Yok canım çıkmıyor.. Senle alakası yok yani :)
hakkında hayırlısı neyse o olsun geniccim ama bence bir dra daha görün. madem ilki normal olmuş bu da olur. hem 2. doğumlar daha kolay olurmuş.inşallah istediğin gibi normal sağlıklı sansıcız sıkıntısız doğum yapıp bebişini kucağına alırsınc.tesi 33+5 de gittim kendi doktoruma benim bdt 12.03.2014. ölçümlere göre bebeğin kafası 37+2 görünüyor ve 9.16 mm
eğer 10.0 mm olursa çok riskli normal doğum dedi.
hatta ilkinin kaç kg doğduğunu ölçümleri sordu evde bakmam lazım ama kilosu 3300 gr, boyu da 54 cm doğduğunu söyledim
nst ye girmemi söyledi girmedim ki girseydim kesin sancım çıkardı o an ki stresle. bana diyor ki doktor
-bol bol yürüyüş yapın, yediklerinize dikkat edin, hamurişi ve tuzludan uzak durun. tamam zaten bunları yapıyorum ekstra napabilirim ???? bunu bilmiyorum. birde zaten ben evde değilim çalışıyorum işten sonra da evde yemek bulaşık evin diğer işleri ütü ki biliyorsunuz bir oğlum var ertesi gün için hazırlıklar hafta sonu desen kolay kolay oturmuyorum tamam dip köşe temizlik değil ama yine kendi işimi kendim görüyorum. akşamları desen 30-40 dk egzersiz yapıyorum. şimdi ben 6:30 da kalkıyorum sabahları dedim 6 da kalkıyım da 30-45 dk yürüyüş yapıp geliyim dedim. eşim çıldırdı bu kadar hareketle zaten yine bile iyisin olduğu kadar üzülme falan diyor ama mutlaka o da etkilendi. şimdi ben başka ne yapabilirim onu araştırmam lazım
bir şey daha var tabii canımı sıkan. dr böyle giderse gününü beklemeyelim 39. haftada gelin suni sancı verelim doğumu başlatalım. suratına birşey söylemedim ama acayip sinirlendim sabah gidicem suni sancıyı verecek akşama kadar sancı çekicem açılma falan olmayacak ve ben güçsüz düşeceğim alacak beni sezeryana kesin yapacağı bu. böyle kendimi de dolduruşa getirmek istemiyorum şurada kaldı 7 hafta ve yeni bir dr aramakta istemiyorum ama böyle devam ederse bilmiyorum her an karar değiştirebilirim bir dr daha gitmeyi planlıyorum bakalım biraz moral olarak toparlanabilirsem
yani durum böyle kızlar
şimdi bebişinle hasret gideriyorsundur inşallah. sana da bebişine de geçmiş olsun. inşallah hemencecik toparlanırsın.Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
çok güldüm ya ben de arka sokaklar dizisinde bile ağlamamla meşhurum sen benden daha ileri seviyedeymişin :)))Bu nasıl hormon karmaşasıdır ya Rabbim kahvaltı yaparken Müge anlı ödül aldı diye ağlamak neyin nesiiii :)
işte bu yorum ağlattı beni. Allah şifa versin çabucak iyileşirsin ve gerçekten harika geçsin harika bitsin(mutlu sonla tabi) hamileliğin.portakal ve limonun direk kendisini yiyorum bol bol canım ama okyanus suyunu hiç denemedim bide onu deneyeyim inşallah faydası olur . resmen kemiklerim titriyor banyo yapmaktan korkuyorum daha fazla üşütür müyüm diye
yok canım Allahtan ateşim yok çok şükür, boğazım çok ağrıyor yanıyor resmen sıcak birşeyler içince azalıyor 10dk ya yeniden başlıyor sürekli yatıyorum kafamı kaldıramıyorum, keşke annem yanımda olsaydı daha hamileliğimi bile görmedi doğum yaptıktan sonra gelebilecek, dünden beri düşünüp düşünüp üzülüyorum, hamileliğim boyunca kanamalarım oldu rahim ağzı yetmezliğim oldu erken doğum riskim hala devam ediyor grip oldum hiçbirini söyleyemedim zaten uzakta üzülmesin elinden birşey gelmez diyehep harika geçiyor hamileliğim dedim
Ben de verdim benden de çıktı da işte yeniden almam lazım falan muhabbetine girilmesin korkum o yoksa karışmıyorum:))
Evet mart 2014 anneleri olarak TPB ye hepinizi davet ediyorum
Türk Penguenler Birliği'ne
Yaaa ben kusmuk kokusunu duyduğum anda ögürmeye başlıyorum. O yüzden o kusmuk o elbisede kalmamalı hemen değismeli arkadaşş:))
Ben de verdim benden de çıktı da işte yeniden almam lazım falan muhabbetine girilmesin korkum o yoksa karışmıyorum:))
Evet mart 2014 anneleri olarak TPB ye hepinizi davet ediyorum
Türk Penguenler Birliği'ne
Yaaa ben kusmuk kokusunu duyduğum anda ögürmeye başlıyorum. O yüzden o kusmuk o elbisede kalmamalı hemen değismeli arkadaşş:))
İstek gönderdim beni de eklerseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 952242 Eki Görüntüle 952245 Eki Görüntüle 952247 Eki Görüntüle 952248
kızlar kapı süsüm ve bebek şekerim geldi internetten ayrı ayrı yerlerden sipariş verdim. benim çok hoşuma gitti. inşallah kulllanmak nasip olur.
Eki Görüntüle 952242 Eki Görüntüle 952245 Eki Görüntüle 952247 Eki Görüntüle 952248
kızlar kapı süsüm ve bebek şekerim geldi internetten ayrı ayrı yerlerden sipariş verdim. benim çok hoşuma gitti. inşallah kulllanmak nasip olur.
kızlar ya sızın facede konustuklarınız benım sayfamnda cıkıo konusululanları benım arkadas lıstemdekıler goruomudur goruyoısa fecı bı durum:
Yaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda
istek gönderdim biri beni de kabul etsin yaw
evet oluyor canımmmYaw kizlar sizede oluyormu oglum hareket ettikçe tuveletim geliyor birde artik yuruyemiyorum yurudükçe cok sıkışiyorum hep wc ye gidiyorum dogum pilozisyonunda
Kızlar bebek şekerlerı bakınıyorum buz dolabı uzerı ıcın uygun fıyatlı bulabılecegım sıteler varmı?
kızlar ya sızın facede konustuklarınız benım sayfamnda cıkıo konusululanları benım arkadas lıstemdekıler goruomudur goruyoısa fecı bı durum:
görmen normal gruptasın ondan baaşkaları görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?