Kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğin kilo ve boyunu çok çok beğendi. Artık alalım, sancılanma riskini göze alamam dedi. Böylece gün belirlendi. Bu ayın 30'unda sezeryana giriyorum. Çok korkuyorum bebeğim 36 haftalık olacak. Biliyorum büyük ihtimalle bir sıkıntı olmayacak ama neden benim bebeğim bir ay erken doğsun ki. Haksızlıkmış gibi geliyor. Çok korkuyorum. Anne olma fikri zaten insanda bir kaygı yaratıyor. Üstüne bir de bir ay erken doğum gelince hepten gerildim. Ne hissedeceğimi bilemiyorum. Ağlamamı durduramıyoum.
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
Kizlar sizde karninizon icinde ama heryerinde agrilar hossediyormusunuz bole igne batnasi gbi
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
Kıslar çok ağrım var alt karın bölgesinde , sabahtan beri temizlik ütü v.s uğraşıyorum misafir gelcek diye, o da iptal oldu hemde bu kaçıncı tamam haklı bahanelerle iptal ediyorlar ama 3 aylıktan beri gelcekler yani... Sıkıldım artık bebek olunca gelsinler bir zahmetnasıl ağrımış karnım da farketmemişim şimdi yatınca anladım...:26:
yorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece
hayırlı olsun canımmmartık bebişine kavusmana azıcık kaldııı darısı bizeeee
yok artıkkkk ne kadar da duyarsızmış arkadasınnnnnböyle arkadaslık mı olurmuşşş valla arkadasına o kadar kızdım ki anlatamammm hamile bi arkadasımın yanına gidicem bide kendime hizmet ettiricemm bide üstüne o temizlik yapıcak ben oturucamm şaka gibi
Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
Tuzla alakası olduğunu ben de düşünmüyorum. Çünkü aynada aynıymışım gibi geliyorken foto falan çekildiğimde burnum çok büyük geliyor:))kızlar ben hiç tuzlu yiyemem zaten herşeyi tuzsuz yerim benim minnacık burnum da büyüdü :26:
Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
yorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece
canım avent kalkan setinden hem hava aldıran hem aldırmayan çıkıyor. yani birini alınca oburunu de almış oluyorsun. kelebek ucu emzirirken takıyorsun ki acıyı hafifiletsin, gogsun alışınca cıkarıca. hava aldıran kalkanı emzirdikten sonra, bunda biriken sut atılır bakteri olabilir, hava aldırmayanı da dışarıya filan çıkarken. yatarken emzireceğin için süt akmaz. zaten kalkan en fazla 45 dk filan takılıyor. gece takıp yatmak olmaz. termopedi de emzirmeden once ısıtacan gogsune koyucan sut kanalları acılacak rahat emzireceksin, sonra da dondurup koyucam gogsune acıyı alacak. nette "emzirememe sorunu ile başa çıkma rehberi" diye arat avent'in blogunda detaylı anlatmışlar bunları. mastit sutu boşaltmazsan oluyor, önce antibiyotik sonra cerrahi müdahale. sakın ihmal etme sütünü boşaltmayıç önce uzun uzun emziricen, kalanı sağıcan buna karşı yapacak en iyi iş bu.
Bilmiom ya neden olur ki karninin icinde batmalarşu ana kadar olmadı cnm öyle bir his neden olur ki duymadım daha önce:26:
Evet çok panik olduğun zamanlara çok denk geliyorum. Bazen diyorum ki nasıl yapsak da sakinleştirsem bu kızı ama çare yok her anne aynı
Tmm canım. Senin bıcırın düzelmiş kalp atışı neyse ki çok şükür. Ben nette az araştırdım da bebek hareket ederken kalp atışı hızlanıyormuş. Sürekli bir artış söz konusu değilse normalmiş. Sürekli olursa taşikardiler oluşabiliyormuş. Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür. Sanırım tansiyonumdan dolayı artıyor oğluşumun kalp hızı. Birde sanki o da heyecan yapıyor gibi göbeğime benim elim harici hiç bir şeyin değmesini istemiyor. Sanırım alet değince de heyecan yapıyor
Tşk ederim canım benim. Allah sabrını veriyor. Süpriz yumurta olunca böyle bir hamilelik geçirmek durumunda kaldımGerçekten zor. Şu anda 1 kere pimpirikli olmam gerekiyorken 2 kere babasının yerine de pimpirikli oluyorum. Bu yüzden de panik atak her an bir şey olucak gibi dolanıyorum. Az kaldı gelse de babamız bende rahatlasam
Oyyyyy okulları kapandı gösterilerini de yapmışlar bir de müthiş bir duygudur kesin. Bize de yaşatsın Allahım:))kızlar bugün çok katılmadım ama hep okudum
oğlumun gösterisi vardı
ingilizce ve ruşca öğrendiklerini şarkılarla bizlere anlattılar
çokkkk güzeldiii yerim onları ben hepsi ailesinden birini görünce
nasıl sevindiler nasıl mutlu oldular bir de neler öğrenmişler neler
şaşırdık kaldık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?