2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ya benim daha yeni buyudu 2 gunde hemde ellerimde buyudu sanki yumruk yaprken tum.eklemlerim agriyo. tuzu keseyim en iyisi amargicim. iner geri dimi emelll

Canım ben sadece burnun büyüdü sandım da şimdi ellerinin falan da ödem yaptığını söyleyince panikledim kesinlikle tuzu kes ve tansiyonunu takip ettir olur mu canım. Sakın ihmal etme.
Haberdar et ayrıca

Bende sinir oldum o arkadaşa ama yaa nasıl bir bencilliktir bu!! Ben kimseyi kabul etmiyorum iyice ağırlaştım arkadaşkarım da biliyo durumu zaten gelen boş durmuyo temizlik yemek yapıp öyle gidiyorlar

sen sanslıymışsın cnm. Benimde diğer arkadaslarım çok iyi ama buna söyleyecek kelime bulamıyorum!!!

Bizi ziyaret etmeniz ne hoş bir incelik. Siz maziye gittiniz biz ise sizin yerinizde olmak için bi çok şey feda edebiliriz:))
Çok özledik çok:))

Çok şükür canım. Steesli günleri atlatıp şafak saymaya başladın bile. Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin.

Verecektin eline bezi hem silip hem yapsaydı zaten sıkılıp sonra da giderdi zaten. Öyle rahat insanlardan bende hic hoşlanmıyorum. Arkadaş bir de insan destek vermeye gelir derdini tasasını anlatmaya değil

Doktoruna ulaş bence hemen yada bir hastaneye git canım. Belki ciddi birşey değildir ama temlinli olmakta fayda var

çok düşüncesizmiş arkadaşın canım.. bi daha kabul etme bence de..

ay hadi maşallah aybükee, hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın / alırız inşallah yavrularımızı.. geri sayım başlasınn

Herhangi bir iş yaptinmi yada ilişki durumu oldumu.
Umarım önemsiz birşeydir.

Verecektin eline bezi hem silip hem yapsaydı zaten sıkılıp sonra da giderdi zaten. Öyle rahat insanlardan bende hic hoşlanmıyorum. Arkadaş bir de insan destek vermeye gelir derdini tasasını anlatmaya değil

aman temizliğimden uzak dursun. cnm kendine faydası yok ki daha batırır yapim derken. saçı başı leş gibi afedersin ama çiş kokuyo resmen bide neden beni terkediyorlar ben evde mi kaldım diyo :S ya biraz kendine baksa en azından temizliğine dikkat etse olcak bişelerde :S kültablası gibi kokuyo ağzı okadar sigara içiyorki.

Ben şu an 33. Haftadayım sancıların başlayabilir artık normal dedi doktorum.doğuma hazırlık sanırım bu yalancı sancılar.

Midem bulandı inan yaaa. Böyle biriyle arkadaş bile olunmaz size dua etsin ki hala bu bencilliğine ragmen onu kabul ediyorsunuz

Neden 38 değilde 36.haftada geliyor canım?

Slm kizlar hastanedeyim su anda nst cekildi kalp atislari dinlendi gorunurde bi problem yok idrar verdim tahlil icin sonuclari bekliyorum drumda tesaduf burdaydi bivhasyasi icin gelmis korkacak birsey oldugunu zannetmiyorum nst cekilsin sanci cikarsa bana haber verin dedi ama dedigim gibi sanci yok biraz daha burdayiz bakaljm sonuc ne cikacak insallah bi problem yoktur hayir bende herhangi bi agri sanci flnda yok anlamadim ki gerildim ama cok

Bu arada yok h2o sormus herhalde herhangi bi iliski durumu da olmadi bi suredir de olmuuodu zaten esim ne olur ne olmaz diye uzak duruyo hep

Canim artik yorma kendini bukadar bide gelmemisler ayy sinir oldum cunku gecen ay benim basima geldi aynisi esimin arkadalariydi bisi demedim kendi arkadasim yapsa aynisini kizardim okadar temizlik market hazirlik yapiyoruz bu halimizle bide son dakka iptal ediyolar artik ben kabul etmiyorum agirlastim diyecok yakinlarim geliyor onlar da kendileri isleniyorlar zaten yemek temizlik falan:)ALlah korusun cok arkadasim var bu aylarda temizlik yaparken suyu gelen.zaten artik yemek yaparken bile belime agri giriyor hemen yoruluyorum

Ay çok beğendim, çok güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

Cnm siparişini dün verdik 20 güne gelir dediler .bende seninle aynı fiyata aldım heryerde standart galiba:) Rabbim sağlıkla , mutlulukla kullanmalarını nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…