2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hehehe yok bee bebişlerimiz yakıyordur o yediğimiz tatlıları :)) O bende de oluyor, kan şekeri ile alakalı sanırım evde falan tatlı bulamadım mı bi kaşık nutella atıyorum ağzıma

37 de tekrar rapor alıcaz

ben çatı muayenesine herşey tam gitmek istiyorum..çünkü çatısı dar olup normal doğuma uygun olmayanları birkaç güne sezeryan yapıyolar.

öncelikle sağol moral verdiğin için canım, dünde gittim dr nst ye girdim çok çok hafif çıktı kasılma dr önemli değil dedi ilaçlarını kullan cuma görüşelim ilaçlara devam edip etmeyeceğine karar verelim dedi, ctesi maalesef masaya çıktım açıklığım yoktu şükür ama ultrasonda rahim ağzında incelme varmış, bu arada 20 mart sezeryan tarihi verdi dr hayırlısıyla sağ salim o güne ulaşsaydık kuzumla, kuzum iyi kilo boy ii gidiyor ama işte ben kaygıdayım Allah yüzümüze baksın hepimizin

Valla ben hiç hazır değilim daha dr un bana doğum tarihi vermesine.. En kötü mart ilk hafta olarak hazırlıyorum hep.
Daha saçımı boyatıcam, kıl tüğ işleri falan daha erken

doktorunun haklılık payının olduğunu bu şekilde öğrenmen de içini az da olsa rahatlatmıştır canım.
sen de bizim gibi yapacaksın o zaman sancın gelecek ve o zaman sezeryan olacaksın eğer olursan.
sen gönlünü ferah tut tamam mı:))

yaaa ama çok imrendim bennnn:)))
süper bir annesin o zaman sennnn:))
kızın çok mutlu olacak kardeşi için hazırlık yaptığını da bilmesi çok güzel olacak:))

ya kızlar ben sabaha karşı çok acıkıyorum resmen midem kazınıyor bazen sabahın 7 si bazen 6 sıbişey yemzsemde olacak gibi değil sizlerdede oluyormu ve ne yiyorsunuz o vakitte ?

offf bu evde durmak ne tuhaf bişeymiş uyudukça uyumak yattıkça yatmak istiyorum.şeker olduğundan yemeklerimi saati saatine yemem gerekmese garfield gibi yatıp kalıcam yeminle hava da kapalı soğuk.daha bebişin eşyaları yıkanıcak eksikleri de var zaten hep o kafama takılıyo.bebişin eşyalarını bırak kendim de yıkanmalıyım da bakalım 1-2 saate enerjim gelir belki

ya kızlar ben sabaha karşı çok acıkıyorum resmen midem kazınıyor bazen sabahın 7 si bazen 6 sıbişey yemzsemde olacak gibi değil sizlerdede oluyormu ve ne yiyorsunuz o vakitte ?

Valla canım bende her sabah aç uyanıyorum.. Resmen 3 gün yemek yememiş gibi :))
Ama kalkar kalkmaz demir-kan hapımı içiyorum 1 saat sonra falan bişiler yiyorum biraz tutuyorum kendimi yani

ben 35+2 de gidecegim kontrole ve o gittigimde gunu belirleyecegini soyledi.

Valla canım bende her sabah aç uyanıyorum.. Resmen 3 gün yemek yememiş gibi :))
Ama kalkar kalkmaz demir-kan hapımı içiyorum 1 saat sonra falan bişiler yiyorum biraz tutuyorum kendimi yani

benim demir hapı nerdeyse 1 aydır 2 tane içiyorum kanım düşmüştü birini gece yatarken birinide sabah kahvaltıdan 2 saat önce falandı ama bu sabahın körü açlık krizleri beni mahvetti bir bardak süt yanına ekmeğe bir şeyler sürüp yiyorum ama kiloda alıyo gidiyo 12 kg aldım şimdiye kadar dr bişey demiyor gerçi göstermiyormuşum hemşireler öyle dedi

Canım kilo alıp almamaya çok takılma.. Yani bünyeye göre değişiyor önemli olan bebişin sağlıklı kilo alsın o iyi olsun yeter..
Ben hep bi tane içtim kan hapı halada öle içiyorum ama sütü hemen öncesinde yada üstüne içme çünkü süt demir emilimini engelliyor.
O yüzden mutlaka en az 1 saat arayla iç içeceksende.. :)

çok takmıyorum yiyorum sonra tartıya çıkınca aaaaa diye şok oluyorum hamilelik dışında hiç görmediğim rakamlar eskiden beri zayıftım ben, demir kalsiyum konusunu biliyorum canım ben 2 saat ara veriyorum, bebişe gelince maşallah sübhanallah çok iyi dr bugüne kadar bana moral bozacak bişey söylemedi ne benim kiloma ne sancı çıkmasına hep iyi yaklaştı hep bana süper gidiyoruz hiç bozmuyoruz dedi dr erkek bazı kesimler yadırgıyor bu durumu ama ben memnunum ctsi bayana gittim mecburen moral bozdu ancak bebeğin kilosunu bile eksik söylemiş dün gittim dr hayır dedi kilosu şudur dedi olamaz doğrusu bu dedi, şaşıp kaldık

32+0'dan sonra doktor raporun olmazsa kanunen çalışman yasak canım. Birde bu çalışabilir yada çalışamaz raporu olmazsa SGK ödeme de yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bence sen SGK ile anlaşmalı başka bir doktor bulup hemen al raporunu.

Çok sevindim canım inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider..
Daha öncede konuşmuştuk burada,istisnalar mutlaka vardır tabii ama bayan kadın doğumculardan daha memnun olan duymadım gibi bişi.. Benim dr umda erkek ve kesinlikle erkek tavsiye ediyorum soranlarada..
Bizi daha iyi anladıklarını düşünüyorum.Daha motive ediciler bayan dr lara göre.

yaaa ama çok imrendim bennnn:)))
süper bir annesin o zaman sennnn:))
kızın çok mutlu olacak kardeşi için hazırlık yaptığını da bilmesi çok güzel olacak:))

tşk ederim cnm o senin güzelliğin evet alıştırma yapıyoruz şuanda
memnun görünüyo kırılmasın üzülmesini istemiyorum evde olanlar sıkılmaya başlamışlar
ama benim yapacak çok işim var sıkılırmıyım bilmiyorum :)

aynen katılıyorum ben 2 düşüğüm old için değişik dr göründüm içlerinde sadece birini seçtik onunla 2.bebeğimdede devam ediyoruz kızımında doğumunu yaptırdı memnunum valla her gittiğimde önce kızımı seviyor konuşuyor ilgileniyor keza benimlede öyle, kızımda profa da gitmiştim inan bu bebeğimde Allah mecbur etmesin gitmem o profa dedim oda çok rahatttı bir vitamin bile vermedi benim depolar sıfırlanmış kan düşmüş şimdiki dr bir geldim bana acil takviyeler yaptıda doğuma öyle girdim

bu sıra bende de aynı durum var hatta yemekten kalktıktan 1,5 2 saat sonra hiç yememiş gibi açlık hissediyorum elime ya elma yada fındık ceviz gibi şeyler alıp avutuyorum kendimi yoksa alıp başını gitcek kilolar benim değil bebişin kilo alması lazım çok yemek te iyi değil sabah kalkar kalkmaz bi bardak süt içiyorum kahvaltıya kadar idare ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…