2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:

Bal üzerine karabiber koyup yutabilirsin. Bal ve zencefili de karıştırıp yine yutabilirsin. Bide keçiboynuzunu demleyip içebilirsin ben iki üç günde böyle atlatmıştım. Ama zencefili çok fazla tüketme ben günde bir çay kaşığı kadar falan..

Tek keçi boynuzunu denemedim onu da yapayım inş geçer tşk ederim

Hayırlısı olsun canım.. Sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız inşallah bebişinizi.. Ayy çok heyecanlı yaa [/B

Canım gözün aydın, sağ salim bu zamanlara geldin. İnanıyorum ki her şey çok çok iyi olacak. Bebeğin evinize artan şekilde mutluluk ve sevinç getirsin.

aybüke ve amargi doğumunuza az kaldı sağlıkla doğurun kuzularınızı canlar

Merhaba, seninle gebeliğimiz bebeklerimiz için benzer kaygılar duyarak geçti. Veee seninle bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecekler. Ayın 30'u perşembe günü...

ay hadi maşallah aybükee, hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın / alırız inşallah yavrularımızı.. geri sayım başlasınn

Çok şükür canım. Steesli günleri atlatıp şafak saymaya başladın bile. Allahım sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini nasip etsin.

çok teşekkürler kızlar , bugün heyecandan sabaha kadar uyuyamadım

Neden 38 değilde 36.haftada geliyor canım?

30. haftamızdan beri her an doğum olabilir diye bekliyoruz, su azlığı sıkıntımız var, hatta 35. haftayı görmemiz mümkün değilmiş gibi düşünmeye başlamıştık, o boyuttaydık, ama sağolsun doktorum çok ilgilendi,sürekli takip altındayım 35. haftayı bitirmeyi başardık 36. haftayı bile gördük, tabi can 37 yi de görmeyi istiyor ama anne karnında kaldığı her gün risk bizim için. O nedenle 36. haftada alınacak inşallah.

Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın , sizden sonra ben varım sırada bakalım benim nezaman olacak ???

inşallah zamnına kadar dayanır, dayanmazsa da biizm haftalar da güzel hafta,35. hafatdan sonra tüm organ gelişimleri tamamlanmış olduğu için dogduktan sonr pek sıkıntı yaşamıyor bebeişler, hayırlsıı olsun siizin için de.

hayırlı olsun canımmm artık bebişine kavusmana azıcık kaldııı darısı bizeeee

teşeşkkür ederim.

ayyy cnm ya bende cok heyecanlandım şimdi. Sağlıkla dünyaya gelsin miniğin cnmm

teşekkür ederim canım

maşşallah yaaaa geldik mi o günlere birer birer gidicek artık herkes, sağlıkla alcanım inşallah kucağına miniğini
bana daha çok var gibi geliyor

geldik geldik, sizde de şubatta başlar mısırlar patlamaya hayırlı ve sağlıklıca gelsinler inşallah

Hayırlı olsuuun :) stresler bitti sonunda bebeğini kucağına alacaksın yaa tüm dualarım seninle :)) darısı da bizim başımıza artık :) bu arada ilk doğumun da mı sezeryandı?

evet şimdi sezeryan stresi var haliyle ameliyat ve zor oluyor, Allah tan annem var yanımda ona güveniyorum, evet ilki de sezeryandı.

ilk doğumum sezeryandı, kızımı da 35 haftalık doğurmuştum, birden suyum gelmişti, normal doğum sancısı çekmiştim 3 saat, doktor sabaha kadar bekelsin demişti, o kadar şiddetli sancım vardı ki sıklığı 1 dakikaya düşmüştü ama haliyle açılma olmamıştı, gecenin saat birinde 5 katlı hastaneyi sancılarımla inletince anestezi uzmanı yanıma gelipp, oohooooo sen sabaha kadar dayanamayacaksın, kabul eidyorsan ekibi hemen arıyorum, sezeryana alalım seni dedi, ben de can havli ile arayın arayın demiştim, o normal doğum sancısı canımı nasıl yaktıysa bir hışımla korkmadan girmiştim sezeryan olacağım ameliyathaneye, iğneyi vurulduğum an acı macı hakgetire, zaten kızım ne zaman doğdu anlamamıştım bile, hatta beni konuşturan başımda sohbe eden adama sakın uyşmadan kesmeyin haaa demiştim adam ohooo bebek çıktı bile demişti çok şaşırmıştım, operasyonum başarı ile geçmişti. Yani anlayacağınız oldu bittiye gelmişti.

Ama ben şimdi bile bile lades diyeceğim için korkuyorum sanki yaaaaa:18::18: nasıl gireceğim ben şimdi o odaya:18:

sen yat dinlen pazartesiye kadar canım

valla ben de nasış gireceğim bilmiyorum :18::18::18::18::18::18::18:ilki sezeryandı bu da öyleee:18::18::18::18::18::18:

Sen en iyisini yapmışsın canım.. Bende diyorum keşke daha erken alsaymışız..
Yardım konusuna gelince valla bizimde hiç kimseden bi yardım yok, eşimin annesi yok babası ilede görüşmüyorum zaten..
Maddi manevi onlardan kimseden fayda yok. Benimde babam yok annem tek o yüzden o gelip yardım edicek inşallah bakalım gönlü olursa :)

Sizin satıcı beni görse ne der acaba en erken 15 şubatta gelecek bizim mobilyalarımız( Sizin paylaşımlarınızi gördükçe geç mi kaldım diyorum sanırım geç kalmışım

Canım bizimle aynı zaman gibi olacak demekki sizinde.. Yani bizim 30 unda gelicek mobilyalar ama bebişimizde sizden 10 gün önce gelicek inşallah hemen havalanırda hemen yerleştirmeye başlarım :)

Hiç anlamıycaksın bence.Benim ilk bebeğim ama hep diyorlar ne kadar acı çekersen çek bebeğini kucağına aldığın anda herşeyi unutuyorsun diye.. Doğru demekki :)

Hayret bişey gerçekten ben devlete gidiyorum orda bile her gittiğimde tansiyon ölçülüuo kiloya bakılıyor bacaklara bakıyo Dr şişlik var mı diye. Şikayetlerini falan soruyo. Şu özelleri anlamıyorum ama sık duyuyorum bu aralar bu tarz şikayetleri. Dediğin gibi insan bekler uzun uzun anlatsın pışpışlasın

bende normal doğum istiyorum son ana kadar aynı doktora gidip son anda normal doğum istiyorum diye başkasına gitmek daha mantıksız geliyor benden yol yakınken değiştireyim diyorum

Kızlar Ocak annelerinde Şubat annelerinde falan okudum normal doğum yapan arkadaşlar özele gidenler ; doktor doğumda sadece karnımı bastırdı ıkın dedi o kadar diyorlar bebek doğduğu anda gidiyormuş Dr dikişleri falan hep ebeler atıyormuş ebeler daha önemli diyorlar öyle okudum

Benim yenidoğum yapan arkadaşım var o da senin gibi demişti bana ikinci sezeryana gireceği zaman çok korkuyordu ben de ne korkuyorsun falan diyodum o da o gün gelsin görcez diyodu bana o doktoruna söylemiş ameliyata girmeden önce sakinleştirici vermişler çok iyi gelmiş rahatlamış. Ama dediği doğru galiba ben de ufak ufak tırsar gibiyim , bir de ben genel anestezi ile olmuştum şimdide öyle istiyorum ama Dr ile konuşmadık daha, sanki keserken hissedicem ya uyuşmazsa gibi fikirler aklıma gelmiyo değil:18:

Oo doğum tarihleri verilmeye baslanmis. Hayirlisiyla gelir inşallah tüm bebisler. Benim de doğum iznim fiilen basladi dun tatile girince. Okullar acilinca alcam 37. Hafta raporunu. Ben de henüz hazirlik yapma yanlardan im. Ama her şeyimiz var zaten oğlumdan. Cikarilip yikancak utulenecek ve en önemlisi yerleştirilecek.su ana kadar yeni olarak hastane cikisimiz var bi. Onu da arkadaşlar hediye akdi. Bir de kundak battaniye düşünüyorum kundak yapmak için. Oğlum da kundak yspmistim yarim. Yazdi. Çember le yapiyodum. Yoksa hemen uyaniyodu.

ben de kundak yapmıştım oğlumu iyi olmuştu
kundak battaniye aldım ben ama yatarken değilde bi yere giderken kullanırım dedim eşim çok güzel kundak yapar ben hiç beceremedim ya hep elleri bacakları fırladı ya

Bu arada ben de genel anestezi ile oldum ve memnunum bunu da öyle düşünüyorum. Diğerlerinin yan etkileri olabiliyor. Heyecanlı ve korkak insanlar için de uygun. Uyudun uyandin oluyor. Ayildigimda bebeğim kucagimda emziriyodum. Çok güzel bi duygu. İnşallah tekrar nasip olur.

Sen disarda kullanilan kalin çit çitli bisey mi aldin canim? Ben penye düşünüyorum ev için. Gecirmeli gibi olanlardan. Sevi bebe de falan var. Sen ne zaman aliyosun 37 yi ve BDT ne zaman senin? Benim 15 mart ama doktorun 5-10 arazi aliriz diyor. Tatilde gideceğim haftaya kesin gün verecek.

evet çıtçıtlı olanlardan aldım
senle aynıyız bdt olarak doğum zamanımız hemen hemen aynı asıl dr bana 3-4 gibi dedi yeni dr ise biraz daha bekleriz dedi bakalım
tatilden soonra 1 hafta daha çalışıp alacağım canım

Tekrar okula gitmek istemedim canim ben. Agirlastim iyice. Merdiven falan zorlandim son 2 hafta. Bir de yeni ders programı yapilacak tatilde. Dersler arkadaslara paylastirilcak.

ben beden eğitimci olduğumdan işim hep dışardaydı daha kolay evet yapacaklar sanırım bir hafta sadece gider gelirim ders vermezler bana bilmem öyle yaparlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…