Kıslar isim soyisimde yazın bulamıyorummmm mailden
tuğba kaynar gücük
Seni buldum ama emin olamadımözelden yazaydın ya :)
olsun farketmez
ekleyen senmısın kabul ettım
Bugun doktora gittik kilosu 1650 tam 9 gun geriden gidiyor bebegim bende hic kilo alamadigim icin kilo almiyor ama okadarda yiyorum napim suyu sinirdaymis neyapim cogalmasi icin dedim senin yapican bisey yok sadece istirat et dedi çok maralim bozuk neyapmam lazim bilmiyorum ve doktorum 37. Haftada aliriz daha bekletmeyiz dedi yani 35 gunum kaldi haftaya gun verecek cok korkuyorum kuveze girmesinden onu kucagima alamamaktan dua edin kizlar bana su 1 ayda 1 kg daha alir ins.
Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz
Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?
Kıslar isim soyisimde yazın bulamıyorummmm mailden
kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allaha şükür herşey yolunda bebişimiz 2660 kg 47 cm olmuşama ters ayakları aşağıda doktorumuz 10 gün içinde dönerse döner dönmezse dönmez dedi bidahaki kontrolümüz 10 gün sonra bebek dönmezse sezeryan olur dedi ve 19 şubata gün verdi nasip bakalım artık sevgililer günü de gelebilir eşim de sevgililer gününde doğmuş ama aşkım kızım bize çirkin pozlar verdi bugün ağzını açmış kocaman tam öğlendi randevumuz karnım acıkır gibi olmuştu nstde karnınız aç mı diye sordu ebe hemşire kalp atışını etkiliyomuş sanırım sonra ultrasona girdik orda da ağzı açık pozlar verdi yavrum acıkmış meğer
bidahaki kontrolde sezeryan tahlillerim yapılcakmış hayırlısı bakalım
bı arkadasıma dedım de o an saç bas dusunmuosun dıo duzleştırıcı koycam dıyeama belkı dogumdan once bı fırsatım olur ben yıne bı koşeye koyıyım ya belkı kullanabılırım resım cekılcek sonucta
kasılma olayına gelınce bazen karnımın bır yerı taş gbı oluo omu kasılma anlamıorum ama rahatsız etmıo nasıl olur kasılma...sadece acayıp kasıklarım agrıo 2 gundur emınım herkesın oledır
Mart 2014 anneleri cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?