sen de bendensin. Ben de belisin hayal uyku setini aldım. Bembeyaz sadece aralarda gri çizgiler var.
Bebekler sanki hep renkli giymek,renkli yataklarda uyumak zorundaymış gibi bir algı var ve istediğimiz gibi birşey bulamıyoruz.
ben bir yerde görmüştüm düz beyaz takım sadece yorganın nevresiminde gemi resmi vardı
ama nerede görüştüm hatılamıyorum biraz kafamı toplamam lazım
kıyamam bebek uyku seti
evettttttttttttttt çok güzel bir duygu
senin için sinir bir haftasonu olmuş. sen kendini iyi hisset de gerisi pek önemli değil. Ama yazılarından anladığım kadarıyla daha iyisin :)))
Evet işte öle tek bi figür olsun yada tek bi renk ama çok sade olsun..
Hatırlarsan mutlaka söyle canım çok dua ederim :))
günaydın güzel anneler .....
smasher ve emel
şimdi dr bana ilkinin durumunu sormuştu ya
akşam baktım onun ölçümlerine 34+1 haftada bpd ölçümü 7.18 mm kilosu da 2400 gr
bu durumda gerçekten bu bebekte hem kafa hem de kg olarak sanırım biraz daha fazla
gerçi nette baktım dün çoğu dr 10.0 mm ve sonrası için riskli diyor ama 12.0 mm ile
doğum yapan var. öncelik olarak bugün 34+0 haftalık hamileyim önemli olan
39 haftada ölçümü eğer ölçümler yüksekse ve zor olacaksa 40. hafta da ya da zamanı
geldiğinde sezeryan olabilirim son olarak buna karar verdim gece uyku tutmadı
sonuçta sezeryan olacaksam zamanı geldiğinde olacağım son kararım bu
olursa da normal doğum zaten olacak hayırlısı
yatarken ters kaplumbağa :)))
seviyorum ama o halimizi yaa. Sevimli geliyor bana tüm hamileler:)))
kizlar bi sorum olacak.daha once sorulup cevaplanmistir belki ama benim kafam basmamistir kesin.ben bugun 32.hafta raporumu aldm 37.ye kadar calisabilir de yazdilar.ama bana 3hafta calisabilir lazim.simdi ben 37ye kadar calismak zorndamuyim.35.haftada birakabilirmiyim isi.dr a sordum birakmak istedigimde gel kapatir rapor yazarimdedi.yani birakmak icin.tekrar doktorami gitmem gerekiyor.
Nasıl olursa olsun hayırlısı ile olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah bebişlerimizi..
Tam ölçüsünü hatırlamıyorum ama dr umun dediği bebeğinin kafası 38.haftada..Yani gelişimini tamamlamış neredeyse..
Ama şöle bi durum var dedi. Son haftaya kadar daha fazla gelişmezse bu gelişim gayet normal ve çatında müsait olursa normal doğum yapabilirsin..
Ama kafası daha da gelişir ve çatın buna müsait olmazsa riske atılmaz dedi.
O yüzden bende her türlü doğuma hazırladım kendimi.. Aynen senin gibi aksi bi durum olmadıkça Allah korusun son haftaya kadar bekliycem.. O anda da hangi doğum gerekiyorsa artık o yapılır..
Kızlar bebişimin odası gelicek perşembe günü kısmetse..
Denizci odası olarak almıştık şimdi odaya uygun uyku seti bulamıyorum..
Yorgancıoğlunda var ama çok şekilli oda zaten renkli çok boğulmasın istiyorum..
Ne zormuş böle ayrıntılar arkadaş :44:
butük bebede görmüştim ben canım oraya bak istersen
günaydın annişler ve minik kuzuları
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın inşallah bebişin..
Sade ve şık :)
Günaydın canım..
Her sabah bakıyorum bugün var mesela ama nevresim takımı olarak.
Yatağın kenarlarına koruyu şeylerden bulsam nevresim takımı alıcam zaten ama ikeada varmış bakalım bugün gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?