2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Biz oğlumla yine uyandık ve karar verdik, bu forundadki tüm anneler için bugün harika bir gün olcak. Hiçbir anne kimseye sinirlenmeyecek, hiçbirşeye üzülmeyecek. Herşeyin tıkır tıkır işlediği sorunsuz bir gün olacak. Ohhh mis! Bugün tüm anneler pamuk şeker kıvamında bir güne uyanacak...

Merhaba, seninle gebeliğimiz bebeklerimiz için benzer kaygılar duyarak geçti. Veee seninle bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecekler. Ayın 30'u perşembe günü...

Çok gıcık oldum valla arkadaşına çok yüzsüzmüş, bi de zaten senin sıkıntıların var gelmiş kafanı şişiriyor, bir daha arasa şimdi çıkıyordum bende falan de uydur birşeyler cnm...
Allah korusun valla ya daha 33. Cü haftaya bugün giricez biz çok erken daha, ama misafiri eşim iptal etmiş bakmış ağzı burnu akıyor hanım seni böyle eve sokmaz demiş çok takdir ettim eşimi hiç aklıma gelmezdi böyle birşeyi söyleyebileceği, ama iyi yapmış şurada kaldı 1.5 ay çok dikkat etmemiz lasım...
ya inanmıcaksın ama suan telim bangır bangır çalıyo ve bu saatte arıyo
Yok artık ya bu kadar düşüncesiz olunur ancak
Aminn ne güzel dilekler böyleeee

Geçmiş olsun cnm haber ver mutlaka...

canım umarım herşey yolundadır güxel haberlerini bekliyorum canımmm

fındıkkabuğu odanız çok güzel olmuş tam prenseslere göre olmuş sağlıkla huzurla uyusun bebişin içinde

aybüke ve amargi doğumunuza az kaldı sağlıkla doğurun kuzularınızı canlar

biz de yeni dr gittik çok şeker golkanın dr çoksevdim iyi biri ama ne bileyim hala içimde korkularım yok değil kendi dr alışınca başkası zor geliyor hakkımızda hayırlsı

Hepinize günaydın ve mutlu hafta sonları güzel anneler

gunaydinnnnn kizlarrrr dun gece sonunda geldi annemler 3 gunun hummali pasta borek temizlik isini becerfim en son sofrayi kurdum snnemler geldi
dun gecede 3 e kadar oturduk. ve suanda isteyim. ogleden sonra izin alip cikcam. bjgun besik gunuuuuu

Günaydın, herkese iyi haftasonları
Dün çalışabilir raporu almak için gittim 31+6da, özel bir hastanede benim doktorum. "32+0'dan önce sistem sorun çıkarıyor veremiyorum" dedi doktorum, raporu hazırlayacak bu gün eşim gidip alacak. Onun dışında bir sorun yok çok şükür.

ilk bebeklerimiz ggeliyooooo saglikla sohhatle gelsinlerr. canlar bu hafta pek giremedim nete umarim kotu seyler olmamistir.. opuldunuzz

Benim ciddi şekilde kilo sorunum var. Orada yapılan son 2 ölçümde 12/8 civarlarında çıkınca tedbir alalım dedi. Daha önceki ölçümlerde böyle çıkmıyordu. İlaca henüz başlamadım ama 2 gündür evde ölçüyorum 10/7 - 9/6 civarlarında çıkıyor. İki günde ilacı içip ölçüm yapacağım. Çıkan sonuçları doktora göstereceğim bakalım ne diyecek. Düzenli takip et 14 falan çıkarsa hemen beni ara dedi.

Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız inşallah bebişinizi.. Ayy çok heyecanlı yaa

kızlar şuan el ve ayaklarım okadar şiştiki hiç rahat değilim sizce ne yapsam biraz iner yada benım gibi olanlar varmı?

Hamileliğin cilveleri malesef.. :)) Hepimizin ara ara bi yerleri şişiyor.. Ama panik yok bebişlerimizi kucakladıktan sonra hepimiz normale dönücez inşalla

Canım çok geçmiş olsun.. Umarım önemli bişey yoktur.. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın canım.. Ağzından bal damlıyor resmen.. İnşallah hepimiz için öyle birgün olur :))

Gunaydin kizlar herkese iyi guzel hafta sonlari olsun....

Günaydınnn.. Sana mutlu haftasonları

Canım gözün aydın, sağ salim bu zamanlara geldin. İnanıyorum ki her şey çok çok iyi olacak. Bebeğin evinize artan şekilde mutluluk ve sevinç getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…