımzıda aynıymış, şu şansa bak

maşşallah yaaaa geldik mi o günlere birer birer gidicek artık herkes, sağlıkla alcanım inşallah kucağına miniğini
bana daha çok var gibi geliyor

Hayırlı olsuuun :) stresler bitti sonunda bebeğini kucağına alacaksın yaa tüm dualarım seninle :)) darısı da bizim başımıza artık :) bu arada ilk doğumun da mı sezeryandı?

kızlar şuan el ve ayaklarım okadar şiştiki hiç rahat değilim sizce ne yapsam biraz iner yada benım gibi olanlar varmı?

yorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece

Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın , sizden sonra ben varım sırada bakalım benim nezaman olacak ???

hayırlı olsun canımmm artık bebişine kavusmana azıcık kaldııı darısı bizeeee

yok artıkkkk ne kadar da duyarsızmış arkadasınnnnn böyle arkadaslık mı olurmuşşş valla arkadasına o kadar kızdım ki anlatamammm hamile bi arkadasımın yanına gidicem bide kendime hizmet ettiricemm bide üstüne o temizlik yapıcak ben oturucamm şaka gibi

ayyy cnm ya bende cok heyecanlandım şimdi. Sağlıkla dünyaya gelsin miniğin cnmm

sorma cnm ya hala sinirden kendime gelemiyorum. Lisedeyken de böyle bencildi. Bize yemek yedirmezdi öğlenleri harçlıklarıımızı isterdi bizden sevgilisinin yanına taksiyle gitmek için. Hepsi bir yana ama bugün cidden sınırını aştı. Okadar zoruma gitti ki yaptığı kırmadan ağırladım ama bi daha asla kabul etmem evime. Resmen terbiyesizlik yaptı ya

Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen

Son düzenleme:

hiç bir bilgim yok ama bence dr ara. eğer saat geç oldugundan ulaşamıyorsan hastahaneni ara nöbetçi dr bağlasınlar görüş sor.

kızlar ben hiç tuzlu yiyemem zaten herşeyi tuzsuz yerim benim minnacık burnum da büyüdü :26:
Tuzla alakası olduğunu ben de düşünmüyorum. Çünkü aynada aynıymışım gibi geliyorken foto falan çekildiğimde burnum çok büyük geliyor:))
Ben de tuzu pek sevmem

Canım sen bi doktorunu ara mutlaka önemli bişey değildir ama için rahat olur ve bize de bilgi ver lütfen

Bende sinir oldum o arkadaşa ama yaa nasıl bir bencilliktir bu!! Ben kimseyi kabul etmiyorum iyice ağırlaştım arkadaşkarım da biliyo durumu zaten gelen boş durmuyo temizlik yemek yapıp öyle gidiyorlar

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim o videoyu mutlaka izlicemm çnkü korktugum şeylerden biri emzirmeyle alakalı sorunlar..

Evet çok panik olduğun zamanlara çok denk geliyorum. Bazen diyorum ki nasıl yapsak da sakinleştirsem bu kızı ama çare yok her anne aynı(

Oyyyyy okulları kapandı gösterilerini de yapmışlar bir de müthiş bir duygudur kesin. Bize de yaşatsın Allahım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…