schaqa; doğum şeklinin kafamda yarattığı soru işaretleri canımı sıktı
ve bende araştırmalarımı yaptım kendim içinde bebeğim içinde en
doğrusu bu sanırım kararımı verdim arkadaşım sende lütfen kendini
rahatlat bu konu ile ilgili hakkımızda hayırlısı canım arkadaşım
çok güzeller cnm güle güle kullansın bebişin
alttaki tkm karaca home dimi cnm bende çok beğenmiştim bu tkmları, bizde pembe tavşanlı var hani reklamlarda da çıkıyo lovely onu alcaz http://www.karaca-home.com/lovely
bı arkadasıma dedım de o an saç bas dusunmuosun dıo duzleştırıcı koycam dıyeama belkı dogumdan once bı fırsatım olur ben yıne bı koşeye koyıyım ya belkı kullanabılırım resım cekılcek sonucta
kasılma olayına gelınce bazen karnımın bır yerı taş gbı oluo omu kasılma anlamıorum ama rahatsız etmıo nasıl olur kasılma...sadece acayıp kasıklarım agrıo 2 gundur emınım herkesın oledır
cnm ben haftasonu bi sıkıntı yaşayınca nst bakıldı iki gün üstüste işte o karnımızdaki sertleşmeler kasılmaymış,bende hiç rahatsız olmuyodum o durumdan, çok çok az çıktı sancı bende çizgiler çok aşağıdaydı yani,işte o sertleşmelerden ama onun çok ciddi sertleşmesi yada ağrı yapması lazım heralde hıh işte bu sancı demek için, benim daha çok idrarım geldiğinde birde uzun süre oturup sonra ayağa kakltığımda oluyo sertleşme, dr. umda şey dedi karnında bi karpuz var gibi düşn otururken bi şekilde taşıyosun ama ayağa kalktığında o birden aşağı doğru çekiliyo sertleşme olması normal dedi,
Önce internet sayfasından bak canım
Beğenmeme ihtimalin var yani böyle uyku setlerini görünce ikeadaki dümdüz kafa koruyucu sadece.
Boşuna gitmiş olma hamile hamile :)
merhabalar ben uzuuunnn zamandır iş yoğunluğundan gelemiyorum.inş artık gelmeye çalışıcam.zaten şurda ne kaldıki
ne güzel koca göbüşleriniz mi var sizin ya
benm minicik bir göbeğim var
bebeğim de minik
bize dua edin olur mu
babası da bende adaklar adadık inşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebeğimiz
bi özeniyorum ki koca göbüşlü hamilelere başlarda göbeğim kocaman falan diye canım sıkılıyordu şimdi o zaman söylediklerime çok pişmanım.
hamile kıyafeti bile almadım hatta hamilelikten önce biraz bol gelen montum bile hala oluyor. robalı gömleklerim vardı bady nin üzerine onları giyiyorum. yani onlar bile oluyor
12 kilo aldım diyorum kimse inanmıyor
ama artık yanlarım kaşınıyor genişliyorumdur değil mi
karnımızdaki sertleşmeler kasılmamıymışşşş
yani bana öyle söylendi cnm ama dediğim gibi çok ciddi kasılmalar değil bunlar bu haftalarda olabilecek birşeymişyani ben nst de yatarken hiç bişi hissetmedim her zmanki hareketleri bebimin diye düşünürken o çizgiler bi yukarı bi aşağı oynamış meğersem çook çoooook ufak kasılmalar var dedi ebe ciddi değil dedi,öyle işte
yani bana öyle söylendi cnm ama dediğim gibi çok ciddi kasılmalar değil bunlar bu haftalarda olabilecek birşeymişyani ben nst de yatarken hiç bişi hissetmedim her zmanki hareketleri bebimin diye düşünürken o çizgiler bi yukarı bi aşağı oynamış meğersem çook çoooook ufak kasılmalar var dedi ebe ciddi değil dedi,öyle işte
ben bebiş dayanıyor diye düşünüyordum.
birde bazen ayağı kalkınca alt taraf acıyo,oda çatı ağrısıymış
ben yoğunluktan hiç araştıramadım o yüzden baya bilgisizim malesef
sağol canım kan tahlilleri ön anestezi gibi bişey sanırımMaşallah cnm kızına kocaman olmuşbu arada sezeryan tahlilleri ne oluyor merak ettim şimdi???
ya aslında şöyle düşünmek lazım galiba zaten kasılma dediğimiz şey bebinin dayanması oluyo, yani bebi içerde geriniyo, ittiriyo yani kendini o şekilde karnımızda sertşleşme oluşuo işte oda kasılma oluyo, yani doğum anında bebi kendini dışarı ittirmeye çabalıyo kasılmalar çok yoğun oluyo işte o zaman, ama şimdi dönmek için fln ittiriyo galiba yada işte yeri küçük sıkılıyo yer değişştiriym diyo ittiriyo
ya aslında şöyle düşünmek lazım galiba zaten kasılma dediğimiz şey bebinin dayanması oluyo, yani bebi içerde geriniyo, ittiriyo yani kendini o şekilde karnımızda sertşleşme oluşuo işte oda kasılma oluyo, yani doğum anında bebi kendini dışarı ittirmeye çabalıyo kasılmalar çok yoğun oluyo işte o zaman, ama şimdi dönmek için fln ittiriyo galiba yada işte yeri küçük sıkılıyo yer değişştiriym diyo ittiriyo
Ben hiç nst e girmedim ama dr uma sormuştum karnımda sertleşmeler oluyor ara ara diye.. O da bebek sırtını dayıyordur, artık orası ona dar geliyor malum demişti.. :)
ayy yerim ben onuuuu...beniki şu an karnımı ayakllarıyla çiğniyor resmen
cnm nst denen şeyi bu haftasonuna kadar bende merak ediyodum böyle afilli bi makina zannediyodum, ama seni yatırıolar hani şu sağlık ocaklarındaki portatif usgler varya, kalp atışını dinleyen öyle bi tane başlığı karnında dolaştırıp kalp atışlarını buluo bebinin oraya bi lastikle sabitliyo o başlığı sende duyuosun dıp dıp atışları, birde aynı bişeyi göbek deliğinin oraya fln koyuyo onuda lastikle sabitliyo öyle yatıosun bi 15 dakka ebe bilgisayardan kontrol ediyo, makinada bi kağıttan sonuçları çıkarıyo o kadar, öyle düşündüğüm gibi afilli bişe değilmiş, bilemem siz bilomuydunuz ne olduğunu nasıl olduğunu ama ben hayal kırıklığı yaşadım
:)) ben dayandığında 2 tık tık yapıyorum hemen gidiyo yavrucum anası rahat vermiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?