2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bugun doktora gittik kilosu 1650 tam 9 gun geriden gidiyor bebegim bende hic kilo alamadigim icin kilo almiyor ama okadarda yiyorum napim suyu sinirdaymis neyapim cogalmasi icin dedim senin yapican bisey yok sadece istirat et dedi çok maralim bozuk neyapmam lazim bilmiyorum ve doktorum 37. Haftada aliriz daha bekletmeyiz dedi yani 35 gunum kaldi haftaya gun verecek cok korkuyorum kuveze girmesinden onu kucagima alamamaktan dua edin kizlar bana su 1 ayda 1 kg daha alir ins.

Kızlar isim soyisim ya da mail yazarsanız bulabilirim sizi :)

yuxektopuk senin kilo almamanla alakası yok boşuna kendini suçlama ben nerdeyse 2 aydır almıyorum ama bebek alıyor.ilk gebeliğimde 2 ay kadar aynı sorunla uğraştım suyum azdı en az 3 farklı doktora gittim hastanede yattım serum verildi ama artmadı.erken doğumda olmadı. 38+3te dogdu.moral çok önemli benim suyum artmadı ama arkadasımında suyu sınırdaydı acilen şırnaktan annesinin yanına geldi ve annesinin bakımıyla suyu arttı beslenmene dikkat et doktorlar su içmeyle alakası yok diyor ama yinede bol su iç derim hurmada faydalı

iyi akşamlar kızlar...

barbie doğuma girmiş.... umarım herşey yolundadır...

ben de 3 gündür evdeyim ve inanın kendimi daha iyi hissediyorum... çalışmak çok zorluyordu...

Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz

ben nihayet oğlumun çantasını hazırladım.. bi de kendikimi hazırlarsam çok rahatlayacam..

ben 2 tk. altlı üstlü hazırladım bir takımda tulumlu hazırladım. kızım doğardoğmaz kustuğu için. kıyafet biraz fazla koydum bu defa... hemşireye altlı üstlü tk. verecem.

kızlar size iki önerim olacak..

1. kıyafetleri takımlar halinde buzdolabı poşetlerine koyup bağladım ağızlarını en üste doğuma giderken götüreceğim takımı koydum onun içinde penye battaniyede var.. ağız bezi, çarşaf herşeyi ayrı ayrı poşetledim. poşetler içinde hem çantada kirlenmemiş oluyor hem de hast. döndükten sonra kullanmadıklarınızda hijyen açısından yıkanmadan kullanılabilir halde oluyor..

2. kızımda akıl edememiştim. bebeğin konduğu hast. beşiğinin için çarşaf da yanınıza alın sonuçta kullanımış minder oluyor için ben iki tane küçük çarşaf hazırladım her ihtimale karşı..

Son düzenleme:
kizlar bi sorum olacak.daha once sorulup cevaplanmistir belki ama benim kafam basmamistir kesin.ben bugun 32.hafta raporumu aldm 37.ye kadar calisabilir de yazdilar.ama bana 3hafta calisabilir lazim.simdi ben 37ye kadar calismak zorndamuyim.35.haftada birakabilirmiyim isi.dr a sordum birakmak istedigimde gel kapatir rapor yazarimdedi.yani birakmak icin.tekrar doktorami gitmem gerekiyor.

bugun kontrolde bebegim 2145gr cikti.29.haftada 1766grdi.bana az almis geldi.bende kilo almamisim.dr 10gun ilerde dedi ama ben tombik bisey olsn istiyorm.tabi oncelikli saglikli olmasi.idrar tahlili yaptirmistm.gorunurde tahlilde bisey yok gibi geldi bana ama dr fitil ile suya karistirilacak ilac verdi.bi sikintim yok oysaki.akintin varmi dedi.var ama azcik yani.ben fitili kullanamam diye almadim korktum

kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allaha şükür herşey yolunda bebişimiz 2660 kg 47 cm olmuş ama ters ayakları aşağıda doktorumuz 10 gün içinde dönerse döner dönmezse dönmez dedi bidahaki kontrolümüz 10 gün sonra bebek dönmezse sezeryan olur dedi ve 19 şubata gün verdi nasip bakalım artık sevgililer günü de gelebilir eşim de sevgililer gününde doğmuş ama aşkım kızım bize çirkin pozlar verdi bugün ağzını açmış kocaman tam öğlendi randevumuz karnım acıkır gibi olmuştu nstde karnınız aç mı diye sordu ebe hemşire kalp atışını etkiliyomuş sanırım sonra ultrasona girdik orda da ağzı açık pozlar verdi yavrum acıkmış meğer
bidahaki kontrolde sezeryan tahlillerim yapılcakmış hayırlısı bakalım

hayırlısı sağlıklısı hangisiyse o olsun canım.benimki de ters.dönmeyecek diye korkuyorum çünkü ben ters doğöuşum hem de normal!doğumum baya zor olmuş.tabi artık pozisyon ters olunca sezeryanla alıyorlar şükür.

Ayy valla ben düşünürüm ki oğluşum beni görünce aşık olmalı
O taş gibi olmalar evet kasılma diye geçenler :) Benim günde 1-2 kere oluyo ama öle çok rahatsız edici değil.. Yinede sona doğru takip edilmesi gerekiyormuş o yüzden nst e sokuyolarmış. Hayırlısı bakalım.. :)

selam arkadaşlar gün içerisinde nete takılamadım haliyle msjlarınıza cevap yazamadım hepinize teşekkür ediyorum moral oluyosunuz bana evet kızlar kv de ile kalyorum eşim sınavları kazanıp başka yer tayini alamazsa uzun süre bi arada kalacaz gibi aslında iyi merhametli biridir kv ama iyi olmak yetmiyo bazen neyse kızlar ben az önce facedeki guruba katıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…