Cnm insallah benimkide oyledir ve bir an once gecer idrar tahlili de yapildi dun gece bi problem cikmadi ama kasiklarimda cok ciddi agri var habire de tuvalete cikiyorum kalkarken cok zorlaniyorum uzaniyorum evde simdi
Oyyy keyfinize diyecek yok desene süpersiniz:))kizlar yagmurlu bir antalyadan merhaba
ama bem neredeyim saklikentte karda ben cafede oturuyorum baba ogul disarda karlarda yuvarlaniyorlar onlari izlemek cok keyifli
diger taraftan da sabah dr kontrolum vardi gittim
kafa olcumleri 37 haftada gorundugu icin risk tasiyormusuz
normal dogum zor olabilir dedi bu hafta ici gittigim drla arada 50 gr fark cikti olabilir dedi kafa olcumu disinda hersey yolundaymis saglikliymis artik kilo almayin bol bol yuruyus yapin dedi hayirlisi bakalim
Ben de sonlara kalsın istemedim mazallah bebiď erken gelir diye veya son zamanlarda daha fazla ağırlaşırım diye pek sona bırakmadım. İyi de yapmışım çünkü ne benim ne eşimin ailesinden hiç bir fayda olmayacak bize o yüzden erkenden halletmek en mantıklısı. Senin annen ne güzel hemen planlayıp toparlar herşeyi.Yaa bizede satıcı tam tersini söyledi..İlk defa sizin kadar rahat alıcı görüyorum dedi..
Mobilya kokusu oluyormuş malesef 15-20 gün en az o yüzden siz en iyisini yapmışsınız ama biz biraz bekliycez artık..
Çok sonlara kalsın istemiyordum işler ama annem gelicek 10 gün sonra onunla yaparız daha güzel olur :))
arkadaşlar son 1,5 ay kala doktor değiştiren varmı aranızda ben doktorumu değiştireceğim ama karar veremiyorum eskisiyle devam etmek istemiyorum ama acaba biraz sabretmekmi lazım
ben başından beri doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiydim 7,5 aylık hamileyim daha hiç tansiyon kilo ölçmedi benim kilo problemim yok ondanmı acaba diyordum ama artık sabrım taşmaya başladı çok rahat birisi ben sormasam kızımın kilosunu bile söylemiyor alanında en iyilerden ama çok rahat ben istiyorumki uzun uzun anlatsın en azından bana birşeyler tavsiye etsin üstelikte özel muayene yani paramla rezil oldum sayılır yeni çıkan yasayla muayene ücretleri arttırıldı yüzde yüz zam yaptı doktorum ücretine bende değiştirmeye karar verdim inşallah hakkımda hayırlısı olurben varım canım ama benimki dr doğum için istediği para yoksa hayatta düşünmezdim
ama dr tam bırakamıyorum aynı anda ikisine gidiyorum doğuma kadar
benimde doktorum hiç ne tansiyonuma ne kiloma bakıyo üstelik ben hamilelik önceside öyle çok zayıf falan değildim ama daha çok para verip daha kötüsünü gördüğüm için...ben açıkcası doğum şekli için belki değiştirirm demiştim amaben başından beri doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiydim 7,5 aylık hamileyim daha hiç tansiyon kilo ölçmedi benim kilo problemim yok ondanmı acaba diyordum ama artık sabrım taşmaya başladı çok rahat birisi ben sormasam kızımın kilosunu bile söylemiyor alanında en iyilerden ama çok rahat ben istiyorumki uzun uzun anlatsın en azından bana birşeyler tavsiye etsin üstelikte özel muayene yani paramla rezil oldum sayılır yeni çıkan yasayla muayene ücretleri arttırıldı yüzde yüz zam yaptı doktorum ücretine bende değiştirmeye karar verdim inşallah hakkımda hayırlısı olur
benimde doktorum hiç ne tansiyonuma ne kiloma bakıyo üstelik ben hamilelik önceside öyle çok zayıf falan değildim ama daha çok para verip daha kötüsünü gördüğüm için...ben açıkcası doğum şekli için belki değiştirirm demiştim ama
golkan eğer için rahat değilse cüneyt evrükeye git canım muayededir acil dersen hemen alırlar orda numarasını istersen veririm canım
yat dinlen belki sisstit olmuş olmayasın bol su içi canım
maalesef doğum şeklide sorun sadece sezeryana giriyormuş beyefendi o kadar kafam karışıkki ne yapsam bilmiyorum normali bumudur diyorum bu kadar rahat olması ama burada yazılanları okuyuncada aşırı ilgisiz geliyor bana
Aynı şeyleri yaşamisız benim de idrar da bişi çıkmamıştı dediğin gibi çok sık tuvalete çıkıyordum.bide kanamanın olduğu gün bebeğim acayip hareketliydi bütün gün hiç durmamıştı. Çok tatlı bir ebe wardi o sakinleştirdi beni buraya ne kanamalarla gelen oluyor ağlama artık hiçbişi olmaz sen sadece dinlen demişti bende dedigini yaptim 3 gün boyunca yattim dinlendim sen de bol bol dinlen hiçbisi yapma hem artık bu haftadan sonra hiçbişi olmaz bebişine allah ın izniyle. Bebekle ilgilu ters giden bi durum olsaydı mutlaka anlaşılırdı diye düşünüyorum.
bende normal doğum istiyorum son ana kadar aynı doktora gidip son anda normal doğum istiyorum diye başkasına gitmek daha mantıksız geliyor benden yol yakınken değiştireyim diyorumbıkmışlar galiba...ama sonuçta işleri...ama doktor bana normal doğumu tavsiye ederim dedi o yüzden devam
Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:
ben başından beri doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiydim 7,5 aylık hamileyim daha hiç tansiyon kilo ölçmedi benim kilo problemim yok ondanmı acaba diyordum ama artık sabrım taşmaya başladı çok rahat birisi ben sormasam kızımın kilosunu bile söylemiyor alanında en iyilerden ama çok rahat ben istiyorumki uzun uzun anlatsın en azından bana birşeyler tavsiye etsin üstelikte özel muayene yani paramla rezil oldum sayılır yeni çıkan yasayla muayene ücretleri arttırıldı yüzde yüz zam yaptı doktorum ücretine bende değiştirmeye karar verdim inşallah hakkımda hayırlısı olur
geçmiyo canım malesef cigerlerim çıkacak arık öksürmekten ıhlamur falan iç.doktorum bana ıhlamur iç dedi nane liğmonu da fazla abartma başka ot falan da içme dedi.ama kaburgalarım agrıyo artık şimdi daha iyiyim ama çokta bişey fayda etmiyo
Yaa bizede satıcı tam tersini söyledi..İlk defa sizin kadar rahat alıcı görüyorum dedi..
Mobilya kokusu oluyormuş malesef 15-20 gün en az o yüzden siz en iyisini yapmışsınız ama biz biraz bekliycez artık..
Çok sonlara kalsın istemiyordum işler ama annem gelicek 10 gün sonra onunla yaparız daha güzel olur :))
Insallah dedigin gibi olur cnm bnmki kanama gibi degil yani bi kere cok az kirmizi kan geldi simdide wcye her gittigimde silerken peceteye kahverengi ama cok acik kahve akinti geliyo iste ilk adet akintisi olurya hani oyle idrarim geldiginde biraz yanma hissediyirum ama yaparken yada yaptiktan sonra o his olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?