2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım sen merak etme bebişinin gelişimi o kadar da kötü değil bence. 37 haftayı tamamlamış bir bebeğin küveze gireceğini hiç sanmıyorum. Senin tansiyon sorunun var üzüntü ve stres yapmamaya çalış. At kafandaki olumsuz düşünceleri. Sen kendine ve yediklerine dikkat et, sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.

canım çok geçmiş olsun biraz zorluk çekmişsin ama sonunda atlatmışsın ne güzel. Aman başka ağrı sızı vermesin :))
hem sen dediğimi yaptın mı gittin mi kuaföre heh onu de bakiiimmm:)))))
amin inş. cnm cumartesi sabah sınava girdim ağrılarla kv yakındı sınav yerine oraya zor attım kendimi doğuruyorum zannettim
öğleden sonra girmicem sınava dedim çok kötüyüm görümcem geldi oğlunu göndermiş beni götürsün diye saolsun zoraki gittim
girdim eve saat 5 de geldim kızım çıldırmış annem nerde diye onu aldım eve geldim saat 6 dişim hala ağrıyo tabi uykusuz dolanıyorum
pazar günüde sınava girdim sabah öğlendi eve geldiğimde dişimin ağrısıyla deli gibi dolandım boyayı unuttum :) bu haftasonu kısmetse
Geçmiş olsun...
Bir yükten kurtulmuş oldun böylece :)

tşk ederim evet çok şükür kurtuldum

canım günaydın
ya alnı düz olsunmuş güzel olsunmuş
bende dedim anne bizde yok bak benim alnımda düz güzel diye
yok ya koymayacağım inşallah
annemide tembihledim oda şaşırdı o neymiş diye
aman ya işte eski adetler bakıyorumda sürdürmeye çalışıyor

Çok geçmiş olsun canım.. Diş ağrısı kadar berbat bişi yok gerçekten.. Bende 3-4 gün çektim ağrıyı ama karanfil yağı şak diye kesti.. Şimdi bitek sabahları kalktığımda sızlıyor fırçalayınca o da geçiyor hemen. Gece çenemi haraket ettiremediğim için sanırım sabahları olan ağrıda..

Bere takarsın kv geldiğinde, "ben araştırdım, bere alnının düz olmasını, kulaklarının da kepçe olmasını önlüyormuş." dersin :)

kızlar bu arada işyerinde son 3 günüm kaldı bu hafta son pazartesi d.öncesi
iznimi başlatıyorum son 4 hafta doğuma :)

Kızlar bebişimin odası gelicek perşembe günü kısmetse..
Denizci odası olarak almıştık şimdi odaya uygun uyku seti bulamıyorum..
Yorgancıoğlunda var ama çok şekilli oda zaten renkli çok boğulmasın istiyorum..
Ne zormuş böle ayrıntılar arkadaş :44:

cnm benim diş sallanıyodu bşey yiyemiyodum 3 gün aç gezdim bugünde çekildi diye
resmen sadece sıvı tüketiyorum çok kötü ya allah yardımcımız olsun çekilmeden
geçmez ağrı dedi dr

cnm benim diş sallanıyodu bşey yiyemiyodum 3 gün aç gezdim bugünde çekildi diye
resmen sadece sıvı tüketiyorum çok kötü ya allah yardımcımız olsun çekilmeden
geçmez ağrı dedi dr

Sallanıyorsa doğrudur canım benim 20 lik diş ve onun yanındaki dişte dolgu tedavisi olması gerektiği için doğum sonrasına bıraktı dr.
Şimdilik ağrım yok inşallah şu son 1 ayıda atlatırız bu şekilde.
Neyseki kurtulmuşsun canım.. Tekrardan çok geçmiş olsun..

Uyku seti neydi?

senin için sinir bir haftasonu olmuş. sen kendini iyi hisset de gerisi pek önemli değil. Ama yazılarından anladığım kadarıyla daha iyisin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…