Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:
Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız inşallah bebişinizi.. Ayy çok heyecanlı yaa[/B
Canım gözün aydın, sağ salim bu zamanlara geldin. İnanıyorum ki her şey çok çok iyi olacak. Bebeğin evinize artan şekilde mutluluk ve sevinç getirsin.
aybüke ve amargi doğumunuza az kaldı sağlıkla doğurun kuzularınızı canlar
Merhaba, seninle gebeliğimiz bebeklerimiz için benzer kaygılar duyarak geçti. Veee seninle bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecekler. Ayın 30'u perşembe günü...
ay hadi maşallah aybükee, hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın / alırız inşallah yavrularımızı.. geri sayım başlasınn
Çok şükür canım. Steesli günleri atlatıp şafak saymaya başladın bile. Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin.
Neden 38 değilde 36.haftada geliyor canım?
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın , sizden sonra ben varım sırada bakalım benim nezaman olacak ???
hayırlı olsun canımmmartık bebişine kavusmana azıcık kaldııı darısı bizeeee
ayyy cnm ya bende cok heyecanlandım şimdi. Sağlıkla dünyaya gelsin miniğin cnmm
maşşallah yaaaa geldik mi o günlere birer birer gidicek artık herkes, sağlıkla alcanım inşallah kucağına miniğini
bana daha çok var gibi geliyor
Hayırlı olsuuun :) stresler bitti sonunda bebeğini kucağına alacaksın yaa tüm dualarım seninle :)) darısı da bizim başımıza artık :) bu arada ilk doğumun da mı sezeryandı?
sen yat dinlen pazartesiye kadar canımBilmiyorum ki cnm oyle olsam tahlilde cikmazmiydi ki? Evde yatiyorum simdi dinleniym bakiym pazartesi gitcem ferat erol'a cuneyt evrukeye arkadasimda gitmisyi karti var bende duruma gore bakiymda arar gidrim belki cok sagol yinede ya iznim yansinda istemiyorum ama korkyumda cok surda ne kaldi evde kaliym dinleniym diuorum bi taraftanda olmadi mudurle kinusup bizim kurumdaki aile hekiminden 10 gunluk istirahat alirim duruma gire iyi olursam devam ederim bilmiyorum simdi ne olcak
ilk doğumum sezeryandı, kızımı da 35 haftalık doğurmuştum, birden suyum gelmişti, normal doğum sancısı çekmiştim 3 saat, doktor sabaha kadar bekelsin demişti, o kadar şiddetli sancım vardı ki sıklığı 1 dakikaya düşmüştü ama haliyle açılma olmamıştı, gecenin saat birinde 5 katlı hastaneyi sancılarımla inletince anestezi uzmanı yanıma gelipp, oohooooo sen sabaha kadar dayanamayacaksın, kabul eidyorsan ekibi hemen arıyorum, sezeryana alalım seni dedi, ben de can havli ile arayın arayın demiştim, o normal doğum sancısı canımı nasıl yaktıysa bir hışımla korkmadan girmiştim sezeryan olacağım ameliyathaneye, iğneyi vurulduğum an acı macı hakgetire, zaten kızım ne zaman doğdu anlamamıştım bile, hatta beni konuşturan başımda sohbe eden adama sakın uyşmadan kesmeyin haaa demiştim adam ohooo bebek çıktı bile demiştiçok şaşırmıştım, operasyonum başarı ile geçmişti. Yani anlayacağınız oldu bittiye gelmişti.
Ama ben şimdi bile bile lades diyeceğim için korkuyorum sanki yaaaaa:18::18: nasıl gireceğim ben şimdi o odaya:18:
Ben de sonlara kalsın istemedim mazallah bebiď erken gelir diye veya son zamanlarda daha fazla ağırlaşırım diye pek sona bırakmadım. İyi de yapmışım çünkü ne benim ne eşimin ailesinden hiç bir fayda olmayacak bize o yüzden erkenden halletmek en mantıklısı. Senin annen ne güzel hemen planlayıp toparlar herşeyi.
Sizin satıcı beni görse ne der acaba en erken 15 şubatta gelecek bizim mobilyalarımız( Sizin paylaşımlarınızi gördükçe geç mi kaldım diyorum sanırım geç kalmışım
ilk doğumum sezeryandı, kızımı da 35 haftalık doğurmuştum, birden suyum gelmişti, normal doğum sancısı çekmiştim 3 saat, doktor sabaha kadar bekelsin demişti, o kadar şiddetli sancım vardı ki sıklığı 1 dakikaya düşmüştü ama haliyle açılma olmamıştı, gecenin saat birinde 5 katlı hastaneyi sancılarımla inletince anestezi uzmanı yanıma gelipp, oohooooo sen sabaha kadar dayanamayacaksın, kabul eidyorsan ekibi hemen arıyorum, sezeryana alalım seni dedi, ben de can havli ile arayın arayın demiştim, o normal doğum sancısı canımı nasıl yaktıysa bir hışımla korkmadan girmiştim sezeryan olacağım ameliyathaneye, iğneyi vurulduğum an acı macı hakgetire, zaten kızım ne zaman doğdu anlamamıştım bile, hatta beni konuşturan başımda sohbe eden adama sakın uyşmadan kesmeyin haaa demiştim adam ohooo bebek çıktı bile demiştiçok şaşırmıştım, operasyonum başarı ile geçmişti. Yani anlayacağınız oldu bittiye gelmişti.
Ama ben şimdi bile bile lades diyeceğim için korkuyorum sanki yaaaaa:18::18: nasıl gireceğim ben şimdi o odaya:18:
ben başından beri doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiydim 7,5 aylık hamileyim daha hiç tansiyon kilo ölçmedi benim kilo problemim yok ondanmı acaba diyordum ama artık sabrım taşmaya başladı çok rahat birisi ben sormasam kızımın kilosunu bile söylemiyor alanında en iyilerden ama çok rahat ben istiyorumki uzun uzun anlatsın en azından bana birşeyler tavsiye etsin üstelikte özel muayene yani paramla rezil oldum sayılır yeni çıkan yasayla muayene ücretleri arttırıldı yüzde yüz zam yaptı doktorum ücretine bende değiştirmeye karar verdim inşallah hakkımda hayırlısı olur
bende normal doğum istiyorum son ana kadar aynı doktora gidip son anda normal doğum istiyorum diye başkasına gitmek daha mantıksız geliyor benden yol yakınken değiştireyim diyorum
kızlar yasin okuyacak arkadaşlar arnıyor
Oo doğum tarihleri verilmeye baslanmis. Hayirlisiyla gelir inşallah tüm bebisler. Benim de doğum iznim fiilen basladi dun tatile girince. Okullar acilinca alcam 37. Hafta raporunu. Ben de henüz hazirlik yapma yanlardan im. Ama her şeyimiz var zaten oğlumdan. Cikarilip yikancak utulenecek ve en önemlisi yerleştirilecek.su ana kadar yeni olarak hastane cikisimiz var bi. Onu da arkadaşlar hediye akdi. Bir de kundak battaniye düşünüyorum kundak yapmak için. Oğlum da kundak yspmistim yarim. Yazdi. Çember le yapiyodum. Yoksa hemen uyaniyodu.
ben de kundak yapmıştım oğlumu iyi olmuştu
kundak battaniye aldım ben ama yatarken değilde bi yere giderken kullanırım dedim eşim çok güzel kundak yapar ben hiç beceremedim ya hep elleri bacakları fırladı ya
Sen disarda kullanilan kalin çit çitli bisey mi aldin canim? Ben penye düşünüyorum ev için. Gecirmeli gibi olanlardan. Sevi bebe de falan var. Sen ne zaman aliyosun 37 yi ve BDT ne zaman senin? Benim 15 mart ama doktorun 5-10 arazi aliriz diyor. Tatilde gideceğim haftaya kesin gün verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?