cnm nst denen şeyi bu haftasonuna kadar bende merak ediyodum böyle afilli bi makina zannediyodum, ama seni yatırıolar hani şu sağlık ocaklarındaki portatif usgler varya, kalp atışını dinleyen öyle bi tane başlığı karnında dolaştırıp kalp atışlarını buluo bebinin oraya bi lastikle sabitliyo o başlığı sende duyuosun dıp dıp atışları, birde aynı bişeyi göbek deliğinin oraya fln koyuyo onuda lastikle sabitliyo öyle yatıosun bi 15 dakka ebe bilgisayardan kontrol ediyo, makinada bi kağıttan sonuçları çıkarıyo o kadar, öyle düşündüğüm gibi afilli bişe değilmiş, bilemem siz bilomuydunuz ne olduğunu nasıl olduğunu ama ben hayal kırıklığı yaşadım
ahhhahahahrahat bırak anası çocuk zaten küçücük yerde biraz dolaşsın, kafa dağıtsın aman allahım ben küçük bi odada bile bunlaıyorum naapsın çoooocccuuğum çeyrek metre karelik yerde,belki o kadar bile değil
Günaydın kıslar, gece bel kasık leğen kemiği hatta karın neresi varsa ağrıdı yaw özellikle dönmeye çalışırken çok acıdı dün biras yoruldum ondan mı olmuştur acaba, 6 hafta daha bu ağrılarla geçmez çünkü
Günaydın kıslar, gece bel kasık leğen kemiği hatta karın neresi varsa ağrıdı yaw özellikle dönmeye çalışırken çok acıdı dün biras yoruldum ondan mı olmuştur acaba, 6 hafta daha bu ağrılarla geçmez çünkü
smasher ve emel
şimdi dr bana ilkinin durumunu sormuştu ya
akşam baktım onun ölçümlerine 34+1 haftada bpd ölçümü 7.18 mm kilosu da 2400 gr
bu durumda gerçekten bu bebekte hem kafa hem de kg olarak sanırım biraz daha fazla
gerçi nette baktım dün çoğu dr 10.0 mm ve sonrası için riskli diyor ama 12.0 mm ile
doğum yapan var. öncelik olarak bugün 34+0 haftalık hamileyim önemli olan
39 haftada ölçümü eğer ölçümler yüksekse ve zor olacaksa 40. hafta da ya da zamanı
geldiğinde sezeryan olabilirim son olarak buna karar verdim gece uyku tutmadı
sonuçta sezeryan olacaksam zamanı geldiğinde olacağım son kararım bu
olursa da normal doğum zaten olacak hayırlısı
Yok bilmiyodum valla, bende böle 4 boyutlu ultrason gibi falan detaylı bişiler zannediyordum.. Daha görmeden hayal kırıklığı yaşadım bende
günaydın kızlar 3 gündür ağrıyan dişim uykusuz geçen 3 günüm sonunda dün akşam drumun
gönderdiği özel diş hastanesinde buldum kendimi dr cumartesi günü gönderdi ama ben gitmedim
geçer diye en son dün dişimin sallandığını gördüm ve dahada şiddetlendi hemen gittik diş merkezine
acildeki dr erken doğum olur şeker hastasısın kanama durmayabilir çok tehlikeli dedi drum gidince beni
arayın demişti dr u aradı eşim druma çekilmesi gerekiyo ama son ayı doğumu tetikler bide şeker hastası
onay veriyomusun dedi dr anlattı neyi nekadara karşı kullanabileceğini kapattı dr çekebilirsin onay veriyorum
demiş uzatmayayım diş çekim hazırlığına başladı dr izin verdiği doğrultuda yapacaz inş. bişey olmicak sen
sakin ol bebeği tedirgin etme sakin olduğun sürece bişey olmicak dedi iğneyi yaptı biraz bekledik sonra başladı
dişimde baya köklüymüş adama kök söktürdü :) sonunda çekti tabi oanlık ağrı yok biraz bekledik bir durum olursa
diye baya ilgilendiler eve geldik uyuşukluk geçti ağrı geçmedi ben ağlamaya başladım hani çekince geçecekti
yalancılar diyip ağlamaya başladım :) antibiyotik vermişti onu içtim öyle uyumuşum dr dediği gibi geçti ağrı
keşke cumartesi gitseymişimde sınava o ağrılarla sitresle girmeseymişim :) ama kaç tane diş dr gittik kimse
cesaret edip çekmedi dünkü dr cesaretliydi çok şükür kanama durdu çok olmadı iyiyim şimdi fazla ağrım yok
benden bunlar
yaaaaa işte öyle smashercim,nst nst dediler böyle uyduruktan bişi çıktı
yaaaaa işte öyle smashercim,nst nst dediler böyle uyduruktan bişi çıktı
;-)ben gormustum daha once ama dogru aslinda.. onu siz bide dogum aninda gorun en onemli cihaz o oluyo. herkes surekli o monitore bakiyo
Yandık desenize daha 1.5 ayımız var bizim birde, neyse bebişler sağlıklı olsun yapçak birşey yok, elacm benimde dirsek mi dayıyor artık napıyor karnımın bir bölgesini çok acıtıyor bide bir tekme atıyor bazen hem yukarı hem aşağı vuruyor aynı anda kendini fazla kaptırıyor yavrum tekme atmaya
O değilde benim oğlan ben heyecanlanınca çıldırıyor resmen.. Şimdi nst de ben heayecan yaparsam yine çıldırır kesin içerde, sonra çok sancı çıkıpta hadi doğuma falan demesinler
Sabah eşim giyinirken ' Ben senin bu göbekli haline çok alıştım,çok tatlı oldun acaba hiç zayıflamasan mı? :)' dedi..
Yok dedim daha neler..O zaman ikinciyi yaparız hemen yine böle olursun dedi.. Dedim tövbee tövbee birini doğurdum da ikincisi kaldı dimi
doğrudr cnm, hani bazı çok zengin adamlar olurya adam zengin kesin cool bişeydir dersin bi gelir kronun teki, işte nstde öyle kıro ama para onda
günaydın kızlar 3 gündür ağrıyan dişim uykusuz geçen 3 günüm sonunda dün akşam drumun
gönderdiği özel diş hastanesinde buldum kendimi dr cumartesi günü gönderdi ama ben gitmedim
geçer diye en son dün dişimin sallandığını gördüm ve dahada şiddetlendi hemen gittik diş merkezine
acildeki dr erken doğum olur şeker hastasısın kanama durmayabilir çok tehlikeli dedi drum gidince beni
arayın demişti dr u aradı eşim druma çekilmesi gerekiyo ama son ayı doğumu tetikler bide şeker hastası
onay veriyomusun dedi dr anlattı neyi nekadara karşı kullanabileceğini kapattı dr çekebilirsin onay veriyorum
demiş uzatmayayım diş çekim hazırlığına başladı dr izin verdiği doğrultuda yapacaz inş. bişey olmicak sen
sakin ol bebeği tedirgin etme sakin olduğun sürece bişey olmicak dedi iğneyi yaptı biraz bekledik sonra başladı
dişimde baya köklüymüş adama kök söktürdü :) sonunda çekti tabi oanlık ağrı yok biraz bekledik bir durum olursa
diye baya ilgilendiler eve geldik uyuşukluk geçti ağrı geçmedi ben ağlamaya başladım hani çekince geçecekti
yalancılar diyip ağlamaya başladım :) antibiyotik vermişti onu içtim öyle uyumuşum dr dediği gibi geçti ağrı
keşke cumartesi gitseymişimde sınava o ağrılarla sitresle girmeseymişim :) ama kaç tane diş dr gittik kimse
cesaret edip çekmedi dünkü dr cesaretliydi çok şükür kanama durdu çok olmadı iyiyim şimdi fazla ağrım yok
benden bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?