2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım dogal sureci izle sende bizim gibi. Doğaya karsı gelme bosverO kadar hakkımız yok bence.. SOn ana kadar beklersin. Normal dogum sürecine girersin. nişan gelir, su gelir, sancın görülür ne bileyim nasıl başlıyosa artık. Bebeğin sana geleceğini haber verir bi şekilde işte o anda bebeğinin ölçüsüne bakarsınız uygunsa normal dogumu denersin değilse sezeryana girersin. Bebeğin sana dogru zamanı soyleyecektır emın ol. Ayrıca catıda önemliymiş. Bebeğin kafası buyuk ama sorun olmayadabilirmiş. Sen son kontrolunde karar ver nlara. Ben oyle yapcam. Sezeryan istiyorum ama normal dogum surecini bekleyeceğim. bwbwğim ne zaman isterse o zaman gelecek. Hani bazılarında oylersine muayenede sancı cıkar bide acılması 5 cm falan olmustur yaaa oyle bir durumda normal yaparım

işin tuhafı midem kazınırken karnımda bebekte resmen taklalar atıyor açımmı demek istiyor aklıma reklamda annesinden çikolata isteyen karnına tekme atan bebek geliyor, bişeyler yiyince hareket duruyor uyuyor galiba bebeğim

hazırlıklar ne alemde kızlar ? bittimi bebişlerin eşyaları odası vs vs ???

Bizim daha odası gelmedi.. Perşembe gelicek de 10-15 gün havalanıcak da ondan sonra yerleşicek inşallah..
Yerleştirdikçe de eksikleri görücez..
Ama acil almam gereken uyku seti ve halı.. Tabi mız mız ben beğenebilirsem :))
Bu arada sende izmirdeydin dimi canım ?
Aldınmı bu dediklerimi belki banada fikir olur :)

ya kızlar ben sabaha karşı çok acıkıyorum resmen midem kazınıyor bazen sabahın 7 si bazen 6 sıbişey yemzsemde olacak gibi değil sizlerdede oluyormu ve ne yiyorsunuz o vakitte ?

bende de oluyor cnm bazen bir muz yiyip yatıyorum bazen muz kesmiyor eşim tost yapıyor onu yiyorum bazen de acayip tok hissediyorum, çok orantısız benim ki....

kızlarr birşey soracağım.şimdi altta tahmini doğum tarihi 16 mart yazıyor ya (sezeryan dışında ) değişme olabilir mi?yani örneğin normal doğum yapacağım öyle görünüyordur ve dr.daha erken bir tarih verebilir mi doğum için?mesela bebek 1 hafta öndeydi gelişimi???

Günaydın göbüşlü ama şirin hamişler,
Ben bu aralar ağrım olduğu halde çok uyuyorum. Bugün 1 gibi kalktım. Ne kadar çok şey yazmışsınız. Oku oku anca bitti.
Benim göbekde aldı başını aşağı doğru iyice düştü. Eskiden çok yukarıdaydı. 2 hafta içinde aşağı düştü. Şimdi doğum yapıcak kadınlara benziyorum daha çok. Eşimle netten görüştüğümüzde çok şirin duruyon keşke yanında olsaydım neyse artık gelince ikinciyi çok ertelemeyiz dedi. Ben yok daha neler daha oğlanı doğuramadım ikiniciyi düşünemiyorum mümkünse bir 5 sene daha düşünmeyelim dedim. Biraz bozuldu ama yapıcak bir şey yok bunun psikolojisini atmam lazım. Çok sıkıntı çektim çünkü...

hazırlıklar ne alemde kızlar ? bittimi bebişlerin eşyaları odası vs vs ???

benim bir tek telsizi kalmıştı onu da birazdan almaya çıkıcaz.hepsi bitti

halıyı ben ikeadan aldım.park yatağı kırmızı beyaz,dolap beyaz diye halısını da düz kırmızı aldım.çok güzel oldu :) tabi düz renk halı düşünüyorsan seçenek ikeada çok.bak derim.
uyku setini de kızlar ağası hanının oradan aldım.aynı sırada 5-6 tane bebek mağazası var.yatakla uyku setini ve banyo malzemelerini oradan aldım.hatta şampuanlarını falan seba med aldım.%30 indirim varmış sebamed ürünlerinde.

kızlar selam..dün kızımı gördüm parmağını emiyodu doktor bu bebek çok acıkmış annesii dedi gerçekten de karnım acıkmıştı çok..bebeğim secde pozisyonunda hiç dönmüyo ayaklar midemde renkli yada normal yüzünü göremiyorum göstermiyo kii..eşimde görmemek istiyor zaten doğunca görmeliymiş :) kızımın magnet ve şekerlerini sipariş verdik 75 tane magnet ve 180 tane şeker 220 tl ödedik bide içinde büyük süslü bi sepet var. kurabiye hastane süsleri kapı süsü vs. sağolsun teyzesi halledecek.kızımın odasıve eksikleri çok şükür tamam ama ben sanki kıyafetleri azmış yetmiycekmiş gibi sıkıntı yapıyorum sürekli gidip dolabına bakıyorum

Rabbiim hayırlsııyla kavuştursun sizi canım...çok az kalmış zaten.ben de 1 yıl eşimden ayrı kalmıştım geçen yıl.evlendik 1 hafta sonra ayrı şehirlere gitmek zorunda kaldık tayin nedeniyle... ama çok şükür geçtiiiiii gittiiii....sizin de öyle olcak inşalalh...
bu arada benim eşim de hemen 2.yi istiyor deli bu yaa

Günaydın canım hoşgeldin..
bizim eşler çok meraklı ikinciye belliki :)) Neyse oğluşlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalımda bakalım uykusuz gecelerden sonrada ikinciyi istiycekler mi :))

Evet düz renk istiyorum canım.. Netten baktım ikea ya ama bebek halısı olarak çıkmadı. En iyisi gidip gözümle bakmak..
Bende krem yada beyaz istiyorum düz renk, belki çok kirlenicek ama biraz ferah göstermesi lazım yoksa çok koyu olacak..
Bebek şekeri malzemeleri için perşembe dr dan sonra kemeraltına gidicez eşimle oradan bakayım o zaman uyku setinede..

uyku setini funnababy marka aldık.kemeraltı barış bebe den.fotosunu attım bugün.halıyıda english home dan aldık mavili yıldızlı

tabiki olabilir.o tahmini bi tarih.10 gün önce 10 gün sonra mümkün

Benimkide hemen istiyor neymiş birlikte büyürlermiş..
Geçen dayanamadım dedim al oğlanı 1 hafta sen taşı bakalım hala aynı fikirde olucakmısın :))
Bende 2 çocuk istiyorum ama mümkünse hemen değil. :)

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

emel benim için de önemli olan tavrıydı inan bana dese ki : "genic sen zaten benim eski hastamsın durum böyle böyle herşeye hazırlıklı olalım" anlardım. ama bana 39. haftada suni sancıyı verelim deneyelim diyince şartellerim attı.
neyse dur doktorla devam edeceğim yine sorun değil ben araştırdım öğrendim doğrusunu o da benim gazabımdan kurtuldu
hiç olmazsa sonraki kontrolde yani haftaya konuşacağım onunla emellll

bizim eksikler:
avize
şampuangiller
tırnak makası-tarak
biberon-emzik
hastane gecelik-terlik
bebek bezi

ufak tefek ama daha çok var

Günaydın canım hoşgeldin..
bizim eşler çok meraklı ikinciye belliki :)) Neyse oğluşlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalımda bakalım uykusuz gecelerden sonrada ikinciyi istiycekler mi :))

Hoşbulduk. Eşim yanımda olsaydı ikna etmek kolay olurdu. 2 . istediğine pişman ederdim sanırım Yanımda olmayınca çok kolay bir şey zannediyor hemen 2. yapalım diyor. Bütün sıkıntısını ben çektim yapar mıyım hemen 2. yi? 5 sene çocuk mocuk yok Çocuk doğunca zaten gece bakımını onun üstüne atıcam sadece emzirip yatıcam inş. fikri değişir koca bebeğin

offff akşam eve gidince hazırlık yapacak halim kalmıyor ki

bir bebeğin kıyafetleri yerleştirdim dolabına çantaya koyacakları ayırdım paketledim

bir de cumadan beri bitmek bilmeyen yağmur yüzünden keyfimde yok

bakalım bu akşam bir el atmayı planlıyorum

uyku setini funnababy marka aldık.kemeraltı barış bebe den.fotosunu attım bugün.halıyıda english home dan aldık mavili yıldızlı

Barış bebeyi 1-2 yerde daha okumuştum sanki fiyatları falanda uygun diye ama hiç gitmedim.
Orayada bakayım o zaman perşembe günü.. Saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…