Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin hareketleride normal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen[/QU canım benim bügün benimde aynı şey başıma geldi lavobaa gittiğimde çamaşırımda fark ettim ilkden korktum ama bebişimin hareketleri normaldi ve devam etmedi peçeteyi ıslatacak kadar vardı öncesinde de baya kaşındım tahriş falan diye düşündüm yani umarım önemli birşey değildir
Eve geldik simdi idrardada bisey cikmadi bol dinlen dedi hemsire yarin sabah kontrole.gidecem bi ultrasonla bakilcak umarim bi problem yoktur benimde bebisimin hareketleri normal simdilikn bi sorun yok insallah birsey cikmaz benimde su anda yok kan fln ama yinede cok korktum ve gerildim
Kizlar cok acil az once tuvaletteyken peceteye az kan geldi ilk defa oldu bu hamileligin basindan beri yani cok degil
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
Slm kizlar hastanedeyim su anda nst cekildi kalp atislari dinlendi gorunurde bi problem yok idrar verdim tahlil icin sonuclari bekliyorum drumda tesaduf burdaydi bivhasyasi icin gelmis korkacak birsey oldugunu zannetmiyorum nst cekilsin sanci cikarsa bana haber verin dedi ama dedigim gibi sanci yok biraz daha burdayiz bakaljm sonuc ne cikacak insallah bi problem yoktur hayir bende herhangi bi agri sanci flnda yok anlamadim ki gerildim ama cok
Eve geldik simdi idrardada bisey cikmadi bol dinlen dedi hemsire yarin sabah kontrole.gidecem bi ultrasonla bakilcak umarim bi problem yoktur benimde bebisimin hareketleri normal simdilikn bi sorun yok insallah birsey cikmaz benimde su anda yok kan fln ama yinede cok korktum ve gerildim
canım çok geçmiş olsun.iyi yapmışsın hastaneye giderek.tereddüt ettiğin bişey olduğunda hastaneye gitmekte fayda var.nolur nolmaz.iyi dinlen bu gece.yarın ne diyecek bakalım dr.
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
yorgunluktan olmustur cnm. Bende bugün ağrı üstüne ağrı yasıyorum. Yarın annem,anneannem,teyzemler falan gelicek. bebeğimin ceyizlerini getireceklermiş :) bende bugün baya temizlik yaptım ama beni asıl yoran dünyanın en bencil arkadasına sahip olmam oldu. Sabah arkadaş aradı gelebilirmiyim diye, yarın annemler gelecek hazırlıkk yapıyorum dedim sanki ben öyle dememişim gibi hee iyi ozaman ben geliyorum dedi çat kapı geldi. gelir gelmez bnm karnım ac dedi kendine bişeler hazırlattı ve akşama kadar sevgilisini anlattı. ben temizlik yaptım o ayaklarını uzatıp bana sevgilisini anlattı. Varmı böyle birşey ya
sende kimseyi kabul etme cnm herkes cokk bencil herkes kendini düşünüyo sadece
Çok gıcık oldum valla arkadaşına çok yüzsüzmüş, bi de zaten senin sıkıntıların var gelmiş kafanı şişiriyor, bir daha arasa şimdi çıkıyordum bende falan de uydur birşeyler cnm...aman temizliğimden uzak dursun. cnm kendine faydası yok ki daha batırır yapim derken. saçı başı leş gibi afedersin ama çiş kokuyo resmen bide neden beni terkediyorlar ben evde mi kaldım diyo :S ya biraz kendine baksa en azından temizliğine dikkat etse olcak bişelerde :S kültablası gibi kokuyo ağzı okadar sigara içiyorki.
Allah korusun valla ya daha 33. Cü haftaya bugün giricez biz çok erken daha, ama misafiri eşim iptal etmiş bakmış ağzı burnu akıyor hanım seni böyle eve sokmaz demiş çok takdir ettim eşimi hiç aklıma gelmezdi böyle birşeyi söyleyebileceği, ama iyi yapmış şurada kaldı 1.5 ay çok dikkat etmemiz lasım...Canim artik yorma kendini bukadar bide gelmemisler ayy sinir oldum cunku gecen ay benim basima geldi aynisi esimin arkadalariydi bisi demedim kendi arkadasim yapsa aynisini kizardim okadar temizlik market hazirlik yapiyoruz bu halimizle bide son dakka iptal ediyolar artik ben kabul etmiyorum agirlastim diyecok yakinlarim geliyor onlar da kendileri isleniyorlar zaten yemek temizlik falan:)ALlah korusun cok arkadasim var bu aylarda temizlik yaparken suyu gelen.zaten artik yemek yaparken bile belime agri giriyor hemen yoruluyorum
Yok artık ya bu kadar düşüncesiz olunur ancakya inanmıcaksın ama suan telim bangır bangır çalıyo ve bu saatte arıyo
Aminn ne güzel dilekler böyleeeeBiz oğlumla yine uyandık ve karar verdik, bu forundadki tüm anneler için bugün harika bir gün olcak. Hiçbir anne kimseye sinirlenmeyecek, hiçbirşeye üzülmeyecek. Herşeyin tıkır tıkır işlediği sorunsuz bir gün olacak. Ohhh mis! Bugün tüm anneler pamuk şeker kıvamında bir güne uyanacak...
Ama hani ilk adet olmaya yakin gelirya boyle peceteyke silerken azcik oyle iste herhangi bir agrim yok bebegin harekeyleride normnal gibi ne yapsam bilemedim sesimi duyan varsa cevap lutfen
Hepinize günaydın ve mutlu hafta sonları güzel anneler
Cnm neden hemen tansiyon ilacı vermiş hiç anlamadım, bir kere 12 8 normal zaten daha yüksek olursa sıkıntı ki benim doktorda 13 14 9 civarı çıkıyordu hep geçen 12 8.5 çıktı dalga geçtik aaaa ilk defa bu kadar düşük çıktı diye, ben evde ölçtürüyorum 12 6 çıkıyor genelde zaten dijitaller normalden yüksek çıkarıyor... Bir de tek ölçüme dayanarak ilaç vermesi yanlış geldi bana... En azından bir kaç gün takip ettirmesi gerekirdi diye düşünüyorum... Doktorum benim panik yapınca yükseldiğini biliyor bu yüzden hiç ilaç önermedi sadece takip et dedi bizde evde hergün ölçüyoruz...
Günaydın hamişler..
Güneşli misss gibi bir cumartesi sabahından
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
kızlar şuan el ve ayaklarım okadar şiştiki hiç rahat değilim sizce ne yapsam biraz iner yada benım gibi olanlar varmı?
Slm kizlar hastanedeyim su anda nst cekildi kalp atislari dinlendi gorunurde bi problem yok idrar verdim tahlil icin sonuclari bekliyorum drumda tesaduf burdaydi bivhasyasi icin gelmis korkacak birsey oldugunu zannetmiyorum nst cekilsin sanci cikarsa bana haber verin dedi ama dedigim gibi sanci yok biraz daha burdayiz bakaljm sonuc ne cikacak insallah bi problem yoktur hayir bende herhangi bi agri sanci flnda yok anlamadim ki gerildim ama cok
Biz oğlumla yine uyandık ve karar verdik, bu forundadki tüm anneler için bugün harika bir gün olcak. Hiçbir anne kimseye sinirlenmeyecek, hiçbirşeye üzülmeyecek. Herşeyin tıkır tıkır işlediği sorunsuz bir gün olacak. Ohhh mis! Bugün tüm anneler pamuk şeker kıvamında bir güne uyanacak...
Gunaydin kizlar herkese iyi guzel hafta sonlari olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?