2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Cnm insallah benimkide oyledir ve bir an once gecer idrar tahlili de yapildi dun gece bi problem cikmadi ama kasiklarimda cok ciddi agri var habire de tuvalete cikiyorum kalkarken cok zorlaniyorum uzaniyorum evde simdi

Aynı şeyleri yaşamisız benim de idrar da bişi çıkmamıştı dediğin gibi çok sık tuvalete çıkıyordum.bide kanamanın olduğu gün bebeğim acayip hareketliydi bütün gün hiç durmamıştı. Çok tatlı bir ebe wardi o sakinleştirdi beni buraya ne kanamalarla gelen oluyor ağlama artık hiçbişi olmaz sen sadece dinlen demişti bende dedigini yaptim 3 gün boyunca yattim dinlendim sen de bol bol dinlen hiçbisi yapma hem artık bu haftadan sonra hiçbişi olmaz bebişine allah ın izniyle. Bebekle ilgilu ters giden bi durum olsaydı mutlaka anlaşılırdı diye düşünüyorum.

Oyyy keyfinize diyecek yok desene süpersiniz:))
Senin bdt ne zaman genic. Beninkinin de çalışabilir raporu aldığımda büyük çıkmıştı sanki kafası ama doktora pek güvememedim baktığım değerlerden çıkardığım sonuç bu. Seninki ne kadar büyük çıktı kafası kaç hafta önde

arkadaşlar son 1,5 ay kala doktor değiştiren varmı aranızda ben doktorumu değiştireceğim ama karar veremiyorum eskisiyle devam etmek istemiyorum ama acaba biraz sabretmekmi lazım

Ben de sonlara kalsın istemedim mazallah bebiď erken gelir diye veya son zamanlarda daha fazla ağırlaşırım diye pek sona bırakmadım. İyi de yapmışım çünkü ne benim ne eşimin ailesinden hiç bir fayda olmayacak bize o yüzden erkenden halletmek en mantıklısı. Senin annen ne güzel hemen planlayıp toparlar herşeyi.

arkadaşlar son 1,5 ay kala doktor değiştiren varmı aranızda ben doktorumu değiştireceğim ama karar veremiyorum eskisiyle devam etmek istemiyorum ama acaba biraz sabretmekmi lazım

ben varım canım ama benimki dr doğum için istediği para yoksa hayatta düşünmezdim
ama dr tam bırakamıyorum aynı anda ikisine gidiyorum doğuma kadar

ben varım canım ama benimki dr doğum için istediği para yoksa hayatta düşünmezdim
ama dr tam bırakamıyorum aynı anda ikisine gidiyorum doğuma kadar
ben başından beri doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiydim 7,5 aylık hamileyim daha hiç tansiyon kilo ölçmedi benim kilo problemim yok ondanmı acaba diyordum ama artık sabrım taşmaya başladı çok rahat birisi ben sormasam kızımın kilosunu bile söylemiyor alanında en iyilerden ama çok rahat ben istiyorumki uzun uzun anlatsın en azından bana birşeyler tavsiye etsin üstelikte özel muayene yani paramla rezil oldum sayılır yeni çıkan yasayla muayene ücretleri arttırıldı yüzde yüz zam yaptı doktorum ücretine bende değiştirmeye karar verdim inşallah hakkımda hayırlısı olur

benimde doktorum hiç ne tansiyonuma ne kiloma bakıyo üstelik ben hamilelik önceside öyle çok zayıf falan değildim ama daha çok para verip daha kötüsünü gördüğüm için...ben açıkcası doğum şekli için belki değiştirirm demiştim ama

maalesef doğum şeklide sorun sadece sezeryana giriyormuş beyefendi o kadar kafam karışıkki ne yapsam bilmiyorum normali bumudur diyorum bu kadar rahat olması ama burada yazılanları okuyuncada aşırı ilgisiz geliyor bana

golkan eğer için rahat değilse cüneyt evrükeye git canım muayededir acil dersen hemen alırlar orda numarasını istersen veririm canım
yat dinlen belki sisstit olmuş olmayasın bol su içi canım

Bilmiyorum ki cnm oyle olsam tahlilde cikmazmiydi ki? Evde yatiyorum simdi dinleniym bakiym pazartesi gitcem ferat erol'a cuneyt evrukeye arkadasimda gitmisyi karti var bende duruma gore bakiymda arar gidrim belki cok sagol yinede ya iznim yansinda istemiyorum ama korkyumda cok surda ne kaldi evde kaliym dinleniym diuorum bi taraftanda olmadi mudurle kinusup bizim kurumdaki aile hekiminden 10 gunluk istirahat alirim duruma gire iyi olursam devam ederim bilmiyorum simdi ne olcak

bıkmışlar galiba...ama sonuçta işleri...ama doktor bana normal doğumu tavsiye ederim dedi o yüzden devam

Insallah dedigin gibi olur cnm bnmki kanama gibi degil yani bi kere cok az kirmizi kan geldi simdide wcye her gittigimde silerken peceteye kahverengi ama cok acik kahve akinti geliyo iste ilk adet akintisi olurya hani oyle idrarim geldiginde biraz yanma hissediyirum ama yaparken yada yaptiktan sonra o his olmuyo

Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:

bıkmışlar galiba...ama sonuçta işleri...ama doktor bana normal doğumu tavsiye ederim dedi o yüzden devam
bende normal doğum istiyorum son ana kadar aynı doktora gidip son anda normal doğum istiyorum diye başkasına gitmek daha mantıksız geliyor benden yol yakınken değiştireyim diyorum

Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:

geçmiyo canım malesef cigerlerim çıkacak arık öksürmekten ıhlamur falan iç.doktorum bana ıhlamur iç dedi nane liğmonu da fazla abartma başka ot falan da içme dedi.ama kaburgalarım agrıyo artık şimdi daha iyiyim ama çokta bişey fayda etmiyo

kızlar ya benim karnım çok büyüdü sanki 9 aylık gibiyim zorla oturup kalkıyorum yürüyorum:26:
en son 2 hafta önce kontrole gittiğimde sırada bekleyenler doğuma geldim sandı yatış mı yapılcak falan diye sordular
sanki daha bir büyüdük biz p.tesi kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk inşallah herşey yolundadır son iki hafta 5 kilo almışım

valla canım benim doktorum beenimle çok ilgilenmiyo devmlı bebekle ilgileniyo ben şikayetim varsa söylüyorum şunu kullanıyımmı bunu kullanıyımmı diye sorunca evet kulln kullanma diyo bu aralar tansiyonunu ölçtür dedi şükür ama genel olarak iyi bende bi ara düşünmüştüm ama alternatif bulamadım doktoruma özel olmasına ragmen devlet hastanesi gibi çok yogun doktorum birazda onun etkisi var

Ihlamur zencefil çörek otu neler neler yok bi aydır bana mısın demiyor.Şimdi siyah turp tarifini yaptım onu içiyorum.7 günmüş nolcak bakım.Öksürürken kasıklarım böbreklerim her yerim agrıyo tuvalette malum kaçıveriyo...

Sizin satıcı beni görse ne der acaba en erken 15 şubatta gelecek bizim mobilyalarımız( Sizin paylaşımlarınızi gördükçe geç mi kaldım diyorum sanırım geç kalmışım

Anladım canım işte içeride ne olduğunu göremiyoruz ki. Allah a emanet bebişlerimiz sen uzan dinlen bi terslik hissettiğinde de doktorunla irtibata geç hemen ama inşallah böye bişeye gerek kalmaz şuan için yapabileceğin bisi yok zaten en önemlisi de stres yapma tekrardan çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…