2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Slm kizlar hastaneye gittik yine sabah cumartesi oldugundan benm dr.um yoktu baska bi dr.a muayene oldm hic hoslanmdm adamdn gicik neyse tekrar nst cekildi kalp atislarina bakldi hersey normal gorunuyo usg ikede bakti dr zorla oda sanki makina eline yapisacak suyum normal bebinin harekrtleri normal ama kahverengi akintim devam ediyor kasiklarimdada ciddi agrim var kemik agrisi gibi yatinca geri kalkmak cok zor oluyor hani ilk haftalardaki agri gibi rahim buyumesinden kaynaklanan agri vardiya iste onun gibi cok tedirginim ya nden boyle oldm anlmadm, dr da dinlen hic bisey yapma pazarteside drundan raporunu al calisma dedi, sanki cok iznimiz varmis gibi ama bebegim iyi olsunda hersryi yaparim pzrtesi kendi druma gitcem bakalim o ne dicek

Son düzenleme:
Yilların alışkanlığı var çok kolay değil değiştirmek elbette
İnşallah alışır ve üzerindeki muammayı atar ve rahatlarsın adaşım
inşallahh canım daha dr kontorlüm var doğuma kadar eski dr da devam yeni ile de devam doğumda yenisi gircek diye düşünüyorum
Kızlar dün oğluşuma askılar aldım..
Artık mobilyalarıda gelsede assam diye bakıyorum

oy çok tatlııııı bunlarrrrrrrr

ulaşamadın mı ferat beye ogelmez mi hastaneye
yat dinlen canım yorma kendini bebekten kaynaklı değildir kahverengi olması da iyi diye biliyorum kırmız olsa tehlikeli diye biliyorum canım

Ne güzelmiş onun askıları aman da aman:)
mobilya ne zaman gelecek ki ayyy ben panik olurdum geç kaldı diye:)))

Çok teşekkür ederiz emel teyzesi :)
Yaa biz direk beğenir bişiler alırız diyoduk o yüzden pek mobilya falan bakmamıştık..
Sonra almaya gittiğimizde meğer yapılışı 1 ay falan sürüyomuş, o yüzden geç kalmışız..
Bende çok pişmanım niye bu kadar geç kaldık diye ama yapcak bişi yok Perşembe günü geliyor inşallah..
15 gün falanda havalandırcaz sonra yerleştircez artık mecbur..
zaten ilk 1-2 ay park yatakta yatcak sonra odasında :)

Doktor nasıl bilmiyor neden kaynaklandığını anlamış değilim. Bir de kendi doktorunla görüstürseydin o doktoru belki ekleyeceği şeyler vardı kontrol için.
Sen hiç sıkma canını belki baskı falan yapıyodue rahme o yüzden olmuştur
Hele suyyn iyiyse bebeğin hareketlerinde sorun yoksa, tansiyon şeker de normalse içini ferah tut olur mu

Aman tatlım dikkat et kendine,bebişin ve sen normal çıkmışsın yaa önemli olan bu bence... Sen yinede bol bol dinlen..

ulaşamadın mı ferat beye ogelmez mi hastaneye
yat dinlen canım yorma kendini bebekten kaynaklı değildir kahverengi olması da iyi diye biliyorum kırmız olsa tehlikeli diye biliyorum canım

Cnm ferat bey tel nosunu vermiyo zaten telde yapabilcegim bisey olmaz sen bi durum olursa hastaneye gel onlar bana haber verirler demisti taa en basta du gece de acile gittigimzde tesaduf ferat bey hastanedeydi bi hastasi varmis dogum yapan ona gelmis nst cekilsin bi problem varsa beni arasinlar dedi bi problem cikmayinca aramadik bu sbahta ne olur ne olmaz bide usgyle bakilsin diye gittik selcuk aslan a actilar kontrolu ne gicik adam hic bise yapmio nst ceksinler dedi biz usgyle baakin suyuna fln dedik zorla bakti manyak off kotu degildir mi diosun ama cok tedirgin oldum ya durduk yere boyle bisey cikinca insalkah onemli birsey degildir

Canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış. Kanama kırmızı olursa tehlikeli diye biliyorum ben. Her ihtimale karşı sen yine de doktorunda dediği gibi hiç kalkmadan yat bence de. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu.

Ben bu konuda çok fena pimpirikliyim mobilyacıda yaptırdık biz kasım başı sipariş ettim adama en geç aralık ortası teslim edilmiş olsun dedim. Bir kaç kere de tekrar ettim. Adam eşimle yalnız kaldığı bir anda yengenin doğumu yakın mı diye sormuş yok demiş o da daha 4 ay var:)))
Acele edince 1 ay sonra doğum yapacak sandım demiş:)))
Ben mobilya kokusu olur diye acele ettim sizinkisinde inşallah olmaZ

Son düzenleme:

Hım peki sallanıyor mu bu park yatak canım??

golkancim cok gecmis olsun yatarak istirahat et. onemli bisey yoktur umarim.. kendi doktorunda daha iyisini soyler

Canım çok geçmiş olsun. Benimde 28. haftamda olmuştu hafif bi kanama direkt hastaneye gittik tabi nst ye bağlandım sancı yoktu bebeğin kalp atışları da normaldi o gece hastane de tutmak istediler ama ben geldim ewe dinlen dedi doktorum tekrarlarsa hemen gelirsin dedi. Çok şükür tekrarlamadı 2 gün sonra kontrole gittim herşey normaldi benim doktorum da bi sebep bulamadı ama kanama az olduğu için vajenden olduğunu sanmıyorum idrar yollarından kaynaklıdır belki dedi. Ben bu şekilde atlatmıştım inş seninki de benim ki gibi gelip geçici bişidır.

kizlar yagmurlu bir antalyadan merhaba

ama bem neredeyim saklikentte karda ben cafede oturuyorum baba ogul disarda karlarda yuvarlaniyorlar onlari izlemek cok keyifli

diger taraftan da sabah dr kontrolum vardi gittim
kafa olcumleri 37 haftada gorundugu icin risk tasiyormusuz
normal dogum zor olabilir dedi bu hafta ici gittigim drla arada 50 gr fark cikti olabilir dedi kafa olcumu disinda hersey yolundaymis saglikliymis artik kilo almayin bol bol yuruyus yapin dedi hayirlisi bakalim

almayı düşünüyorum sadece destek arıyoru kızlar :) çok saolun:)

Yaa bizede satıcı tam tersini söyledi.. İlk defa sizin kadar rahat alıcı görüyorum dedi..
Mobilya kokusu oluyormuş malesef 15-20 gün en az o yüzden siz en iyisini yapmışsınız ama biz biraz bekliycez artık..
Çok sonlara kalsın istemiyordum işler ama annem gelicek 10 gün sonra onunla yaparız daha güzel olur :))

Cnm insallah benimkide oyledir ve bir an once gecer idrar tahlili de yapildi dun gece bi problem cikmadi ama kasiklarimda cok ciddi agri var habire de tuvalete cikiyorum kalkarken cok zorlaniyorum uzaniyorum evde simdi

Benim bebişimde iri ve kafası büyük dr um normal doğumu destekleyen biri o yüzden çatın müsait olduktan sonra büyük kafalı yada iri olması fark etmez normal doğum yaparsın dedi..
O yüzden sende şimdiden kafana takma.. Bol yürüyüş kesinlikle şartmış tek dikkat etmemiz gereken belimizi zorlamamak.. Dinlene dinlene yyürümekmiş.

golkan eğer için rahat değilse cüneyt evrükeye git canım muayededir acil dersen hemen alırlar orda numarasını istersen veririm canım
yat dinlen belki sisstit olmuş olmayasın bol su içi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…