2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hakkında hayırlısı neyse o olsun geniccim ama bence bir dra daha görün. madem ilki normal olmuş bu da olur. hem 2. doğumlar daha kolay olurmuş.inşallah istediğin gibi normal sağlıklı sansıcız sıkıntısız doğum yapıp bebişini kucağına alırsın
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
şimdi bebişinle hasret gideriyorsundur inşallah. sana da bebişine de geçmiş olsun. inşallah hemencecik toparlanırsın.
Bu nasıl hormon karmaşasıdır ya Rabbim kahvaltı yaparken Müge anlı ödül aldı diye ağlamak neyin nesiiii :)
çok güldüm ya ben de arka sokaklar dizisinde bile ağlamamla meşhurum sen benden daha ileri seviyedeymişin :)))
işte bu yorum ağlattı beni. Allah şifa versin çabucak iyileşirsin ve gerçekten harika geçsin harika bitsin(mutlu sonla tabi) hamileliğin.

tpb ye bayıldım ilahi emel.

Omuz bezleri var, bebeği kucağınıza alırken omzunuza yerleştiriyorsunuz ona kusuyor.

kızlar ya sızın facede konustuklarınız benım sayfamnda cıkıo konusululanları benım arkadas lıstemdekıler goruomudur goruyoısa fecı bı durum :

Canım benimki de ters kafasını net hissediyorum hemen midemin yanı başında benim zaten sezeryan ilki de ama gün verilmedi daha bana ama seninkiyle aynı tarihlerde olabilir bence bakalım kısmet (elam 77) alıntı yaptığımı zannetmiştim

Son düzenleme:
Merhaba anneler, istanbulda doğum fotoğrafı isteyen varsa bana yazabilirse çok sevinirim. Portfolyo için anne lazım:)

Yaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda

Kızlar bebek şekerlerı bakınıyorum buz dolabı uzerı ıcın uygun fıyatlı bulabılecegım sıteler varmı?

Yaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda
evet oluyor canımmm
Kızlar bebek şekerlerı bakınıyorum buz dolabı uzerı ıcın uygun fıyatlı bulabılecegım sıteler varmı?

ilkimtoys var bak istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…