2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynen canım yaa.. Sürekli bebek mavisi, şeker pembesi ve üzerleri şekil dolu..
Çok eşyayı sevmiyorum çok ayrıntılı şeyleride sevmiyorum.
O yüzden çok sıkıntı yaşıyorum bişey ararken :))

Evet işte öle tek bi figür olsun yada tek bi renk ama çok sade olsun..
Hatırlarsan mutlaka söyle canım çok dua ederim :))

smasher ve emel

şimdi dr bana ilkinin durumunu sormuştu ya

akşam baktım onun ölçümlerine 34+1 haftada bpd ölçümü 7.18 mm kilosu da 2400 gr

bu durumda gerçekten bu bebekte hem kafa hem de kg olarak sanırım biraz daha fazla

gerçi nette baktım dün çoğu dr 10.0 mm ve sonrası için riskli diyor ama 12.0 mm ile

doğum yapan var. öncelik olarak bugün 34+0 haftalık hamileyim önemli olan

39 haftada ölçümü eğer ölçümler yüksekse ve zor olacaksa 40. hafta da ya da zamanı

geldiğinde sezeryan olabilirim son olarak buna karar verdim gece uyku tutmadı

sonuçta sezeryan olacaksam zamanı geldiğinde olacağım son kararım bu

olursa da normal doğum zaten olacak hayırlısı

senin için sinir bir haftasonu olmuş. sen kendini iyi hisset de gerisi pek önemli değil. Ama yazılarından anladığım kadarıyla daha iyisin :)))

evet ya biraz öyle oldu ama neyapalım zaten bu hafta son iznim başlıyo buhaftayı saymazsam
doğuma son 3 hafta bu haftayı bitmiş sayıyorum misafirim işyerinde :)
haftaya kızımla vakit geçircem kızımla pasta yapacaz buzluğa katmak için kızım mutfakta benle bişeyler yapmaya bayılır alışverişe çıkcaz
birlikte sevdiğimiz bir yemek yicez dışarda planlarım çok bakalım iznim bir başlasın

schaqa; doğum şeklinin kafamda yarattığı soru işaretleri canımı sıktı

ve bende araştırmalarımı yaptım kendim içinde bebeğim içinde en

doğrusu bu sanırım kararımı verdim arkadaşım sende lütfen kendini

rahatlat bu konu ile ilgili hakkımızda hayırlısı canım arkadaşım

Nasıl olursa olsun hayırlısı ile olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi..

Tam ölçüsünü hatırlamıyorum ama dr umun dediği bebeğinin kafası 38.haftada..Yani gelişimini tamamlamış neredeyse..
Ama şöle bi durum var dedi. Son haftaya kadar daha fazla gelişmezse bu gelişim gayet normal ve çatında müsait olursa normal doğum yapabilirsin..
Ama kafası daha da gelişir ve çatın buna müsait olmazsa riske atılmaz dedi.
O yüzden bende her türlü doğuma hazırladım kendimi.. Aynen senin gibi aksi bi durum olmadıkça Allah korusun son haftaya kadar bekliycem.. O anda da hangi doğum gerekiyorsa artık o yapılır..

Sabah eşim giyinirken ' Ben senin bu göbekli haline çok alıştım,çok tatlı oldun acaba hiç zayıflamasan mı? :)' dedi..
Yok dedim daha neler..O zaman ikinciyi yaparız hemen yine böle olursun dedi.. Dedim tövbee tövbee birini doğurdum da ikincisi kaldı dimi

merhabalar ben uzuuunnn zamandır iş yoğunluğundan gelemiyorum.inş artık gelmeye çalışıcam.zaten şurda ne kaldıki

Devlet memuru musun? Ben öğretmenim 2 hafta ara tatili aktaramıyormuşum.3 hafta aktarabileceğim.dr doğru söylemiş.benim dr istediğin zaman gel raporunu veririm, çalıştığın kadarını aktarırsın dedi.

evet gayet pozitifimiz

butük bebede görmüştim ben canım oraya bak istersen

günaydın annişler ve minik kuzuları

butük bebede görmüştim ben canım oraya bak istersen

günaydın annişler ve minik kuzuları

Günaydın canım..
Her sabah bakıyorum bugün var mesela ama nevresim takımı olarak.
Yatağın kenarlarına koruyu şeylerden bulsam nevresim takımı alıcam zaten ama ikeada varmış bakalım bugün gidicem :)

Önce internet sayfasından bak canım
Beğenmeme ihtimalin var yani böyle uyku setlerini görünce ikeadaki dümdüz kafa koruyucu sadece.
Boşuna gitmiş olma hamile hamile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…