2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hani yatağın kenarlarına falan koruma minderleri oluyor.. Yorganı çarşfaı falan oluyo..
Nevresim takımının biraz daha detaylısı gibi bişi :44:

Haaa anladım
Biz öyle süslü bişi almadık
İşlevsel aldık sadece
İkea'dan dümdüz beyaz :)

Allahtan eşimde yok dedi sen merak ettme dedi de ya benim annem çok ısrarcı ama
dün aakşam eve çıkarken yemek yaptım gelin dedi ne kadar yok dediysem ısrar ısrar eşimde yok dedi kızıyor o zamanda ama genede pes etmiyor
neoldu sonunda biz pes ett,ik
dün eşime güzellikle dedim ki bak annenle konuş bir şey için çok ısrar ediyor illaki kendi dediği olacak bu huyundan vazgeçsin dedim
oda konuşurum dedi bakalım inşallah o dik durur

yaaa denizci odası gibi bir uyku setini ben bi yerde görmüştüm kendimde araştırırken ama nerde gördüm hatırlamıyorum. yine denizci mi olsun uyku seti de? ona göre en son girdiğim sitelere bir bakayım :)))

yaaa denizci odası gibi bir uyku setini ben bi yerde görmüştüm kendimde araştırırken ama nerde gördüm hatırlamıyorum. yine denizci mi olsun uyku seti de? ona göre en son girdiğim sitelere bir bakayım :)))

Evmanya'da varrrr
Ama 240tl

Haaa anladım
Biz öyle süslü bişi almadık
İşlevsel aldık sadece
İkea'dan dümdüz beyaz :)

Aaa ikea aklıma gelmemişti..
Bende düz bişi istiyorum işte.
Odası zaten renkli o yüzden ayrıntılar düz olsun istiyorum..
Bugün ikeaya bakayım süper fikir.

Yok canım düz sade bişi istiyorum.. Ama içinde kırmızı veya lacivert renk olabilir..
Ama desenli öle gemili falan bişi olmasın istiyorum ... :)

Yok canım düz sade bişi istiyorum.. Ama içinde kırmızı veya lacivert renk olabilir..
Ama desenli öle gemili falan bişi olmasın istiyorum ... :)

sen de bendensin. Ben de belisin hayal uyku setini aldım. Bembeyaz sadece aralarda gri çizgiler var.
Bebekler sanki hep renkli giymek,renkli yataklarda uyumak zorundaymış gibi bir algı var ve istediğimiz gibi birşey bulamıyoruz.

Tabii canım takım olması şart değil.. Odaya uyum sağlasın yeter.
Bugün çıkışta bakayım ben en iyisi.
Çok saol canım..

ben bir yerde görmüştüm düz beyaz takım sadece yorganın nevresiminde gemi resmi vardı
ama nerede görüştüm hatılamıyorum biraz kafamı toplamam lazım

:))))))))))))))))

cnm benim diş sallanıyodu bşey yiyemiyodum 3 gün aç gezdim bugünde çekildi diye
resmen sadece sıvı tüketiyorum çok kötü ya allah yardımcımız olsun çekilmeden
geçmez ağrı dedi dr

kurtulmuşsun geçmiş olsun canım

günaydınnnnn:)))

:)))))))

Hani yatağın kenarlarına falan koruma minderleri oluyor.. Yorganı çarşfaı falan oluyo..
Nevresim takımının biraz daha detaylısı gibi bişi :44:

kıyamam bebek uyku seti

Tam koca göbiş oldum ya
Dün bir elbise giydim "ben bu kadar hamile miyim" dedim hemen.
Elbisenin önü iki metre ileriden gidiyordu :)

al benden bir tane dahaa

bak ya unutkan da olduk

Evet artık koca koca gobişleriz, bebişlerimiz kocaman oldu

evettttttttttttttt çok güzel bir duygu

en gıcığı o doğru düzgün birşey bulamıyorum sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…