2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın kıslar, gece bel kasık leğen kemiği hatta karın neresi varsa ağrıdı yaw özellikle dönmeye çalışırken çok acıdı dün biras yoruldum ondan mı olmuştur acaba, 6 hafta daha bu ağrılarla geçmez çünkü

Yok bilmiyodum valla, bende böle 4 boyutlu ultrason gibi falan detaylı bişiler zannediyordum.. Daha görmeden hayal kırıklığı yaşadım bende

walla dr un sölediğine göre bebişin en güzel günleriymiş anne karnı :)

daha yeni başlıyoruz sanırım :) benimde gece sağa dönsem sağ bacağım sola dönsem sol bacağım ağrıdı.düz yatıyorum vicdanım rahat etmiyor.allah kolaylık versin hepimize

Günaydın canım..
Valla artık bu ağrılara alışmamız şart, çoğu gitti azı kaldı.. Sık dişini :)))

bu ölçü BPD olarak adlandırılan ölçü mü

kızlar ya Barbie ne yaptı acaba
onu düşününce bana heyecan basıyor
bu arada oğluş aynı arkadaşları gibi karnımı boks torbası sanıyor bir dövüyor ki
artık oda sabırsızlanıyor sanırım
bende heyecanlanıyorum düşündükçe

günaydın canım

ahanda ağrıların başlamış:26: balkaymakçım ben kaç haftadır belimden ne çekiyorum geçmiş olsun çok kendini yorma artık dün akşamda bizim bebiş nasıl geriliyor kollar yukarı ayaklar aşağı korktum bir çıkçak sandım baya bir sert oldu karnım artık dirseğini mi kıvırdı naptı bütün gece o seertlik midemdeydi öyle uyudu sanırım sabah baktım sertlik gitmiş sığamıyor yavrum artık yeri dar geliyor

aynen canim ya. bide ben tuvalete ciktim gece sanirim zorladim biraz pubik kemigim uyutmadi sabaha kadar hatta hala agriyo

Çok geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı,hamile kaldığımda çok dua etmiştim allahım neolur dişim ağrımasın, bi de benim genital siğilim vardı 2 yıl önce yakılmıştı o tekrar hamileyken çıkmasın diye çok dua etmiştim, çok şükür şimdiye kadar olmadı

yaaaaa işte öyle smashercim,nst nst dediler böyle uyduruktan bişi çıktı

O değilde benim oğlan ben heyecanlanınca çıldırıyor resmen.. Şimdi nst de ben heyecan yaparsam yine çıldırır kesin içerde, sonra çok sancı çıkıpta hadi doğuma falan demesinler

Yandık desenize daha 1.5 ayımız var bizim birde, neyse bebişler sağlıklı olsun yapçak birşey yok, elacm benimde dirsek mi dayıyor artık napıyor karnımın bir bölgesini çok acıtıyor bide bir tekme atıyor bazen hem yukarı hem aşağı vuruyor aynı anda kendini fazla kaptırıyor yavrum tekme atmaya

;-)ben gormustum daha once ama dogru aslinda.. onu siz bide dogum aninda gorun en onemli cihaz o oluyo. herkes surekli o monitore bakiyo

doğrudr cnm, hani bazı çok zengin adamlar olurya adam zengin kesin cool bişeydir dersin bi gelir kronun teki, işte nstde öyle kıro ama para onda

benim genlde 3ayri noktadan vurur ama birisi cok belli olur muhtemelen dizi o.. gecede daha cok hareketlenixo kizim.. babasi bile hissedip uyaniyo

herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?

O değilde benim oğlan ben heyecanlanınca çıldırıyor resmen.. Şimdi nst de ben heayecan yaparsam yine çıldırır kesin içerde, sonra çok sancı çıkıpta hadi doğuma falan demesinler

yok aman bişi olmaz zannetmem ben o kadar korkuyla girdim bide haftasonu, hareket bile etmiyim dedim yanlış sonuç çıkar fln , kasıldım yani baya ama o halde bile hiç bişi çıkmadı, makina uyduruk muyduruk görnüyo ama akıllı anlıyo ne olup bittiğini

Son düzenleme:

Ben de sabah bel ağrısıyla uyandım yine sızlanıyodum ,doğur artık sevelim sen de kurtul diyo esim iyice zorlaştı senin hareketlerin yazık sana diye, ben de dur biraz daha dursun diyorum

doğrudr cnm, hani bazı çok zengin adamlar olurya adam zengin kesin cool bişeydir dersin bi gelir kronun teki, işte nstde öyle kıro ama para onda

ayy aynen oyle. havasindan gecilmiyo dogumda.. bende daha girmedim. eltimin suyu geldi hic acilmasi yoktu sancida yoktu bagladilar nstye. verdiler suni sancixi. sirt ustu yat yat tansixonu dustu ixice. bebeginde kalp atisi yavasladi. 3, kez yavasladiginda sezeryana alindi. o kadar cektigi sancida kar kaldi yanina. iste ben boyle seyler yasamak ostemedigim icin sezeryan olcam diyoum ya..
gerci bunu anlatmam dogru degil biliyoum ama normsl dogum yapmak isteyen arkadaslar nstye bsgli kalma hatasina dusmeyin diye soyluyorum

Geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…