2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Sagol canim esimde ters normal dogmus hayirlisiyla saglikli dogsunlar da nasip bakalim bizimkisi donmeyecek gibi

Yaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda
benzer bi durum bendede var öyle sık sık gitmiyorum wc ye ama sıkışınca zor oluyo hapşırınca yada gülerken azıcık kaçabiliyo malesef

Hayirlisi canim ya zaman azaldi heyecan basladi bende sagsalim dogsunlar insallah evet bizim bebisler ayni anda olabilir

benimde bacak aram felaket vaziyette.uyurken saga sola donuslerde bile.sanki agirlik kaldiriyomusum gibi agriyor.dr magnezyumu icmeyi ihmal etme dedi bunun icin.benm kv de de alnini baglamaktan.bahsetti.sariligi engelliyormis kulaklari kepce olmuyormus alni duzgun oluyormus fal an filan.ben kesinlikle olmaz dedim.bebegin.kafasi yumusacik sonucta ya yamuk olursa.duzgun olup olmamasida Allahin isi dedim.tavrimi koydum.eger baglarsada sokup cikaririm kusura bakmasin.

Harika olmuşlar bayıldım güle güle kullan cnm..

İsmimi yazdım yolladım canım sen istek göndericen dimi???

Cnm misafirim vardı şimdi gittiler ama sen halletmişsin zaten

Maşallah cnm kızına kocaman olmuş bu arada sezeryan tahlilleri ne oluyor merak ettim şimdi???

o tüllü olan sekerleri hangi siteden aldınız

Ayy cok sekerler o siteye bende cok bakmistim ama oncesinde eminonunden birsuru sey almistim yoksa bende pembe baykus yaptiracaktim. Simdi gorunce kiskandimm:))

çok güzeller canım. İnşallah güzel günlerde kullanacaksın süslerini :)))

ayyy çok güzel olmuş bunlar gerçekten canm..güle güle kullanın..hangi siteden aldın? kaç lira ödedin canım?

Harika olmuşlar bayıldım güle güle kullan cnm..
.

Cnm misafirim vardı şimdi gittiler ama sen halletmişsin zaten

kızlar hepinize çok teşekkür ederim magnetleri tiryakihobi.com s,tesinden aldım. 75 tanesi 350 tl ödedim kapı süsünü de bebecholate diye bir siteden yaptırdım ona da 118 tl ödedim.

Çok saol içim rahatladı. Beynimde hep bu sorular dolaşıyor. :)

İçime su serptin :)) rahatladım ,oh. Benim dr normal yanlısı.su an bebeğin duruşu iyi, normal olabilirsin diyor.korku var, nasıl birsey bilmiyorum ki.Kanamadan, vakumdan falan korkuyorum .Hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar mahvoldum gribim geçti ama öksürmektenmidir nedir sağ tarafım kaburgalarım müthiş acıyo yatamıyorum dönemiyorum yatakta bile inliyprum resmen geceleri

günaydın kızlar 3 gündür ağrıyan dişim uykusuz geçen 3 günüm sonunda dün akşam drumun
gönderdiği özel diş hastanesinde buldum kendimi dr cumartesi günü gönderdi ama ben gitmedim
geçer diye en son dün dişimin sallandığını gördüm ve dahada şiddetlendi hemen gittik diş merkezine
acildeki dr erken doğum olur şeker hastasısın kanama durmayabilir çok tehlikeli dedi drum gidince beni
arayın demişti dr u aradı eşim druma çekilmesi gerekiyo ama son ayı doğumu tetikler bide şeker hastası
onay veriyomusun dedi dr anlattı neyi nekadara karşı kullanabileceğini kapattı dr çekebilirsin onay veriyorum
demiş uzatmayayım diş çekim hazırlığına başladı dr izin verdiği doğrultuda yapacaz inş. bişey olmicak sen
sakin ol bebeği tedirgin etme sakin olduğun sürece bişey olmicak dedi iğneyi yaptı biraz bekledik sonra başladı
dişimde baya köklüymüş adama kök söktürdü :) sonunda çekti tabi oanlık ağrı yok biraz bekledik bir durum olursa
diye baya ilgilendiler eve geldik uyuşukluk geçti ağrı geçmedi ben ağlamaya başladım hani çekince geçecekti
yalancılar diyip ağlamaya başladım :) antibiyotik vermişti onu içtim öyle uyumuşum dr dediği gibi geçti ağrı
keşke cumartesi gitseymişimde sınava o ağrılarla sitresle girmeseymişim :) ama kaç tane diş dr gittik kimse
cesaret edip çekmedi dünkü dr cesaretliydi çok şükür kanama durdu çok olmadı iyiyim şimdi fazla ağrım yok
benden bunlar

Geçmiş olsun...
Bir yükten kurtulmuş oldun böylece :)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim magnetleri tiryakihobi.com s,tesinden aldım. 75 tanesi 350 tl ödedim kapı süsünü de bebecholate diye bir siteden yaptırdım ona da 118 tl ödedim.

bebechocolate ta ben de bir kapı süsü beğendim. onu yaptıracaktım. yapan kadının tavırları o kadar sinirlerimi bozdu ki tartıştım ve vazgeçtim. o kumaştan elimde yok diyor. Ben diyorum tamam beyaz olsun, mart 5 gibi kargoya verilse iyi olur diyorum mart 10undan önce mümkün değil diyor. Sonra da diyo ki 35 45 gün önceden sipariş verilmesi gerekiyor diye facebook sayfasına artisliklerle dolu bir post atmış. Ben de dayanamayıp o postun altına bir ton lafımı ettim. ben 37 gün önceden haber veriyorum ona rağmen baştan savıyorsunuz diye. böyle burnundan kıl aldırmaz tiplere 1 liramı bile vermem o derece sinirlenmiştim.
sen yine iyi yaptırabilmişsin:))

canım çok geçmiş olsun biraz zorluk çekmişsin ama sonunda atlatmışsın ne güzel. Aman başka ağrı sızı vermesin :))
hem sen dediğimi yaptın mı gittin mi kuaföre heh onu de bakiiimmm:)))))

ya alnıı bağlandımı gözler çukura düşüyor ve kafanın arkasındaki bombe dümdüz oluyor
bende annemi aradım söyledim bak sakın izin verme diye
Allahtan annem geliyor doğuma ve sonrasında baya kalacak
ya ben şuan farkediyorum ki biz kayınvalidemle kuşak çatışması yaşıyoruz
bana diyor havlu aldınmı bende dedim annem almış ondan almadım
bende pazen aldım havlu almadıysan onu dedim keseyim kenarını gideyim havlu gibi kullan.ne deyim ya elimizde olmasa neyse
biz karı koca çalışıyoruz gören demezmi şuna bak çift maaş alıyorlar bir havlu alamamışlar
herşeyin hazırı var çok şükür
neyseki eşim yok dedi
kulağını banada söyledi bende anne yeğenimi yan yatırdık hiçte kulakları kepçe olmadı dedim
neyse sende sakın koyma
inşallah fazla ısrarcı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…