Sagol canim esimde ters normal dogmus hayirlisiyla saglikli dogsunlar da nasip bakalim bizimkisi donmeyecek gibihayırlısı sağlıklısı hangisiyse o olsun canım.benimki de ters.dönmeyecek diye korkuyorum çünkü ben ters doğöuşum hem de normal!doğumum baya zor olmuş.tabi artık pozisyon ters olunca sezeryanla alıyorlar şükür.
benzer bi durum bendede var öyle sık sık gitmiyorum wc ye ama sıkışınca zor oluyo hapşırınca yada gülerken azıcık kaçabiliyo malesefYaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda
adaş gelmiyon mu:)))
Hayirlisi canim ya zaman azaldi heyecan basladi bende sagsalim dogsunlar insallah evet bizim bebisler ayni anda olabilirCanım benimki de ters kafasını net hissediyorum hemen midemin yanı başındabenim zaten sezeryan ilki de ama gün verilmedi daha bana ama seninkiyle aynı tarihlerde olabilir bence bakalım kısmet (elam 77) alıntı yaptığımı zannetmiştim
bende aynı duruumdayım
bacakaramı sanki açıyorlar
birde rahmimdeki kemiğim ağrıyor
ben ve eşim sezeryan diyoruz da sanırım ben normal doğuracağım bu gidişle
neyse hayırlısı diyelim
ya bu arada kızlar dün çok çok gerildim.ya şu ebeveynlerin eski adetleri sürdütrme huyu yokmu insan deli oluyor.kayınvalidem tutturmuş bir kaç parrça tülbent kesecekmiş kenarını iğneleyecekmiş oğlumun alnını bağlayacakmış allnı düz olsunmuşmuşmuş.
ya insanlara net şekilde hayır demeyi bileceksin.bu huyumdan nefret ediyorum:anne beni kırma istemiyorum dedim neolur.ısrar üstüne ısrar hiç değilse 40 na kadar bağlayalım benim annem bütün çocuklarımı bağladı bak ne güzel alınları düz diyor.istemiyorum neolur kızma dedimsede ısrar ediyor
yok alnını bağlayacam yok belini bağlayacam
ya çocuğun beyni sıkışacak ya
bugüne kadar hamdolsun hiç gerginliğimiz bile olmadı ama sanırım doğumdan sonra baya savaşacağım ben ya
dua edin kızlar moralim bozuluyor
Eki Görüntüle 952242 Eki Görüntüle 952245 Eki Görüntüle 952247 Eki Görüntüle 952248
kızlar kapı süsüm ve bebek şekerim geldi internetten ayrı ayrı yerlerden sipariş verdim. benim çok hoşuma gitti. inşallah kulllanmak nasip olur.
Harika olmuşlar bayıldım güle güle kullan cnm..Eki Görüntüle 952242 Eki Görüntüle 952245 Eki Görüntüle 952247 Eki Görüntüle 952248
kızlar kapı süsüm ve bebek şekerim geldi internetten ayrı ayrı yerlerden sipariş verdim. benim çok hoşuma gitti. inşallah kulllanmak nasip olur.
İsmimi yazdım yolladım canım sen istek göndericen dimi???
kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allaha şükür herşey yolunda bebişimiz 2660 kg 47 cm olmuşama ters ayakları aşağıda doktorumuz 10 gün içinde dönerse döner dönmezse dönmez dedi bidahaki kontrolümüz 10 gün sonra bebek dönmezse sezeryan olur dedi ve 19 şubata gün verdi nasip bakalım artık sevgililer günü de gelebilir eşim de sevgililer gününde doğmuş ama aşkım kızım bize çirkin pozlar verdi bugün ağzını açmış kocaman tam öğlendi randevumuz karnım acıkır gibi olmuştu nstde karnınız aç mı diye sordu ebe hemşire kalp atışını etkiliyomuş sanırım sonra ultrasona girdik orda da ağzı açık pozlar verdi yavrum acıkmış meğer
bidahaki kontrolde sezeryan tahlillerim yapılcakmış hayırlısı bakalım
o tüllü olan sekerleri hangi siteden aldınız
Ayy cok sekerler o siteye bende cok bakmistim ama oncesinde eminonunden birsuru sey almistim yoksa bende pembe baykus yaptiracaktim. Simdi gorunce kiskandimm:))
çok güzeller canım. İnşallah güzel günlerde kullanacaksın süslerini :)))
ayyy çok güzel olmuş bunlar gerçekten canm..güle güle kullanın..hangi siteden aldın? kaç lira ödedin canım?
Harika olmuşlar bayıldım güle güle kullan cnm..
.
Cnm misafirim vardı şimdi gittiler ama sen halletmişsin zaten
Dr um demedi böle bişi ama yakın bi arkadaşım o şekilde doğum yaptı.. Yani suyu geldi baya, boşaldımı tamamı bilmiyorum ama
şarıl şarıl geldi iş yerinde.. Dr unu aradı dr da merak etme daha vaktimiz çok sakin ol eşini ara çantanı al gel dedi. Kız evine gitti duşunu aldı sonra hastaneye gitti ve suyu boşaldıktan 7-8 saat sonra doğum yapmış oldu..
Bişey olmaz canım benim ilk doğumda sabah 9:30 da suyum geldi hem de bayağı ağrım yok diye sancı verdiler akşam sekize kadar bekledi Dr tabi açılma olmadığı ve sancı verildi halde hiç sancım gelmediği için sezeryana alındım tabi bu benim isteğimle oldu. Hem tırstığım için hem de bebeğim susuz kaldı bişey olur düşüncesiyle. Dr bir şişe sancı daha takıp sabaha kadar beklemeyi teklif etmişti düşün bişey olmaz yani. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Ne bileyim şimdi de olsa sezeryanı tercih ederim tabi bu benim tercihim
günaydın kızlar 3 gündür ağrıyan dişim uykusuz geçen 3 günüm sonunda dün akşam drumun
gönderdiği özel diş hastanesinde buldum kendimi dr cumartesi günü gönderdi ama ben gitmedim
geçer diye en son dün dişimin sallandığını gördüm ve dahada şiddetlendi hemen gittik diş merkezine
acildeki dr erken doğum olur şeker hastasısın kanama durmayabilir çok tehlikeli dedi drum gidince beni
arayın demişti dr u aradı eşim druma çekilmesi gerekiyo ama son ayı doğumu tetikler bide şeker hastası
onay veriyomusun dedi dr anlattı neyi nekadara karşı kullanabileceğini kapattı dr çekebilirsin onay veriyorum
demiş uzatmayayım diş çekim hazırlığına başladı dr izin verdiği doğrultuda yapacaz inş. bişey olmicak sen
sakin ol bebeği tedirgin etme sakin olduğun sürece bişey olmicak dedi iğneyi yaptı biraz bekledik sonra başladı
dişimde baya köklüymüş adama kök söktürdü :) sonunda çekti tabi oanlık ağrı yok biraz bekledik bir durum olursa
diye baya ilgilendiler eve geldik uyuşukluk geçti ağrı geçmedi ben ağlamaya başladım hani çekince geçecekti
yalancılar diyip ağlamaya başladım :) antibiyotik vermişti onu içtim öyle uyumuşum dr dediği gibi geçti ağrı
keşke cumartesi gitseymişimde sınava o ağrılarla sitresle girmeseymişim :) ama kaç tane diş dr gittik kimse
cesaret edip çekmedi dünkü dr cesaretliydi çok şükür kanama durdu çok olmadı iyiyim şimdi fazla ağrım yok
benden bunlar
kızlar hepinize çok teşekkür ederim magnetleri tiryakihobi.com s,tesinden aldım. 75 tanesi 350 tl ödedim kapı süsünü de bebecholate diye bir siteden yaptırdım ona da 118 tl ödedim.
canım çok geçmiş olsun biraz zorluk çekmişsin ama sonunda atlatmışsın ne güzel. Aman başka ağrı sızı vermesin :))günaydın kızlar 3 gündür ağrıyan dişim uykusuz geçen 3 günüm sonunda dün akşam drumun
gönderdiği özel diş hastanesinde buldum kendimi dr cumartesi günü gönderdi ama ben gitmedim
geçer diye en son dün dişimin sallandığını gördüm ve dahada şiddetlendi hemen gittik diş merkezine
acildeki dr erken doğum olur şeker hastasısın kanama durmayabilir çok tehlikeli dedi drum gidince beni
arayın demişti dr u aradı eşim druma çekilmesi gerekiyo ama son ayı doğumu tetikler bide şeker hastası
onay veriyomusun dedi dr anlattı neyi nekadara karşı kullanabileceğini kapattı dr çekebilirsin onay veriyorum
demiş uzatmayayım diş çekim hazırlığına başladı dr izin verdiği doğrultuda yapacaz inş. bişey olmicak sen
sakin ol bebeği tedirgin etme sakin olduğun sürece bişey olmicak dedi iğneyi yaptı biraz bekledik sonra başladı
dişimde baya köklüymüş adama kök söktürdü :) sonunda çekti tabi oanlık ağrı yok biraz bekledik bir durum olursa
diye baya ilgilendiler eve geldik uyuşukluk geçti ağrı geçmedi ben ağlamaya başladım hani çekince geçecekti
yalancılar diyip ağlamaya başladım :) antibiyotik vermişti onu içtim öyle uyumuşum dr dediği gibi geçti ağrı
keşke cumartesi gitseymişimde sınava o ağrılarla sitresle girmeseymişim :) ama kaç tane diş dr gittik kimse
cesaret edip çekmedi dünkü dr cesaretliydi çok şükür kanama durdu çok olmadı iyiyim şimdi fazla ağrım yok
benden bunlar
benimde bacak aram felaket vaziyette.uyurken saga sola donuslerde bile.sanki agirlik kaldiriyomusum gibi agriyor.dr magnezyumu icmeyi ihmal etme dedi bunun icin.benm kv de de alnini baglamaktan.bahsetti.sariligi engelliyormis kulaklari kepce olmuyormus alni duzgun oluyormus fal an filan.ben kesinlikle olmaz dedim.bebegin.kafasi yumusacik sonucta ya yamuk olursa.duzgun olup olmamasida Allahin isi dedim.tavrimi koydum.eger baglarsada sokup cikaririm kusura bakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?