ya benim daha yeni buyudu 2 gunde hemde ellerimde buyudu sanki yumruk yaprken tum.eklemlerim agriyo. tuzu keseyim en iyisi amargicim. iner geri dimi emelll
Bende sinir oldum o arkadaşa ama yaa nasıl bir bencilliktir bu!! Ben kimseyi kabul etmiyorum iyice ağırlaştım arkadaşkarım da biliyo durumu zaten gelen boş durmuyo temizlik yemek yapıp öyle gidiyorlar
Selam güzel anne adayları ben 2013 mart annesiyim su an meleğim uyuyor mışıl mışıl geçen sene içim kıpır kıpır bekliyordum sizin gibi artık pek nete girme fırsatım olmuyor şimdi bi bakmak istedimde çok duygulandım zaman çok çabuk geçiyor keyfini çıkarın doya doya...her anı birbirinden güzel bi dönemdesiniz sonrası hele kokuları bile yetiyor insanın içi huzur doluyor.ben 09.03.2013 40+1 de sezeryan doğum yaptım normal bekliyorduk ama prensesimin keyfi yerindeydi sonra kalp atışları zayıflayınca mecburen sezaryan oldu.şimdi doğum günü hazırlığı yapıyoruz :) doya doya yaşayın anın tadını çıkarın allahım hepinizi korusun ve güzel yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin sağ salim....
Çok şükür canım. Steesli günleri atlatıp şafak saymaya başladın bile. Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin.Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
Verecektin eline bezi hem silip hem yapsaydı zaten sıkılıp sonra da giderdi zaten. Öyle rahat insanlardan bende hic hoşlanmıyorum. Arkadaş bir de insan destek vermeye gelir derdini tasasını anlatmaya değilyorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece
Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
yorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
Herhangi bir iş yaptinmi yada ilişki durumu oldumu.Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
Verecektin eline bezi hem silip hem yapsaydı zaten sıkılıp sonra da giderdi zaten. Öyle rahat insanlardan bende hic hoşlanmıyorum. Arkadaş bir de insan destek vermeye gelir derdini tasasını anlatmaya değil
yaa kızlar bugün çok korktum ben... öğleyin bi sancı girdi belimden kalçam kasıklarım falan böyle adet sancısı gibiydi ama çook çok daha şiddetlisi !!! biran doğuruyorum sandım.hayır hayır şimdi doğmamalı çok erken diye iyice panikledim. 10 dk kadar sürdü ağrı sonra allahtan geçti. normaldir inşallah böyle bi durum.
Midem bulandı inan yaaa. Böyle biriyle arkadaş bile olunmaz size dua etsin ki hala bu bencilliğine ragmen onu kabul ediyorsunuzaman temizliğimden uzak dursun. cnm kendine faydası yok ki daha batırır yapim derken. saçı başı leş gibi afedersin ama çiş kokuyo resmen bide neden beni terkediyorlar ben evde mi kaldım diyo :S ya biraz kendine baksa en azından temizliğine dikkat etse olcak bişelerde :S kültablası gibi kokuyo ağzı okadar sigara içiyorki.
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
Canim artik yorma kendini bukadar bide gelmemisler ayy sinir oldum cunku gecen ay benim basima geldi aynisi esimin arkadalariydi bisi demedim kendi arkadasim yapsa aynisini kizardim okadar temizlik market hazirlik yapiyoruz bu halimizle bide son dakka iptal ediyolar artik ben kabul etmiyorum agirlastim diyecok yakinlarim geliyor onlar da kendileri isleniyorlar zaten yemek temizlik falan:)ALlah korusun cok arkadasim var bu aylarda temizlik yaparken suyu gelen.zaten artik yemek yaparken bile belime agri giriyor hemen yoruluyorumKıslar çok ağrım var alt karın bölgesinde , sabahtan beri temizlik ütü v.s uğraşıyorum misafir gelcek diye, o da iptal oldu hemde bu kaçıncı tamam haklı bahanelerle iptal ediyorlar ama 3 aylıktan beri gelcekler yani... Sıkıldım artık bebek olunca gelsinler bir zahmetnasıl ağrımış karnım da farketmemişim şimdi yatınca anladım...:26:
Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin hareketleride normal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen[/QU canım benim bügün benimde aynı şey başıma geldi lavobaa gittiğimde çamaşırımda fark ettim ilkden korktum ama bebişimin hareketleri normaldi ve devam etmedi peçeteyi ıslatacak kadar vardı öncesinde de baya kaşındım tahriş falan diye düşündüm yani umarım önemli birşey değildir
Midem bulandı inan yaaa. Böyle biriyle arkadaş bile olunmaz size dua etsin ki hala bu bencilliğine ragmen onu kabul ediyorsunuz
Ay çok beğendim, çok güzel olmuş, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
aynen bende kararsız kaldım alırken çünkü uyku setinin takım cibinliği kalmamıştı başka modelinkini aldım ama hoşuma gitti seninde beğenmene sevindim canım sizde güzel günlerde kullanın bebişinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?