Bugun doktora gittik kilosu 1650 tam 9 gun geriden gidiyor bebegim bende hic kilo alamadigim icin kilo almiyor ama okadarda yiyorum napim suyu sinirdaymis neyapim cogalmasi icin dedim senin yapican bisey yok sadece istirat et dedi çok maralim bozuk neyapmam lazim bilmiyorum ve doktorum 37. Haftada aliriz daha bekletmeyiz dedi yani 35 gunum kaldi haftaya gun verecek cok korkuyorum kuveze girmesinden onu kucagima alamamaktan dua edin kizlar bana su 1 ayda 1 kg daha alir ins.
amin inş. cnm cumartesi sabah sınava girdim ağrılarla kv yakındı sınav yerine oraya zor attım kendimi doğuruyorum zannettimcanım çok geçmiş olsun biraz zorluk çekmişsin ama sonunda atlatmışsın ne güzel. Aman başka ağrı sızı vermesin :))
hem sen dediğimi yaptın mı gittin mi kuaföre heh onu de bakiiimmm:)))))
Geçmiş olsun...
Bir yükten kurtulmuş oldun böylece :)
yok artık alın bağlama adeti de neymiş onu da ilk kez duyuyorum. hem bebeğin kafanı yeni doğduğunda yumuşacıktır. Çok tehlikeli şeyler bunlar. kesinlikle hatrı olsun diye bile yaptırma hiç bir şekilde.
amin inş. cnm cumartesi sabah sınava girdim ağrılarla kv yakındı sınav yerine oraya zor attım kendimi doğuruyorum zannettim
öğleden sonra girmicem sınava dedim çok kötüyüm görümcem geldi oğlunu göndermiş beni götürsün diye saolsun zoraki gittim
girdim eve saat 5 de geldim kızım çıldırmış annem nerde diye onu aldım eve geldim saat 6 dişim hala ağrıyo tabi uykusuz dolanıyorum
pazar günüde sınava girdim sabah öğlendi eve geldiğimde dişimin ağrısıyla deli gibi dolandım boyayı unuttum :) bu haftasonu kısmetse
tşk ederim evet çok şükür kurtuldum
canım günaydın
ya alnı düz olsunmuş güzel olsunmuş
bende dedim anne bizde yok bak benim alnımda düz güzel diye
yok ya koymayacağım inşallah
annemide tembihledim oda şaşırdı o neymiş diye
aman ya işte eski adetler bakıyorumda sürdürmeye çalışıyor
Bere takarsın kv geldiğinde, "ben araştırdım, bere alnının düz olmasını, kulaklarının da kepçe olmasını önlüyormuş." dersin :)
Çok geçmiş olsun canım.. Diş ağrısı kadar berbat bişi yok gerçekten.. Bende 3-4 gün çektim ağrıyı ama karanfil yağı şak diye kesti.. Şimdi bitek sabahları kalktığımda sızlıyor fırçalayınca o da geçiyor hemen. Gece çenemi haraket ettiremediğim için sanırım sabahları olan ağrıda..
Günaydın kuzucukların anacıkları
Günaydın tatlı göbişler
cnm benim diş sallanıyodu bşey yiyemiyodum 3 gün aç gezdim bugünde çekildi diye
resmen sadece sıvı tüketiyorum çok kötü ya allah yardımcımız olsun çekilmeden
geçmez ağrı dedi dr
güzel fikir beğendim evet öyle deyim ben en iyisi
yaşa sen emi bebişinle hemde çoook:d
Kızlar bebişimin odası gelicek perşembe günü kısmetse..
Denizci odası olarak almıştık şimdi odaya uygun uyku seti bulamıyorum..
Yorgancıoğlunda var ama çok şekilli oda zaten renkli çok boğulmasın istiyorum..
Ne zormuş böle ayrıntılar arkadaş :44:
amin inş. cnm cumartesi sabah sınava girdim ağrılarla kv yakındı sınav yerine oraya zor attım kendimi doğuruyorum zannettim
öğleden sonra girmicem sınava dedim çok kötüyüm görümcem geldi oğlunu göndermiş beni götürsün diye saolsun zoraki gittim
girdim eve saat 5 de geldim kızım çıldırmış annem nerde diye onu aldım eve geldim saat 6 dişim hala ağrıyo tabi uykusuz dolanıyorum
pazar günüde sınava girdim sabah öğlendi eve geldiğimde dişimin ağrısıyla deli gibi dolandım boyayı unuttum :) bu haftasonu kısmetse
tşk ederim evet çok şükür kurtuldum
Bere takarsın kv geldiğinde, "ben araştırdım, bere alnının düz olmasını, kulaklarının da kepçe olmasını önlüyormuş." dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?