2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İzmirde yaşıyorum canım. Ve şuanda dışarıda bildiğin bahar havası var maşallah.. Kuşalar falan cıvıl cıvıl..
Dün gece feci yağmur yağdı, hava içini boşaltmış belli ki :))

ne güzel yaa ben izmit te yaşıyorum ve burda gayet patlak bi hava var yataktan kalkasim yok ve üst komşu da tadilat var 9 da başladılar sağolsun!

Canım karışmak istemem ama 10 7 ve 9 a 6 çok düşük bile, alacağın ilaç dengeliycek mi yoksa daha da mı düşürücek??? Ben de 95 kiloyum, sen kaç kilosun bilmiyorum ama tansiyon zayıflarda da olabiliyor, istersen bir Dr daha danış...

ne güzel yaa ben izmit te yaşıyorum ve burda gayet patlak bi hava var yataktan kalkasim yok ve üst komşu da tadilat var 9 da başladılar sağolsun!

malesef oralar öle.. 13 yıl istanbulda yaşadım güneşi sayılı gördüm resmen :)
Allah sabır versin canım, ben işte olduğumdn komşularım çok rahat.. Hoş benimde geceleri hiç uyumayan bebekli bi komşum var ama iyi oluyo bize antraman oluyoo

Merhaba, seninle gebeliğimiz bebeklerimiz için benzer kaygılar duyarak geçti. Veee seninle bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecekler. Ayın 30'u perşembe günü...

30 aralik bu topigin ilk bayrami olacak kizlar..
sizi bilmem ama ben heyecanlandim. bi ikizimiz birde bebisimiz olmustu ama boyle onceden bilerek degil tabiki.. amargacim anestezi sekline karar verdin mi.. ben hic bisey bilmiyoum o konuda

30 aralik bu topigin ilk bayrami olacak kizlar..
sizi bilmem ama ben heyecanlandim. bi ikizimiz birde bebisimiz olmustu ama boyle onceden bilerek degil tabiki.. amargacim anestezi sekline karar verdin mi.. ben hic bisey bilmiyoum o konuda

Sağlıkla kucaklayın inşallah bebişlerinizi..
Bizim içinde dua edin doğuma giderken.. :)

günaydın kızlar mutlu hafta sonu diliyorum herkese
aybüke ve amargi sağ salim kucaklayın yavrularınızı darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
bu hafta bebişimin eşyalarıyla uğraştım yıka ütüle yerleştir çok yoruldum
sıra çantamızı hazırlamaya geldi onuda yavaştan hazırlıycam bir kaç eksiğimiz kaldı onuda babamızla çıkıp aldıkmı doğumu bekliycez artık sabırsızlıkla

İzmirde yaşıyorum canım. Ve şuanda dışarıda bildiğin bahar havası var maşallah.. Kuşalar falan cıvıl cıvıl..
Dün gece feci yağmur yağdı, hava içini boşaltmış belli ki :))

gunaydın kızlarrrrr........aynen sana katılıorum bende ızmırdeyım acayıp sımsekler caktı yagmurlar yagdı felaketti ödüm patladı butun gece eşimi rahat bırakmadımDdunde teyzemler annemler teyzemın kızları herkesler bızde pazartesıye kadar kalabalıgızz cok guzel bışeyyabutun akrabalarım ist da.ev bomboştu sımdı cok ıyı havada super guneslı guzel bır gun olsun hepımızeeeeeee

Aynen zaten bel ağrımdan uyuyamadım doğru düzgün bide şimşekler falan sürekli eşime sarıldım yazık onuda uyutmadım
Kalabalık ev çok güzel oluyo hele ki sevdiklerin hep yanında değilse böle arada gelebiliyorlarsa :)

Günaydınn..
Kolay gelsin canım.. Bu akşam bende başlıyorum artık bebişimin eşyalarını yıkamaya inşallah :)

Günaydın hanımlar panik anne adayınız geldi
Gene gecenin bir körü tansiyon ölçmem sayesinde 14-9 u görünce ne yapacağımı şaşırdım. Pazartesiye bırakmaya karar verdim. Birazdan da sevgili kocacığımla nette görüşcez biraz heyecanlıyım sankim
Dün bebişimin hareketleri baya azdı gün boyu ama gece yatarken kendine geldi oğluşum. Tansiyon yüksek olunca az hareket ediyor.

kızlar evim 2+1 ve balkonu yok.çamaşır kurutmak sorun oluyo yani evin içinde 2 gün çamaşırlar klıyo malum bebek olunca bu süre 7 güne çıkabilir :) ve gelenim gidenim olacak sizce bi kurutma makinası almalımıyım çok kararsız kaldım eşim alalım diyo ama boşa mı olur dyorum

Günaydın canım..
Tansiyonumuzda böyle iniş çıkışlar normal.. Panik yok.. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldığı için oluyo bunlar
Senin eşin askerdeydi dimi canım yanlış hatırlamıyorsam ? :44:
Allah kavuştursun hem eşine hem bebişine :)

Valla benim balkonum olmasına rağmen genelde evin içinde kurutuyorum.. Çünkü dışarı serince güzelim çamaşırlar ister istemez is falan kokuyo.. Geçen eşimde aynı şeyi söyledi bende araştırdım hem netten hem kullanan arkaraşlarımdan. Herkes çok memnun.
Çünkü sadece çamaşırı kurutmuyormuş aynı zamanda üstündeki tozuda topluyormuş..
Doğumdan sonra bizde almayı düşünüyoruz.

Yilların alışkanlığı var çok kolay değil değiştirmek elbette
İnşallah alışır ve üzerindeki muammayı atar ve rahatlarsın adaşım

gunaydinnnnn kizlarrrr dun gece sonunda geldi annemler 3 gunun hummali pasta borek temizlik isini becerfim en son sofrayi kurdum snnemler geldi
dun gecede 3 e kadar oturduk. ve suanda isteyim. ogleden sonra izin alip cikcam. bjgun besik gunuuuuu

Gözün aydın codulucum:)) eeeee doğum a kadar sizde mi artık

Kızlar dün oğluşuma askılar aldım..
Artık mobilyalarıda gelsede assam diye bakıyorum

Eklentiler

• $1463926_10152241375079136_1458816222_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 60

Aynı dertten müzdarip olduğum için bebek doğmadan öncr kurutma makinesi alcam diye koymuştum kafaya. Çünkü çamaşırları bebeğin şuanki odasında kurutuyoduk ama şimdi yer kalmadı bende kurutma makinesi aldım. Normalde dün gelecekti ama adreste sıkıntı olunca bugün kaldı. Bugün bağlansın hemen yıkayıp kurutup ütülicem çamaşir serip topla makla uğraşmıcam. Bence büyük rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…